min mormor är söt

jag hade tänkt skriva en massa kul här men orkar inte. skriver senare eller imorgon. om nån skulle bry sig :D HEJ!


estupendo!

vet inte hur mkt jag kan skriva här om dagen, vet ju inte vem som kan slinka in här o läsa nåt olämpligt. dagen har vart helt underbar iaf! jag vill ha sånna här dagar varje dag, omges av människor som är bäst hela dagen lång, inte bara ses nån gång i veckan som det blir annars. jag vill ha en tillkomning i klassen helt enkelt! det vore superbäst <3

hade ingen idrott idag så vi satt ute o solade  o fikade mellis på håltimmen o väntade troget på trafiken. när vi sen kommer till salen så är lektionen tydligen INSTÄLLD. jippey, då kunde man alltså åkte hem 1½ timme tidigare. aja det var trevligt att vara där i skolan ändå!

cyklade hem i sommarvärmen o slängde mig på gräsmattan o glassade med trafikboken i högsta hugg. superniceskönt o så blev jag lite bruanre också. typ en halv nyans men det är faktiskt något! ska fejksola imorgon vilket blir first time ever. solarieoskulden försvinner imorgon alltså, stor dag! ska bli sjukt skönt att få lite färg. aa så det är bäst att det blir nån skillnad.

sen imorgon drar jag till mormor för att spendera fredag-lördag där. ska bli skönt att komma bort lite ( haha VALLA) men jag kommer sakna min älskling. nu blev ni allt bra nyfikna va? nä men jag menar ju datorn. vem annars? vi kan behöva lite tid ifrån varandra. too sad.

nej nu får jag kramp i röven min så nu ska jag nog flytta den till soffan för att se om det kan finnas nåt roande där. väldigt kritisk till det dock. o kolla igenom trafiken lite mer kanske. usch fy fan det känns inte bra inför imorgon. önska mig lycka till okej?

rea va

har införskaffat mig lite nya kläder idag på jc-rean. en lång skjorta, en tjocktröja o två par fina trosor. o mamma betalade allt! :D glad jag blev på henne då. hon blev lite förlåten för att hon dissar mig hela tiden. åker o bor på hotell o shoppar o sånna där lixigheter. så tack, det här förtjänade jag!

historiaprovet idag gick faktiskt bra tror jag! superchockad i am. o dagen var så jäkla skön. började 11.55 med naturkunskap o där vi fick öva hur mkt historia vi ville. lillemor är för himla bäst! sen var det 20 min sam då vi snackade lite om våra redovisningar o sen var det på med provet! blev klar på en halvtimme ungefär, skööönt allr vad! så halv tre stack jag o malin till friskis o tränade skiten ur oss.

sen stack jag till ewis o snodde åt mig en macka o sen skulle hon spela gitarr så jag följde med o slog mig ner vid järvenplan o pluggade naturkunskap i solskenet. sen återvände ewis efter sin musikaliska upplevelse o vi stack o hämtade våra mammor o så kunde shoppandet dra loss. 7 mil långa köer, men det får man väl stå ut med. shopping är bra för själen!

nu ska jag smörja in mina sandpapper till ben o sen blir det sova o imorgon ska jag släpa med mig ewis till skolan! hon måste få uppleva en härlig dag på duveholm tkr jag. så så blir det! HEJ!

taaaaaaack!

världens snällaste sida! http://www.designadinblogg.se/

GE MIG ARVIKA BILJETTER!

alltså det är svårt att inte verka rasistiskt när 8-10åriga "mörkhyade" småkillar skriker hora! efter en när man är ute o spatserar. jävla idioter.

jaa, kom alltså nyss in från en promenad som om man bortser från det där (o en annan insident då lill-martin, som förövrigt inte växt nånting alls, med små vänner frågade om jag jag gillade deras gamla moppe o jag sa fiiiiiiiiiiin, o dom sa lika fin som dig! hur hade dom tänkt jag skulle ta det liksom?) så var det en härlig promenad. körde på i ett hiskligt tempo, minst 120, o letade upp alla backar jag bara kunde hitta för att träna upp benen. blev typ en 40 min vilket för duga.

pluggat historia har jag gjort med o känns rätt bra nu med instuderingsfrågorna. känns aningen för otroligt för att vara sant faktiskt, men jag håller mig positiv! ska plugga det lite grann imorgon också, eftersom vi har SOVMORGON till 11.55! höhö två lektioner på morgondagens dagordning alltså!

nu sitter jag o totaldregglar över arvikafestivalens hemsida. åk dit med mig va? låna mig pengar? jag måste bara dit!


jag hatar aftonbladet

måste dom göra en så deprimerad o missnöjd? vill för fan bara grina ner mig när jag läser om alla som går ner en massa kilon hit o dit, o om att frukt går man också upp i vikt av, o för lite sömn gör dig fet. tydligen ska man väga högst 50 kg också så jag borde kanske skjuta mig?
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article777687.ab

soligt!

idag har vi begravt en djupfryst hemster vi haft i frysen ett år. skrot heter den. neej, vi la inte in den där levande, den råkade dö under vintern o då kan man ju inte gräva i marken så då fick stackarn bli nerfryst. men nu är hon som sagt jordfäst! en fin begravning vid krämbol fixade mamma o jag. sen fickade vi begravninsfika i skogen o stekte.

sen när vi cyklat hem så fixade jag värst fina morsdags-middagen för mamma. stod o lagade paj i 2 timmar o den blev mums! mamma blev nöjd o mätt.

försökte plugga lite historia efter det men det gick ju inte superb direkt. får ta det imorgon ist! jag drog ut på promenad med ewis till djulö ist. när vi spatserar där i den stekande solen så kommer det en kristofer glidande i en bil o tutar. hjärtattack till mig som nästan hoppade upp i ewis famn.

ewis o jag satte oss o filosoferade på bryggan o kände på vattnet som var iskallt men ändå lockande på nåt vis. där satt vi ett bra tag men sen ville ewis bli av med mig så vi började vår resa hemåt. väl vid ica skiljdes vi åt o jag plockades upp av en kristofer i bil. vi åkte till en bänk o hade sittning. sittning är kul!

sen kom jag hem o var superpigg så nu vill jag verkligen inte sova. jag kommer inte klara av agnetas lektioner imorgon :((( HEEEJ.


vi är snyggast i världen!

skandal. som alltid dårå.

hela europa hatar sverige. vad kom vi, typ 20? haha bra vi är!
jag tkr iaf att israel borde ha vunnit. älskar låten! han sjunger så himla fint :*
http://www.youtube.com/watch?v=sw_6gdieBRY


o kan ni sluta vara så jävla fördomsfulla idioter allihopa! bara " åååh han kan ju inte sjunga heller! han är ju typ muslim, har ingen förhud kvar, höhöhö!" eller "han är ju böööögig!" HAN SJUNGER FÖRFAAN BARA, O HAN GÖR DET JÄVLIGT BRA! så håll käften. 


aktiva val, aktiva val!

jag säger som elin. PALTKOMA. tre stora portioner taco har jag  tryckt i mig, då blir det lätt så! andra gången jag äter taco idag, men hallå det kan faktiskt aldrig bli för mkt taco. neeej.

jag vill egentligen inte skriva blogg idag heller, men bloggen blir så ledsen när besökarna ligger på typ 2 så jag känner att jag måste :[

vi hade friskvårdsdag idag dårå! började med föreläsning av en dietist som jag lyckades komma försent till för att felles cykel var ledsen o ville inte funka så vi promenerade ist. föreläsningen var bra, sa en massa kloka grejer men som man egentligen redan vet. dåligt samvete fick man. o sen en massa bra broschyrer! tips om nyttig mat, hur man ska äta o sånt dära. fun!
sen skulle det bli dansuppvisning men nån hade tydligen hoppat av för att den blivit sur över att dom inte skule få dansa i aulan, så det blev inget. vi fick en längre lunch ist! det var som sagt taco o jag tröck i mig två stora jävlar. MÄTT ISA. det bjöds på fruktsallad dagen till ära också. blev erbjuden att överta andreas tallrik som hon spottat ut tuggad frukt o sagt var über äcklig. jag tackade nej.
sen skulle vi stavpromenera! det var VARMT. men lite kul. nivet det är fint att jogga med stavar o typ ta sats med. speciellt när en grupp på 15 gör det samtidigt springandes på led. fiiiint.
qigong efter det o det var massa bra! hon som höll i det var hur gullig som helst o var så.. chill. snackade om inre energi o sådära o så fick vi göra en massa övningar som var super sköna o gav iaf mig en massa glad energi. vi fick även förstora händerna endast med hjälp av tanken. det funkade! as läskigt, men det gjorde det! min hand blev typ 1 cm längre o fetare!
brännbollsturneringen var det sen, nivet den vi sett fram emot hela dagen lång. vi kom precis lagom för att se SPIT o NV (?) 3:orna göra upp om vinnartiteln. SPIT vann ju såklart (alltid party på SPIT vetni!) o var glada o fina. sen var det våran tur o vi skulle också möta natur ettan. mer kända som huliganerna? jaa vi förlorade ju (på nått konstigt sätt..), o tur är väl det för annars hade vi nog blivit nerslagna. dom var hel läskiga o bara: AAAHHAHAHHAHAAAA NU JÄVLAR TAR VI DOM!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! vem blir inte lite rädd då liksom. vi fick iaf sluta tidigt eftersom vi total loosade! happyface.

nu ska jag trampa iväg till ewis o sen ska vi träffa dom andra i lillgänget. kan bli trevligt det! jag hoppas på guitarhero för det var allt för längesen jag fick visa alla min talang på det.

HAJDO dumma blogg.

nu blir jag vis.

jag har tandvärk. alltså inte nån sån där hålitanden-värk, nej nej isa har faktiskt aldrig haft ett endaste hål! nej det är en visdomstand som håller på o tittar upp där bak i mörkret förstår ni. o det gör lite ont när den tränger sig upp ur tandköttet, preeeeeessar (lidande i rösten) sig igenom med sin spetsiga topp. det är trevliga grejer det!

för övrigt så är jag väldigt lycklig idag! jag har överlevt domedagen för fan! :D spanska nationella gick som väntat, SKIT men jaa det var ju somsagt ingen vidare surprise. hörförståelsen bestod av en 7 år lång intervju som man fattade mindre än hälften av o sen skulle svara på en massa frågor om. efter det vara det snabbt på att börja med uppsatts! sitta o slappa en liten stund, dricka lite vatten kanske, det kunde vi ju bara glömma! nu skulle vi skriva om adriana (hon som blev intervjuad) o hennes liv. med mina spanskaskills såg det ut ungefär så här:

adriana är 37 år.
adriana bor med sin stora familj i sverige.
hon har 4 barn.
det är stora kulturskilnader mellan sverige och uruguay.
adriana gillar att leka med sina barn.
adriana vill åka till släkten i uruguay i framtiden.

fast på spanska dårå. bör nämnas att vi fick ca 4 A4 att skriva på. jag täckte väl ungefär nästan ett. jag är bäst!
sen var det äntligen rast! i 15 min. äpple, vatten, in igen o nu var det läsförståelse. vi bara: puuuh* nu är det det lättaste kvar! då slänger nicklas fram ett häfte lika tjockt som en BOK framför oss o vi får 65 min på oss. vem hinner inte klart med alla frågor? jag såklart! haha o nicklas som har sagt att jag ligger på "VG med indikering till högre". vilken chock han kommer få!

sen fick vi en halvtimme lunch där vi proppade i oss så mkt mat vi bara kunde o sen råpluggade vi lite o sen var det språk- och litteraturhistoriaprov. gick nog rätt okej. räknade ut att jag kunde ha 5 fel om jag skulle få MVG o jag hoppas jag håller mig under den gränsen. det här brukar vara mitt ämne så nu håller vi tummarna allesammans!

var på infomöte om sommarjobb också o fick veta att jag kommer tjäna 6500. det är faktiskt rätt så lite. beskiven i am, men det är ju alltid något. nu är jag supertaggad inför sommaren! p&l, hotell i sthlm med mamma + allsång på skansen, västkusten med ewis, sommarjobb = PENGAR, o slappande! jag blir lycklig bara jag tänker på det :D

nu har jag nog skrivit tillräckligt va. ska kolla lite tv med mooor! TJARRO

pms-kärring

stack ut på en promenad förrut i min rastlöshet för att försöka rensa bort jobbiga tankar. det var så himla fint nere vid duveholmssjön så jag vara bara tvungen att lägga mig ner på bryggan o bara vara. typ fokusera på sånt som verkligen är viktigt, ist för allt negativt som inte spelar någon roll igentligen. det gick rätt bra faktiskt. det luktade o lät somrigt o jag bara... MMMMMMMM. njöt alltså. sen spatserade jag hem i rask takt o nu sitter jag jag här o funderar igen. ska försöka sluta med det o glädjas över det som är bra.

nu ska jag glutta lite på eurovision semi o se om det är nåt att ha. hejdå alla snälla människor som läser min blogg! jag är er evigt tacksam vet ni!

image15

mvg till mig va!

jaa det är inget skämt här inte, jag fick MVG på engelska nationella! o får det förmodligen i slutbetyg! :D:D:D:D:D det kan fan inte bli bättre! eller jo, om jag var 5 kilo lättare skulle jag vara så jävla glad att det finns inte. det skulle faktiskt bräcka mvg:t. massvis! men fan jag suger verkligen på sån där diettjafs. det slutar hela tiden med att jag känner mig glad, duktig eller nåt annat positivt o tänker att, nää nu förtjäner jag faktiskt några kakor. jävla FECKFECKFECK. jag vet jag vet, jag är jätte fjantig som bara klagar på att jag är tjock hela tiden men jag blir så himla deprimerad på mig själv som aldrig kan fullfölja nånting. o sen är det min blogg o jag skriver vad jag vill! sådetså.

fick veta av spanska-nicklas idag att nationellaprovet vi har imorgon, inte hinns med på en lektion. för det är tre timmar!!!!!! så vi skulle inte hinna till svenskaprovet vi precis hade flyttat till imorgon från idag, så det vara bara att springa till helena o skrika. var mest hon som skrek faktiskt, arg blev hon! vart ett himla krångel o det sprang runt hysteriska lärare o försökte fixa till det. lillemor steg fram som en hjälte o erbjöd sig att offra en av sina lektioner efter lunch åt oss stackars spanskaläsare så nu hinns provet med! tack säger vi till lillemor.

det lär bli en himla pers att klara av morgondagen alltså. så här ser det ut:

förmiddag 8.25 - 11.30
spanska nationella
eftermiddag 12.10 - 15.45
litteratur & språkhistoriaprov
historia & samhäll med agneta i 2 ½  h

fy fään.

snorre sturlason & sigurd fafnesbane

dom har så fina namn så dom måste ju bara få vara med i rubriken.

har lyckats plugga svenska idag med o det känns rätt så chill faktiskt. (chill = härligt ord det.) sen stack jag o sanna o tränade direkt efter skolan också. sanna hade inte får nån mat alls under dagen men vi lyckades vara riktigt hurtiga iaf tkr jag! jag körde hårt på benen, fläsket på låren ska härmed bort.

cyklade hem från gymmet sen o kände att världen är väl för härlig! solen hade kommit fram o håll på att gå ner, det var friskt i luften, jag kände mig lättad... o vad händer inte då om inte att det störtar in en jävla sten eller nåt i mitt öga så jag blir helt blind o tvingas trycka in ögat så långt jag bara kan för att inte slita ut det av smärta! jag lyckas storbölande vingla mig hem, enögd, o springer in i badrummet o försöker med allt! sköljer ur ögat, står o petar o GRÄVER, slabbar in nån ögonsalva, bölar återigen, men allt till ingen nytta! skräpet har bosatt sig.

aa okej, nu har det faktiskt lugnat sig o känns nästan inte alls så jag ska inte klaga mer. jag ska gå o sova för nu är klockan för mkt, som varje kväll. GONATT

den enda mannen man inte vill ge på käften.

har lyckats åstadkomma lite pluggande av litteratur & språkhistoria ikväll. inte mkt att hänga i julgranen (eller midsommarstången om man nu föredrar det nu såhär till sommartider!) om jag ska vara ärlig. kan inte koncentrera mig för 5 öre. tänker på det jävla huset som självklart ska komma o vara så fint, o sen på hur mkt jag bara vill vara hurtig o lyckas komma iform o bli vältränad till sommaren. men jag är ju så jävla lat av mig! o trött. det känns som att den tiden som finns till övers efter skola o plugg räcker knappt till allt annat man vill göra. då är det himla svårt att ta sig tid att träna! om skolan bara slutade med sina jävla prov o annat oroväckande skulle allt vara så jävla mkt lättare. men fan, sanna du o jag får peppa varandra nu! vill man tillräckligt mkt så GÅR det!

rubriken syftar förövrigt på timo. såklart. han är ju bäst.

för hjärtats njutning
för ögon o örons njutning

image14 

<3

klägg

uäk. min mage känns som en slaskhink. fick för mig att jag skulle laga pannkakor o det slutade ju såklart med att jag inte orkar stå o vänta på att dom ska bli fördiggräddade innan jag vänder dom, så det blev kladdiga smethögar istället. möms.

mamma har ju varit borta hela helgen nu igen o jag förutspådde ju att det skulle bli en depphelg o lite rätt fick jag väl. men ewis o jag har försökt peppa varandra så mkt vi bara kan o slängt det uppenbara svaret på frågan i ansiktet på oss. vi måste sälja våra hus, flytta därifrån. det går inte att försöka renovera ett ruckel om man inte får nån hjälp av hantverkare. vi måste välja en ny väg som kommer, ja det kommer ju det även fast vi inte tror det, leda till ett nytt hus. sen kan det ju bli så att vi börjar färdas på en ny väg igen o att den sen leder tillbaka till vårt gamla ruckel. o vem vet, då kanske det finns hantverkare till hands? men just nu måste vi byta väg o hus.

dansa dansa våldtäktsman!

jag har en mysko dag idag. jag vaknade as usual o blev deprimerad, gick upp o såg på en massa scrubs o blev mkt gladare! man kan ju inget annat än bli det, älskar det! käkade korv o blev happy av det också. allt detta ledde till att jag på nåt konstigt sett, mitt i min depression, började dansa runt o sjunga med i tracks, gå ner i brygga, le åt regnet som öser ner o känna att idag ska bli en bra dag! det är fan trevligt när man känner så. nu gäller det att inte halk i på når dumt sidospår bara. det ska jag klara!

sitter just nu o lyssnar på en massa repriser av tracks o käkar tortellini o känner att min arm börjar göra ont igen. den jäveln.jag får väl gå ut o rasta den snart helt enkelt.

karl bildt!

haha hittade en högst uppseendeväckande blogg! karl bildt är virrig.
http://carlbildt.wordpress.com/

image13

g'day!

pissdag idag. jävla regn, jävla skoldag, jävla mig, jävla depp.

min diet har jag lyckats hålla hittills iaf! (jaja, det är bara tre dagar men man ska väl vara glad för det lilla!) lever på massvis med grönsaker o frukt betydligt mindre mat! kan informera om att man faktiskt kan bli jävligt mätt på en skål grönsaker! wohohayey!

mamma har åkt till örebro nu o lämnat mig ensam hela helgen IGEN. jag konfronterade henne igår o försökte kräva henne på lite extra pengar för att jag får vara själv så mkt medans hon åker bort o roar sig. inget högvinst där inte! det känns som det kan bli en depphelg det här. men kanske är det jag behöver? typ grina bort all skit o försöka komma framåt. såg på scrubs förrut o där fick jag mig en kick!
"livet har ett slut, man borde inte slösa bort den tiden man har. döden har motiverat mig till att leva livet fullt ut varje dag, så att jag kan se tillbaka utan att ångra att jag inte gjorde vissa saker".  
jag ska sluta vara en sån jävla chicken! jag har redan alldeles för många chanser jag ångrar att jag missat, så nu blir det JA till allt! o egna möjligheter ska bannemig skapas.

veronica maggio - stopp

saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu

saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet den

saknar o höra mitt namn sägas, jag saknar din hand

saknar din pappas familj, saknar o ligga intill dig


men öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig

jag tänker stoppa dig, stoppa dig

snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för


ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?

ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls

har ingenting att lämna tillbaks, inte en endaste bas

ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks


öppna du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig

jag tänker stoppa dig, stoppa dig

snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag


tänker för mycket på dig

snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag

tänker för mycket på dig

snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig jag


ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig

mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


jag måste stoppa dig, stoppa dig, stoppa dig

jag tänker stoppa dig, stoppa dig

stoppa dig, stoppa dig, jag tänker stoppa dig

stoppa dig, stoppa dig

<3


sannerligen någon att hålla i när åskan går!

^ ur litteraturhistorian dårå. jag tar gärna också en! tack så mkt.

dagen har förövrigt flutit på rätt skönt. sovmorgon, kolla runt i bibeln o koranen på nk:n o jämföra evolutionen, bend it like backham på engelskan, några konstiga skuttaruntiring-lekar på idrotten, fick tillbaka inlämningen i trafikteori o jag fick MVG! han hade bara skrivit positiva komentarer också, kort sagt; he loved it! me like trafiteori alltså :D sen fick vi sluta tidigare för vi är typ helt klara med boken nu, o sen imorgon blir det inställd lektion o sovmorgon! höööhö så idag kan jag sitta uppe alldels för länge utan att få dåligt samvete.

annars idag har det blivit typ bara plugg. spanska + litteratur & språkhistoria. tkr faktiskt om sån historia har jag kommit fram till! tkr det är KUL! ja, man blir lite förvånad eftersom jag känner nåt enormt hat till historia i övrigt. måste bero nåt på att jag älskar helena (som vi då har i litteratur o språk) o tkr väldigt mkt mindre om agneta (som vi då har i vanlig skithistoria).

nog om det. mamma överaskade mig vid matbordet idag o förtäljde mig om att hon tydligen gått o blivit lite pirripirr i någon på dansen! eller, överaska är väl att ta i. får väl erkänna att jag tjuvlyssnat lite på en del telefonsamtal hon haft med marianne o där anat ugglor i mossen!
men ja det är väl kul för henne. men jag vill då inte att hon ska hålla på o ta hem nån karl hit o tvinga mig att träffa! sånt tkr vi inte om. då flyra jag gärna huset! nån som jag kan fly till?

åhåhå måste ju bara säga att jag just knäckte ryggen på alla sätt som är möjligt o det var sköööööööööööönt. min rygg är lycklig nu.

min yogaoskuld är härmed borta!

hähähääääj. jag tror inte jag orkar skriva så mkt intressant här idag (jag vet nog att det är minst 5 som tkr om att läsa min blogg, så tji fick ni! ni skulle bara våga säga emot alltså).

skoldagen var en vanlig onsdag, långtradigggggg. men vi hade  ju svenska så där sken vi upp ett litet tag iaf! STORA SJÄRTVECKET där vill vi bo!

det var ingen samhällskunskap så det blev tidigt slut på dagen kl halv tre. innan det hann vi få tillbaka våra fördjupningsuppgifter i historian o jaa, jag ska väl vara nöjd! fick  Godkänt + , vet inte riktigt hur jag ska tolka det där med att inte skriva G+ ist? godkänt känns så... B. (alltså alla andra fick normala betyg) som att jag får specbetyg för att historia verkligen inte är mitt favoritämne o som jag aldrig orkar med. :D
skriftligt historiaprov har vi förövrigt om två veckor o jag är hypernervös! eftersom jag har gjort så jääääävla dåligt ifrån mig på agnetas JÄVLA muntliga prov helatiden, så måste jag ju visa att jag inte är helt inkapabel o göra bra ifrån mig. men allt jag läser i hennes ämnen bara försvinner så fort det kommit in. sen att jag är asrädd för agneta o hennes lektioner är ju ett till plus.

anyway! var på ki yoga med sanna idag o det var väldigt intressant må jag säga. var precis som man ser på alla filmer (typ björnbröder! "o nu gör vi hälsningen till sooooolen..."). man blev grymt trött o vissa däckade ju ihop totalt där o började snarka. så kan det gå med för lite sömn hemma!
sen var det tänkt att vi skulle gymma efter det men det blev ju inte så lyckat dårå. lika pigg o sprallig som en stenbumling släpade jag mig bort till löpbandet. blev typ 10 min där o ett par sväng om ute med maskinerna men man kan ju inte hålla på o köra slut sig varje dag ju. neeej precis.

har sett mig i spegeln idag o kom fram till att nu är det diet som gäller. på riktigt den här ggn! sallad o frukt i massor o typ minumum med bröd o pasta o potatis. o min favvoritis, FETT, går ju helt bort också. ledsen blir jag :C

men nej nu är jag trött. HERRO

image12
snyggingar från stigtomta! mitt rosa träningssett slår allt förövrigt.

fnaskberget!

jaa där skulle man väl bra gärna vilja bo? eller kanske i mensträsk? snopptorp? eller vrf inte bestiga berget snålkuk? knata runt o titta kring jungfrupattarna, pungarna, horslangen, flatorna, kåtaknösen, arslet, balleskinnet, majas bröst, runkstenen? JAA VI HADE VÄRLDEN ROLIGASTE SVENSKALEKTON IDAG! sveriges sexigaste geografi är ju en himla skoj sida det med.

matte nationella imorse gick ju inte dunders idag direkt. kom ut o kände att detta gick väl rätt så okej, men sen visade det ju sig att typ alla svar jag skrivit var fel o då blev jag glad. sen var det bara en lektion + klassråd kvar. svenskan var superflum som alltid. haha jag älskar våra svenskalektioner lektioner alltså.
på klassrådet blev det en ny het disskution om skolansdag. 5 pers ville inte ha schack som tema som vi hade röstat fram för nån vecka sen, så dom hade raggat med sig mer än halva klassen för att få en ny omrösting. anledningen dom hade var:

"ingen kommer fatta att vi är schack. schack är ingen sport. vi vill vara vattentema! alla köper en våtdräkt på lidl får 200kr! jamen vadå, vill ni inte lägga ut det? då kan man gå i bikini."

okej, schack är faktiskt räknat som sport, o joo folk skulle fattat för vi skulle ha vart målade antingen vita eller svarta o sedan utklädda till tex bonde, torn, drottning, springare osv. vattentema, nån ny sport eller? o jomen visst, det är klart att vi kan få alla att gå o köpa en våtdräkt för minst 200 för att sedan använda en dag. bikini känns ju väldigt lockande att springa omkring i skolan med också. kommer folk fatta vad vi är om en springer runt i våtdräkt, en i bikini, en med ett cyklop, en med badshorts? NEJ.

förslaget gick ju då självklart igenom så nu ska vi va VATTENTEMA på skolans dag, som är tema-sport. logiskt, nej.
jag blir så jävla irriterad. har man röstat o bestämt ett tema kan man ju inte komma o begära en ny omröstning bara för att man är en envis jävel som vägrar ta en förlust. 
kissa ner er i era våtdräkter va.

you talk way to much

tänkte försöka mig på ett lite längre o innehållsrikare inlägg nu här. jag kan ju berätta lite mer om festen igår! den vill man gärna höra om. jappjappjaa!

det var nattis o hampus som hade ett gemensamt partaj ute i skogen hemma hos hampus. först bjöds det upp till grillning o alla åt sin vikt x3. (aa okej, jag erkänner! jag åt x10..) musiken drogs igång på fullt ös ut högtalare som var utkopplade (!!) så man kunde skutta runt på altanen o dansa gärnet. tårtan plockades fram o det blev vilt krig. tårta i hår, näsa, ögon o alla andra skrymslen man kan tänkta sig.
efter en lätt avtvättning fortsatte superdansandet med allsång på högsta volym :D (hej alla var kråkor efter det!) singstar kopplades in o det blev gormande där. finemang hoppas jag att ni förstår att det lät! sen satte sig jag o martin på stora stenen o kollade på stjärnorna o martin sluddrade o var den fullaste martin jag sett! när man sedan skulle klampa ner från stenen hände inte riktigt balansen med o martin tog en flytur ner en meter sisodär o gjorde magplask ner på tummen. förjävla roligt såg det ut ska jag säga :D iaf så fick tummen ont, blev typ stukad rätt rejält o martin fick gå med den inlindad resten av kvällen. det hindrade honom dock inte från att ta ytterligare en flygtur! denna gång ner från altanen ner på stengången. vi trodde alla att neeeej! han har slagit i huvet, vi måste ringa ambulansen!! men han hade tydligen landat med största eftertänksamhet, med knäna först. ont fick han iaf.
danne var full måste också nämnas va fan! haha hna var så jävla rolig. gick runt o var så jävla glad o dansade o sjöng med i lil wayne som om det gällde livet! så roande. hampus o william däckade redan vid halvtolv så det var ju synd om dom som missade allt det roliga.

men nej nu orkar jag inte skriva mer nu heller, sov typ max 4 timmar inatt på ett jävla parkettgolv. inte bekvämt. så nu blir det gonatt! HAJDOO!

bakisdepp

bakis ja. vill bara ätaätaätaäta o jag känner bara hur jag växer i bredd. det är inte kul :( men men, alla kan ju inte gå runt o vara smala! det måste ju finnas nån som vill ha knubbis. typ en ännu större knubbis. knubbisknubbisknubbis.

igår var iaf över förväntan! började lite halvsegt o inte ville sjuttisen som jag skulle snåla med bita på mig heller. det testades alla möjliga och omöjliga sätt men inget hjälpte! jag blev helt enkelt tvungen att supa upp hela halvan. ja så kan det gå, men fy tusan vad kul det var sen! haha det blev tårtkrig, superdans, flygande från stenar, liggande på marken o sprattla, hjulande o gå ner i brygga, singstar-skrikande o allt man kan önska sig :D bästa festen på hur länge som helst!

brun som en pepparkaka har jag blivit lite här o var också. det är ju lite kul. men ingeting tycks hjälpa för ändå ska jag gå o bli depp hela tiden. det är feckfeckfeckfeck.

nej nu ska jag gå o grina en skvätt över mitt 17åriga liv, tjarrrrro!

solen, solen lyser på mig o havet är blått så långt ögat kan se! ^dansband till tusen.

dansband. jaa det är det som flödar ut ur högtalarna här hemma för tillfället. mammas val alltså.

har precis kommit in efter en härlig men otroligt krävande solstund! vågade ta mig ut o slänga mig i vår lilla park mellan husen här nere, där man blir sedd från alla håll. pensionärer som inte har bättre saker för sig än att stå o blänga på en från balkongerna. gräs är tydligen en utsmyckning, ingenting som man ska hålla på att kliva omkring på heller! självklart.
jag fick iaf en del färg på min andra halv nu. ett fint vitt streck har jag nu på ryggen. solen är jevligt stark minsann! ska fortsätta min solning med ewis lite senare, fast då blir det hennes mormor o morfars gräsmatta vi våldsgästar. o tar en fika. tihihihihihiihihi.

måste försöka bestämma mig för vad jag ska ta på mig ikväll också. det står mellan en blå klänning som mamma sydde i sin ungdom (typ 100 år sen) som är väldigt söt o fin, eller en grön en som också är fin. det får bli till att ole dole doffa!

blä på sånt dära godis duvet.

trycker just i mig den sista godisen här o får lite lätta kvälvningar. godis är förjävla jobbigt. man blir sugen på det sådär ibland o bara mmmmmmmmmmmmmmums vad gott det skulle vara... sen när man har tryckt i sig det så mår man så jävla illa att det finns inte. plus att man blir lite rundare om baken. jag ser då inget ljus i situationen!

skit samma! jag orkar inte tänka mer på äcklet. imorgon blir det solning i stadsparken med ewis. kan blir en kul syn det! jag tänkte försöka så lite färg på min andra halva faktiskt. kan ju vara fint, även om det är rätt mkt cred att vara 50/50. iof!
sen ska vi ute ut i skogen till strängstorp för att fira nattis o hampus som fyller äldre, o grilla, tälta o sånt dära. kan bli rätt kul hoppas jag. annars får jag rulla hem, borde gå rätt fint med allt detta godis i magen!

brun är en fin färg

har suttit o stekt på balkongen stor del av eftermiddan idag o blit brun o fin på visa ställen faktiskt! härligt säger isa. dock vill solen inte göra mig nån tjänst vad gälelr mina dödsbleka ben. det får helt enkelt bli till att fusksola nästa vecka. o köpa lite härligt klet som kan ge dom en lite mer behaglig nyans. måste även införskaffa mig ett par solbrillor SUPERSIZE som jag kan använda på p&l så jag slipper sminka mig. då kan jag steka o bli brun + att ingen behöver se 24/7 bakislook. smart investering kallas det :D sen vill jag gärna ha en sån där snickarjeansklänning som jag tkr är så fin. ni kan få ge mig det om ni vill.

ni borde läsa timos blogg förövrigt. jag älskar den :* http://blogg.aftonbladet.se/22991/ < ett leende kommer spridas.

var o kollade lite på rotary-konserten idag också. blev så illa så spanskan missades. men så kan det gå, inget jag sörjer över direkt. mu-klass niorna var inte jättebra, men helt okej. otroligt konstiga låtval också. lagaylia sköng dock så fint att man burrads upp till en burrig kyckling.

nej nu ska jag ut på cykeltur med mor min. TJENIS


lite brun är jag iaf. faktiskt.


men kul

jävla sur jag blir. den här dan har vart världsklass med hur mkt skön sol som helst o jag har vart glad o det har gått bra att plugga trafikteorin o det känns som jag kan det! o sen förändrar några jävla minuter hela skiten. patetiskt problem om sprit. kan jag typ bara få klå upp mig själv? TACK.

nån som vet nåt sätt att stänga av alla jävla tankar också? let me know!


fuuuuuuuuuuuuck

jävla matte. jag fattar fan INGENTING o jag blir så jävla förbannad! ologiska förbannade.. asså vafan det finns inte ens svordomar för att uttrycka sig om det!! hur fan ska jag klara av matte B o C om jag inte ens klarar av A? jag är så jävla dömd att misslyckas. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag är körd imorgon. 



hrm... aa nä, nu gjorde jag ju lite fel här. har läst min Plugga smartare! - bok o där står det att det värsta man kan göra att säga saker som:
jag kommer aldrig klara det här! jag är sämst på matte! jag är kööörd!"
för då ställer hjärnan in sig på att misslyckas. målet blir att misslyckas! o det vill vi ju inte. så så här ska det låta:
jag ska göra provet imorgon o i will kick ass! mitt mål är att få ett fett G o det ska jag klara! jag är braaaaaaaa!
ja se där! visst låter det mkt bättre? man får ju mkt större lust för att försöka nu. NP matte imorgon, here i come!

knäppa upp bh efter en lång dag = som en orgasm! - kajsa p&l 07

var bara tvungen att citera kajsa från i somras. hon har ju så rätt! knäppte just upp den jävla tvångs.. saken, o fy tusan vad härligt det är! äntligen kan man andas o röra sig fritt!
haha, fan vad läskig jag lät. menar bara att det är en himla lättnad att bli av mid den. jaa.

iaf! dagen har vart härlig för att vara en måndag. överlevde lektionerna, ÄVEN agnetas som var intressanta för ovanlighetens skull! det bestämdes grupper för arbetet vi ska börja med o jag, elin o sanna satsade på etanol - bra eller dåligt? typ. satt o letade fram en massa artiklar på nätet o jag slank in på en massa andra sidovägar. gå ner 8 kg på två veckor! gott nyttigt bröd! så blir du av med överflödet till sommaren! ja det är lätt hänt när man heter isa.

sen var det dags för den daliga äppelkastningen vid nödutgången. jag kände på mig att det var en dålig äppeldag, o jag hade så rätt, så rätt. endast missar! elin tog ut sin ilska på mig o röck upp närmaste maskros o började knida in min kind med samtidigt som hon utbrast: "TJIHIHIHIHIHIHIH!!!!!!". det slutade med att elin fick ett äppelskrutt i ryggen. så kan det gå!

efter skolan var det superfint väder så jag satt o stekte lite på balkongen innan jag tog med mig ewis till friskis för att introducera henne för gymmet. vi var duktiga där o vågade ta oss ut för att pilla på några maskiner även fast det var typ proppfullt med biffar som stod där o BIFFADE.

när jag sen kom hem tänkte jag att nu skulle det vara himla skönt att få vila lite. men icke! mamma tvingar mig att diska o sen följa med henne ner för att "se till så hon inte gör illa sig". mamma är lite rädd för mangeln förstår ni. aa okej, jag med. den var grymt stor o typ tusen år gammal! vi lyckades överleva iaf, men duken blev skrynklig.
"vad slät o fin den blev" sa jag o klampade iväg därifrån med bestämda steg. enough is enough!

o nu håller jag på o ramla ner död här snart så det är bäst jag går o sover. TJENIS

jag vill ha en hund

woho bloggen funkar äntligen. internet var även helt off i ca en halvtimme o jag fick total panik. jag är nog lite beroende allt.

dagen har varit helt wonderful förövrigt! började dock med värsta depressionskänslan när jag vaknade, men så är det varje morgon utan att jag vet vad det är så det är väl inget att bry sig om! jag satte mig framför tvn för min dagliga dos av scrubs o käkade mitt supergoda hambakade bröd o efter ett par mysiga avsnitt började jag läsa. ja, ni skulle bara veta hur mkt jag har läst senste dagarna. typ mer än jag suttit här vid datorn! nästan iaf. började ju på en ny bok igår o blev klar med den i dag. medge att det är lite duktigt!

suttit lite på balkongen o solat, lagat mat + diskat, vilat o gått världens härligaste promenad har jag också gjort. promenaden bestod av både sol o regn samtidigt vilket var helt otroligt härligt :D det luktade en massa vår o jag fick en kompis! rådjuret... rut, vi hade sällis en bit där i skogen. trevlig prick. sen kom mamma hem också! var lite härligt, men hade lätt kunnat vara själv längre. har varit dom härligaste dagarna på grymt länge den här helgen! har kännt mig så lugn o det har varit riktigtriktigt skönt.

aa nej den här dagen känns inte tillägnad till bloggning så nu säger jag tack för idag! HERRRO

men mys.

alltså vad fan är finnar bra för? bara sitter där o gör ont o är fula. så jävla äckliga. men det var inte det här jag hade tänkt skriva om idag! ni kan andas ut.

idag blir det till att helt enkelt bara öppna mitt huvud o hälla ut allting. känns lättast.
såå, dansuppvisning/avslutning var det ju idag. riktigt jäkla super segt o trista vissa stunder men det vara bara att bita ihop. våran zigenardans är ju faktiskt väldigt kul att dansa om man bara lever sig in i den som fan. felle dissade hela tillställning med ursäkten: dansen är så jävla tråkig, jag kan den inte. vi klarade oss ändå, blev mer plats vilket bara gjorde allt bättre! nere i logerna var det ju trevligt också. tyst o lungt. INTE. tusen småbarn som springer runt o skriker: KATITZISARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o tränger sig in genom dörren när man håller emot av all sin kraft. sånt är ju alltid jätte kul. sista föreställningen var vi iaf bäst. alla kändes superglada o avslappnade o bara dansade. så kul!

mamma kommer hem imorgon. det är med lite blandade känslor jag kommer välkomna henne faktiskt. på ett sätt har det varit väldigtväldigt skönt att vara själv. har tagit tag i en massa saker som jag aldrig skulle gjort annars. typ min checklista från gårdagen. känner mig mkt lugnare också när jag håller mig sysselsatt med andra saker än sitetr vid datorn. får försöka fortsätta med att typ promenera, läsa, se tv när mamma kommer hem också. jag känner mig typ som en nymänniska! okej nu ska vi väl inte överdriva här, men lite iaf. nackdel med hela den här grejen är att jag blivit värsta osocial. känner hellre för att sitta hemma o se på tv eller läsa eller typ vad som helst annat, än ringer nån för att fråga om dom vill hitta på nåt. men det kanske är det här jag behöver, typ tänka på mig själv.

kvällen spenderade jag sen med att laga till mumsig ugnspannkaka o sätta mig för att se på Take the Lead som  världens bästa! typ. läst i The kite runner har jag med, o på så vis kommit fram till att det är omöjligt för mig att ha ett normalt liv om jag ska hinna läsa ut den tills torsdag. sååå! jag började med en ny. det ni! storre text, lättsammare innehåll o BILDER. inte illa det.

tjarroo med er för nu känner jag mig på ett sprudlande humör o så jävla skönt lugn! :D

äpplen med kaksmulor!

jamen se där! tkr jag lyckades rätt bra med min checklista minsan. måste faktisk lägga till några fler bara för att känna mig lite extra duktig;

[x] tvättat kläder
[x] rakat benen o fixat
[x] läst rätt mkt faktiskt i the kite runner som jag måste läst klart till på torsdag
[x] inhandlat deo (endast!) på tempo

den där sista punkten är med eftersom att jag har lite fobi för att handla enstaka saker sådär. vill gärna få för mig att dom i kassan tänker JÄVLA SVETTAPA om mig när det nu handlar om deo, men idag klarade jag det också! jag känner mig riktigt nöjd med min dag.

min hemliga lilla check i slutet var jag inte heller tänkt så mkt på! har varit rätt härligt.
hatat mig själv har jag försökt undvika det också. har dock INTE kunnat undvika att se hur jag svällt upp en aning efter valborgsfjanteri o mormorbesök. det är inte så kul, men det är bara att försöka ta med en klackspark. jääääh. det finns ju så bra saker nu för tiden som kan hjälpa en lite med sina problemställen! hittade världens bästa strumpbyxor på åhléns som typ stryper in allt fett man har. smidigt eller vad! :D

under min promenix ner till duveholmssjön så blev jag lite paff. där stod det några filurer o tog en himla massa modellkort. det var nästan så jag tänkte hoppa in där framför kameran o slänga några poser men jag ändrade mig. gick hem o sattsade på städarkariären istället. chili o mjölkmage har fått byta bostäder o verkar trivas med det också. om ni funderade!

imorgon är det dansuppvisning! tallåsaulan kl 13.00 & 15.30. om ni är snåla så kan ni kolla på genrepet som är typ 9.30 sååå... det är ju bara att välja o vraka mellan vad man värderar högst här, sova eller pengar. för komma är något jag rekomenderar er, jag kommer dansa runt som en zigenare hallå! det kan man ju bara inte missa. nej precis.


pathetic bastard.

har precis läst igenom hela timos blogg. han är fin han. (alltså inte honom jag syftar på i rubriken om ni nu mot förmodan skulle få för er det)  http://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=22991&p=1

mamma har åkt iväg till flen för att sedan åka vidare till västerås på dansgala o därmed lämnat mig ensam hemma i tre dagar. vem som helsts dröm, men inte min! jag hatar att vara själv hemma. jag blir så jävla depp. (mja mer än vanligt dårå.) sitter här o bara låter tiden rinna iväg. jag tror nog jag avlider lite.

hade tänkt ragga med mig felle på en liten inhandlingsrunda men hon var ju tydligen i sthlm den gamla gäddan. fy fan. måste köpa spån så jag kan göra rent hos hamstrarna, börjar faktiskt tycka lite synd om dom stackarna. sist jag gjorde rent var nog minst en månad sen. uuuusch.

nu fick jag just ett ryck att göra dagen till en göra nytta dag! känslan kommer försvinnan vilken sekund som helst så jag borde nog sätta fart om jag ska kunna utnyttja denna otroliga möjlighet. okej vi gör så här, en checklista!

[x] åka o ta ut pengar + inhandla strumpbyxor
[x] åka vidare till djurmagasinet för inhanling av spån o hamstergodis
[x] dammsuga mitt rum
[x] göra rent hamsterburarna (vill inte.............................................)
[x] gå en promenad!
[x] baka bröd
[/]
kanske viktigaste punkten här; inte hata mig själv idag!

jaa ska vi försöka med det där kanske? o just fan! en till viktig punkt!

[/] skita fullständigt i.. tja jag vet iaf.


valborg dårå.

igår var inte jätte kul. började helt okej med ölspelet o annat skoj men sen spårade det ur till det sämre totalt. jag hatar sånna här jävla suphögtider.

RSS 2.0