FISH HOOK CROSS


nelly.com

wiiie jag älskar billig shopping! dessa klickade jag just hem från nelly för endast 44 riksdaler. ingen frakt på det heller! hur underbart?

GOSSIP GIRL


jaa, då har jag fastnat i nästa serie, gossip girl. jag kanske borde sluta döma ut serier efter att ha sett dem på tv, för hur många gånger har det inte hänt nu att jag sedan sitter och plöjer avsnitt efter ansnitt? många.
dags för att till, adjö så länge!

GOMORRA


äntligen utläst! pju, gomorra är nog den segaste och mest faktaspäckade bok jag läst, någonsin. samtidigt så var den emellanåt väldigt intressant och hemsk. hur som helst så är den utläst och det känns grymt eftersom det är deadline imorgon. sen att jag inte kommer ihåg särskillt många detaljer ur boken och då inte kommer kunna svara på många frågor på seminariet är en annan sak. ääh, sitta tyst och nicka funkar det också.

GONATT


har just haft vänner över på på lördagsmys. pizza, melodifestival och på smällen. hur trevligt som helst. nu är jag dödstrött, dags att snarka järnet. gonatt!

I'M CALLING OUT TO YOU AGAIN, WHEREVER YOU ARE

eftersom mobilen inte vill samarbeta så kan jag tyvärr inte dela med mig av bilderna på mina grymt smarriga semlor. jaa, idag har jag bakat semlor! jag har varit en riktig husmur och hållit igång i köket hela dagen. först lagade jag lunch till mig och syster emma (veg.biffar med quinoa och avokadoröra, hur gott som helst!) och sedan blev det mjölkfria semlor eftersom mamma inte tål mjölk. de blev som sagt grymma ändå. AS GODA.

bäst jag kilar nu för snart bär det av till vingåker. trevlig kväll till er!

MOBILJÄVEL

åh jag är så jäkla arg just nu. min mobil är totalt VÄRDELÖS. den stänger av sig när man ska skickar sms så jag reparerade den med den där medhörade skivan och allt på mobieln försvann. roligt. sen märker jag att rensningen inte ens har hjälpt! och nu ffunkar inte minneskortet heller. varken mobilen eller datorn hittar det överhuvudtaget när det är ikoppla. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag hatar tekniska saker!!!!!!!!

SPINNING

vet ni vad jag har ägnat mig åt ikväll? spinning! jag som typ lovade mig själv i slutet på nian att aldrig mer sätta mig på den där spinningcykel och trampa utan mål. ibland så ändrar man sig och tur är väl det för idag passade det mig utmärkt. och det faktum att jag inte dog av mjölksyra och utmattning tyder på att jag har lyckats få mer muskler på tre år också, jäkla härligt att så något resultat.

imorgon är det fredag och jag har fullt upp. min fina syster kommer hem på lunch, jag ska baka semlor (ev. med snusen) och sedan förhoppningsvis snarka gott hemma hos jocke. det lutar åt att bli en fin dag, adjö så länge!

500 DAYS OF SUMMER







500 days of summer. inte en vanlig kärleksfilm med happy endings. ÅH.

TANDLÄKARPINA


varm buljong i kopp - världens godaste.

jag är så jäkla trött. det är inte okej att ha tandläkartid 7.50 på lediga dagar. det visade sig av besöket att jag har inflammerat tandkött och att jag ligger i näst bästa tandgruppen. mer än så fick jag inte ut av allt de babblade om. 3-3, 3-4, 4-3, linguiner(?)... jag fattade ingenting. tydligen ska på två besök till i mars och laga någonting. hade ju varit bra om jag frågat vad.

nej nu ska jag fortsätta sorpla min buljong och ta det lite piano. adios!

EN DAG PÅ BRYNSTORP


rymlingar.

hej tjuren.

rymling.

äta vantar.

stark snus med bajs på byxorna.

bakade just världens mest misslyckade muffins. orkade inte med muffinsplåten så slängde upp små bollar av smet på en bakplåtspapper istället. gör aldrig det. bollarna rann såklart ut och alltsammans blev en bränd, hård planka. petar man bort det brända så går det dock ner...

hur som helst, jag skulle ju säga att jag idag har vart och lekt bonde med snusen ute i brynstorp! tjänat lite kosing genom att skyffla bort massa gammalt hö från foderbord. ytterst tröttsamt men ack så behövligt med mina skulder. ikväll blir det film/hockeykväll nere i en källare med snusen och martin. jag är så trött så jag kommer nog däcka tidigt men det ska bli himla trevligt ändå. adjöken för nu!

.

just hemkommen från yoga sitter jag här och tänker. tänker på att jag tänker alldels för mycket. på alldeles fel saker. tänker på att jag fokuserar på det dålig som finns istället för det bra. det bra som faktiskt oftast tar över i de flesta fall. helvetes jävla apa nu är allt skit igen och jag hatar hatar hatar. vill bara bort härifrån och slippa ALLT. som ni märker så är jag helt jävla schizofren. fan.

TJURIG

dagen har utvecklats till en tjurig helvetesdag men måste ju updatera om hur helgen hos mormor gick. det funkade inte att vara helt sockernykter men av 4 fikamöjligheter tog jag bara en. är inte det ändå ganska okej?
nu ska jag fortsätta må illa, tjura och vilja klippa till hundjäveln som skäller i lägenheten brevid.

VÄRLDENS LUNCH

ååååh, jag har just ätit världens godaste lunch. totalt hemlagad! det blev kycklingsallad med tomat, paprika och romansallad och till det nybakat grovt bröd. ååååååååh jag skulle kunna leva på detta föralltid! dum som jag är tog jag ingen bild...

SUGAR REHAB


my god vad jag är sockersugen just nu... sedan i onsdags så har jag slutat med socker i alla dess utsökta former för att få bukt med mitt växande sockerberoende och det är verkligen inte det lättaste det här. de första dagarna gick helt okej, helgen var svåååår och nu är jag så sjukt sugen på kakor, bullar, varm choklad, saft, chokladbollar, you name it. puh, hur ska det här gå? målet är minst en månad. känns tufft. men det ska gå.

annars då? det är typ minus 20 ute, jag har vart vaken sedan halv åtta och i eftermiddag försvinner jag till min mormor till imorgon. DET kan vi kalla utmaning med alla kakor och godis som plockas fram varannan minut. updaterar om hur det gick imorgon. adjöken!

SPORTLOV

söndag idag men vi skulle kunna kalla det fredag eller lördag eller vad som helst, för det är minsann sportlov. firar (yeah sure, jag får tvinga mig dit...) med att dra till gymet. later!

17 AGAIN






god morgon! sovit gott, nyvaken? själv har jag varit vaken sen halv åtta och hunnit med både film och frukost redan. jag måste ha någon inbyggd klocka i mig som inte låter mig sova längre än åtta... hur som, det blev 17 again som jag haft en hel del emot sen jag såg vem som spelade huvudrollen (high school musical... inte riktigt min grej) men hej och hå, vem hade fel om inte jag? den var riktigt bra, lagom rolig, mysig och med gryyyyymt snygga zach. jaa, jag är väl inte så himla mycket annorlundare än de skrikande fjortisarna framför high school musical när det väl kommer till kritan. damn.

HOCKEYKVÄLL


sticker lite otippad iväg på hockeykväll! tumme upp på det, och godkväll till er mina trogna läsare. adjö och kanske en lite puss!

ÖNSKELISTA 2010



det kan låta tidigt att jag redan listat vad jag önskar mig eftersom jag inte fyller förräns april, men snart är det mars människor och sedan kommer min månad och jag blir 19 år ung! så här ovan ser ni vad jag önskar mig. lite tips/inspiration till vänner och bekanta som finner det passande att ge mig nåt trevligt. så memorera ordentligt nu!

  1. Träningskläder från Classified, ca 800 kr
  2. Skrubbvantar H&M 19.90 + skrubbkräm ex. The Body Shop Wild Sherry Body Scrub, 215 kr
  3. Kavaj/blazer Lindex, 499 kr
  4. Ringar, ex från H&M 49.50 kr
  5. Strumbyxor 20 den, Lindex 49.50 kr
  6. Parfym, vilken som helst som luktar gott!!
  7. Tajts GinaTricot Bea Leggings, 249 kr
  8. Navelsmycke, ex från www.bodyjewelry.se
  9. Värmeskydd Osis+ Flatliner, ca 170 kr
  10. Volymspray Schwarzkopf Osis + Glamour Queen, ca 150
  11. Tajts, Gina Tricot Nora Leggings, 199 kr
  12. Blått nagellack H&M, 39.50 kr
  13. Stora T-shirts, ex från H&M 99 kr
  14. Hårtork med kalluft Coline 34-3699, ca 120 kr

FREDAG

Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov!

NYTT


ja då har jag skaffat mig ny header igen. det är ju så himla tråkigt att ha samma hela tiden. vi får väl se hur länge den här fastnar...

upd. sidan om ni ser den gamla.

VÄLBEHÖVLIGT


forhair.se.

detta förmånliga paket är nu på väg hem till mig! ny plattång och dust it "pudervax", mycket välbehövligt då plattången är sliten och sjunger på sista versen och dust it-burken börjar ta slut. mindre roligt att lägga halva studiebidraget...

BUBBLEROOM REDIGERAR SINA MODELLER?


känns inte det här bara jävligt b?

I KNOW I'M DEAD ON THE SURFACE BUT I'M SCREAMING UNDERNEATH

sitter och har OS på lite i bakgrunden och lyssnar på de HYSTERISKA kommentatorerna till skidskyttet. att man kan gå in så mycket för något så trivialt som sport! jag skulle bra gärna ha lite mer intresse inom ämnet, kanske skulle få mig lite mer motiverad till motion? imorn ska jag i alla fall ta mig i kragen igen och svettas järnet på gymmet. det kan behövas efter kvällens middag hos kock-kusinen där det bjöds på 4 sortes pajer, chokladsemlor och kakor. helt sjukt gott men nu känner jag mig minst lika sjukt fläskig.. nya tag, nya tag! jag som är så jäkla envis inom annat ska allt klara av att bli fit också, så det så.

dags att sova nu, upp skapligt imorn och köpa biljett till studentfesten om två veckor. gonatt!

TISDAG

hej tisdag! sjukanmälde mig ju idag och svaret från göran var: tog du ut dig på dansen, har du ingen kondis? och ne, det har jag ju inte. är dags att ta tag i träningen igen nu när vardagen är tillbaka. nu på en gång faktiskt, ner på golvet och svettas ett tag blir det nu. adjöken!

HARDCORE


hård tjej igår.
danshelgen är slut! det har vart riktigt kul men skönt att det är över nu för jag är så trött att jag nästan avlider. alla 6 föreställningar gick bra och alla jag pratat med har gillat dansen och föreställningen. himla trevligt! mindre trevligt att jag är blåslagen över hela kroppen och har käkat så mycket frukt hela helgen att magen blivit arg och jag är illamående. ska bli skönt att komma tillbaka till vanliga matrutiner igen.

imorgon tar jag en ledig dag (är för trött för att orka med skola och prov jag inte hunnit plugga till) så ikväll sticker jag till jocke och myser med lost. vääääälbehövligt! ha en trevlig kväll alla fina vänner!

FILM


gjorde en liten film till er. hur seriös som helst. så där ser jag i alla fall ut dena här helgen. nu sticker jag, hej!



upd: den funkar tydligen inte...

FIGHT?


titta där va! nån har fått på sig lite ögonskugga, det händer typ aldrig. syns rätt dåligt, men har gjort ett tappert försök till lite sotade ögon. blev väl helt okej om man har i åtanke att jag ska stå på scenen och måste synas långväga. nära ser det väl ut ungefär som jag fått två smockor. ääh, blir skitsnyggt!

nu är det dags att laga tidigt lunch och sen sticka till hallen, wich me luck!

ALLA <33 DAG



MADAM UNDER JORDEN

i'm alive! har vart i hallen hela dagen. är helt slut. dit imorn igen. två föreställningar. gonatt.

NO FUN


musikalhelgen har börjat. hittils gillar jag det inte alls. fuck.

I CAN'T EVEN RECOGNIZE MYSELF BEHIND


snusen och jag.

den här dagen har varit helt uppochner, på det positiva sättet! vaknade supernervös, tog mig till skolan, genomförde världens sämsta redvisning i engC, fick G+ på den ändå och blir sedan erbjuden av lennart att få göra resterande redovisningar i minigrupp. hör ni eller, av lennart!! minigrupp!! min läskiga engC lärare som jag trodde försökte få mig att ta livet av mig genom att tvinga upp mig framför hela klassen så snart det bara går! jag har varit i någon slags glädjechock hela dagen. firade det hela med en semla!

tänk så bra saker kan utvecklas ibland. nu ska jag kila ner och tvätta, sen träffa min snus och skaffa mig en ny foundation. i rätt färg (alltid lika jävla svårt). adjö!

ASSHOLE

just nu är jag så jääääkla nära på att hoppa av engC och ta ett IG bara för att slippa alla dessa muntliga killing me slowly and painful - redovisningar som ska göras HELA TIDEN och som man aldrig får VAD det är man ska pladdra om för att behaga härskapet. varför varför VARFÖR kunde jag inte få hamna i den andra gruppen, och sluppit oförstående, opedagogiska lärare?

att ha ett stort prov i svB imorn som jag knappt pluggat på gör fan inte saken bättre. nu går jag och dör.

AM I A PART OF THE CURE? OR AM I A PART OF THE DISEASE?

glada människor på dansen gör mig glad. att föreställningarna är i helgen gör mig taggad. och lite nervös.

EN HEMSKT DUM DAG

idag är inte min dag. idag är jag rätt så ful och missanpassad. känner mig konstig i kroppen och mår illa lite då och då. att äta glass istället för lunch gjorde mig inte gladare. jag blev bara tvungen att göra en massa trängingsövningar efteråt, som kompensation. en liten del av mig är sur för att jag inte är i skolan nu, och sitter och lyssnar halvt på lektionen. jag tvingar mig att plugga en massa litteraturhistoria istället, som kompensation. men egentligen orkar jag inte bry mig. inte om skolan, inte om att vara ful. idag är en sån där hemskt dum dag.

VI MOT VÄRLDEN

morsning korsning, dags för skola igen. denna vecka blir det religionprov, svenskaprov och lite muntligt i engC. tur att det i alla fall är så fint väder ute för annars skulle jag nog gräva ner mig.

en låt på det?

SMELL OF WINE AND CHEAP PERFUME


trött, osminkad och småsliten efter igår.

gårkvällen blev överförväntan! martin, snusen och jag tog oss till värmbol där det var 20årsfest, drack cider, snicksnackade, blev bjudna på shots (jag har sagt det förr och säger det igen; jag tål verkligen inte sprit..) och slogs lite. sen blev vi hämtade av privattaxi och åkte hem till snusen och lagade köttbullar och makaroner för jag var hungrig som ett as. ovanligt. sen åkte jag hem till jocke och gosade ner mig i varm säng med fin kille. jaa det var nog hela den kvällen, adjö för nu!

'CAUSE TONIGHT WE GONNA FACE THE MUSIC



sticker iväg på partaj i ny klänning ett tag och sedan får vi se vart kvällen tar oss! adjö!

FINITO

nu har jag precis skrivit klart det sista på engC-arbetet och nu är jag totalt jäkla klar!!!!!!!!!!! jag kan inte ens beskriva hur skönt det här känns. det är som en stor sten, nej ett BERG, har lyfts från mina axlar. åh herregud vad härligt! tänk att jag orkade skriva klart det på en lördag också, jag förtjänar en stor eloge. bra jobbat lovisa! TACK.

TECKNINGAR OCH FLÄSK


titta vad fint jag ritade på bilden igår? den till vänster är tecknad med upp-och-nerteknik och de andra utan att titta på pappret. inte det lättaste!

morsning! hade tänkt träna nu men så slog det mig att jag varken orkar träna själv eller vill hänga med alla spännisar som drar sig till gymmet på lördagar. så om det är okej för alla så är jag fläskig idag? bra, då är vi alla överrens!

igår var det fredag och jag var som sagt jävligt trött, men jag orkade i alla fall med att få in becca till stan och sedan ta oss till ewis för att glo wallander och krångla med datorer. inte fy skam! idag blir det långpromenad och superstädning (måste hålla mig sysselsatt och kompensera för att jag är för lat för gym...) och sedan blir det förhoppningsvis fest till kvällen. men först ska jag försöka få liv i becca. wish me luck!

JAG ÄR EN TRÖTT JÄKEL

jag är nästannästannästan klar med den där jäkla engC-uppsatsen nu! hipp hurra. fick sticka hem tidigare från skolan idag så har suttit i några timmar och knåpat och nu gör ryggen ondast i världen. skulle inte tacka nej till massage nu alltså. jag får nöja mig med spikmattan. ingen hemma här. aningen ensamt.

JOBBIG VECKA

pust. idag är jag helt slut i både kropp och psyke. efter en kort skoldag tog jag och gick en långpromis med min favorit-snus. jag blir så sur på att jag inte har fritid nog att ha tid med mer än typ en träff per vecka. det är bara en massa plugg, plugg, plugg... den här veckan har det även varit en MASSA dans. var på DuD för tredje gången den här veckan idag. ajaj säger mig kropp som inte är van.

nu dör jag snart. måste. ner. i. sängen.

GÖRANGÖRANGÖRAN


peace göran.

ANSIKTSBOK


ansträngt och lite halvstresat...

min blogg börjar bli en ansiktsbok. alltså inte facebook, men jag har sedan laptopens anländande börjat missbruka camen och till följd lägga upp en ansiktsbild var och varannan dag. vilket ni förmodligen har märkt.. hur som, jag tänker fortsätta så det är bara att ni vänjer er och biter ihop! adjö nu blir det skola!

CHECK THIS HAND CAUSE I'M MARVELOUS


hej hej hallå! hur mår ni där ute i snöstormen? själv har jag suttit inne heeeela dagen, hur härligt som helst en dag som denna! det är ju onsdag och distansdag idag och vädret utanför fönstret ser INTE LOCKANDE ut så jag tackar och bockar för att jag slapp ta mig till skolan. distansen idag tog mig typ 3½ timme att genomföra och efter det gnagde en skaplig värk i ryggen. att ta pauser/göra annat emellan är inte min grej, då tappar jag koncentrationen och blir irriterad. hur som haver är det skönt att ha den klar nu i alla fall.

eftersom det är sånt äckligt väder ute så tänker jag inte bege mig ut mer än nödvändigt idag, det blir bara att hoppa på bussen till jocke om nån timma. ska försöka få fram lite nya lost-avsnitt. har saknat den krångliga serien.

adjö på det!

LYSTRING!


okej, det här är typ tusende bilden jag tagit så nu ger jag mig. jag har ingen självutlösare (vad jag hittat i alla fall?) på camen så har trixat med att trycka av med armbågen + att samtidigt ej se för ansträngd ut. inte det lättaste. och nej. jag petar mig inte i näsan.

i alla fall, det var inte det här jag skulle skriva, jag skulle ju be er om en lite tjänst (det där därför jag sitter med händerna i jag ber er - ställningen...). min varierande stora läsarskara, kan ni inte börja kommentera lite mera? jag ser ju att ni är in o läser, så varför inte slänga ur sig några ord nån gång ibland? det räcker med ett hej, ett kul, eller nåt annat valfritt.

det skulle vara hemskt trevligt, så snälla rara nu. godkväll!

TWILIGHT - I'M IN LOVE


mmmmmmmmmmmmmmm... den här pryder nu mera mitt skrivbord. jag blir fortfarande lite knäsvag när jag ser bilder från twilight-serien och jag saknar att läsa böckerna. det är förjäkligt, det där med att bli förälskad i böcker och dess huvudpersoner.

hur som haver (visst säger jag det lite väl ofta på senaste tiden), nu ska jag kila iväg till dansen idag igen. adjö på det!

NOKIA


tävlingsdags igen! denna gången är det tre mobiler ifrån nokia.se som står på spel. tävlingen hittas hos theres som driver bloggen shopping and fashion. klicka på länken så hittar ni dit och kan tävla ni med, tjopptjopp!

TIRRRRRRRRRRRRRRRED


knuthuvud. jag har så jäkla trött. orkar inte ens bry mig om att min foundation är för mörk och att jag idag ser alldeles för risig ut. nu blir det skola, adjö.

RATATA

tänkt just skriva att jag måste skriva på engCprojektet nu, sen plugga på morgondagens samprov, sen tjura över onsdagens psykologidistans, sen över fredagens svenskaprov. men jag ångrade mig! hur kul är det att läsa om som skit på en skala? presic, as trist!

annars så har jag gymmat och dansat idag. dansen gick grymt bra idag! på vissa ställen är vi riktigt synkade och det blir riktigt snyggt så nu känner jag mig riktigt peppad inför nästa helg. riiiiktigt. ni tittar väl då? detta vill ni inte missa!

adjöken!

GRATIS TRÄNINGSTIPS TILL MOBILEN


kolla vad jag just hittade, gratis träningstips till mobilen! tre ggr i veckan i åtta veckor kommer jag nu att bli coachad per sms, helt gratis. jag tackar inte nej! passa på du också, klicka på bilden för att komma till sidan!

HEMSKA JÄKLA KÖTTINDUSTRI


http://www.animalrights.se/wallsofglass/index.html

sånt här får mig att vilja vara vegetarian. allra helst djurskyddsminister.

ICECREAM BREAKFAST


ibland så är man sugen på glass på morgonen. då äter man glass på morgonen.
ibland så vill man inte gå till skolan. ibland måste man göra det ändå.

RSS 2.0