IZZY & ALEX

Har just gråtit mig igenom Izzy och Alex bröllop i Grey's Anatomy. Herregud vad jag älskar den serien ♥

EFFEKTIV START


Hej hallå! Jag har ganska precis kommit hem från en företagsrunda med två kamrater från mig jobbcoachinggrupp (långt ord?). Detta lilla uppdrag innebär att vi under två veckors tid (andra veckan nu) ska besöka 40 företag och ställa frågor om omsättning, anställda, praktikplatser etc. för att på så sätt komma ut och träffa företag vi annars aldrig skulle kommit i kontakt med. Hur som helst, förra veckan hade vi  i gruppen det tufft eftersom hälften av företagen var tjuriga eller hade ingen tid. Denna vecka har vi däremot flyt! På två timmar i förmiddags bockade vi av hela 10 st företag, vilket är sjukt bra. De var även väldigt trevliga allihopa, en bilfirma bjöd till och med på kaffe/te/choklad medan vi väntade. Stort pluspoäng!

Annars då? Jag mår bara bra idag och ska till kvällen ut och övningsköra med mamma (Sanna är snäll som vanligt och står till tjänst med bil, tack!). Jag behöver lite körning som uppvärmning inför onsdag då det är motorväg med trafikskolan. Senare ikväll ska jag även kika in på Friskhuset och skaffa träningskort. Friskis och jag kommer alltså gå olika vägar efter några fina år, och jag välkomnar Friskhuset med öppna, träningssugna armar. Håller tummarna för att jag kan få träna direkt, det spritter i benen av rastlöshet...

Hoppas ni får en suverän dag!

GALEN DRÖM


Min lilla sötnos ♥

Hej! Jag har precis haft en liten gosstund med Evert här och kan konstatera att han blivit lite tamare. Det gäller bara att gosa lite varje dag så ska han nog somna gott i min hand snart.

På tal om sova gott så var det något jag INTE gjorde inatt. Drömde en helsjuk dröm som innehöll att jag blev så arg/ledsen/rädd att jag höll på att kvävas och var tvungen att ta astmamedicin. Det kändes verkligen svårt att andas på riktigt! Vaknade alldeles varm av att Jocke la handen på mig och frågade vad jag drömt eftersom jag flåsat en massa. Kan tala om att det var skönt att vakna upp ur den drömmen i alla fall. Någon av er som drömt något galet på sistone? Något som känns så verkligt att ni vaknat och trott på det?

Nu luktar det mat här så ska kila ut till köket och hjälpa mamma med det sista. Baconlindade biffar, mumma... ♥

SHOPPINGTUR TILL NKPG

Hej på er! Jag har precis kommit hem från en tur till Norrköping med Sanna och Elin. Sanna skulle köpa tallrikar och det var väl egentligen därför vi åkte dit, men vad kommer vi hem med? Visserligen tallrikar, men även en MASSA kläder. Jag som inte skulle shoppa kom hem med fyra påsar. Precis vad min ekonomi behöver! Jag förstår inte vad som händer när jag kliver in i en klädaffär, alla rationella tankar försvinner och jag går loss med VISA-kortet.

Hur som helst! Fina grejer hittade jag i alla fall. Här får ni se i bild:



Jeans (som sitter som en smäck, händer mig typ aldrig!) från Vila, T-shirt från Gina Tricot.

Skor ifrån Vagabond/Nilson.

Showerpeeling + Topplack från Lindex.

Disktrasehängare från Lagerhouse.

Fint va?

PARTY-FREDAG


Tredje inlägget för idag, effektiv bloggdag! Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag kilar över till bästa vännen för lite festlighet och utgång. Hela vårt gamla gäng är ditbjudna och det ska bli så himla kul! Ewis har inte vart ute sedan förra nyår (?) så idag ska det bli en utgång som heter duga. Jag har till och med bankkortet med mig, vilket jag aldrig brukar, så det här kan bara sluta på ett sätt; FESTLIGT! Vi ses i dimman ♥

FLUFFY EVERT


Lilla Evert snusar sött i dörröppningen till sin lilla timmerstuga. En svag doft växer sig starkare i lägenheten och jag påminns om att jag måste städa buren. Här luktar det ju hamsterkiss! Jag får ta tag i det så fort jag gjort ett litet ärende in på Arbetsförmedlingen. Btw, ikväll vankas det utgång!

BLÅBÄRSSCONES


Igår fick jag ett bakryck och slog till på scones. Blåbärsscones! Hittade ett recept i en tidning (Mersmak) på hallonscones, men hade inga hallon hemma. Blev riktigt gott på blåbär också! Så gott att jag mumsade i mig hälften redan igår. Här hittar ni receptet. Jag bytte bara ut vetegroddar och honung, som jag inte hade hemma, med lite solroskärnor. Gött blev det! Fram med slev och bunke och slå till på scones till fredagsfikat!

TENERIFFA DEL 3

Har ju glömt bort att visa er resten av bilderna från Teneriffa! Tiden går så fort, nu är det redan tre veckor sedan jag var där. Hur som helst, här kommer lite mer bilder.













Det var alltså del 3 av bildserien, imorgon får ni del 4 (ska försöka komma ihåg!) och då blir det bilder från när vi besökte vulkanen Teide. Nu ska jag fortsätta dagen med att baka, förslagsvis scones med blåbär! Det blev inget gym idag, vaknade med sån jäkla träningsvärk att jag tar en promenad-dag idag istället. Promenader är utmärkt träning! Ha en underbar dag (det är ju sol ute!!) så hörs vi ♥

JAZZ MOVES


Bild från den underbara studenttiden.

Hej hopp! Jag har ganska nyss kommit hem från det här årets första danslektion. Jag började idag i en ny dansgrupp (fortfarande jazz) och jag trivdes redan från början bättre där än i min förra. Denna grupp är en vuxengrupp, den andra en ungdomsgrupp där medelåldern kommit ända ner till 15. Man kände sig aningen gammal där... I vuxengruppen är alla dessutom mycket gladare och trevligare, det har väl med mognaden att göra. Dessutom dansar jag med min gamla danslärare + flera andra lärare på DuD. Lite annorlunda känsla, men defenitivt positiv!

Annars idag har jag mest stressat runt. Blivit arg/ledsen på att folk i affär inte har tid med mig puttar mig en dag framåt hela tiden. Har även fikat semla med Ewis och Tilda och haft mysigt. Farligt gott också för den delen! I ♥ Semlor.

Imorgon blir det ett gympass med mig själv som sällskap och på eftermiddagen ska jag och två april/maj-barn planera 60års-fest. Man ska slå på stort!

BOXPASS


Jag efter ett slag av Sanna? Kunde ha varit ;)

Jag har just kommit hem från det roligaste och jobbigaste träningspasset jag varit på. BOXNING! My god, jag har aldrig svettats så mycket som ikväll och det har nog inte min träningskompanjon Sanna gjort heller. Gisses vad vi kämpade! Jag är helt skakis i armarna nu, kan knappt skriva på tangenterna, haha. JAG ÄLSKAR BOXNING! Jag tror jag kan ha hittat ett kall i livet, det här vill jag fortsätta med!

Ska försöka varva ner nu och hoppa in i duschen och sedan stupa i säng, riktigt välbehövligt. Och en sista grej, får ni chansen att testa på boxning; ta den! Ni kommer inte ångra er. Puss och gonatt ♥

PRAKTIKPLATS!


Tumme upp! Jag fick praktikplatsen!! Riktigt glad tjej här, men just nu är jag mest trött. Har sprungit omkring ute, fram och tillbaka  och frusit så nu ska jag ta mitt mellis och lägga migg i sängen framför Grey's. Tänkte bara tala om den glada nyheten! Ica Nära och jag kommer snart att bli goda vänner.

SPAGETTIARMAR


SPAGETTIARMAR! Jisses, skivstång var superkul och minst lika jobbigt. Sitter nu halvt utslagen. Jag har knappt någon ork i armar och axlar men jag får skylla mig själv. Blev lite kaxig och tänkte att jag klarar lika mycket som ledaren första gången jag är där. Men det ska ju vara jobbigt, och det var det! Imorgon ser jag fram emot ett nytt pass, fast då blir det boxning. Tror verkligen det kan vara något för mig, slå ut lite spänningar och aggressioner!

Nu ska jag ta en dusch och sedan parkera mig i sängen framför Grey's. Välförtjänat!

SKIVSTÅNG

Tjoho, det jobbiga "måste göra"-sakerna är avklarade (och gick bra, väntar på mer info ang. mötet)! Nu ska jag skynda mig ner på stan och kämpa mig igenom mitt livs första skivstångspass. Tror det kommer bli askul! Återkommer svettig och mör ikväll om hur det gick! Ut och gör av med lite energi nu ni också, man blir så mycket gladare av att röra på sig!


MÅNDAGSÅNGEST

Idag är en sån dag då jag bara skulle vilja gömma mig under täcket och slippa alla läskiga möten med människor. Jag har lätt att stressa upp mig och lätt att se allting i ett gråtöcken när jag måste utmana mig själv med saker som skrämmer mig. Och just idag skrämmer människor mig nåt otroligt! Det är inte lätt att hålla självkänslan och självförtroendet uppe, så just nu sitter jag och oroar mig för vad alla människor ska tycka om mig. Döma mig kanske? Otroligt onödig oro. Men men, det är bara att sätta på sig självförtroendekläderna och kasta sig ut. Ikväll kommer det kännas som en sten lyfts från mina axlar. Jag kan allt jag vill!

TRÖTT TJEJ

Hej på er. Ber om ursäkt för helgens frånvaro, men det har varit full rulle här hemma. I fredags åkte jag hem till min Jocke och myste med film (som jag såklart somnade till och missade slutet... alltid samma sak!), kom hem på lördagen och sadlade direkt om för att övningsköra ut till mormor för fika. Gick helt okej, fick köra med mammas karls gamla gamla gamla gamla Volvo. Fläktremmen tjöt som tusan hela vägen. Jag borde banne mig få en biogasbil i födelsedagspresent!

Efter mormor-fika knallade jag vidare hem till Martin för filmkväll med en liten del av gänget. Änglar och Demoner, som jag aldrig lyckats hålla mig vaken till tidigare men nu så!

Söndagen, idag, har varit i motionens riktning. Började dagen med frukost i sängen framför Grey's Anatomy (bästa starten på dagen) och gick sedan ut på en 60min-promenad med mamma i det vita snölandskapet. Laddade om med lunch och traskade sedan iväg för en timme på gymmet också. Behöver jag nämna att jag är rätt trött nu?

Utöver detta så har jag tappert försökt tämja lilla Evert också. Han är nyfiken, men vild och han vet vad han vill! Lite smått nervös är stackarn också, så han lämnar små bruna pluttar efter sig när jag har honom uppe. Lill-Evert... ♥

Jag ska fortsätta kvällen med lite TV med mamsen nu, så vi får höras imorgon (då jag förövrigt har ett småläskigt möte!).


HAMSTERN EVERT


Här har ni min nya lilla sötnos, Evert! Han är just nu i full gång med att boa in sig i nya buren. Hittat hjulet har han gjort också, och han älskar det! Jag ska låta honom vara lite idag och låta honom komma till rätta och börja tämja honom imorgon. Mitt mål är att han ska bli lika tam som min första hamster Tilde. Han kunde somna på rygg i handen. Mysigt ♥

BÄSTA JULKLAPPEN?


Vet ni vad jag ska iväg och göra nu? Jag ska "hämta ut" en julklapp som nog platsar som den bästa möjliga. En liten dvärjhamster! Ni som hängt med ett tag vet att jag älskar dessa små djur och har haft tre st tidigare. En Tilde, Chili och Mjölkmage. Så himla söta och saknade. Nu ska jag alltså äntligen få en ny liten sötnos! Den som ger mig denna gosiga julklapp är såklart Ewis, vem annars än bästa vännen vet vad mitt hjärta klappar lite extra för?

Bäst att jag sticker upp på vinden och hämtar ner hamsterburen så jag är redo! Puss på er och så snart som möjligt kommer det upp bild på hamstern! ♥

KATRINEHOLM-VÄXJÖ


Sverige är ett väldigt litet land men ändå så är det så stora ytor mellan städerna. Till Växjö från Katrineholm är det 33-34 (?) mil och långt där borta bor min allra bästa killkompis Simon. Han är en sån kompis som man kan berätta vad som helst för utan att vara rädd för att det ska spridas vidare. En sån kompis som alltid får dig på bättre humör, som alltid ställer upp, och som du har så jäkla roligt med. Och som du saknar som satan en gråkall januarifredag. Dags att göra någonting åt det här, roadtrip till Växjö snart någon?

DAGENS MELLIS


Denna superhurtiga dag med två gympass behöver man extra mycket bra energi! För att jag ska fungera om dagarna behöver jag äta 5 ggr/dag, och på fasta tider. Det kan folk i min omgivning skriva under på, utan mat blir jag förjävlig. Grinig, orkeslös och argsint. Så för att slippa sånt onödigt äter jag mellanmål! Detta mellis på bilden är inspirerat av PT-Fias recept (undra hur många gånger jag kommer nämna denna underbara blogg här?) och är en riktigt vitaman- och proteinkick. Lite filmjölk med blåbär, linfrö, mandel och skivad kiwi (MED skal! Det har jag nyligen lärt mig, och lär nu er! Mycket nyttigare så, konstigt nog.) och till det en knäckemacka med keso och bönor. Och en kopp se såklart! I ♥ TE.

TENERIFFA DEL 2


Första dagen efter vi kommit fram slängde vi oss direkt på varsin solstol och låg där och stekte hela långa dagen.

Det var vi inte ensamma om! Redan vid halvtiotiden började det snabbt fyllas med solslukande turister.


Så här såg det ut innan man gick in i vår lägenhet på hotellet.

Och såhär såg det ut när man gick bort till receptionen.

Eftersom Teneriffa är en vulkanö går gatorna upp och ner överallt och husen byggs högt, högt, högt på höderna. Trappan ni ser har förövrigt 118 steg, vi var tvugna att räkna...

Trånga gaotor med en massa minibilar. Och en och annan gigantisk buss.

Vi lunchade på ett av favoritställena, El Pescador, och beställde in Paella med tillhörande flaska champagne. Mumma!


Paella med musslor och räkor, så jäkla gott.

Mussla smakar ungefär som fisk, lite otippat. Jag förväntade mig en slemmig sak!

Vart man än stod så hade man antingen havet eller de häftiga bergen bakom sig. Maffigt vill jag lova!


Långt där bort kan ni ana ön La Gomera som är en annan av Kanarieöarna.






Bara några hundra meter bort fanns en "strand", visserliga halvt avstängd, med stora vågor att slungas med i.

Sådärja! Andra delen av Teneriffa är uppe! Ni kan räkna med minst en del 4 och 5, massa bilder!

Nu ska jag förflytta mig från datorn och parkera mig i soffan med trafikteoriboken istället. Måste plugga, dagarna bara flyger fram! sedan blir det träning nummer två för idag, gym med mitt personliga träningsobjekt Martin. Eftersom jag har PT-drömmar kan det vara kul att testa på att peppa och lära ut till nära och kära. Bara att ni hör av er om ni är sugna ;)


TENERIFFA DEL 1


Jag och Becca som smått övertrötta och pirriga väntade på att flygplanet skulle lyfta.

Och vilken kick det var! Jag satt och med största leendet genom hela starten och landningen.

Utanför flygplatsen Reina Sofia på Teneriffa.

Från flygplatsen fick vi åka buss till hotellet. En resa som tog ca 1½ timme och som var helvild. På Teneriffa kör man lite grann som man vill!



Första minikorta delen av Teneriffa-resan är uppe! Om det inte vore för att jag är så trött och det tar sån tid att både redigera och ladda upp bilder så skulle ni få se många fler redan nu, men nu blir det fler imorgon istället! Nu ska här sovas gott efter ett skönt gympass och imorgon väntar det kanske hela TVÅ pass till. Det ena för min egen del för att jag trivs bäst med träning på förmiddagen, och det andra för att "coacha" min nyblivne gymmare Martin på kvällen. Tror ni jag kommer orka? En spark i röven så ska det nog gå bra!

TÄVLAR


Hittade en tävling hos Dollyblond som jag blev sugen på. Jag tävlar om att vinna en valfri vara från NovaQueen och jag valde klänningen ovan! Perfekt till sommarens senkvällar, eller hur? Passa på att tävla ni med vetja, Novaqueen har en massa olika kläder och accessoarer!

MEN JAG SKA BE HONOM TA HAND OM HENNE VÄL FÖR JAG VET VILKEN DY HON VARIT I


UNDERBART♥

SOLBLEKT



Hej! Hur mår ni en dag som denna? Jag mår bara fint, med undantag för den vanliga "vad ska jag söka för jobb idag?"-ångesten. Men på måndag kanske det blir ändring på det om jag har tur! Ska besöka en matbutik för ett möte som kanske kan leda till praktik. Jag håller mina tummar hårt men hoppas inte på för mycket. Fick förövrigt höra av min jobbcoach idag att man märker direkt man träffar mig att jag är en smart tjej och att jag är hennes stjärna där på jobbcoachingen. Sånt gör glad! Självkänslan och självförtroendet behöver all hjälp de kan få när man är arbetslös.

Förövrigt, här ovan ser ni tre fina armband jag köpte på Teneriffa! Fina va? Ca 20kr styck och väl investerade pengar. Köpte även en jättefin väska som jag måste visa er nån dag. Sen ser ni ju mig där också, med skapligt solblekt hår och en aningen brunare än för en veckan sen. Är mest brun på kroppen och blekare i ansiktet så i fotoblixten ser man inte så stor skillnad på just denna bild.

Ikväll ska jag förövrigt äntligen få träffa min fina Jocke. Har saknat honom som tusan!! Men först ska jag hittat nåt jobb att söka och handla lite mat med mamsen. Vi hörs imorgon då jag ska försöka lassa upp lite bilder från Teneriffa. ♥

DIRTY BIT


Om det är någon låt som jag kommer koppla till Teneriffa så är det denna. Herregisses vad många gånger den spelades vid poolen. Inte mig emot då jag låg och viftade med armarna utanför solstolen till varje Dirty bit.

HEJ ÄLSKADE SVERIGE


Jag är hemma!! Åh så härligt det är att se snö utanför fönstret och att känna kyla. Trots att veckan på Teneriffa varit superskön med all sol, så blir det lätt lite för mycket av allting. Borta bra men hemma bäst som det så fint heter.

Vi kom till Arlanda vid nio-halv tio igår kväll och sedan var vi väl hemma i Kholm vid ett-tiden. Ändå är jag redan vaken! Jag måste vara hos sjukgumnasten kl tio och sedan har jag körlektion vid ett. Huuuh, ser inte fram emot den, känns som jag solat bort alla mina körkunskaper... Men det går nog finemang ändå.

Dags att börja röra på sig ut, jag återkommer med alla soliga bilder så fort jag har tid och ork. Puss på er så länge!

AT TENERIFFA

Hej pa er dar hemma! Sitter just nu i hotellets datahorna och haller kontakten med Sverige lite. Trots att det ar underbart vader med massa sol har sa far jag erkanna att jag saknar hemma lite grann. Ska anda passa pa att njuta de resterande dagarna, och bli riktigt brun!

Vi bor pa ett hotell som ligger i Los Gigantes har pa Teneriffa, som heter Tamaimo Tropical. Superfint hotell med en lyxig utemiljo, och fint vader saklart ;) Runt omkring ligger det en massa olika restauranger med mat fran hela varlden, sa vi far variation vid varje maltid. Och sa bjuds det pa alkohol vart an man vander sig! Igar fick vi en flaska champagne till lunchen nar vi at Paella. Bade jag och Becca blev lite runda under fotterna sadar pa ljusa dagen i gassande solsken. Haha.

Nu ska vi strax borja leta efter en restaurang att kaka middag pa, sedan blir det tidigt i sang som vanligt. Solen och alkoholen man far i sig vare sig man vill eller inte, tar energi som bara den. Imorn blir det sola igen for tredje dagen! Hoppas ni har det bra trots att det ar lite kyligt. Adios amigos! ♥

HEJDÅ SVERIGE, HEJ TENERIFFA

Hej hallå! Sitter just nu i en källare och snyltar på internet de sista minutrarna som återstår innan avresan till Arlanda. Klockan åtta imorn bitti avgår planet mot Teneriffa! Vi ses och hörs när jag kommit hem igen, den 16:e, förhoppningsvis några färgskalor brunare. Hejdå kalla blöta Sverige! ♥

MIN SUPERFRUKOST


Detta smäller jag i mig till frukost nästan varenda dag. Världens godaste frukost och nyttigt är det också! En tallrik fil med naturell müsli, lite torkade plommon, linfrö och mandel + en grov macka (ser ut som en massa ihop-pressade frön) med lite kaviar, keso och en halv avocado på (en gnutta örtsalt på toppen!) + en glas citronvatten + en mugg te. Bästa starten på dagen, så gott att jag längtar efter frukosten när jag går och lägger mig på kvällen.

Testa den! Jag lovar att ni både kommer känna er mättare och piggare längre.

ANINGEN GLADARE TJEJ


Direkt efter mitt reseriutbrott stacka ut på en powerwalk som heter duga. Gick så argt och fort man kan göra utan att börja springa och pulsade även över en snötäck åker. Svettigt vill jag lova, och det var vad jag behövde för att bli av med ilskan. Nu är jag gladare! Det som gjorde att jag blev arg förut var egentligen inte snön, det var mer det som fick bägaren att rinna över. Jag är en väldigt nervös person som (motvilligt) stressar upp mig så fort jag får tillfälle och just nu finns det mycket i mitt huvud som flyger runt. Resa bort en vecka från nära o kära, flyga för första gången, få tag på ett jobb och sluta leva på bidrag, bli fit, vara hälsosam, vara nöjd med mig själv. Självkänslan har jag lyckats bättra på en aning med hjälp av Bra-bok, men det kommer törnar när man minst anar det. Speciellt när jag söker en massa jobb men aldrig får napp.

Ska fortsätta göra den här dagen bättre. Upp och hämta resväskan och börja packa, skrubba duschen för att göra mamma glad, träffa Ewis och kramas hejdå och sedan åka till Jocke puss&krama ännu mer. ♥

SNÖHELVETE

Ååååååh kan det sluta snöa nån gång?!?!?! Jag blir galen!! Äckligt stora blöta snöflingor överallt i luften som gör det omöjligt att vilja gå ut. OCH JAG VILL HA ETT EGET JÄVLA GYM SÅ JAG SLIPPER BRY MIG OM HUR JAG SER UT NÄR JAG TRÄNAR. Helvete. Ville så gärna träna men nu står jag i konflikt med min dåliga självkänsla så det får väl bli en äcklig jäkla prommenad i snön. Åååååååååååååååååååååååh jag kokar över!


(osammanhängande och argt, behöver avreagera mig)

TRETTONDAGEN


God morgon! Vilket underbart väder det är idag! ... inte. Tittade ut och möttes av totalt snökaos. Inte mycket att göra åt, vädret gör som det vill. Jag ska i alla fall ut i stormen och sätta mig på första bästa buss ut till min mormor. Städa lite, hjälpa lite, fika lite. Låter som en bra trettondag det!

Min fina morfar skulle förövrigt ha fyllt 90 år igår om han levat. Saknar dig morfar ♥

FEMTE JANUARI

Hej, hur mår ni denna onsdag? Här är det bra eftr en snöig powerwalk, men tidigare idag var det betydligt bittrare. Insåg vid ett att jag lyckats missa de 5 timmarna som gymmet hade öppet idag. Slängde iväg ett par sura blickar mot en oskyldigt sovande Jocke. Men men, en powerwalk funkar ju det också. Imorn bitti blir det nya tag på gymmet!

Kom att tänka på att det bara är 3-4 dagar kvar tills jag är påväg till Teneriffa. Galet! Jag har aldrig flugit och aldrig varit längre än till Danmark, Norge och Finland så detta blir en rätt stor grej för mig. Tänk er sandstrand, solsken, 25+ och inte en snöhög så långt ögat kan nå. UNDERBART!!


Snart snart snart...

PEPPA DIG TILL TRÄNING


Hej på er! Är just hemkommen från ett pass på gymmet, där jag för ovanlighetens skull inte tränade själv idag. Med mig hade jag tre vapendragare till vänner som nu också skaffat gymkort, fantastiskt! Det är så mycket roligare att ta sig till gymmet när man vet att man får sällskap. Så nu jäklar ska det tränas och tränas och tränas. Extrakilona ska bort och jag ska minska mitt sötsug. Denna vecka blir det hårt med ett pass om dagen eftersom att jag kommer ligga på en strand på Teneriffa nästa vecka och vill få ut så mycket som möjligt innan.

Bilden ni ser ovan är min peppbild för att få mig i form. (Skrev av vana 2010 istället för 2011 och sparade såklart inte bilden i PS-format innan jagstängde ner...) Jag har den som bakgrundsbild på datorn vilket gör att jag ständigt blir påmind om mitt mål. Ett bra tips för att hålla motivationen uppe!

NYÅR (BILDBOMB)

Hej igen! Nu är jag hemma efter ett konditionspass på gymmet och är helt mör i kroppen. Behövde verkligen träna efter den här helgen med lite för mycket dricka och lite för mycket skräpkäk (såg till min förskräckelse att vågen visade alldeles för många fler kilo än senast jag vägde mig så nu måste det bli ordning!). Smålänningarna har nu begett sig hemåt och vardagen är på intåg igen. Tänkte dela med mig av lite bilder ifrån nyår nu när jag ändå har tid. Vi började med en trerättersmiddag bestående av skagentoast, smörgåstårta och chokladmousse och fortsatte sedan kvällen med att dansa järnet ända tills det var dags att bege sig ner till 12-slaget på stan. Underbart rolig kväll som avslutades hemma i Jockes stora varma säng. ♥

Nog med prat, här kommer bilderna!























Tack alla mina underbara vänner och min fina pojkvän för detta år. Ni gör mitt liv väldigt värt att leva. ♥

2011-01-01


Nyårsafton igår var en an de bästa någonsin. Trerättersmiddag med det bästa sällskapet, tack alla! Nu ska jag fortsätta umgås med Smålänningarna som är här över helgen. Vi hörs med en bildbomd imorgon eller på måndag! Puss på er ♥

RSS 2.0