CHECK


bästa pluggstället = sängen!

gissa vem som blev klar med distansen förrut idag? gissa vem som slavade som ett djur i minst 6 timmar för att få ihop den? gissa vem som känner så jäkligt bra just nu? JAAG!
ja just nu så skiter jag fullständigt i om jag bara får G på skiten, om alla andra får MVG och jag är sämst, för jag är klar och jag gjorde mitt yttersta för att få det så mycket analyserande jag bara kunde. och jag är nöjd. HEJHEJ.

PANIIIIIIK

om prestationsångest skulle vara ett namn så skulle det definitivt vara mitt just nu. herregud! dagens distansuppgift går ut på att analysera en konflikt på 2-4 sidor (lätt att jag satsar på två!) genom att följa en mall som får en att känna säg trögare än en gammal ciggfimp. är seriöst orolig över om jag kommer få G på det här, om jag ens kommer få ihop två sidor?!

skitskitskit
, analysera är verkligen inte min grej.

vadå, godis kan väl också vara middag?

har precis satt i mig 19 kr godis. det försvann i ett TJOFF när jag försökte lära mig om naturalismen och den ryska litteraturen. zzzzzzz... kunde jag bry mig mindre om sånt tjafs? nej.
nu mår jag illa, och som så många gånger förr så undrar jag varför jag ens stoppar i mig det där godiset. jäkla godissug att alltid lyckas snärja mig.
för att försöka få någon ordning på torpet så blir det ingen middag här hemma ikväll, istället så blir det ett hårt pass på gymmet. jag har verkligen börjar gilla det där med att träna, att verkligen köra slut på sig själv. och svettas liter! haha jag måste vara världsbäst på att svettas. och inte spelar det någon roll om jag sprungit en kvart eller en timme, det är ändå samma jäkla floder. ganska så otrevligt kan tyckas? men hey, jag går inte och tränar för att se snygg ut där inne. resultatet efteråt jag strävar efter och det borde ju kunna bli ganska bra om jag lyckas göra av med så mycket svett?
svettsvettsvettsvett.

märker att det här inlägget börjat handla alldeles för mycket om svett så bäst jag lägger ner. HEJ

BLAHABLAHA

sovmorgon, brandövning som blev till riktigt brandlarm, asgod linspaj, flummig filosofilektion (kan inte bli annat med göran?), jobbiga promenade till och från skolan, filosofiplugg och datalökande.
så skulle min dag kunna beskrivas.

tänkte lägga till GYMPASS på listan nu också så TJENIS!
(ska träna helt själv, huhuuuu är skitskraj!)

att jobba kan vara skoj!



videon som jag utlovade! ha i tanken att vi är väldigt övertrötta och lättroade..
sista delen är ett internt skämt så kan förstå om ni inte fattar ett smack av det roliga där.
men men, enjoy nu!

HELGEN

dåligt bloggande från mig den här helgen, men jag har knappt varit hemma mer än för att sova och duscha.

fredagen bjöd på fest i sköldinge som var helt okej trevlig. jag upptäckte att vin gör en skittrött, bacardi breezer får man röd tunga av och kanelbullar är smaskens.
kl åtta lördag morgon var det dags att gå upp för att åka ut till morbror på landet och jobba. ewis hade jag med mig och vi var båda två sådär härligt inte alls pigga över huvudtaget. vi sågade ner en stor häck av något udda slag som liknade bambu och dokumenterade allting på fina videoklipp (kommer upp sen, var så säkra!). vid halv tre åkte vi vidare på kalas och firade en släkting som fylde år. vi hade med oss en gigantisk bukett och fikade massa gottiga kakor och tårta innan vi gav oss iväg hem för att fräscha upp oss innan vi skulle iväg igen. denna gång till vingåker på stand up-kväll. skoj! sen tog kvällen slut hemma hos jocke. ♥

jag var snygg i självlysande och ewis i nermålat.


löpbandets föregångare?

vi hittade min gamla bil bland en massa skräp! min fina turbo.

och söta små kalvar.

den gigantiska buketten av lönn och den där bambuliknande saken.

idag måste jag plugga filosofi och engelska och jag kunde inte ha varit mera opepp. vill till gymmet och träna men är för fegis för att våga själv och sanna vägrar svara på sms.

lite prison break på det kanske? HEJ.

just a token in a big old game

matteprovet idag gick... inte super. jag är ingen problemlösare, så är det bara.
efter den glädjedödaren stack jag hem och sträckläste 2 timmar i the kite runner. vem orkar vara kvar i skolan till halv fyra efter ett misslyckat matteprov? nej inte jag i alla fall.

nu sitter jag här och lyssnar på abba. alldeles perfekt för det skadade psyke som finns inuti mitt huvud idag. håret har jag uppsatt i en ful kaluffs för att försöka få lite lockar och volym på håret. vi får väl se hur det hela slutar till kvällen. då ska jag i alla fall med snusen ut till sköldinge på partaj. hoppas på skojj!


D Ö D

jag har pluggat matte i flera timmar.
ORKAR.  INTE.  MER.
provet imorgon får fanimig bli ett G nu.
annars vet jag nån som blir argsint.

JA TACK



villhavillhavillhavillha.
dock kostar den skjortan i just den här whyred-versionen. tips på var jag kan hitta en liknade till ett lite rimligare pris än 1399 spänn?

GET OUT

satan vilken dålig dag det här blev. jag vill bara slita i håret och hoppa runt skrikandes.
alternativt shoppa upp en jäkla massa pengar.

i februari smäller det

i februari ska vi dansa till master of puppets med metallica. lyssna på den här (youtube) eller här (spotify), nästan samma version.
behöver jag ens nämna hur kul jag tycker det ska bli? sjuuuuukt!

STORMY WEATHER



har suttit i en dryg timme nu och knåpat ihop morgondagens distansuppgift i filosofi. ett luddigare ämne får man leta rätt hårt efter. i alla fall så har jag lyckats bli nästan helt klar och kan då räkna imorgon som ledig. wiie! så gissa vart jag tänker åka ikväll? det börjar på v...

men först ska jag dansa järnert till metallica och hoppas på att jag kan få in alla dansstegen på dagens lektion. åh vad jag känner mig på bra humör, trots alla negativiteter som vimlar runt i huvet mest hela tiden.
det är bäst att jag njuter.

ETT LITET KLIPP



kom på att jag glömt visa er den här! eller låta er höra den, inte så mycket att se. i alla fall så klev jag och resten av släkten in i valla silo och hum-ade och lekte sekt. lyssna på det och njut av alla otroligt ovackra stämmor i ekot!

21 september

ååh mumsimumsimums. har just ätit pasta med fiskbullar i hummersås och det är bland det bästa jag vet. så nu vet ni vad ni ska bjuda mig på för att göra mig mätt och glad!

idag är planerna att träna (done!) och plugga en hel massa jag har lyckats samla på mig. det blir engelska, filosofidistans och samhällskunskap. jag är lite lagom opepp. tur att jag ska få sällskap av snusen och becca i alla fall, alltid mycket roligare att plugga flera. (kanske för att man egentligen mest sitter och pratar?)

bäst jag sätter lite fart på fläsket och tar itu med disken innan också. oj vad mycket duktigt jag har på dagordningen idag!

WEEKEND



helt okej helg! mer har jag inte att säga. HEJ

19 september



tycker det är rätt torftigt med kommentarer här. en liten kommentar och lovisa är glad sen!

hejdå kära korv!

vet ni vad? jag har bestämt mig för att inte äta kött på ett tag nu igen. tredje (fjärde?) gången gillt eller? efter dagens lunch bestående av två stora korvjäklar fick jag en uppenbarelse. jag lever på korv. jag lever på korv?! hur flottigt, onyttigt, äckligt, vidrigt är inte det? huuuuu. så istället för att bara sluta upp med korven portar jag nu allt kött från att komma in i min mun. ska det vara så ska det vara ordentligt! dock kommer jag fortfarande att käka fisk och skaldjur så någon vegetarian kan jag inte riktigt kalla mig. en icke köttätare får det bli.

his kiss is just like wine, intoxicating. just maybe he'll give me more this time


onsdags-izor.

vaknade väääldigt trött idag och funderade många gånger på att stanna hemma och vara ful istället, men jag lyckades kämpa mig till skolan mot alla odds. där försökte jag mig på att räkna matte utan sanna och elin. det gick åt helvete. förstår inte hur jag kan vara så omatematisk. så fort sanna var klar med sitt prov haffade jag henne och hon fick aggera privatlärare. tack tack och tusen gånger tack!
efter skolan kilade jag hem lite snabbt och sedan bar det av ner till gymmet där sanna och jag tränade skiten ur oss. jag körde 10 min löpband, 20 min trappmaskin, 10 min på den där lustiga skidgrejen (?) och några minuter rodd. sen rann svetten i små floder över hela mig och halsen började snöra ihop sig och det fick räcka.
BRA JOBBAT LOVISA! tack tack.

skor nr 2 uppe på tradera!


sugen på dessa skönheter? då tycker jag att du direkt ska klicka in dig på tradera och kika på dem! priset står än så länge på 75 rikstaler = mycket rimligt pris. in och titta nu!

i'll be bulletproof


min högra arm just nu. nya armbandet med typ berlocker ifrån åhléns, nitarmband från lindex och några andra gamla.

blahablaha. det finns inte så mycket viktigt i min skalle just nu, alltså inte så mycket viktigt att få ner här.
psykologi distansen är klar, lunchen med syster är käkad och jag har hunnit bli rastlös några gånger om. nu ska jag i alla fall ta mig iväg till vingåker.

och just ja, skolfotot har kommit.

DANSDANSDANSDANS

ojojoj, idag har jag lyckats vara glad hela dagen! senaste lyckokicken kom ifrån kvällens danslektion där jag lyckades sätta nästa alla steg. alla som försökt sig på att lära sig en danskombination förstår vilken YES!-känsla det ger att till sist sätta de där jävla stegen. idag dansade vi andra och förmodligen sista gången på en dans till michael jackson, och nästa gång börjas det på en till metallica. det ni, det blir nåt nytt i hästväg. eftersom jag dansat jazz i ca 6 år har hårda låtar och danser inte existerat vilket gör det hela bra mycket mer spännande. dansen kommer sedan visas upp i februari i duveholmshallen där vi ska vara med i "madame nånting nånting"... minnet är på topp som vanligt. i alla fall ska vi där dansa loss inför hundratals människor. ååååh så sjukt roligt det ska bli, jag längtar arslet av mig!


en izorrumpa.

SHORT CUT

idag har jag gått i skolan jätte länge.
sen strövade jag på stan med snusen och köpte mig ett fint armband.
sen fikade vi te och varm choklad på coffee house.
sen åkte jag hem och åt pytt och falukorv.
nu sitter jag och skördar på farmville.
snart ska jag cykla iväg till dansen.
hej!

RUSH

ojdååå, nån tog sig ordentligt i kragen och stack ut och sprang idag igen! nu rinner svetten i små floder över mitt ansiktet och endorfinerna börjar sakta infinna sig.
någon har blivit en jäkel på att skriva mängder med korta inlägg också?

lovizor vill ju träna

idag skulle sanna och jag ha börjat träna.
jag skulle just ha kommit hem svettig, röd och jävligt mör efter ett hårt pass på gymmet.
jag skulle ha suttit här med ett nöjt fejs och kännt mig riktigt duktig.
men banken hade klappat igen tidigare så inga pengar fick jag ut där så inte gick det att förnya något gymkort.
så jag är inte ett dugg svettig, röd eller mör.
utan här sitter jag med en mage full av nån slags pytt och känner mig väldigt oduktig.

ni hör ju, det ett riktigt skit här.

JA TACK

ååh, har hittat en ny favoritblogg! behöver jag ens nämna hur mycket jag vill se ut som människan?

såld!



YES! mina skor blev sålda i sista minuterna, till den enda budgivaren, till det lägsta priset. men vad gör väl det, alltid lite cash! såhär nu i efterhand kan jag ju meddela att jag faktiskt bara betalade 99kr för dem själv när jag köpte dem, så mitt gamla köp har just blivit ogjort. fy vad bra.

don't let go, we can crawl out of the shadows

puh, nu sitter det en knallröd lovisa här och lökar. var hos mormor idag och tvättade fönster, käkade, gjorde lite sysslor och fikade idag så en joggingtur såhär på kvällskvisten kändes ganska välbehövlig. usch, om det inte varit för det dåliga samvetet man lätt får efter de där kakorna så skulle jag aldrig ta mig ut frivilligt och springa på gatorna. känna sig ful, ovältränad, flåsig och röd inför spatserande människor är inte prio ett hos mig. då är det ju himla bra att jag imorgon ska förnya mitt friskiskort! YES, äntligen blir det av. då ska jag hälsa så hjärtligt på löpbandet, trappmaskinen och alla andra gymvänner.

nu ska jag äta ännu fler av mormors plommon (har redan ätit masssssor, skitgoda!) och dricka te. HEJ

söndag - perfekt för en tävling!



nu är jag igång och tävlar igen. en budskapsbricka från Jefas Silver som säljer handtillverkade silversmycken. mycket sött där! tävlingen hittades här. håll tummarna för mig nu!

that's something to die for



det är nästan så man blir stolt här. det är lördag, jag är godissugen, men vad går jag och hämtar istället? ett äpple och en kopp te! fan vad duktigt lovisa, bra gjort! tack så mycket.

and I don't want the world to see me, 'cause I don't think that they'd understand


älska flytta-hemifrån-prylar.

mamma och jag var nyss nere och handlade i second hand butiken en bit bort, och det här kom jag hem med. två handdukar, en tekanna, en plånbok (i mörkbrunt läder, sådär småsliten och jättefin!) och ett par strumpor (oanvända såklart). fint va? alltsammans gick på 85 kr och jag behövde inte betala ett öre. kan ju knappast bli bättre.

NATT



kvällen artade sig bra mycket bättre än väntat. och åh vad jag tycker om dig!

save me from being confused


en lite skiss från dagens bildlektion.
tror det kommer bli lektioner att längta till!


ååh skit. som så många andra gånger lyckas mina underbara dagar sluta i totalkras. idag känner jag mig ensam och övergiven ifrån de flesta håll så det blir till att bara vara hemma med mamma. ganska mysigt när man tänker efter, film, dipp och grönsaker, tända ljus.. ja nivet, men jag hade mycket hellre haft annat trevligt för mig. usch, varför ska det vara så svårt att vara hemma på en fredagkväll?

VIERNES



så var det ännu en ny dag, en fredag till och med! vad dagen kommer erbjuda mer en förjäkla lång skoldag återstår att se.

förövrigt så har jag lyckats övertala mamsen om att få ta ut pengar på mit annars så väldigt stänga sparkonto. pengarna ska gå till ett nytt friskiskort (YES YES äntligen!) och ska köpas så fort som möjligt nästa vecka. då jäklar ska det tränas!

bäst jag kila nu så jag inte kommer försent till den svartvita filmen som ska visas på svenskan. uj vad man riktigt längtar.
HEJDO.

tävling



ååh, hur söt klänning? klart vi tävlar om den också! den är från werofashion och tävlingen hittas hos millah.

tävling


ja då kör vi igen, ännu en tävling! den här gången tävlar jag om hårvårdsprodukter från goldwell. mitt hår är en enda röra så det här skulle sitta mer än fint. tävlingen hittades här som alltid.

save me, I'm lost

puhh, det var en skapligt galen isa som skrev förra inlägget. vet inte riktigt vad det tar åt mig ibland, jag blir helt sjuk i huvudet, går runt i lägenheten, vet inte vart jag ska göra av mig, sliter i håret och fäller en del tårar. varför? ja det skulle jag bra gärna också vilja veta. något fel i skallen kanske?

men men, när jag lyckats lugna ner mig lite tog jag mig ut på en promenad med snusen. en sån där promenad där man pratar om all skit som man har inom sig och som är så skönt att få ur sig. där har ni det snusen är allra bäst på, att lyssna och ge stöd. bäst är du ewis, hör du det! :)

nu håller jag på att frysa ihjäl så ska fixa lite te och läsa massa bloggar. måste nog ta och skörda lite på farmville också. nörd, vadå?


gammal bild från tvåans fotolektioner.

hgyhjjlkölöljljgfdddsss

ska det vara så himla svårt att vara glad en hel dag? dags att slå ner sig lite kanske?
helvete.

igen!


en tävling till... jag vill ju vinna! grejerna kommer ifrån Katts of Sweden och precis som förra tävlingen hittade jag denna här.

tävling! igen..


Nu är jag igång igen! denna gång är det grejerna ovan som står på spel. riktigt fina grejer från alomar. och tävlingen den hittade jag här. skitbra!

tävling!

varför inte tävla lite igen?



"Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".

more and more and more



nu är det dags att kila till höstterminens första danslektion och jag är lite lagom opepp på att upptäcka hur mycket mindre vig, smidig och graciös jag blivit sen sist. hrrrrrrm. aja, med lite smarrig korv och makaronisar i magen ska det nog gå vägen, eller vad tror ni?

skor uppe på tradera!


nu är de uppe för försäljning med startbud på 99 kr! intresserad? kolla in här då!

you're the closest to heaven that I'll ever be


sunkig mobilkamera är grejen.

kräftskiva och hamsterbegravning

igår var det liten kräftskiva hemma hos sanna som när det blev kyligt övergick till stugmys med massa snapsvisor och kortspel. ja ni hör ju, kan ju inte ha varit annat än dunder! vid tolv var vi inne i stan och placerade oss på lilla större delen av kvällen och sjöng vackra toner i karaoke. fick in 17-åriga sandra på mitt legg också. vilket flyt alltså. vid halv två satte jag mig på vingåkersbussen och åkte till jocke och hade det mysigt resten av natten.

och nu sitter jag och väntar på att ewisen ska anlända. då ska vi cykla till skogs och begrava mina söta små hamstrar. RIP sötnosar.





kräftbajs. huäää.

ARSEL

idag borde jag inte skriva blogg för idag har jag bara negativa saker att säga.
alla om mig själv.
så vi hörs väl imorn eller nåt.
hej.

do you feel like a puzzel, you can't find your missing piece?



här sitter jag och stämmer in i massa gamla coldplaylåtar. riktigt mysigt faktiskt. känner att jag saknar alla körtimmar och konserter med musik-klasserna. att sjunga måste vara en av de bästa terapierna, man blir ju helt... harmoniskt. åh sjukligt härligt.
på tal om musik-klasserna så ska det bli någon slags återträff en heldag alla gamla mu-klassare i oktober, där alla ska va med på lite körrep och konsert och massa käk och sånt kul. jävligt nog så har de planerat in det den 24 oktober. samma dag som högskoleprovet. skit x1000 säger jag för jag vill vara med!
nu ska jag sörja ett tag och dricka te. HEJ.

desperate flow thru my mind



såhär stora o fina kan bilderna blir nu. bra va!

fix & trix

aldrig kan jag sluta pilla med en massa här på bloggen. nu har jag ändrat bredden och skaffat mig en ny header. ska väl vara nöjd ett tag i alla fall.

idag hade vi distansdag så jag har inte vart på duveholm en sekund. skönt. har dock dampat loss totalt här hemma men det kan vi förtränga. jocke kom hit på eftermiddagskvisten och lugnade ner mig. vi kollade film, kittlade (jocke), nöp (jag) och spelade neger president.
jag tycker jocke är bäst i hela världen.

sjukling


bild från en fotolektion i våras. sanna är bildknäpparen. jag sitter och fotar jag också om ni undrar vad fasen jag håller på med.

toningen sitter i håret medn endast 44 sekunder kvar och tröjan och armbandet shoppades nere på stan för det rimliga priset 340 kr. allt skulle kunna vara prima om det inte varit för en växande irritation för en mamma som lägger näsan i blöt, eller en växande självkritik från mig själv till mig själv. och så är jag sjukligt hängig också. MORRR.

inne i dimman

åh vad jag känner mig hängig idag. vaknade imorse efter en massa konstiga drömmar jag inte kommer ihåg nu, cyklade till skolan halvt i dvala och gled sedan genom skoldagen i någon slags förkylningsdimma. nyst har jag nog gjort en hundra ggr och minst lika många ggr har jag klagat på hur trött jag är.
aja inget att göra åt mer än att hoppas på att det inte är svininfluensan, nu ska jag i alla fall ner på stan med snusen och försöka bränna lite pengar. CIAO.

RSS 2.0