strul!

det har varit rejält mkt krångel om ikväll alltså. första så ska alla mina närmsta små vännisar bort på annat, sen finns det ingen fest, sen ingen sprit. då blir det en lyckad valborg,  javisst! har löst sig lite grann iaf vilken gläääädjer mig! ska hänga på martin o danne till gatstuberg o känna mig missanpassad, o ewis hittade en skvätt dricka liggandes där hemma så woohoo, i'm back on track! ska pallra mig ner på stan o inhandla mascara med fellefells o försöka få tag med mer dricka. wish us good luck!

tssssssss

det är lite härligt att våran balkong sitter så lägligt där på husväggen med eftermiddagssol så man kan sitta o glassa där hela långa dagen! brunare blir man för varje dag som går också o det är ju alltid lika trevligt det. sen tror jag faktiskt jag ska fuska lite, kanske imorgon, o sola lite fejk. aa jag förstår att ni blir besvikna på mig nu, men jag känner att snart är det bara jag kvar som springer omkring o är blekfis. alla andra springer ju till solarier 24/7 så då är man ju lite i underläge.
   dagen har varit ganska så bra faktiskt. fick veta att jag fick MVG på muntliga nationella i engelska, o vem bli inte lite happy då hallå! jag som är så dålig :D otroligt är vad det är. fick även tillbaka samprovet + inlämning. där gick det ju lite mindre bra dårå. G+ på provet och OK på inlämningen. det var riktigtriktigtriktigt längesen jag fick G på nåt så jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig. alltså, jag är väldigt nöjd o det var nästan VG, men det känns så... som att tappat greppet om pluggandet. jag går runt o tänker att det kvittar för snart slutar vi! men det gör vi ju inte. 6 veckor kvar om man räknar bort den här, så det finns en jävla massa prov o andra trevligheter som kommer bli ett måste att göra. bla historiaprov o munlig redovisning HELKLASS i sam. vad kul det ska bli!!

image8

jag tkr massa om den här bilden :)

kalasis!

började dagen med att skriva lite på historiainlämningen o va duktig. aa okej, jag skrev typ två meningar men iaf. nu är den banne mig nästan klar. litelite pillande med den ikväll bara. hohoho agneta kommer att bli så INTE nöjd :D man kanske får ett streck i detta också? historia, det är mitt ämne det.
   var på kalas hos broder amanda efter det. vendela o jag hade plockat väldigt fina buketter till henne. då blev hon glad må ni tro! vi fick en massa mat när vi kom dit (gissa vem som blev glad va?). två smörgåstårtor, tre andra tårtor (världens kladdigaste godaste chokladtårta och marängtårta!), bullar o kaaaakor. jag åt mest såklart, gick flera rundor! isa blev mätt o belåten. vi spelade supermario o mitt barbapappa-memory som jag fick av amändisen :D det var fint.
   nu tror jag att jag ska kolla i en massa gamla fotoalbum o minnas tillbaka till då man var liten. kanske gråta en liten skvätt. det känns som jag känner för det minsan!
HERRRRO

grööööööt

alltså mitt liv borde faktiskt skärpa sig lite o sluta vara så jäkla krångligt hela tiden. ett steg fram, två steg tillbaka är det hela tiden o jag har börjat tröttna. jag vet inte vad jag ska tro eller göra, GRÖT I HJÄRNAN. no entiendo ni papa, för att citera veckans spanskaglosor. (betyder jag fattar ingeting för er som inte är har så mkt till spanskaskills!)

igår var iaf en trevlig kväll. gänget skulle ta sig ner till djulö för grillning o mys, men där var det tydligen redan en massa folk o på alla andra grillplace inom staden, så det fick bli till att cykla hela långa vägen till ramsjöhult. men det var det värt för där var det inte en kotte så vi kunde grilla o skrämma upp oss med blairwitch-historier alldeles ifred. jag o ewis körde med taktiken "grilla endast två korvar o äta inrullad i en papptallrik". vi kände oss lite utanför finagänget som dukade upp med potatissallad o fint marinerat kött o bestick o öl o porslinstallrikar o gud vet vad!
marshmallows, äpple o annat gott grillades det med. vi lekte FIRETUTT! o danne kom underfund med en skojskojskoj historia om jonas ute i skogen! hoho magkramp var det där.
när vi sen skulle ta oss hem var det kolsvart o vi hade endast lyse på tre av sju cyklar o vägen var väldigt oberäknelig med alla gropar överallt så det blev till att åka på helspänn o skrika POTTHÅL!! stup i kvarten.
det kom även en bil o skrämde oss av vägen o ner i diket. dom letade efter nån 15-årig tjej som hade dragit iväg med en blå bil. vi blev rädd för att träffa på galningen så vi snabbade oss hem med andan i halsen!
jaa det var den kvällen det. jag hoppas på att danne o martin vill följa med ewis o mig ner till djulö på picknick snart o grilla de sista marshmallowsen. MÖMS!!

taaaaaaaaaaaaaaack!

jag har fått sommarjobb! o det krockar inte med p&l! kan man bli lyckligare eller?! :'D jag kommer peta omkring på skogskyrkogården o vara töntig, men va fan! jag får pengar! + en solbränna om vädret är härligt! kan ju inte bli så mkt bättre! sen hoppas jag på att mc donalds vill ha mig med så jag kan jobba där början av sommarn, så får jag ÄNNU mer pengar! girig i am :D
nej nu blir det grillning med gänget, TJA!

tjenis slapp dag!

nu tänkte jag bara välla ur mig allt jag tänker på här så be prepared på att det kommer bli rörigt!
först kan vi ju ta lite om dagen dårå. började med sovmorgon som vanligt o sen tipspromenad ute i solskenet på nk:n. sen var det luuunch o där bjöds det på vårrullar (favvisrätt hallå!) och en massa olika mackor o färskostar. fancy yes! tröck i mig ett rejält med gottgott så sen orkade jag inte fika nånting när dom andra köpte en massa glass o firade andrea som fyller idag! grattis henne! :) sen var det film i miniaulan som gällde på svenskan. världens konstigaste sämsta film jag sett ever. korpen flyger (?),  ja man hör ju på namnet! detta skulle dom kunna ha sagt där:
- vem är du?
- jag är gäst.
- det är inget svar på frågan! vem är du?! *svingar fram sin kniv*
- jag är gäst. tung kniv du har.
- tung kniv är bra.
- *tar fram sin egen lilla kniv och slänger iväg den o dödar två pers*
kvalitetsfilm det! efter det var det bad o livräddning som gällde för malin o mig. hela badhuset för sig själva är rätt soft! ja o sen var dagen slut för mig del! orkade inte gå på trafikteorin, speciellt inte efter bad! nejnej, så jag pluggade hemma ist. lite bra iaf.
aa, det var dagen det! nu över till en massa ordsläng direkt från isas huvud!

jag blir galen! lalalalalalalllaalala. jag vet att jag säkert tänker för mkt nu som alltid, men iaf! nu tänker jag iaf försöka ta det här som nåt bra. jag vill gå på födelsedagsfika o få en autograf tralalalala! jag har faktiskt ett presentkort o det har inte ni!
bra saker kan väl hända mig med, eller är jag helt utom hopp?

ordbajseri på högnivå som agneta kanske skulle uttryckt sig!

o vi säger tack solen!

kom just hem från skolan där det precis skrivits samprov. det gick väl inte direkt någe vidare, men g måste jag nog få iaf. orkar verkligen inte lägga ner en massa tid på att engagerar mig i plugg längre. skoltrött? lite JA!!
muntliga nationella i engelska hade jag ju också idag. elin, jag o josefin snackade på rätt bra så där blir det också lätt ett g iaf. jag hoppas på bättre för jag tkr faktiskt jag pratade rätt mkt. för att vara mig!
men aaaaja, nu ska jag se om jag får tag på fellefells o dra med henne ner på stan o inhandla strumpbyxor! o kanske en glass... vem vet!
sen blir det historia skrivande som bara den, fast jag skiter igentligen i vad jag får i historia. vet att hur bra jag än gör så blir det ändå bara g. men man behöver ju faktiskt inte ha superbra betyg i allt. nepp!
TJARROOO

dagens.

baaaah. nä jag orkar inte skriva ett långt inlägg här med, kolla bdb ist va. 

hoho har kommit fram till att det inte kan vara någon som läser min lilla blogg, inga kommentarer nånsin :D

slå mig.

jag blir så trött på mig. jag vet precis hur jag inte ska göra, ändå gör jag precis så. tror att jag kommer aggera annorlunda just den här gången, men det gör jag ju aldrig!
jag har haft en glad period en rätt lång tid nu, för att vara mig, sen vänds allting precis uppochned! jag hatar det här! jag hatar hur jag aldrig gör som jag vill. fanfanfan.

solen är bra.

satt nyss på balkongen i ca en kvart så där, kommer in o ser att jag blivit en nyans starkare i färgen! otroligt i say. nu vill jag bara slänga mig på gräsmattan o ligga o glassa men det är det ju tyvärr för kallt för. skit.

currykryss o banka bäver!

igår var riktigt trevligt! vendela, felle, nattis, william, jonas, martin, danne o hampus kom förbi på födelsedagsfika i efterskott. jag bjöd på en massa finfint fika som jag då fick mkt trevligt beröm för. jag kan mitt fika minsan! jag lärde även alla om "currykryss" o annan sån hära strålning från jordens inre (mm, mystiskt är vad det är!) o så ville alla springa runt  med pinnar för att försöka hitta kryssen. jag lovar, det kommer bli värsta tränden den där!
det spelades banka bäver som bara den också. slå ner varandra o sånt där skoj! jag fick ju lite presents också ju, armband som vendela gjort själv (VÄLDIGT FINT MED GIRAFF), chokladask, blommor, tuggummi x2 (ÄNTLIGEN :D ).

idag är det superfint väder o då blir isa glad! jag har kommit på att jag påverkas jävligt mkt av vad det är för väder. sol = isa blir glad och trevlig, mulet = isa blir deppig o orkar ingenting, regn = isa går ner i djup depression, grinar o livet känns hopplöst. :)
men idag har ju ju då tur, för det är ju sol! pappa kommer hit snart på fika o så ska jag få present. sen blir det träna med fellefells ikväll. kan behövas nu, var typ flera veckor sen nu, ujujuj.
aa, men tjarrÅÅ

kalas dags!

snart kommer det lite gäster hit på fika. blev mer folk än jag trodde så det lär bli först till kvarn på godsakerna!
min mage har förövrigt börjat snacka nu igen. så jävla jobbig. jag säger bara det, ikväll lär det bli underhållning för gästerna!

dagens låt som fan! http://www.youtube.com/watch?v=PkylqubYs0o <3

confused!

o hur ska jag ta det där? jag vet inte vad jag ska tro AT ALL! jag blir bara så.. galet förvirrad. jag tror för mkt helt enkelt, så nu får jag sluta med det! dampdampdamp på mig.

LÄNK!

o här kommer länken!
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1115904&BroadcastDate=&IsBlock=1
skippa fram tre steg o spola sen till typ 04:00 så ska ni för höra på det trevliga! och nej, jag är inte sur o dryg. jag sitter faktiskt och är väldigt glad, bara väldigt massa nervös. lev er in i min sits förfasen!


aa, ENJOY!!

med i p3 hallå!

så har man precis gett bort världens bästa present dårå! trubadurväckning av morgonpasset i p3, I'M INDIAN -TIMO! hoho var tvungen att sitta o snacka runt där lite i liveradio minsan för att malin skulle kunna få sin present :D bäst för henne att hon blev glad där!
hihihihihihihihi medge att det är lite fett cooolt? LÄNK TILL HELA FADDERULLAN KOMMER!

hjääääääälp

jävla skitblogg! jag får hets på det här ändra i stilmallen o skit. det funkar ju fan inte? saraaaaaa, vär är du när man behöver dig som mest?!

cumpleaños feliz mig!

födelsedag idag dårå så nu är isa 17. har iof gått o halvtrott att jag vart det ett bra tag. vilken koll jag har här alltså! dagen har varit bra, dock väldigt seg visssa stunder. började med att nästan komma försent till nationella på morgonen, skriva uppsats som blev riktigt bra enligt mig. skrev om när ewis o jag träffade ryssarna :D sen blev det jobba med temat igen vilket var TRÅK. fler disskutionsuppgifter o annat onödigt, för att inte tala om världens största mest konstiga uppgift som vi får näst sista dagen! "gör ett avsnitt till en egen satirserie". man bara: tack för att vi fick så lång tid på oss!
en kul grej med idag var iaf att alla åttor var här på sån där "kolla vilka program som finns"-mässa o där hade dom heliumballonger minsan! jag övertalade till mig en så jag fick gå runt o känna mig som ett äkta födelsedagsbarn. men lite besviken på det där heliumet blev vi allt. inte så stor skillnad o inte räckte det längre än en mening. vad är det för skit va. aja sen var det fika lite, teori på idrotten o ingen brydde sig särskilt mkt om vad ole sa. vi satt o ritade på Lill-Ole ist. (min ballong)  sen avslutades dagen med världens segaste trafikteorilektion. min mage var pratsam där också! lika kul varje dag.

dagens presenter:
mamma: pluggbok, tränings"slang", triss-lott, blommor, fika på sängen
malin: snickers!
elin: smörgås! (rynka inte på nästan här inte! hon har själv fött upp geten och påtat i sin åker o gjort sitt smör vettu.)
felle: plastpåse, äpple, tändsticksask, 100 kr. (tog sedan tillbaka plastpåse, äpple, tändsticksask. girig liten flicka va!)

aa nä jag borde nog plugga in lite spanska nu. ha så kul mig! HERRO!

image4
när man fylde 16 dårå.

bjä.

fecking trött man ska vara.

16 april.

bababaah. börjar tröttna på temaveckan nu. långa, sega dagar med en massa disskutionsuppgifter i basgrupperna. det tär på en ska jag säga! min mage tkr inte om det heller. den envisas med att högt demonstrera efter klockan ett. varje dag, hela veckan. det blir ju inte alls pinsamt eller så när den borjar MULLRA i en tyst minaula när man ser på en tyst film o folk börjar garva o fråga saker som: va faan var det där?
då säger man bara: *visselvisseltralalalla, tack magen!*

felle var just här o hämtade pengarna till biljetten som dom fått hem nu så nu är det verkliiigen bestämt o klarrt! jag längtar lite granna då. den här sommaren är den mest efterlängtade ever. solig måste den bli annars lär jag ta livet av mig. en till skitsommar efter den här superdeppvintern klarar jag fan inte. ohnej!

nä nu har jag ont i armen o funderar på att raka min lurviga ben o så nu. morgondagen till ära! (jag fyller ju imorgon, hallå!) tjarrooo!


14 april.

sooooo, today började temaveckan! filmtema, men inrikting historiskt eller nåt. jag vet, det låter ju lagom kul men började faktiskt helt okej bra. vi fick se Livet är underbart som är nån film om andra världskriget o förintelsen o det fast med lite komiska inslag. riktigt bra vissa stunder faktiskt! resten av dan bestod av basgruppsuppgifter o så om filmen. yes. (känner att det är någon som börjar ta efter ole här!)
när jag kom hem sen var jag helt sluuuuut så jag kastade i mig snabbast synliga mat! började sedan med historiaskiten o har nu gjort klart del 1 o tom börjat lite smått på del 2. tkr jag borde känna mig lite duktig men jag känenr mig fortfarande bara grymt stressad o orolig.
aaaaaaaaja, nu funderar jag på att vrida upp kooks på max o städa lite faktiskt! fyller ju faktiskt år på torsdag! dom belönar mig med eng NP då. snääääällt.
min mage hälsar GRUMMELMUMMELMUMMEL!


11 april.

jag vill festa. jag vill festa nåt enormt! så snälla kan inte nån bara fixa party nu va? det är väldigtväldigt nära att jag tänker slänga fram förslaget att ha fest här på lördag eftersom mamma åker bort. men jag är ju en liten mes så jag kommer bara få så dåligt samvete då. dumma mig. o alla mina små bröder ska ju ut till vingåker o jag får inte följa med. JAG ÄR SUR. fan jag som var så glad nyss. skit fest!

kul video iaf!
http://youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg


10 april.

normalt att först vara på världens bästa humör o älska den fina vårvärlden o se positivt på livet, o nästa sekund bara vilja gråta för att allting är piss o man ger upp på allting? inte orkar göra nåt annat än tka synd om sig själv o hata livet, o kärleken speciellt? sån är jag idag iaf.


8 april.

eeeey idag var det en rätt skön dag. små irritationspersoner vid vissa tillfällen men det avslöstes som vanligt av elins galenskaper på svenska lektionen. jag grinade åt allt som vanligt! mkt roande där. höhö snorre strulandsson är en trevlig prick det!
jag har inget jag måste plugga på idag. (?!) okej spanska, men det räknas inte. har skrivit klart sam och trafikteori helt nu vilket känns SKÖÖÖÖÖÖNT. nu är det bara historian som jag går o är jävligt nojjig för. maaaaaaaaaaaaaaaah jag hatar historia o historia hatar mig.

dagens låt får bli två låtar! så vi kan väl säga dagens band är KILLERS! yääh, dom återkommer alltid till mitt hjärta dom!
http://www.youtube.com/watch?v=87cLyBR1JTo
http://www.youtube.com/watch?v=9mg2U5Hw7RM


7 april.

men fy fan. min hår är så jävla jobbigt. det är alltid som jag absolut inte vill ha det. PLATT, SLITET, FETT. jag vill bara skölja det hela tiden för att slippa se hur det ser ut. o det gör ju inte direkt att det slutar bli fett om man säger så. tvättrytmen, som tydligen är väldigt viktig för mitt hår, bli störd o håret bara: NU SKA VI BLI FETT O FINT! tack säger jag då.


5 april.

mår bättre idag, ingen feber så långt ögat kan nå :D snoret flödar dock fritt fortfarande. myyyyyys, jag vet. o vad fan gör jag uppe så här tidigt undrar ni kanske? jo ni förstår att idag bär det av till norrköping för att inhandla lite vårkläder minsan! mamma o jag ska glida med fellefells o hennes mor som så passande också hade samma ärende. funnyfunny i say!
nej nu måste jag kila o gurgla saltvatten innan dom kommer. TJOLLLA!


3 april.

snooooooooooor. jag är massa förkyld idag. helt jäkla slut av att inte göra nånting. drog ändå på dansen o shakade lite höfter för det blir man ju så himla glad av! dansa är fan nästan bland det bästa som finns. topp 5 typ iaf. hamnar dock efter äta! TJOCKIS I AM! men har bestämt mig för att sluta väga mig. var uppe i typ flera ggr per dag o det gör en ju bara deprimerad fan. väger enligt mig för mkt men jag har börjat tka om mig lite mer som jag är nu iaf. o är inte det positivt så säg!
hoho imorgon bitti kan bli kul. jag hoppas o tar nästan förgivet att malin inte läser min blogg, föööör imorgon så blir det kanske en rolig surprise för henne! wooooh, hoppashoppashoppas det blir som jag tänkt nu. fett kul isf! jag får komma med ytterligare information imorgon. YES!

nej nu ska jag kila o gurgla saltvatten! HAJDO


RSS 2.0