VALBORG


Nu är jag redo för årets valborgsmässoafton. Förtidigt klar som alltid. Nu vill jag bara iväg och umgås med mina fina vänner och ha det förträffligt på statt. Jag har en dålig ovana att alltid grina på valborg, hjälper ni mig att hålla tummen så att jag slipper det i år? Hoppas ni får en ypperlig kväll ♥

TILL STUDENTEN


Det här vill jag ha till studenten. Tror att jag ska haffa det redan imorgon. För vet ni vad? Just nu är jag lite rik. Det gäller att njuta så länge det varar.

ETT SLUT

Slut är ett ord som jag hatar. Jag hatar att förlora, jag hatar när saker förändras. Slut betyder alltid att någonting försvinner. Nu är det slut, och det går inte att göra ogjort en gång till.

Acceptera, blicka framåt, gå vidare.


KRYSSNING 25-26


Timo.



Det var Sydafrika-tema på kryssningen med bla ett känt band därifrån.

Vi fastnade som så många andra på tåget på hemvägen. Och det lutade liiiiiite.

Ni kanske fick intrycket av att kryssningen was a disaster igår med tanke på inlägget jag slängde iväg när jag kom hem, men icke! Kryssningen var grym men lugn, ganska precis vad som passade mig och snusen om jag ska vara ärlig. Vi var inte riktigt fit for fight. Men som sagt så var det heltrevligt ändå och Timo var asbra som alltid. Hjärta på honom, så himla gullig. Han kom faktiskt förövrigt förbi och pratade några sekunder med oss också, inte varje dag det händer.

Innan vi åkte iväg med färjan så hann vi med en tur på stan och jag hittade mig äntligen en leopardmönstrad klänning. för 79 spänn! Som hittat. Lyckades hitta skor till studenten också. Marint inspirerade med platå typ, får se om jag nöjer mig med dem när dagen väl kommer.

På tal om ingenting så sjunger mig gigantiska temugg just nu... WTF?

FUCK IT

jag är förbannad. försenat tåg, värkande mage, religionprov, tidsbrist, fett, ångest.

så himla less.

ADIOS


Adios! Nu sticker jag iväg till Sthlm för att ha ett GRYMT dygn på kryssning! Vi hörs! ♥

TACKFÖRALLAPRESENTER


Tack för alla presenter!! Åh jag är som ett litet barn igen, är helt överlycklig över alla fina grejer jag har fått idag. Släkten var ju här och firade mig och jag fick presenter som aldrig förr. Av världens bästa syster fick jag ett helt kitt kläder! En jeansskjorta, en kjol, en stickad tröja, ett linne och en tunn jacka. ALLT som jag har funderat på att köpa men aldrig haft pengar till. Verkligen asbra! Av alla fina släktingar och pappa fick jag pengar, handdukar, lotion, tröja, presentkort på H&M, gigantisk mugg + te och en kaffebryggare. Kaffebryggaren var ifrån mormors förråd, haha hon är så gullig när hon ger bort presenter. Antigen handlar hon dem på tempo eller så hittar hon dem ute i förrådet.

Hur som, nu är det dags att ladda upp magen med käk igen. Har hållt mig mätt sedan lunch tack vore mitt supergoda bröd men nu börjar hungerna komma krypande. Ha en asbra kväll!

DAGARNA SOM VARIT


På söndag...

Haj hallå! Jag har varit lite på latsidan med bloggen några dagar nu och det är för att jag har haft fullt upp. I onsdags åkte klass SP3b iväg till Stockholm och besökte moskén, käkade på persisk restaurang, guidades på medeltidsmuseet, shoppade och avslutade till sist dagen med att se Pygmalion på Dramaten. Fancy dag! Jag hade tänkt köpa med mig bikinin i inlägget nedan med mig hem men den var inte alls så fin i verkligheten, så det blev en klanning och ett linne istället. Inte illa det heller! Hittade även en finfin födelsedagspresent till Ewis också, hoppas du blir nyfiken nu hörru ;)

Eftersom vi kom hem tolv onsdag natt så var jag halvt död hela dagen igår och orkade ingenting. Ingenting. Ändå bakade jag världshistoriens (nästan) godaste morotsbröd! Min släkt kommer och firar min födelsedag i efterskott här imorgon och då ska jag nämligen bjuda på tre sortes bröd och lika många soppor. Det ska bli himla trevligt! Jag älskar kalas och jag älskar presenter, hehe.

Och vill ni veta ännu en rolig grej? På söndag åker jag till Stockholm igen, men nu med min mamma, bästa vän och hennes mamma för att åka på kryssning och se Timo Räisänen! Åh min absoluta favorit musiker. Som ni säkert förstår så längtar jag masssssor.

Jag längtar även efter min favorit Jocke som jag inte träffat sen i lördags, så det är himla bra att det är dit jag tänker ta mig ikväll. Men först blir det blodpudding! Jag vet jag vet, jag är knäpp, blodpudding på en fredag...

BIKININÖD


Det här kan vara den ultimata bikinin för i år. Färgen, volangen på överdelen och hur bra underdelen ser ut att täcka hela röven (till skillnad från alla andra jäkla bikinis..). Den måste bli min.

PERFEKTION


bikbok.com.

Behöver jag nämna hur mycket jag vill ha den här?

GÅRDAGEN


Mitt nya navelsmycke som jag fick av jocke igår. Så fint! TACK.

Här sitter jag är är skit trött och småbakis. Kvällen igår utvecklades från att vara småseg till galet rolig! Anledningen? Charader! Haha herregud jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde på längelänge. TACK ewis sanna och elin för det! Den roligaste charaden måste ha varit när ewis la sig ner på golvet, lite slingrigt och helt stilla och var ett hopprep eller när jag försökte få sanna att vara en bit kartong. Haha.

Som ni hör så är jag grymt nöjd med födelsedagen trots att vi inte blev så många. Kvalitet före kvantitet! Tack så mycket ni som var här och gjorde kvällen till det den blev.

Nu ska jag trotsa tröttheten och sticka ut och springa. Adjö och trevlig kväll till er!

LEOPARDY


här sitter jag, fortfarande i morgonrock. men snart blir det ändring på det för snart kommer snusen med klänning och då drar vi igån minglet! HEEY!

NY DESIGN

vad tycker ni om nya designen? i love it.

FÖDELSEDAG




förmånen med att vara registrerad på en massa sidor: en himla massa grattis mail!

Wiiiiie! Idag är det min födelsedag och jag fyller 19 år! Herregud så gammal.. men jag är bara glad! Jag vaknade tidigt imorse och väntade lääänge länge på att mamma skulle komma in med frukost på sängen och presenter. Till sist knackade hon på och då fick jag en en stor leopardmönstrad morgonrock, en svart kofta, en bok om självkänsla och annat sånt bra, och tre nagellack i fina färger. Det är en glad tjej som sitter här nu.

Ikväll blir det födelsedagsfirande här hemma med fina vänner, det ser ut att bli en bra dag det här! puss på er

MATÅNGEST

jag har matångest. varje gång jag ätit mig alldeles för mätt är jag tvungen att klämma mig i fläsket, lite för att se om jag blivit fetar på någon minut, lite för att pina mig själv med dåligt samvete. jag verkligen hatar den här ångesten som gör att jag tänker i kalorier och jag gör mitt yttersta för att få bukt med den, men det är svårt. alldeles för svårt. vad är det för dumt påhitt att man ska döma sig själv så mycket hårdare än alla andra?

EN STOR JÄKLA ÖNSKAN


åååååh vad jag vill ha en kamera! en riktigt jävla AWSOME som tar perfekta bilder. en systemkamera! om jag får jobbet med den feta lönen i sommar så är det definitivt jag som köper en.

PASTAOSTSKINKA

Vet ni vad? Jag lagade just en sjukt god lunch som jag avnjöt ute i solen på balkongen. Åååh så otroligt härligt, och så otroligt god! Det blev den gamla svenniga pasta med ost och skinksås, men eftersom jag lever på kålrötter och wokgränsaker så ofta jag kan var det här rena rama underverket. slurp.

Ehm, kul inlägg det här blev.. Aja, eftersom det är så himla fint och varmt ute ska jag nu parkera mig på balkongen igen och sola med P3 i öronen. Hääärligt. Adjö så länge!

OM JAG HADE PENGAR


..så skulle jag köpa mig det här ifrån H&M. Allting är apsnyggt och tusen gånger snyggare på en brunbränd kropp i sommar... Åh, sommar. Snart snart snart.

CAUSE SHORTY IS A EENIE MEENIE MINEY MO LOVA


Glad tjej som längtar tills lördag.

Hej hallå! Idag är det sön.. måndag var det ja. Eftersom mitt lov inte tar slut förrän imorgon så känns det som en äkta söndag idag. Jag har bakat ett farligt gott bröd, tvättat mina fönster, provat min studentmössa och kommit fram till att jag inte passar i huvudbonad. det suger ju. Men nåt som definitivt inte suger är att jag fyller år på lördag! Hela 19 bast blir jag. Jag har en ganska så nostalgisk fas just nu där jag kan komma på mig själv med att fascineras över hur jag har utvecklats från en knubbig lite bebis till den jag är idag. Håll med om att själva "växgrejen" är rätt sjuk?

Hur som, nu ska jag försöka få med mig snusen ner på stan. Måste skaffa mig ny mascara och sen så vill jag inviga mina nya fina vita skor. Hihi. Adjöken så länge!

CHERYL COLE



Det här är helt solklart världens vackraste människa! Sjunger helt fantastiskt gör hon också. Och dialekten, underbar!

VÄRLDENS FULASTE LEG

hej hallå, nu har jag landat hemma igen. eller, kom hem för en timme sen men det är först nu jag har landat på riktigt. när jag kom hem var jag helt skakig, förstod ingenting tills jag kom på att jag druckit två muggar kaffe hemma hos pappa. koffeinkick alltså!

innan jag hoppade på bussen till pappa imorse så var jag och hämtade ut mitt nya, nationella leg hos polisen. och herreguuuuuud så jag ser ut. livrädd, sönderknarkad och allmänt skabbig. kul att dras med det i 5 år.

hur mår ni idag förresten? lust att dela med er av någon rad? skulle vara trevligt att höra av er ibland förstår ni :) hur som, nu ska jag formatera om mammas dator och kolla på talang. adjö!

ADIOS AMIGOS


nu sticker jag till papsen i oxelösund över dagen, puss och kram skumbanan!

HÅRFÖRLÄNGNING

nu är jag med och tävlar igen! den här tävlingen vill jag vinna något otroligt mycket, det handlar om en hårförlängning (!) och jag som går runt och lever på gränsen ekonomiskt varje månad skulle mer än gärna vinna detta. (mitt hår tynar bort mer och mer för varje dag, förjäääkligt.) tävlingen hittade jag här och tävlingen ordnas utav frisorcenter.nu.

PLATÅ


ååh. dessa platåer får så himlahimla gärna infinna sig på mina fötter. NU.

ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT


puhh, då var påsken slut för i år. en massa godis och mat har jag fått i mig och så har jag umgåtts med fina släkten. mycket mysigt! syster har vart hemma i några dagar också och campat i mitt rum. vi har gått på utflykt och promenad och kollat på film. bara haft det allmänt bra alltså.

idag åkte sanna och jag iväg till norrköping för att hitta en present till fröken elin som fyller 19 i veckan. förutom en finfin present hittade vi lite grejer till oss själva också. såklart, det går ju inte att gå i affärer utan att köpa en massa "bra att ha"-grejer. jag hittade två överdelar inne på gina, som hör och häpna var på rea! jag hittar aldrig något på rea. så ut ur affären kom jag 98 kr fattigare, en kofta och en väst rikare. ingen big deal.

nu ska jag snart kila ner på stan för en "fattig-fika" med snusen och sedan åka till min fina jocke. dagen rullar på bra alltså!

RSS 2.0