peace & love - 08

HEMMA! så jävla tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta vägen. orkar inte skriva så mkt mer nu mår jag är så äcklig o måste duscha. har inte tvättat mig mer än en gång på 5 dagar. det är myyyys. skriver om allt jävla superkul när jag orkar! TJO

imorgon hörni, imorgon!

TJA! nu sitter det en brun hettvattendrickande ontihalsen isa här o lyssnar på coldplay. jajamän! kom precis hem från en sväng på stan med ewis o sedan en stekning på riviera. skööönt i say! har blivit lite beroende av att fusksola faktiskt. inte så bra. mamma påpekar helatiden att jag kommer bli en skrynkliga rynkig ful dam. det kommer jag ju bli ändå så varför inte vara lite brun innan dess? låter perfekt.

borde börja packa snart också men jag har så svårt att börja. man vet ju aldrig om man kan behöva använda alla saker ikväll. faktiskt. kommer nog sluta med att jag får stresspacka imorgonbitti ist. woohoo. vet ni när jag ska upp eller? FEM! det är helt jävla otroligt tidigt.

alltså kan det sluta blåsa så jävligt hela tiden? det går fan inte att ta sig fram ute. eller okej jo, men det går inte fort o det är ansträngande till tusen för mig som är en otränad tjockis. det kan väl ändå bli lite fint o varmt i borlänge för oss va? SNÄLLA. jag ska be en liten bön varje kväll så ska det nog vädergudarna ge med sig. ni kan tacka mig sen!

HEJ med er, nu ska jag spela lite super mario!


måndag

och 2 dagar tills vi drar till borlänge! det ska bli FETT KUL. ser mest fram emot själva resan grejen, åka tåg, komma dit, sätta upp tält o smyga omkring på området, mer än att springa omkring på konserterna o se ut som en överkörd grävling o (jag lovar, jag kommer bli det) vara tjurig.

aja, jag hoppas det blir minst lika bra framträdanden som förra året, o betydligt roligare kvällar. förra året var vi ju dom ända torrisarna. inte så jätte kul det. o snälla GE OSS LITE FINT VARMT VÄDER VA? det vore snällt. ska ta o skriva ner en packlista snart o sticka upp o hämta backpackersuperväskan jag ska låna från emma så jag kan ta med mig en himla massa skit. det blir bra det.

feck, tvätten är klar. i gotta go, TEJNIS

<3

Usually when things has gone this far
people tend to disappear
No one would surprise me unless you do.
  

bullshit!

jag är så sjukt sur. arg! besviken! är alla killar idioter? svar JA. det spelar inge roll hur otroooligt gulliga o snälla o omtänksamma o allting dom verkar o är i början. när det väl kommer till kritan så är det ändå samma okänsliga idioter i alla.

kunde jag så skulle jag bli nunna, men det skulle aldrig gå för alltid faller man dit för nästa supergulliga o omtänksamma typ o man tänker att, jaa nu kanske det kan bli ett steg i rätt riktning! det slutar bara med ett stort steg tillbaka, allra helst mkt längre bak än man var från början.

jag får spasmer på skiten.

kött fy fäään!



sean banan är ju bäst!

näää

äsch. jag hade tänkt skriva lite men nu känner jag inte för dig längre. ska kila ut på lite promenad med ewis snart o sen blir det födelsedagskalas för kusin matilda. MUMS!

så HERRO!

sjukaste drömmen

inatt drömde jag asläskigt! jag kommer inte ihåg så mkt mer än att jag höll på o leka med chili o mjölkis o att jag typ klämde ihjäl mjölkmage o chilis ögon sprutade massa blod o bara skulle dö. HJÄÄÄÄLP.

hihihoho

igår var skitkul! blev iaf det tillslut. det började inte så lovande med att jag, vendela o ewis med all vår kraft försökte grilla nere i parken här på gamla engångsgrillar. en funkade inte alls o den andra var cp så grillad blev då maten inte! vi åt den kall ist o var glada ändå. sen började det regna o va gav upp o gick in. blandade i ordning lite o sen stack vi till cizzi där det var röj. INTE. inte så mkt folk, inte så många man kände o mest dryga människor. men vi höll humöret uppe ändå! det fanns ljuspunker!

det kom mer folk med tiden o snart nog var det glada klubben av alltsammans o det bjöds upp till dans (tack stampa med leroy!) det blev förvånande o AS TREVLIG.

sen pallrade vendela o jag ner oss på stan men där var det trist så vi skiljdes med mkt möda o jag spatserade hemåt. där träffade jag på ewis o hade sönder mina strumpbyxor. jävla skit grejer.

det var midsommar á la mig det!

ett litet framsteg

kom just hem från mormor. hon fyller 86 idag så mamma o jag slängde oss på bussen dit för lite lunch o fika med några släktisar. mormors syster ingrid var där o det måste vara den coolaste tanten i världen. (mormor behöver inte bli avis, hon vinner i snällhet) hon är väl 90 skulle jag tro o hon springer runt som.. en ung dam! hon cyklar, MED hjälm för det ska man ha, tar bussen, har superstora fräsiga brillor o pratar på oavbrutet om alla sin bravader (typ ramla med cykeln o slå sig ordentlig men bara köra vidare för att handla mat). hon är COOL.

käkade bara en portion av den übergoda maten o SKIPPADE fikabrödet, tog bara en tårtbit. jag känner att det går åt rätt håll iaf, även om jag känner mig fetare än någonsin. det blir ju inte direkt bättre av att det är kalas o fester hela tiden. är det inte tårtor så är det sprit. ja jag vet, man behöver inte dricka bara för att det är fest men det blir faktiskt jävligt torrt annars. om man är ensam om att vara nykter alltså. så idag blir väldigtväldigt onyttig. upplägget för kvällen är lite mesgrillning o mys för att sedan kila till cizzi för fest. har inte så stora förhoppningar på kvällen men det är bara att göra det bästa av det. YES.

btw, för att inte tala om p&l! usch jag bävar för tanken på hur jag kommer se ut efter den veckan. så jääävla fet. men men, jag får helt enkelt spendera resten av lovet med att banta o träna. det ska nog gå. det är lättare om man är fler som har samma mål, såå är det nån som är på?

nu ska jag överväga om jag ska ha strumbyxor ikväll o vänta på att vendela ska anlända om ett tag. GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

6 dagar

hhhhhhhhhhhhhhhhhej. jag har inte kännt för att blogg som vanligt, MEN sen såg jag på statistiken att i tisdags hade läsarna ökat med typ 50 % så jag kände mig lite tvungen. mähähä.

åkte till mormor i tisdags då. som alltid så bjöds det på fika 24/7 o mat stek i kilovis med smör. mummmmmmms är det verkligen, men fet blir man o det känner vi av idag. alla byxor sitter lite tajtare än vanligt o jag har startat med dieten IGEN. ja jag vet, ingen tror att jag tänker hålla den mer en några dar men jag kämpar på! vegetarian har jag blivit igen. nån som är förvånad? kan tänka mig det! jag som är korvoman o allt. surt för mig men jag får skylla mig själv som käkar en massa skit hela tiden så en diet blir sista utvägen.

det är grönsaker i massor som gäller, o lite frukt. mamma lär tvinga mig äta lite mer "mat" också så lite potatis o skit blir det väl med. fisk också! o bönbiffar.

dock så är det ju så att kusin matilda fyller år på söndag o vi ska dit o fira. där kommer det finnas köttfärspajer o fikabröd o tårta. jag blir ju så illa tvungen att äta, ser jag sånna fina grejer så finns det inget val. kroppen lever sitt eget liv o stoppar i sig. sååå lösning; jag fastar på grönsaker tills söndag. YES!

det är förövrigt bara 6 DAGAR TILLS VI ÅKER TILL P&L NU! där ska jag leva på äpplen, mitt superbröd, kaviar o grönsaker. jag kommer få i mig en jävla massa kalorier på annan väg så.

Viva la Vida or Death and All His Friends är just nu världens bästa skiva. coldplay går alltid hem <3


så här snygg var jag förövrigt igår när jag o ewis förgäves hejade på sverige. slå det ni!

så typ.

nu åker jag till mormor för att leka lite med kusinerna. hejdå.

määääääääääääääätt

har just  smällt i mig, enligt recept.se, 4 portioner american pancakes.det blev typ kanske 7 st o mättade ingenting förrens jag var inne på den 5:e. då blev det faktiskt lite trögt att få in dom sista, tom för mig. mätt blev jag iaf! men dom var ingen riktigt höjdare, så det är ingenting jag rekommenderar. nånting som alltid slår allt, det är korv<3 därför blir det lite körigt nu när jag tänkte bli vegetarian igen. jag får fan abstinens! men jag ska nog klara det. målet är att inte käka nåt kött på hela lovet, o då heller inget godis med gelatin (vilket är typ ALLT). seeeen ingen glass heller, eller snacks. bakverk tillåt vid specielle tillfällen, typ mormor som idag. sen har jag en litenliten förhoppning om att jag ska orka iväg mig till friskis tre mornar i veckan o springa. men det känns lite ouppnåligt, men hey man måste ju sikta högt!

tänkte åka o unnan mig en solning idag innan det bär av till mormor. hoppas på att jag ska ta tillfället i akt o träna innan det också. jo fan, så får det bli! HEJ


måndag

det borde inte kännas som att man vill gråta varje gång nån frågar hur man mår. vad är det för fel på mig? testa på nån psykolog kanske, jag vetefan. man borde inte hata sommarlov heller.

dagens uppfinning:

en bärbar hink.

skolavslutning

ja så var det slut på mitt allra första år på sam. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. har hört att tvåan kommer vara lugnar så det hoppas jag stenhårt på för ettan var förjävlig! har aldrig varit så stressad o känt så stora krav som det här året. men jag tkr jag lyckades rätt bra. tror bara jag har G i ett ämne (histiora=mitt favvoämne nivet), men kan ju inte vara säker eftersom att vi inte fick betygen igår. nätverket var tydligen kaputt så dom kommer skicka hem dom på posten om nån vecka ist. SNÄLLLLLT DÅ. så det enda vi fick igår var frånvaropappret o jag var näst bäst i klassen på att vara i skolan. haha sug på den ni! det är kul att nicklas inte märker när man skolkar från spanskan. ser han en oss oss från vårt gäng så antar han att vi restan är där. "victorialovisamalinjosefin, bra!" för jävla surt att han ska sluta o flytta till london i höst.

men aa gårdagen för till största delen kul igår. började med föris hos nattis där det kollades lite halvhjärtat på fotboll, sen tog vi oss till nävertorp till cizzi för fest. var kul, människor man trodde man aldrig skulle träffa på igen o minst av allt snacka med igen! tänk så det kan vara. sen så raggade alla på ewis o det är inte kul att vara vän med henne då.

solbrillorna var på under största delen av kvällen också o jag hade lyckats få hjälp av nattis som också hade sina brillor på sig. jag känner att jag börjat sätta trenden här! alla hade synpunkter på det ikväll också, men inga utomstående på stan faktiskt. det tackar vi för, jag hade nog brutit ihop av dåligt självförtroende eftersom det låg så himla mkt på minus igår.

kom även fram till att den där rasmus är en rätt hyvens kille ändå, så jag får väl gå med på att ewis hänger med honom då.

a nä nu ska jag typ se på borat eller nåt. jag vetefan vad jag känenr för idag. jo, reda ut saker o ting men det för vi väl se hur det blir med det. vill bara få det överstökat nu.

men HEJRRÅ

älskar er!

kom just hem från den mysigaste roligaste kvällen på hur länge som helst. en äkta tjejkväll skulle man kunna kalla det. klassgänget, alltså jag, malin, andrea, sanna, elin o josefin (viccan kunde inte vara med) för er som inte är så insatta, träffades ute hos sanna i valla o hade filmkväll. det blev tacopaj-lagande, skvallrande, ätande av den supergoda pajen, filmtittande på she's the man & DISTURBIA. aa ni vet, världens bästa film. o en massamassamassa mys o pratande. det ska bli så himla super tråkigt att splittras i höst, ekonomi vs SPIT. fy fään. man blev nästan tårögd när vi pratade igenom allting på bussresan hem. rörande! vi planerar iaf att sitta o påta ihop schemana när vi fått dom så vi kan käka tillsammans o sen gå o fika o sådär o HÅLLA IHOP!

nu måste jag gå o tvätta upp min tröja o hoppas att det hinenr torka till morgondagen o sen blir det soooova! måste upp tidigt o locka håret. jippijeh.
HERRO!

besviken på er

vad är det här va? tre kommentarer var inte vad jag frågade efter! fy er.

pretty please

kan inte alla som läser min lilla fina blogg slänga en kråka i komentarer va? några vet jag dundersäkert vilka det är, men sen finns det andra jag inte har en susning om. så snälla, en liten kråka? jag ska ge er en fet belöning!


endorfiner

endorfiner är bäst. lyckades släpa iväg arslet till friskis förrut med fellefells o det var så jävla jobbigt att träna, men så jävlajävla super skönt efteråt. endorfinerna som min kropp belönar mig med är så snälla o gör mig glad o positiv. jag borde träna oftare.

efter denna hurtaktion åkte vi till martin o gjorde buisiness. finemang på det! sen blev jag inbjuden på middag hos familjen kjellqvist o det tackar man ju inte nej till sådär! nån slags vårrullar bjöds det på o dom var fylda men sjukt goda grejer. vi kom fram till att felles stora intresse o mening med livet också är äta. det är skönt att vi ligger på samma nivå där.

kom hem o möts av en tallrik köttfärsbiffar, potatis o grönkålsstuvning som jag ju då inte slängde i mig också, även fast jag bra gärna ville! den spar vi till nån slags mellanmål imorgon innan jag åker ut till valla för tacopaj-filmtittande-badande?-mysande hos sanna. trevligt det! ska bli himla jättetråkigt att splittras i höst :[

nu funderar jag på om jag ska ta o göra mina jävla hurtövningar också. har haft som mål att göra en övning varjedag fram tills... ja nångång föralltid sådär. o det har jag lyckats hålla as länge! o igår fick jag panik över mitt ätande så jag la till fyra st. det hela är nu mkt tyngre att ta itu med. men hey! nu får jag ta mig i pyjamasen o ligga i lite, man vill ju gärna bli lite mer iögonfallande o så. jaa precis.

äta äta äta äta

i love it! tror inte det kan finnas nånting bättre än det, o det gör mig lite bitter. jag äter verkligen hela tiden, så fort jag inte har nån annat för mig. jag är i stort behov av sysselsättning! kanske skulle ta o börja med nån sport? haha nej vad fan är det jag säger! sport o jag går inte ihop, tyvärr. städade o donade igår o det hjälpte lite, men man går ju inte o känner för att städa hela tiden direkt. o promenad brukar jag spatsera ut på nästan dagligen, men det funkar inte heller idag pga onda fötter.
nu fick jag en sjuk idé. TRÄNA. det vore väldigt välbehövligt eftersom jag inte tränat på skitlänge o sen vore det rätt skönt. jag får höra med felle o se om jag kan få dit henne med. inte tänker jag träna själv heller! eller.. kanske. klockan är så lite så det borde inte vara nån där. det här behöver jag tänka mer på, HEJ MED ER!

käft o var glad, det är det du vill vettu

känner att jag redan börjar stressa upp mig inför i höst. I HÖST HALLÅ?! nu får jag väl skärpa mig. historian ska jag försöka snacka en massa med agneta om då o samhällskunskapen ska nog gå bra med lite ny o fräsh kraft efter sommarn. jag tkr ju faktiskt det är intressant. för att bevisa det lite så ska jag gå o titta på uppdrag granskning nu o käka grönsaker. det ni!

me love nisse hult

kan man annat än säga GO NISSE, GOOO! YOU'RE THE MAN! nej tänkte väl det. 

http://www.youtube.com/watch?v=N8xr7H3GxmI


it's all about jämföra.

superseg o trött dag idag precis som igår. vi gör absolut ingenting på lektionerna längre, typ bara driva omkring o sova. det är så meningsfullt! vi snackade betyg på agnetas lektioner iaf o jag blev båda positivt och negativt överraskad. historiaprovet vi hade senaste hade tydligen inte gått bra alls. precis G eller nåt sånt där skit. 27/60! asså jag vetefan vad jag ska göra, jag hade liksom pluggat rätt mkt till det där o det kändes helt okej efteråt o sen går det skit ändå? är jag inkompetent eller vad.

till det positiva; jag fick VG i sam! :D agneta bara: jaa du började väldigt stabilt med VG,VG,VG,VG..... sen blev du lite skoltrött va? G,G,G..... men det tänker jag inte låta spela in, så du får VG! snällt!

nu har ewis åkt iväg ner i landet till sin pappa o lämnat mig här med mina problem. som ewis uttryckte det igår, så är typ det enda vi snackar om våra problem! låter ju som att vi har en himla kul relation där, men seriöst så älskar jag det! det är så skönt att bara kunna springa till ewis med sina patetiska problem o bara välla ut dom. promenera runt i timmar o snacka o kanske komma fram till något. om inte så har man iaf fått släppa ut allting o det gör det hela mkt bättre. ewis är väldigt bra helt enkelt :) o nu blir det inte att träffa henne förrens lördag vilket är jävligt långt till! har inte plugg nu heller så det kan jag inte sysselsätta mig med heller. vilka problem va.

o sen är det ju det här med huset. haha ingen fattar vad jag menar, men det är skit bra det! det får mig atta verka mindre patetisk förstår ni. iaf så har några kort lagts på bordet o saker ska för hoppningsvis redas ut snart. jag anar det värsta o vet inte riktigt vad jag ska göra. jag kan inte sluta att jämföra mig med allt o alla vilket blir rätt jobbigt i längden. man ska vara nöjd med sig själv, vrf vara som nån annans kopia när det bara finns ett orginal av mig? (viccans muntliga igår var brrrrrrrrrra) fixa fram med ett nytt hus o ordna en välkomstfest för mig va! jag vore tacksam.

gör mig super rik va!

jävla skitskitskitskitskit jag vill till arvika!! :(((((((((((((((((((((((((((((


interpol, kooks, death cab, BEHÖVER JAG SÄGA MER?

:(

emma kom hem hit idag o jag blir så ledsen av att se henne ledsen. när hon kom hem från irland förra veckan så gjorde stefan slut efter 7 år. SJU ÅR. det är så jävla lång tid att det finns inte. här går jag o känner mig olycklig över mina kärleksbekymmer, som jämfört med hennes inte är nånting.

det är helt sjukt vad kärlek kan göra.

summering

har som vanligt inte kännt för att skriva. vrf har idioten en blogg då tänker ni? kan man fråga sig faktiskt!

iaf så tänkte jag summera de senaste dagarna lite snabbt här. i fredags var det ju nationaldag så ewis o skabbisa mötte upp felle i stadsparken o satte oss där o njöt av anders lundin med sitt lilla band känsliga bitar som är BÄST. när det inte längre gick att vara kvar där i solen kilade vi till turistbyrån o fick gratis fika. MUMS, gratis är gott!

sen shoppades det ny foundation (som förövrigt är för ljus den med. suuuug.) o ett par solisar. dom är as fina! jag tänker ha dom på mig imorgon o gömma mig i. efter det var det bara för alla att dra hem till sig för att förbereda sig inför kvällen. ewis kom sen förbi mig vid halv sju o vi började var oändliga promenad till värmbol. jag tyckte hon klagade lite väl mkt över HETTAN som hon tyckte det var, men tji fick jag sen när vi gått typ 100 m o jag knappt kunde låta bli att slita av mig alla kläder på kroppen. jag lyckades behärska mig. vi sicksackade oss över vägarna o levde för skuggan vi såg en skymt av ibland.

vi överlevde otroligt nog till william o där grillades det o blev lite föris. sen var det bara att pallra sig iväg mot nävertorp igen för det var ju partaj hos cizzi. det var mest dryga typ där som man har en massa fördomar mot men vi hittade några trevliga typer som vi hängde med. så det blev skittrevligt! det dracks för mkt o jag var trevlig o inte alls skabbig o så.

stan nästa! minnesluckor här men vi kom ner iaf. jag hade mina supersnygga  brillor på mig hela kvällen o det var det många som hade synpunkter på. det var tydligen inte tillåtet att ha det när det var kväll o inte sol. "- fan vad soligt det är, tkr ni inte det?" ääh, idioter.

sen var det ju lördag igår o det var bakisdeppigt. både ewis o jag gick i dvala men vi gjorde allt för att få bort den skiten är våra huvuden. det blev fotbollstittande hemma hos mig med godis o vindruvor o en massa kortknäppande o skolkatalogtittande. myyyys!

o idag sov jag as länge (tolv hallå!) o sen tog ewis o jag oss i kragen o drog ner till djulö för ett dopp o lite stek. det var tjurigt men vi fick några ljusa stunder också. glodde folk o hittade lite iögonfallande typer. sen var det hem för käk o andrea o andreas kom förbi med baddräkt som jag ska ha imorgon på skolans dag ni vet. KONSTSIMMARE. fy fan vad fult säger jag bara. som sagt så tänker jag gömma mig i mina brillor hela dagen lång o hoppas ingen ser mig. mihi lycka till tjockis.

äh fy fan nu blev det ett as långt inlägg som inget orkar läsa. SKITSAMMA. nu ska jag o träffa pojkarna som just kommit hem från sweden rock. trevlans! :D HEJJJJJJ.



fina tjejer!




söt tjej.



söt tjej igen!

nationaldag

godmorgon people! vaknade tidigt idag o fick panik över att jag var sen till skolan o sprang nästan upp ur sängen men kom sedan på att vi är LEDIGA så jag kröp ner igen somnade om o vaknade nyligen :D det är att sova länge för mig.

käkat frukost har jag gjort o nu funderar jag på om jag ska ta o hoppa in i duschen nu eller efter jag gått på stan. det får nog bli att gå på stan lite småskabbig o vara fräsch till kvällen ist. om ni funderade! måste köpa en ny foundation. kladdar jag på min gamla så ser jag ut som en geisha eftersom att jag är typ 3ggr så brun som den. det är ju fint o så.

ikväll blir det grilla hos william med några från lilla gänget. det kan bli trevligt det, lite tråkigt det kommer bli utan danne, martin o jonas bara som är på swedenrock o röjer. vilka typer va. efter grillningen blir det pallra sig till cizzi med sällskapet för partaj. hoppas det blir kul för jag är enormt festsugen o vill sluta tänka på det där jävla huset. så hör här alla, varsågoda att antasta mig!

nej nu ska jag kleta på mig lite mascara iaf o se om ewis är klar att följa med mig ner på stan snart. HERROO

kondomskallar

idag har varit typ världens softaste stekigaste dag. ingen direkt vanlig lektion vilket har vart härligt till tusen! började med mattekompletteringen på nk:n som jag tror gick rätt bra iaf, sen se lite film, sen hål på engelskan så där blev det ligga o steka nere vid stranden o mysa. sen var det idrott o vi badade o det var så jävla härligt i vattnet! supervarmt o allt. sen var det mösspåtagning i ormgropen så vi satt oss där o kollade på alla studenter som var fulla o glada. jag blir bara ledsen av att se dom.
efter det rusade jag till trafiken men det visade sig att där var det också hål så jag satte mig o väntade på sanna o när hon kommit gick vi o skaffade oss en varsin glass o drog ner till stranden o stekte igen. ASJÄVLA VARMT. jag testade på den hyllade "lirare" o den var över förväntan. för 7 spänn kan jag inte annat än säga att den är lite BÄST.

sen kom elin tillbaka från trolldal kvart över fyra o vi släpade oss alla hem till mig. avled några ggr av solsting. där blev det tvättande av stinkande fötter o sen kom malin, andrea o andreas o vi satte igång med kvällens arbete. banderollen! den blev riktigt stilig, "oles elitplaskare" så håll utkik va! ni behöver ju inte titta på oss, för jag märkte förrut att man ser förjävla förjävlig ut i badmössa. KONDOMSKALLAR. aja är det skolans dag så är det, man får vara ful då okej? bra.

nu ska jag dra o möta ewis o sen KÖPA GODIS FAKTISKT! tröstäter som fan. herrooooo!

en såndär onsdag

jag får väl slänga ihop ett litet inlägg då även fast bloggarlusten totalt har gått ur mig. måååååh.

ja idag har varit en trevlig dag. massvis med sol o softa lektioner. vi satt ute o stekte större delen av dagen o avnjöt till och med lite glass som satt otroligt fint. kollade upp med simhallen vad en några badmössor skulle kosta o det visade sig att det var snorbilliga! 20 ynka kronor för en blå supersexig badmössa som vi supersexiga konstsimmare ska ha på skolansdag. vi kommer vara så fina!

fick veta att jag fick godkänt på historiaprovet förra veckan också vilket ju känns härligt. hade dock trott jag skulle få lite bättre än bara G, menar jag fick väl in allt? till och med israel o deras konflikt ju. aja får hoppas på naturkunskapen ist. där måste jag bara ha fått minst VG+ annars vet jag fan inte vad jag gör. ett MVG i slutbetyg är ett måste.

har pluggat lite matte idag o fått damp o brutit ihop total som vanligt. matte o jag går verkligen inte ihop, o har aldrig gjort. kompletteringen imorgon återstår att se hur den går. men man ska ju tänka positivt, right? så nu jävlar ska provet tas med storm! emma ska ringa lite senare o hjälpa mig med några tal som jag totalt inte fattat så det löser sig nog finfint.

men nu är det grey's så det ska jag gå o glutta på! TJARRRO

äschäää

jag ska sova nu så jag orkar inte skriva nån vettig blogg i dag heller. HEJJJJJJJJJJ

så sant

"här har vi det så bra att vi har råd att bli deprimerade"

kunde inte sagt det bättre själv.

musikal till max

besvikelse, stor besvikelse fan. haha jag lider nästan med publiken som var där. de flesta sjunger så falskt att man vill skjuta sig, spelar förjävligt eller dansa så mkt i otakt det bara går. snygg var man ju med. backslick FTW hallå! nejmen okej, det har säkert blivit skapligt mkt sämre ljud på filmen än vad det var irl. den som filmat har ju varit helt inkompetent iaf. vem fan vill sitta o glo på fioler när det är dans på scenen? inte jag iaf!

nej nu har jag skapligt ont i huvet så vet inte om jag orkar sitta uppe o vänta längre. deprimerande söndag har det varit lite idag. jag tänker alldeles för mkt hela tiden, på det där huset man ju skulle sälja men inte alls vill längre, på att jag måste få MVG på nk-provet, på att jag måste klara kompleteringen i matte så jag kan få VG (otroligt nog!). men mest på huset. vill inte, men jag bara går o tänker ändå. jag vill ha en off-knapp till hjärnan, tack. det vore dunders.

sophia somajo

lägg det namnet på minnet va. warm blooded murder är den låt jag lyssnar på mest hela dagarna o bara typ älskar den! vet att alla andra hatar den men så kan det vara ibland.

kom just hem från en om man tänker efter jeeefligt lång promis med ewis. stack ut vid 5 o kom ju då som sagt precis in. mina fötter är lite sura på mig. jag blir straffad genom en mysig doft o värkande fotsulor. tackar!
vi gick till djulö o softade ute på bryggan o snackade skit. sen filurade vi iväg oss till ica o inhandlade efter många om o men en varsin glass. den avnjöts på en stenbumling med lite filosoferande. MÖMS.

nu har jag just satt i mig en himla massa morötter o ska ta o kolla på musikal till max - filmen som jag ÄNTLIGEN lyckats ladda ner. tog drygt 7 timmar så nu är det fan bäst att jag syns! funderar på att bre mig några scones o sätta i mig också. bara för att liksom. så får det bli. man får vara tjock. HEEEEEJ.

RSS 2.0