låt den rätte komma in












glömde nämna att bion var sjukt överskattad. inte så läskig alls. bara hoppig o rätt b.
surt.

krafskrafs

tänk vad trött man kan bli av norrköping.
riktigt trevlig dag bestående av shopping o bio med ewis, david o ted.
jag lyckades inte hitta alla klänningarna som jag var sugen på, o den jag hittade var inte min grej o för stor var den också. det blev en annan fin liten grej med blingbling på. yeeeeeeeh jag tkr den är fin.
en stor orange halsduk skaffade jag mig också. o lyssna på det här va, ÖRHÄNGEN.
japp! nu har jag köpt mina första örhängen. stor dag idag hoppas jag att ni förstår. dom ska jag pimpa upp mig med på lördag när jag ska va catwoman. det ni! (nej jag tänker inte hoppa i en  oerhört smickrande skinndräkt)
ewis o jag kör på teorin: bjuds det inte på halloween på festen får du ta det dit.
david gör vi till hancock o ted är vi lite osäkra på. kan bli en ken av honom.
ooooh så stiligt det kommer bli.

nu är jag trött o tänker sova. HERRoo.

if a song could get me you


stuck in reverse




  what to do, what to do.
  jag saknar det ju.

pissigt


hittade en gammmmmmmmmmal bild.
jamen typ i våras.
jag skulle ge rätt mkt för att få mitt hår långt igen.
växväxväxväxväxväxväx.

dagens öronknark




oh your pokerface


klippte ju mig igår. minimalt på längden o ganska maximalt uppklippt.
jag gillar det ibland.


telefontrekant

det är när man pratar en simon, en ewis, o en isa i samma samtal.
på väg hem från danne en kall tisdagkväll.
det är när man lyssnar på en pojke i ingelstads roliga historier om hängisar i teet.
det är när man hör mystiska kvackanden från en gräsand som behöver sig ett bad.
det är en telefontrekant det.

jag vill bara äta.

jag hatar att gå o klippa mig.
det börjar alltid med att man möts av sin egen spegelbild o man tänker: whata.....visar jag mig verkligen ute såhär? man fäller en liten tår.
humöret o självkänslan ligger på minus o klippning tar sin början. man börjar mer eller mindre se ut som en dränkt katt.
klippningen kommer in i sin andra fas o man börjar se lite vibbar av en frisyr. tankarna går nu lite mer: jamen det här kanske inte blir så tokigt.
BANG! frisören går loss på staylingen o plötsligt ser man ut som en gammal 80-talsrockare som ställt sig ute i duggregn. va faaan håller hon på med? är en tanke som gärna kommer fram.
med ett tack o ett artigt leende springer man sedan därifrån, i hopp om att ingen man känner ska hoppa fram.
väl hemma tar man sig genast fram till duschen o tvättar bort de 3 burkar vax som finns i håret o försöker förjäves att åstadkomma något man kan kalla frisyr.

så jaa, nu sitter jag här. nyklippt. med 290 spänn mindre i fickan o ett humör som ligger på minus tusen.
jag vill bara äta.

lite plock

lite små ändringar i designen o en översättningsgrej som är funnyfunny!
vad tycks?

med hjärtan som elefanter.

tralalalla det är söndag nu igen. lov-söndag. ändå så måste jag ta mig upp halv sju imorgon o cykla den välbekanta vägen till duveholm.
oh happyday.
fotogruppen ska nörda med kameror, filmer o framkallningsvätskor hela dagen eftersom vi sluppit ha kvällskursen i typ två veckor. såå okej då, jag klagar inte. blir nog kul faktiskt! jag gillar att framkalla sannas o mina fina bilder.
något misslyckade här o var med noll skärpa o sånna petitesser.
vi är glada ändå!

nu sitter jag här med mina springkläder på o ska bara finna orken att snöra på mig skorna o springa en sväng.
jag känner för lite endorfiner.

lite i extas

jag har hittat linn! min älskade gamla stigtomta-kompis linn. jag blev allting på en gång, så himla glad o så lite ledsen. det kommer tillbaka så mkt minnen. saknar henne o resten av stigtomta. jag undrar ofta hur allt skulle vart om vi aldrig flyttat hit, men det kommer jag ju aldrig få veta. det är lite ledsamt faktiskt.

nog med bölande! snackade med jonis, en annan gammal stigis-vän, förrut om att ha nån fest med gamla stigtomtaklassen. vore så roligt! 6 år sen jag träffade de flesta liksom. jag villvillvillvill.

kom igeeeen


kan mitt hår växa lite snabbare tack!

hej hopp i galopp!

jag är på ett humör som är finemang! har sovit som himla gott o trevligt o vaknade o kände att det här ska bannemig blir en lovely day.
det är finfint höstväder ute så jag ska kila ut på en promis nu innan frukost tror jag. med en massa coldplay i öronen. namnamnamnam<3 X&Y är så mkt bättre än viva la vida.
om nån hittar skivan andra sjunger olle ljungström så får ni gärna ge mig en vink så jag kan få övertala er att ladda ner den. o ge den till mig. hihihi.
men det är bäst att jag rusar ut nu, innan fina vädret försvinner. herrrrrrrrro

läskiga mail

jag har fått mysko mail ett tag nu som jag blir redigt förvirrad över, tex:

från: oxfam
You have been officially chosen by the Board of Trustees of the Oxfam
GB (NGO UK) as one of the final Recipients of a Cash Grant/Donation of
£450,000.00, for your claims contact the National Secretary Oxfam GB
UK)Qualification Number(OG/N231/E101/B

från: Miss Sameer
I am Miss. Sameer, an Iraqi national based in Nigeria.My parents, including my two brothers died in an auto bomb blast here in the nigerdelta region during the last crisis here in Nigeria,i nee ur help

vad vill dom mig?! vadå för jäkla 450.000?! hjääääääääääääälp.

byxor idag, var snäll.

jag har börjat dissa datorn hemma mer o mer. det är så himla skönt att inte sitta där o bli stressad över att man just sitter där o lökar när man borde göra andra saker. tyyyyp plugga eller varför inte vara lite trevlig o social mot mamsen?
tror inte att datorn ska startas idag heller. måste plugga geografi som en dåre hela dagen idag med. sen blire grey's som avslutning. mihi ljuspunkten på dagen.

sen så har jag byxor på mig idag. jag hatar byxor, byxor hatar mig. så var snäll mot mig, idag är jag känslig som en spettekaka.

fresh start

vi börjar om på ny kula.
nytt o spännande ska in o jag ska inte vara den som är feg.
nu kör vi.

-273, eller nåt.

jag fryser ihjäääääl. är typ minusgrader i hela lägenheten. jaa, nästan såpass! har pluggat geografi i en sisådär 3 timmar så en sönderbränd hjärna har jag o ingen energi alls.

en liten fin sak jag kan glädja med åt är iaf att det ligger vegkorv i kylen. mihihihihi nu jäklar ska det firas!

huvudvärk

det ryktades om att skolkatalogerna hade anlänt så jag var inte den som är lat, så nu sitter jag här hemma o har glott igenom hela grejen. trist är ett ord som dyker upp faktiskt. aja, motion fick jag iaf o nu måste jag nog trampa tillbaka för att sitta o glo på idrotten. är förkyld igen (på riktigt, faktiskt.), vet inte vad som hänt med mitt immunförsvar. sämst är det iaf. jag kanske borde ta mig en supershot. det kanske hjälper mot huvudvärk också? värt ett försök it is!

funderar på att mumsa i mig en chokladpinne också. o ta med till elin o sanna. jag har bullar i skåpet också om nån är sugen. heeeeeej!

oooow bakismage.

stressig dag idag. vaknade upp hemma hos david bredvid en sprattlande fellefells o men en rätt så trött bakiskänsla över alla övernattande. vi var ju ute i skogen på partaj igår o hade det hur trevligt som helst! mucho bien tillställning. bilder kommer sakta med säkert på bdb men kan inte hålla igen på den här bilden:

stora frågetecken

jag tar till ewis o min o hus-metafor nu för nu är det krångligt.
gamla hus rymmer alltid en massa minnen o man lever tillbaka i tankarna, ser det fina perfekta huset stå där i all sin prakt, med den fina trädgården o allt. men huset har förändrats, huset är inte som det var när vi bodde där. det är ett ruckel, otrevligt o kallt, men ändå är det så svårt att se det. vi är vräkta men vill ju så gärna komma krypande tillbaka. till huset som inte finns.
vi letar efter nya hus. nånstans att bosätta oss, nånstans att leva trevliga nya dagar. vi har vart på visningar, vi har kollat lite hos mäklarna, men vi kan ändå inte bestämma oss. lägga ett bud, eller kolla vidare?
om det bara fanns ett hus, på en gata. hade det varit lättare då?

lust att få lite gratispengar?

lust att göra mig en tjänst? jag är ju alltid utfattig o beklaglig så jag är ju inte den som tackar nej till lite extra pengar. hittade två sidor som tydligen funkar så bli medlem här på gratispengar.se o här på gratiskläder.se o jag blir hur glad som helst! ni gör en bra gärning PLUS tjänar på det själva, det kan ju knappast bli bättre! o snabbt o enkelt är det. hihi pleeeeease?

finesser nivet

fin klocka jag har kirrat va?

mummmmmms

idag har jag moffar-kväll. tänker inte avslöja vad jag gjorde innan för då skulle ni bara tycka att jag var fjantig. o äcklig. o fjantig.
iaf så har jag hittils satt i mig lite chips o en daim. kan ni ana hur gott det var eller? ska slå på ännu större o göra lite chokladröra också. jag får ett sånt himla sug efter skräp när jag sitter själv på helgen.
himla tur att jag ska kila iväg till ewis snart så jag slipper sluta som en fettfläck.

herrooooo.

<3


efterklok?

jag är sådär sämst på att veta vad jag vill.
jag tar en himla tid på mig att komma fram till minsta lilla beslut.
jag velar ofta fram och tillbaka.
men jag är ju sån. nu vet jag ingenting. ge mig tid, lite mer bara.
kan inte göra så mkt åt mig.

o vi säger grattis fan!

äntligen, ÄNTLIGEN har jag hittat en foundation som jag kan visa mig med ute.
har lyckats med för rosa, och för mörk på en helg o nu gav ewis o jag den sista stöten o stod o testade o jämförde så noga vi bara kunde för att inte riskera att slänga bort ytterligare 149 kr.
sååå, ska du köpa en ny foundation så har jag två här som är använda en gång o som du kan få för ett fint pris.

  
nr 235 miel/honey & nr 030 sand

köp, sneeeeela? jag är pank.

måste bara



jaa jag har hamsterkinder o jaa mitt hår ser grönt ut som alltid, men det jag vill komma till är att mitt hår har så fina naturliga slingor. faktiskt.
 nu ska jag åka o köpa ny foundation för 3:e ggn den här veckan. önska mig lycka till!

hej, förresten!

vart har "den mystiska mannen" tagit vägen? jag gillade få kommentarer ju :(

riktigt bra nivet



love it. vi dansar till den för övrigt.

jag behöver en spotttkopp

precis så står det på mitt personliga meddelande på msn. haha jag tro att isa var lite lost igår när hon kom hem.

min otroligt jobbiga bakiskänsla tyder på det också. smällar man får ta! igår började väldigt fiaskoartat hemma hos nån kille där det var typ 5 pers som satt i en soffa. vilket röj alltså! vi tröttnade rätt snabbt på att vara där så vi tog våra rumpor o parkerad oss hemma hos marcus. våldgästning. folk lagade mat o började bli sådär jobbigt fulla. nivet ligga på golvet o asgarva åt nån dialekt. såååå ewis o jag gick därifrån o hade ett eget party utanför några soptunnor. astrevligt faktiskt! sen traskade vi ner till stan o träffade en dejvid o en teddybjörn o var allmänt jobbiga o fulla mot dom nyktra stackarna. kul var det iaf o nu orkar jag inte skriva nåt mer för nu mår jag illa o om ett tag ska mamsen o jag åka ut på vischan o träffa släkten. HEJS!


update från vietnam!

systeryster är ju i vietnam o är duktig med sin uppsats, ni kan ju läsa lite här om vad som händer o sådäääära. alltid trevligt liksom!


i'm back

telia har kirrat grejen så här är jag igen. yippie..

hej o hå datalektion!

mina ögon går igen hela tiden. jag är så jäkla trött så det finns inte. att vara utan internet hemma här sina nackdelar då jag sitter framför tvn kvällen lång ist o sitter o glor tila tequila till elva.  asfjantigt i know, i know, men jag fastnade.

sen är jag hungrig också. lunch snart o då blir det sallad o bönor. min lilla diet har hållt sig en halv vecka nu o jag känner att det börjar knaka i fogarna. men den här ggn ska det inte sluta i depretionskäkande.
meeeen hejdå nu äre matte. TJA


känner mig lite geek

nu sitter jag här i en tom datasal o försöker stilla mitt internet behov. flera miljoner datatimmar hemma får här bli cirka en halvtimme. ja det gäller att vara snabb o effektiv! sanna o elin har just övergivit mig för språk o jag börjar känna mig lite smått ensam.

igår ringde vi till telia igen, 5:e ggn, o dom kunde ändå inte göra nånting åt skiten. dom föreslog att vi skulle testa med ett annat modem så jag ska be att få sno ewis modem för en liten check. om inte det funkar så skulle dom kirra nån stor internetinställning/reparation.
löser det sig inte då så bosätter jag mig här. i datasalen.

nu vill den inte ha mig längre. nu cyklar jag hem! ALOHAAA!

men hate it!

mitt internet har lagt av. helt jävla totalt.
telia är sämst o har nada lösningar på skiten o jag har internet-abstines. redan.
sitter i skolan nu o nördar så mkt jag bara kan.
såååå. till allas stora besvikelse, hähä, lär det inte bli bloggat på ett tag. men lämna mig inte, jag kommer att återvända så fort jag bara kan! hang on liksom. då blir jag glad.

it's friday i'm in love

kär i fredagar, det är jag! älskar att ha en hel helg framför sig.
denna vecka ska avslutas med idoltittande med ewis ikväll, käka frukt o ta en promenix runt i staden o se om vi hittar nåt kul. imorgon bär det av till mormor över dan för det självklara fikat o städandet. en slant kan man kanske få om man har turen med sig också. min mormor är bäst hon.
på kvällen blir det pizzabak med än så länge okända gäster. ewis blir det iaf sen är det bara att hojta om ni är intresserade! jag ska bevisa att det går att göra en asnyttig pizza som inte är fet o som inte består av vitt bröd. o som är gooooooooooood. så det så.
söndag blir det plugg så det behöver vi inte prata om.

kolla vad som ligger o snarkar på mitt golv va!

chailatte!

idag har det varit stora ätardagen. har inte gjort annat än käkat hela dagen. stor frukost, stoooor lunch, kladdkaka á la elin, mellis, fika, lite käk, morötter o dip.

det blev fikis med ewis, becca, david o ted på coffeehouse i tre timmar. vi fastnade i en massa gamla sjuka minnen o andra roliga små saker. jag drack även min första chailatte som jag gått o vart lite nyfiken på. smakade som te med en massa mjölk i en med kanelsmak. var gott, men ingen superhöjdare. varm choklad är o förblir grejen.

en grej som gör mig glad när jag sitter här o känner mig smällfet o äcklig är att läsa o glo på den här bloggen. om dom kan se ut så o ändå vara omtyckta så kan väl jag se ut som jag gör. med eller utan fett så kan man väl alltid va nåt att ha? det hoppas vi på iaf.

min mage skriiiiker. den är arg.

man kan ju inte annat än bli glad



håkans glada trallande får bli knarket ute i regnet.

vem är du att mig fördöma, varifrån är du

det luktar matos. mamma pinnar omkring ute i köket o laga maaaaaat. känner ni hur hungern sprider sig eller? 
mamma steker upp en stackars gris där ute i köket. min hunger lägger sig iaf ner o dör, vet inte hur det blir med din egen.

men ska sluta försöka få er att sluta äta kött, ändå ingen som bryr sig. det var iaf världsvegetariska dagen idag o det bjöds på den godaste skolmaten jag nånsin ätit! falafel, pitabröd, tzasiki, bönor, sallad o typ allt som isa älskar. jag hade skippat frukosten för att kunna unna mig två portioner o det gjorde jag också. fifaan vad gott. jag dog av njuuuuutning.

 nu ska jag vänta på att mina håkan-låtar ska komma fram från pappa o sen ska jag ge mig ut o springa. var några dar sen nu så behövs det både för kropp o själ det!  FALAFEL PÅ ER!

RSS 2.0