NY HEADER

gå och lägga sig, vem försöker jag lura? och lägga sig småhungrig, går ju aldrig! nu är magen fylld med havremjölk och flingor och en ny header klippte jag ihop också. vad tycks?

samma min på minst tre bilder, kul tjej...

SURKÄRRING


alltså är det bara jag som hatar ledsna, skrikande ungar på bussen? eller folk som går på cykelbanan, mitt ivägen? eller människor som peppar järnet på gymmet och skriker "kom igen nu, lite till bara! kom igen! kom igen! kom igen nuuu!" till sig själva? är det bara jag som är en sur jävel eller är vi fler på min sida?!

nu har jag i alla fall lugnat ner mig för idag. sitter här och rullar tummarna bara. som en jäkla hösäck sitter jag. om ni funderade.. hungrig är jag också så det är bäst att jag skyndar mig att läsa och sömna innan det blir outhärdligt. tjenixen!

A THING FOR PÅSLAKAN

hej hallå! idag har jag varit hos min fina mormor typ hela dagen med mina lika fina kusiner. vi städade, käkade, spelade kort, åt lite mer och hade det trevligt. nu rullar jag sakta fram men det gör ingenting idag för idag är jag rätt snäll mot mig själv. sånna dagar är min favvis.

innan vi åkte till mormor lyckades jag haffa ett påslakan-sett för 70 spänn också. jag har någon mystisk dragning till påslakan, vill bara ha i massor. hm, känner mig inte alls som en trettioårig fyrbarnsmamma...

hur som haver nu ska jag ner till bussen och sen gå i ide hos jocke! adjö och trevlig kväll!

TRÅK


åh vilken tråkig fredag. jag är en sån som inte kan göra ingenting, speciellt inte på helgen. och idag så blev det just så att jag sitter här och gör ingenting. det enda som man vill göra då man är själv hemma är ju att tröstäta. och frysa. och hur kul är det på en skala?

hur som haver ska jag till ewis nu o glo lite tv, puss!

SNÖÄCKELSKITBORT



emma det här bilderna är till dig! ni borta i USA kan gärna få komma och ta lite snö härifrån ;)

alltså NÄR HELVETE tänkte det ta och bli lite varmare?! när tänkte de två meter höga snövallarna ta och smälta bort, när när nääääääär???! jag har verkligen tröttnat på den här jäkla kylan nu och längtar mer än möjligt efter våren. en sak är i alla fall säker, jag tänker då INTE promenera ut nåt mer ikväll. jag går i ide!

nånting positivt med min tur ute i kylan för en stund sen är i alla fall att jag fick träffa snusen och lyckades få med mig ett par nya tajts hem. de är ifrån H&M och är svarta med dragkedjor längst ner och kostade bara 149 riksdaler. hurra!

UNDER THE BURNING SUN I TAKE A LOOK AROUND

blogg.se har ändrat om på hela bloggverktyget och jag känner inte riktigt igen mig. jag gillar inte förändring, förändringar förvirrar..

hur som helst så sitter jag här på fläsket och lyssnar på 30 seconds to mars och väntar på att snusen ska pallra sig till lidl och möta upp mig. därinne ska vi försöka haffa oss varsin noppermaskin för otroliga 29 spänn, endast idag! är de slut redan så blir jag förbannad.. efter det så ska jag försöka hitta nåt snyggt i klädväg på stan och sedan ta mig vidare till vingåker och leka med jocke. mysigt!

haha förövrigt så skickade jag just in distansen till göran, och det här får man till svar:



allt är en tävling!

ENDORFINER

åh vad jag känner mig glad just nu! förmodligen är det endorfinerna efter gympasset som talar, inte mig emot. på tal om gymmet så var det knökfullt där idag och upptaget på alla maskiner så det gällde verkligen att vara på för att få en chans att träna nåt över huvud taget. jag lyckades i alla fall parkera mig på trappmaskinen och rodden i 40 minuter innan jag gav upp (så instängt med alla människor!). mitt knä har börjat krångla också, tror jag överanstrände det på dansen igår. det är bara att hoppas på att det inte blir nåt strul tills föreställningarna.

nu ska jag slänga mig på spikmatten en stund, tjenixen!

(bjuder på riktigt bra musik till er tills vidare)

CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY





alla bilder + fler finns här.

idag har jag sett min absoluta favoritfilm, ännu en gång, och det är såklart kalle och chokladfabriken! det finns verkligen ingen annan som kan slå den. varför? tja jag har faktiskt inget bra svar, bara att jag blir som en glad fyraåring när jag ser den. och johnny depp är helt otroligt bra som willy wonka. hur som helst, bästa filmen!

annars idag så har jag hittils gjort filosofidistansen och lagat lunch. kycklingwok med quinoa. riktigt gott, men för mycket peppar som gav ont i magen. jag lyckas alltid. resten av dagen ska jag hjälpa mamma med tvätten och ta mig ut i snökaoset till friskis för ett konditionspass. adjö!

MASTER OF PUPPETS

kom hem från dansen för ett tag sen och nu sitter jag här med en massa blåmärken. det blir lätt så med allt rullande på golvet i superhastighet. dock är jag på mycket bättre humör idag! vi fick dansa i de rätta kläderna och det gjorde verkligen skillnad på inlevelsen. nu jäklar känns det som det här faktiskt kan bli okej!

NOUR I RAW



alltså det här så jäkla roligt att jag nästan gråter! nour el refai har verkligen stigit på min lista!

OCH SÅ RASAR ALLT

ååååååååååååååååååååååååååååååååh! idag känner jag mig som ett stort jäkla fläskberg som klumpigt stampar fram och är hemsk. skiiiiiit, jag som har haft en sån bra period där jag åtminstone accepterat hur jag ser ut och så skiter sig allt på grund av ett par stora jäkla dansspeglar. helvete säger jag. helvete.

GITARRER & BAS, TRUMMOR & HAT



BABY LET'S LET'S TAKE A CHANCE


med hela munnen full med gammalt vörtbröd sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna. har drömt konstiga grejer hela natten så känns inte som jag sovit nåt alls. men hur som, måndag idag och skola och jag är så skoltrött att det knappt är möjligt. men man får ta och vara positiv, drygt 4½ månad kvar tills studenten. det är ju faktiskt ingenting!

dags att promenera iväg till skolan nu och efter det ska jag leka med min snus. adjö!

LARVIGA BALLONGER ÖVERALLT


födelsedagsbarnet sanna (som fyllde 1 januari men...) i ett vrål?

alltid lika skitsnygga snusen.

en av alla larvballonger som sanna fick av oss.

larvballongerna blev porriga när sexy bitch pumpades ur högtalarna...

god kväll gott folk! igår hade sanna en försenad födelsedagsfest ute i valla och det bjöds på världens godaste smörgåstårta. jag åt två stora bitar och rullade fram över golvet bland alla ballonger i larv/spermieformat. det blev en lagom lugn kväll med lekar, ölspel och ballongfightande. sanna fick förutom larvballongern även ett armband, leklera och en suddgummisats av mig och gänget. jag tror det uppskattades att få bli lite liten igen ;)

idag har jag inte gjort mycket alls. vaknade hemma hos jocke, kom hem och skrev en sida på engChelvetesprojektetsombordegåochdö och dammsög. och nu sitter jag här och glor bara. funderar på att läsa lite i nya boken gomorra (jag har läst ut alla twilight förövrigt!! syft och snörvel) och sedan poppa popcorn lagom till johan falk. så får det bli, ha en fin kväll!

COMPUTER BAG


ginatricot.com

as snygg datorväska som jag funderar på att beställa hem. har sen jag fick laptopen i julas letat efter en billig men ändå snygg väska att bära runt den i och den här känns som ett ganska bra kap. 249 spänn hos gina tricot.

LET'S DANCE


den här har fastnat i min skalle. inte mig emot.

KANDEESHOP.SE


kandeeshop.se

perfekt! den här tröjan är allt och lite till som jag letat efter ett bra tag nu; oversize, snyggt tryck och ett nästan rimligt pris för mitt konto. 249 spänn för skönheten, slå till eller inte?

DAGENS VÅGADE DANS


hahaha jag väljer att inget säga. se och njut!
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

DAGENS ISDANS


tjaa varför inte slå till på en isdans så här i vinterns slutspurt? här har vi mig och snusen i en vacker koreografi.
haha älskar att hon utstrålar säkerhet och glädje och jag bara ser allmänt trög ut.
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

DOLLYBLOND

en av mina favoritbloggar drivs av en 19årig tjej som älskar mode, vinklar det till sig egen personliga stil och som är en stjärna på att försöka lösa andras (läsares) problem. hon gör även sjukt snygga smycket som hon säljer och som nu finns att vinna i en tävling. addressen är dollyblond.se och om du vill tävla om ett grymt smycke klickar du dig in här. seså nu!

MÅNDAG


lite lockigt hår idag. eller... mer en risig höstack av slitet hår.

alltså vad är det för skitväder ute? grå himmel, småslaskigt på marken och en massa små yrande snöflingor. vintern är inte min årstid, jag vill ha sommar med sol och bad hela dagarna och en brun hud och solblekt hår. gärna NU. jaja bara att härda ut.

idag har jag (som alla måndag) en lång härlig sovmorgon och börjar skoldagen med lunch. hur bra för en matälskare som mig? mycket bra. efter skolan blir det gym igen och... vilket tråkigt inlägg det här blir, bäst att jag slutar. HEJ.

HELT MÖR

puh, har just käkat middag efter en timme på gymmet med kondition och styrka. och satan vad jag är mör nu! allting är spagetti och det låter irriterande i örat (har en jäkla massa vax i öronen som slår lock när jag tränar och "knarrar" lite från och till. skitjobbigt, måste fixa det på nåt sätt!). hur som, nu ska jag unna mig en riktigt varm dusch. HEJ.

I OPEN UP MY HEAD, INSIDE I FIND ANOTHER PERSON'S MIND


varför slutar alltid alla bilder på mig såhär?

hur som haver, tänkte slänga in en uppdatering om denna efterlängtade lördag. dagen började med att jag tvingade ner mig till gymmet för att lämna sanna sitt busskort som jag fick låna hem igårkväll (tack!) och tvingade mig på några maskiner i 25 min, sen pallade varken huvud eller kropp längre så jag tog mig hem igen. sömnbrist tippar jag på.
vid två kom snusen hit och vi hade picknick på golvet i mitt rum. jättemysigt med filt, ljus, räkor och bröd. vi snackade strunt och grubbel tills hon skulle kila vidare på bio för att se snabba cash. och jaa, jag är avundsjuk. men snart ska jag iväg till vingåker och leka med jocke, så jag överlever gott och väl.

det var allt för nu, later!

ÄLSKLING DET ÄR LIVET SOM LEKER

igår var jag på filmkväll hemma hos elin ute i valla med henne och sanna. vi käkade kebabrulle/pizza och kollade på kjejsarens nya stil och mulan (lite disneynostalgi måste man ju slänga in) och spelade monopol. jag gick bankrutt först pga elins storhetsvansinne med en jäkla massa hotell överallt. sen klappade vi på hästar och gosade med kattunge i stallet också och jag hittade världens största häst, AS STOR. hur som helst, en riktigt trevlig kväll!

EN NUTIDA JAZZARE



hur otroligt duktigt är inte den här människan? theresa andersson heter hon, är svensk från början men flyttade till USA då hon var arton. hon gör musik med jazzinspiration och hon spela alla instrument själv som ni kan se. helt otroligt!

JAZZJAZZJAZZ



lite otippat så bjuder jag er här på jazz! vi ska börja med projekt i engC och jag kände att nånting drog mig till jazzen. väldigt märkligt faktiskt, det här är nog den enda låten i kategorin jazz jag hört som jag gillar. det kanske är just därför jag nu sitter här med jazz upp över öronen, för att det är så himla främmande.

nåja, nu ska jag övergå till mer tillfredsställande musik (läs TIMO!), adjö!

VAMPYRGALEN



jag trodde aldrig att jag skulle yttra ordet vampyrgalen om mig själv, trodde aldrig att jag skulle bli en av dem som suktade efter edward.

inatt drömde jag tre drömmar (som jag kommer ihåg, kan ha varit ett dussin till!) som alla var kopplade till twilight. hur mycket jag än försöker förneka det så är jag FAST i de här böckerna. fast i edwards magiska, romantiska, "jag gör allt för dig" - grepp, fast i att vilja vara bella...

herregud jag börjar låta galen, det är bäst att jag sover.

... med andra ord kryper ner med så länge vi båda andas.

DU SÄGER VÄL TILL OM JAG SKA GÅ? DU SÄGER TILL, ELLER FÖLJ MIG TILL DOM GRÅA HÖGA HUSEN BAKOM JÄRNVÄGSSPÅREN



tänkte bara nämna att jag lever, skolan har börjat för sista terminen och jag har börjat gymma igen. hur bra är inte allt detta?

WAKE UP IN THE MORNING FEELING LIKE P.DIDDY


söndag igen och bara en dag kvar av mitt sista jullov. blanda känslor kring det där, hur mycket jag än vill förneka det så mår jag bra när jag måste ta mig iväg till skolan. de senaste dagarna har förövrigt varit hur sega som helst och jag har knappt rört mig utanför dörren. halva dagarna har jag läst ljudet av ditt hjärta (utläst nu och suktar enormt efter sista boken!), sett massa repriser på svtplay och mest känt mig tråkig. de senare stunderna på dagen har jag myst med jocke eller lilla gänget. ja så nu vet vi i alla fall allihopa vad jag har haft för mig.

nej det här duger inte längre, off to spikmattan! HEJ

SE MIG SA JAG, HÖR MIG SA JAG, KÄNN MIG

jag tänker inte bli tagen för given.

DRICK VAD JAG HAR SAGT MED LITE SOCKER

att svälja sin stolthet, att ta sig ett nyp i fläsket utan att få ångest, att se de fina och acceptera för det andra, att sänka kraven.

dessa saker har jag riktigt svårt för och måste bli bättre på. 2010 kanske borde bli mitt år att ta bättre hand om mig själv? det gäller att försöka för att lyckas.

DU LÄSER MIG KAPITEL FÖR KAPITEL


jag vaknade och såg snö, snö och ännu mera snö. sen såg jag att det var sol också, YES.

hej och hååå! här sitter jag med stelfrusna fingrar och lyssnar på winnerbäck. jag längtar otrooooligt mycket tills våren och något som i alla fall kan liknas med värme. tänk er solen sakta snälta bort snön, fågelkvittret i träden och vinterjackorna som slängs längst in i garderoben... ååh det är nästan olidligt!

anywho, jag hade ju tänkt köpa mig en hamster nu i dagarna men mamma röstade emot och jaa, jag gav upp när jag insåg att hon hade rätt bra argument. sååååå, istället tänker jag idag sticka och ta hål i örat! det blev ju inget av det i höstas för att jag skulle bli blodgivare, men sen hade jag ju för dåligt järnvärde så det rann ut i sanden. men nu blir hålet äntligen av i alla fall! snusen tar jag med mig som stöd och smakråd.

nu ska jag tjata lite på henne och se om hon är redo, hörs senare så får ni se på spektaklet!

BEGAGNAT

har skaffat mig en ny/gammal header. tröttnade på den förra och gick tillbaka i tiden och hittade den här gamla kämpen. den får duga tills jag orkar fixa ihop en ny.

annars då? idag har jag damsugit hela lägenheten, organiserat lite, dammat lite, läst ljudet av ditt hjärta och lyssnat på en hel massa lasse. hans nyaste skiva (tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen) har jag missat totalt och lyssnade på första gången i förrgår då emma önskade fram den. och den är ju hur bra som helst! låten nedan är en av favoriterna.


JAGHARSÅSATANSTRÅKIGT


tänker köpa en hamster i veckan också.

MARDRÖM

inatt drömde jag en sjuk dröm. jag var inne på en pizzeria och skulle köpa kebab (jaa jag drömmer om mat...) och där inne fanns en ökänd servitör eller gäst, like oklart såhär i efterhand. i alla fall så var han riktigt stor och fet och framförallt aggressiv. jag såg att han nästan slog ner några gäster som råkat slå emot honom med dörren och förstod att den där ska man vara försiktig med. sen när jag och två vänner (ewis, jag tror du var med!) skulle gå därifrån råker vi också slå upp dörren på monstret. jag försöker släta över det hela och ber om ursäkt på mina bara knän, men han sliter upp mig i tröjan och gormar och håller på. han släpar med oss till någon källare och vi lyckas ta oss loss och springer allt vi kan! men det finns ingen annan utväg så vi gömmer oss under bord, bakom soffor, men han hittar oss överallt! sen vaknar jag upp mitt i natten och är svettig och upprymd och tror att monstermänniskan står vid fönstret. herregud vilken natt.

BENJAMIN



hahaha hittade det här just. favorit i repris!
förövrigt så är karatekillen tydligen kenzas mystiske pojkvän. jag må vara några dagar efter, men jag tippar på att nån mer än jag missat det här? i vilket fall som helst är han ju stor som ett hus. hjälp.

SPHYNX


kolla vilken söööt?! på ett sånt där alien/fult vis. jag har gått och blivit i stort behov av sällskap och ovillkorlig kärlek och vill verkligen verkligen verkligen skaffa en katt eller hund. men jag är ju pälsallergiker så då blir det inte så mycket att välja på. den här sphynxen ovan är en ras som skulle kunna funka. nån som vill punga ut ca 14 000 till mig så jag kan köpa?

RSS 2.0