WE GOT OUR HEARTS ON SALE




Åh mums mums mums... Hittade den här underbara klänningen på junkyard och föll direkt. 399 riksdaler, ska man slå till eller?

WE BELONG TOGETHER


MÖSSPÅTAGNING 2010







Alla bilder har jag lånat från diverse facebooks, hoppas alla är okej med det!

Igår var det mösspåtagning och jag tänker låta dessa bilder tala för sig själva för jag är alldeles för död för att orka skriva. En helt galen kväll var det! Galet kul och galet otippad, precis som det ska va ibland.

Ikväll blir det en lugn kväll med grillning och lite brännboll, vi hörs när jag repat mig! ♥

TRE ÅR



Det är svårt att tänka sig att dessa bilder är tagna på skolavslutningen i ettan. Att det snart har gått tre år på Duveholm och att vi TAR STUDENTEN I ÅR(!!). Det är ju sjukt.

SPIN AROUND IN YOUR HIGHEST HEELS


Iklädd short sticker jag nu till valla och övar redovisning! Vi hörs senare!

NY BIKINI


Puh att det alltid ska vara lika jobbigt att prova badkläder... Ångesten riktigt sitter i väggarna och smiter sig sakta runt alla skavanker man kan hitta. Usch! Hur som så lyckades jag haffa den här skönheten för ynka 79.50 på H&M. Inga bikinitrosor dock, att det ska vara så jäkla svårt att designa ett par helt vanliga hipster trosor?!

Vilket i-landsproblem..

EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR GÅR HEM, EN ÄR KROSSAD, EN ÄR DIN


Happy face?

Hej i regnet! Idag har jag haft en pluggdag hemma. Det kan diskuteras om det är okej med sådana, men idag så kände jag att det var behövligt. Resultat har det iaf gett för nu är religionsarbetet klart! Åh det känns så skönt, nu är det bara en sak kvar att göra i skolan och det är svenskaredovisning på torsdag. Därför kommer stor del av morgondagen att gå åt till att övaövaöva med sanna och elin. We're gonna nail it.

Nu ska jag göra i ordning en stor mugg te och senare blir det glass på stan med fina snusen. Vi hörs senare!♥

WISH OF TODAY


Kikar runt på snygga leggings osv att pryga benen med i sommar.  Allt är från gina tricot, utom skinnleggingsen som är från JC, mend det ser ni ju.. Cykelbyxorna i spets ser skitfula ut sådär men jag skulle isåfall klippa av dem en bit och bära under shorts. Det vore perfekt.

Tänk om man hade råd med lite nya klader såhär i studenttider?

DET GICK FÖR FORT VI VÄNDE BLAD, FRÅN ETT SÅNT FÖRHÅLLANDE TAR DET LÅNG TID ATT TÄNDA AV

Åh vad jag är rastlös... Jag vill att solen ska komma fram lika starkt som tidigare idag så att jag kan övertala några fina vänner att hänga vid djulö och glassa i solen. Det skulle sitta fint.

Vet ni vad jag lyssnar på just nu förresten? Lambretta! Där kan vi tala om barndomsminnen. När jag var 8-9 nånting så var det Lambretta, Patrik Isaksson, S.O.A.P. och Shania Twain som gällde, och inget annat. En salig blandning.

Nej det här duger inte, måste göra någonting. Jag är så sötsugen att jag nästan dör, måste nästan sitta på händerna för att inte dem ska sticka iväg in i skafferiet. FÖRJÄKLIGT.

VÄNTA UT

När hjärtat krampar går det inte att göra något åt. Vänta ut. Håll ut. Ibland så gör det bara ont.

BALBILDER #2








'CAUSE I DON'T THINK THAT THEY'D UNDERSTAND


Sådärja, nu har två trötta kamrater åkt hem igen efter hamburgerlunch och lite plugg. Nu ska jag berätta lite om balen igår. Dagen började som sagt med att snusen kom hit och vi lockade hår och fixade oss riktigt stiliga innan våra kavaljerer kom på förlöv (löv är det nya krök, bara så ni vet..). Efter det kom även det tredje paret bestående av nattis och william förbi och vi tog en massa stiliga bilder som jag hoppas jag snart har tillgång till. Klockan tickade på och vi åkte iväg mot balen i 200 km/h. Jag var rädd såklart. När vi kom fram till Hedenlunda där balen hölls blev vi bjudna på champagne och sedan fotade i jättefin utomhusmiljö. Martin, min kavaljer, och jag blev as stiliga. Efter det var det dags för trerättersmiddagen. Vin, cider, öl och god mat i flera timmar. DJn drog igång och dansgolvet fylldes av så mycket discorök att brankåren tittade förbi. Så kan det gå! Kvällen var i allafall precis så bra som jag önskat. Allt var verkligen jättefint.

Nej nu ska jag försöka hitta Arn-filmen någonstans för jag är väldigtväldigtväldigt sugen på att hoppa in i 1100talet. Puss och kläm!

BALBILDER




Lite bilder ifrån balen igår! Njut av den så länge så berättar jag om hur det var lite senare. Nu ska jag nämligen steka hamburgare och plugga med sanna och elin. Adjöken så länge!

BRUNSPRAY


Ganska så brun om jag får säga det själv? Brunspray är förjäkla bra.

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag bortsett från att jag vaknade sju för att jag var så förväntansfull över dagen. Idag är ju den stora bal-dagen! Herregud jag får ta och lugna ner mig några centimeter, annars lär det bara sluta i en besvikelse. Hur som så sitter jag nu och väntar på att snusen ska infinna sig här så vi kan börja locka hår och göra oss eleganta.

Jag återkommer senare med bilder på resultatet! Adjö så länge ♥

TEENAGE DIRTBAG


Åh, det var så himla härligt vid djulö idag! Jag och de tre pojkarna ovan fikade, solade, lärde oss nya ord av fjortisar (vi kände oss väldigt gamla...) och doppade tårna i det kalla vattnet. Jag fick lite färg under timmarna vi var där och nu har jag spätt på med en jäkla massa mer färg på flaska så nu är jag riktigt brun och fin. Är det inte konstigt hur mycket snyggare man känner sig så fort man får färg på kroppen? Hur som så är jag nu redo för den stora studentbalen imorgon. Som vi har väntat, planerat och oroat oss över denna dag! Lite tråkigt att allt tar slut över en dag, men en dag kanske är nog i all den elegans vi kommer befinna oss i.

Nu ska jag leta efter en film att se medan jag väntar på att färgen ska torka. Adjöken!

WHEN THE DRUGS DON'T WORK

Åh den här dagen är så himla härlig! Stekande solsken, glatt humör och fredag. Det känns att skolan börjar lida mot sitt slut för det blir verkligen innte mycket gjort om dagarna. Jag tog mentalt sommarlov för en vecka sen. Lite tidigt kan tyckas men vill hjärnan det så blir det så, ingen mening att streta emot.

Nu ska jag åka ner till djulö med fina vänner och njuta ännu mer av sol och värme. Kanske ta en tur i en båt? Adjö så länge i alla fall ♥

KOMMENTERA

Jag har fått fler läsare på senaste tiden, men inte EN ENDA KOMMENTAR? Logiskt sätt går detta uselt ihop, så pleeeeease lämna en kommentar nån gång i halvåret?! Tack.

ONSDAGSBIO


Nu sticker jag iväg på bio för att sätta lite guldkant på onsdagskvällen! Robin Hood blir det. Ha en fin kväll ni också! ♥

THE UGLY TRUTH




Vad gör man en distans-onsdag då man inte har någon uppgift att göra? Jo, först börjar man bygga upp brännan inför balen och sedan parkerar man sig framför en film. Hur bra som helst. Filmen som jag kollade på var The Ugly Truth som handlar om en tvproducent som desperat försöker hitta drömmannen men misslyckas hela tiden. En dag kommer en ny tvpersonlighet in i programmet. En kille som avslöjar alla "ugly truths" som finns om män. Han (Gerard Butler) bestämmer sig för att han ska guida henne (Katherine Heigl) till att hitta det perfekta förhållandet, endast genom några knep som funkar på alla killar. Men såklaaart slutar det hela på ett helt annat sätt än de väntat sig...

Okej jag vet, filmrecentioner är inte min starkaste sida ;) Hur som, grym onsdags-film!

FRÅN OCH MED DU


TOKTISDAG (#2)






Idag var det toktisdag i skolan igen! Den andra av totalt 5 stycken om jag räknar rätt. Temat var reflexvästar som ni kanske ser, och hej o hå vad vi syntes. Många blickar i matsalen. Våra fina klasströjor fick jag hem igår så dessa hade vi också på oss och gick och skyltade med så fort vi fick chansen. Det är så man gör det i SPIT.

Vi fick även klar vår vackra studentkalender! Den är grymt finurlig med detaljer överallt och så går den att snurra på. BAM helt enkelt.

FIXFIXFIX


En gigantisk studentmössa, en stor trälåda, en himla massa bilder och en koncentrerad och glad klass. Vad har vi gjort idag tror ni?

TEA CUP


På vägen hem från Ludvika stannade vi till på IKEA och shoppade lite. Jag fick med mig några galjar och den här skönheten. Ännu en stor temugg till teälskaren! Perfekt.

BORTA BRA HEMMA BÄST


Kusin P i vår småskabbiga turistlägenhet som vi bodde i under helgen.

Nu är jag hemma! Hemresan från Ludvika var lång och tröttsam så nu sitter jag och sover framför skärmen. Festen igår var i alla fall jätte trevlig! Min moster och hennes vän hade klätt ut sig till sextiotalsflickor och det var en mängd uppträdanden från gästerna i form av sång och dans. Efter x antal uppträdanden riktade bara till vännen kände jag och kusinerna att vi borde komma med någon hyllning till vårt födelsedagsbarn också. Väldigt ogenomtänkt och spontant ställde vi oss framför de hundra gästerna och läste en snabbt skriven dikt och sjöng sedan teddybjörnen fredriksson. (vi sjöng den när hon fylde 50 så det blev som en favorit i repris). Herregud vad nervöst kan jag tala om... Speciellt eftersom en stor del av gästerna var sjukt duktiga på att sjunga och spela. Men men, min moster uppskattade det i alla fall och det är det viktigaste.

60ÅRSFEST


Kusin-trion på midsommar några år sedan.

Godmorgon! Idag har jag klivit upp tidigt, för vet ni vad? Idag vankas det 60års-fest långt bort i Ludvika. Det är min moster och hennes barndomsvän som ska firas ordentligt så nu ska hela tjocka släkten sätta sig i bilar och rulla dit över helgen. Jag tror det kommer bli riktigt trevligt!

Annars då? Jag har blivit väldigt dålig på att tala med dig igen, bloggen. Det har helt enkelt hänt för mycket grejer på väldigt kort tid och min hjärna har vart fullt upptagen med att försöka reda ut oklara tankar. Men jag ska ta mig i kragen och är snart tillbaka i vanlig ordning.

Nu är det dags att åka, ha det fint ♥

DONATOR


Nu är jag donator. Gör som mig och bli det du också! Donationsradet.se.

DET KOMMER FUNKA MÅSTE FUNKA NÅNSTANS DÄR FINNS VÅR PLATS


Ledig dag idag och imorgon så vad gör man? Jo man sticker iväg på "klassfest" följt av ett kallt öltält. Brrrrrrr, men jag hoppas det blir trevligt! Jaa, det kommer bli trevligt. Adjö ♥

TOKTISDAG


Bild lånad av Jenny.

Förutom att vara grymt trött idag så hade vi toktisdag idag. Huvudbonad-tema och jag hade en färgglad, hemmasydd keps lånad av Sanna. Det kan ju inte bli bättre.

CRUISE

Sliten dag idag. Studentkryssningen söndag till måndag var GRYM, över förväntan! Återkommer med bilder så fort jag snappat upp dem. Pussssssssss

TILL HAVS



Nu sticker jag iväg på studentkryssning! Jag ska ta allting som det kommer och inte ha några som helst förväntningar som kan göra mig besviken. Benet är idag förjävligt men jag har garderat mig med ipren under dagen, bandage och forhoppningsvis hittar jag den där muskelgrejsalvan också.

Det är bäst att jag packar klart och gör mig redo för att kila nu, vi ses på havet alla studenter! ♥

ENSAMHEMMA


Maskinen igår.

Idag har jag en ensam-hemmakväll. Lite mot min vilja, men jag känner att det kanske kan vara bra ändå. Den här dagen har inte alls varit snäll mot mig. Alldeles för mycket tankar och funderingar istället för att bara leva i nuet och ta dagen som den kommer. Det är något jag verkligen måste bli bättre på, leva i nuet och sluta oroa mig.

Nu ska jag fortsätta kolla på buskisen på fyran. Pinsamt nog har buskis alltid varit min melodi... Adjöken.

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET


FAIL

Maskinen var två timmar sena igår kväll. Och dryga. Och mitt ben gjorde ont så inte kunde jag dansa. Riktigt ovärd kväll.

TAGGA


Taggar till! Vad cool jag är.

Nu sticker jag iväg på klassfest följt av röj hela natten med Maskinen och Adam Tensta. Live i Katrineholm. DET NI.

SÅ HIMLA FINT


Gammal bild tagen av Sanna förra våren om jag inte minns fel.

Just nu är allting så himla bra. Jag har en så himla fin vän i vingåker. Jag har en så himla fin bästa snus, alltid i min närhet. Jag har en så himla fin klass som jag ska ta studenten med. Jag har en så himla fin kväll helt enkelt. Puss på allting ♥


GOSSIP GIRL


Sista avsnitten på season 3 är slut. Ge mig mer på direkten!

DUMMADUMMABEN

Jahapp, idag är det tisdag och jag är inte på dansen. helvetesjäklabeninflammation. Istället sitter jag här och rullar tummarna, med hur mycket spring i benen som helst. Åh jag är verkligen en person som måste få röra på mig, sticka ut och springa tills jag avlider eller gå en powerwalk med musik pumpande i öronen. Och nu får jag inte det, inte på en hel månad. SUCK.

På tal om dansen så var jag med på lektionen igår och kollade, och silverhandskarna som min grupp ska ha på sig hade kommit och de var så himla coola! Temat på dansuppvisningen som är på lördag är rymden så handskarna är verkligen perfekta. Jag kände mig skapligt bitter där jag satt på en stol och hatade mitt ben. Aja, jag får i alla fall komma dit och vara med bakom scenen och även kolla på föreställningen gratis som tur är. Jag ska peppa allihopa som aldrig förr!

Hur som, nu ska jag (efter en hel del övertalning...) ut och gå en "lugn" promenad med mamma! Vi får väl se hur lugn den blir om jag får bestämma... Adjöken! ♥

IVÄG TILL SKOLAN


Trött tjej?

INFLAMMERAT BEN

Från och med idag och en månad framåt får jag inte gör något som anstränger mitt vänsterben. Jag får i stort sett bara gå på det. Detta betyder alltså att jag tvingas avstå all form av motion, dansuppvisningen på lördag och allt för mycket röj på studentkryssningen på söndag. Vilken jävla tajming. Och vill ni hör det sjukaste av allt? Anledningen till hela inflammationen är ett skoskav. Ett skoskav! Jag lyckas fan med det mesta.

ÖRONGODIS


MINIGOLF&GLASS


Sticker iväg och spelar minigolf och käkar glass i solen nu! Hoppas ni får en lika fin söndag ♥

GRILLKVÄLL





Igår vaknade jag upp och var omöjligt bakis efter bara mina 3 cider. Lättpåverkad räcker inte ens för att beskriva mig... Hur som, dagen spenderade jag hemma hos min fina mormor där det tvättades fönster. Mormor hade också kommit till insikt med att hon nog faktiskt behöver en hörapparat och av nån anledning så låg det en i en byrålåda och skräpade. När hon hade fått på sig den så blev hon helt tyst, typ viskade fram ord. Anledning? Hon hade glömt bort hur det är att höra allt och frågade tio gånger om vi kunde höra alla ljud som hon kunde. Hon är bra söt.

Senare på kvällen följde jag med på grillkväll vid en sjö. Det var svinkallt så jag stod mest mitt i elden för att hålla mig vid liv. Efter att ha eldat upp allt skräp inklusive plast (jag protesterade vilt, miljökämpe som jag är!) åkte vi till närmaste säng och såg två filmer. Ryggskott, men himla trevligt.

Det  var allt jag hade för nu, simma lugnt!

RSS 2.0