VAD I?



Hur ska man reagera på det här? Helt plötsligt så har Tyskland bestämt sig för att inte tillåta mitt dansklipp, haha hur absurt är inte det?

Här kan ni i allafall(om ni inte bor i Tyskland förstås!!!) kolla klippet:


JAG ÄR BÄST

Okej kanske inte bäst, men jag är totalt jäkla grym! Körlektionen imorse gick över förväntan och jag sitter här svinglad nu över att jag vågade, jag klarade! Nästa lektion är på måndag och jag lär förmodligen stressa upp mig minst lika mycket då igen, men nu vet jag att jag faktiskt inte är helt oduglig på att köra. En applåd för mig!!

TOTALT OGALEN


Den här galna partybilden på mig och Ewis från (tror jag..?) förra hösten får representera dagen... för att den varit totalt ogalen. Plugga, tvätta, fixa papper från polisen så jag kan söka jobb inom barnomsorgen, promenad. Och oro, ORO!! Imorgon har jag min första körlektion. Jag tar mina första darriga rattvridningar på körskolans bil. Jag möter trafiken med en främmande människa bredvid mig. Huamig! Ska försöka att sluta stressa upp mig själv mer nu, innerst inne vet jag ju att det kommer gå bra, det kommer gå kanoners för det är bara mig själv jag ska klå, och det blir ju lätt som en plätt. Tuta och kör!

HARRY HARRY HARRY<3


Pju, känns som jag har läst hela dagen idag. Mestadels i denna tegelsten, som kommer ta slut ikväll!! Håll alla tummar ni har för att the Order of the Phoenix finns inne på biblioteket imorgon, annars blir det inte en munter morgondag det vill jag lova...

TRAFIKTEORI



God morgon! Har ni märkt vilken storm det är ute idag? Inte för att jag har tagit mig utanför dörren idag, men det viner och piskar utanför fönstrena! Dock är det ju strålande solsken så man kanske borde ta sig ut på balkongen åtminstone?

Idag började jag dagen med att efter frukost sätta mig och plugga trafik i två timmar (lagom trött tjej bild 2). Trots att det kan vara rätt tungt att sätta sig ner och plugga, så går det ju snabbt bara man kommit igång. Hälften av proven i boken är gjorda nu i alla fall, men jag måste ta mig ner till trafikskolan och komma igång med deras prov också. Den här veckan har jag även min första körlektion... Lite pirrigt eftersom jag knappt övningskört på två år, men det går säkert fint ändå.

Planerna för dagen är inte särskilt storslagna men det känns skönt. Lite mer plugg, Harry Potter och fönstertvättning bara. Magen börjar kurra också, men innan hungern ska stillas blir det lite Gossip Girl. Vi hörs senare eller imorgon! ♥

SÄLJES: DANSSKOR

Tänkte börja dagen med att påminna om min auktion på Tradera. HÄR hittar ni mina dansskor som jag säljer till ett grymt bra pris. Dansskor kan dra i väg i prist ordentligt om man ska köpa ett par helt nya, så slå till på dessa istället!

HÅKAN 13 NOV


Den 13 november kommer jag och världens bästa syster att stå i publiken framför Håkan. Det kommer bli grymtgrymtgrymt! Tack bästa syster! ♥

KALAS-SÖNDAG

God morgon! Utvilad där borta på andra sidan skärmen? Det är jag trots min knappa 6 h sömn. Vaknade som vanligt runt halv åtta, sviiiinhungrig så det vara bara att kliva upp och fixa frukost. Fil med müsli och en macka med kaviar, keso och avodado, smakade som en dröm. Avnjöt alt sammans framför nyaste Gossip Girl och pinnade sedan iväg till solariet och solade bort lite småpengar. Nu har jag en lite brunare ton vilket gör höstdeppet lite lättare att hantera.

Idag är det födelsedagsfirande på schemat och innan det lunch hos mormor. Lika bra att göra sig iordning. Ha en fin söndag! ♥

EN JÄVLA SKITVÄRLD

Hur i HELVET ska man kunna behålla motivation till att söka arbete efter arbete när det varenda gång slutar i tårar och ett självförtroende och självkänsla som ligger någonstans hundra meter under marken? Ingen vill ha mig, jag får inte ens visa vad jag går för innan de dömt ut mig. Är så himla ledsen och besviken på allt just nu.

DANSSKOR SÄLJES


Mina dansälsklingar som jag nästintill glömt bort att jag hade säljes nu på Tradera, till ett dunderpris! Inköpta för 600 kr, och säljes nu för 299 kr. Ni hör ju, grymt bra deal! Kolla in, och slå till här.

NYTT KÖP #2


Då har jag just klickat hem den här förbaskade jackan. Jag kommer bli luspank inom kort... För att kompenser säljer jag mina dansskor på Tradera! Riktigt bra pris för skor som endast blivit använda ett fåtal gånger.

NYTT KÖP


Dessa godbitar fick jag med mig hem från stan idag. 299 kr gick de på och det unnade jag mig trots min dåliga ekonomi just nu. Eftersom det inte blir något Safirenbesök ikväll så sparar jag in 100 kr, plus mina sålda leggings på Tradera för 135, så kan man säga att det blev plus minus noll. Känns skönare för samvetet då.

Jag träffade ju min bästa vän Ewis idag och hennes lilla Tilda. Om ni kollar in på hennes blogg så får ni se en bild på henne, hur söt som helst. Vi gick en sväng på stan och pratade om allt o inget som vi missat i all bebisuppståndelse. Väldigt skönt att ha tillbaka sin snus!

Just nu väntar jag på att mamma ska komma upp med pizzan vi beställt som jag är helt galet sugen på, så sugen att jag inte kunde koncentrera mig på Harry förut när jag läste haha. Mat i magen nu tack!

Hoppas ni får en härlig fredag! ♥

DON'T SAY NO TO PANDA


Haha man måste ju älska det här.

TORSDAG 23 SEPTEMPER


Lagom oseriös som vanligt.

Hej och gonatt! Tänkte bara slänga in ett inlägg under reklamen på tv4play, kollar på Välkommen åter. Idag vaknade jag hemma hos Jocke, var hungrig och jobbig och tvingade upp honom för frukost, blev attackerad av tre söta hundar titt som tätt, kom hem, lagade spagett och köttfärssås till mig och mamsen och stack sedan iväg och dansade. Och idag kändes det som den där dumma spärren jag haft i några veckor äntligen börjar släppa! Klumpigheten och det superdåliga korttidsminnet börjar ge sig och hälsar min gamla danskunskap välkommen tillbaka, hoppas vi ses nästa torsdag igen.

Jag hälsar även PMS-kärringen välkommen... Hon som ser allt som en pik och som vill äta choklad hela dagarna. Men men, det är bara att käpma på! Imorgon har jag ett möte med Personalstrategerna, ev. träning, en träff med Snusen och utgång på kvällen att se fram emot. Lika bra att lägga sig med Harry Potter i  högsta hugg redan nu.

Gonatt finisar! ♥

VÅLDGÄSTA


Så himla gammal bild men vad gör det? ♥ Jag ska snart åka och våldgästa Jocke som motvilligt gått med på att låta mig komma ikväll istället för imorgon. Skam den som ger sig! Jag har lovat/mutat med en överraskning så det är bäst jag sätter fart här så jag hinner in på Tempo innan. Adjöken!

IVÄG TILL MORMOR


Hej och gooodmorgon! Om några minuter ska jag sadla cykeln och trampa de 10 km hem till min fina mormor för en tidig lunch med mormor och kusin. Pju, 2 mil allt som allt den här dagen alltså. Jag vet någon som kommer vara slut i benen när hon kommer hem.. men det är det värt!
Hoppas ni får en fin dag och njuter av solskenet! ♥

SÖKA JOBB

Hej och godmorgon! Jag fick igår nys om ännu en arbetsplats att söka mig till, ett föräldrakooperativ som heter Lyckebobarnen som ligger precis här där jag bor, så nu har jag precis skrivet ett personligt brev som jag ska slänga ner i deras brevinkast. Jag känner mig riktigt sugen på det här faktiskt! Jag vet nog vad ni tänker, jag och barn, hur ska det gå? Men jag tror på det här och min egen förmåga att utvecklas. Jag tycker faktiskt om barn, FAKTISKT, även om barn som springer runt på stan kan vara riktigt irriterande ibland. Nu gäller det bara att hitta någon med skrivare som är villig att skriva ut det fina brevet åt mig...

Håll tummarna för att de är intresserade av mig nu!

NEJ TACK

Tänkte bara slänga in att jag testade, jag kämpade och jag drog mig ur. DuD's uppvisningsgrupp var ingenting för mig. Nu pustar jag ut och släpper kraven.

FINASTE JACKAN


Bli min, bli min, bli min! 299 kr på H&M.

DUNDERKVÄLL


De fyra faserna ikväll? Haha den sista bilden är alldeles för snygg.

Gisses vad många inlägg jag langar idag! Nu har jag riktigt brottom i alla fall, måste slå in present och packa ihop mig sedan rusa till snusen med Nattis. Ha en dunderkväll! ♥

KÖKSRENOVERING


Sen i slutet påsommaren har vi sakta med säkert börjat renovera köket här hemma. Det var slitet och sexiotalsstill på alltsammans så vi har gjort en hel del skönhetslyft, som att kakla om/kala hela väggen över spisen, målat om alla luckor och igår tog vi tag i tapetseringen. Vi höll på från halv två till halv åtta, så lång tid tog ett litelitet kök, galet! Jag var helt slut igårkväll och fick ruscha som en dåre till idolkväll med gänget. Där proppade jag i mig massa lösgodis på kort tid och låg i paltkoma. Att man aldrig lär sig? Efter idol åkte jag till Vingåker och myste med film hela natten. Rätt trött idag alltså, men det blir det snart ordning på. Ikväll ska jag nämligen få träffa en nyfödd liten bebis. Min bästa vän Snusen har äntligen fött sin lilla Tilda!

Efter bebismyset blir det inflyttningsfest för hela slanten. Ser ut att bli en grym kväll. ♥

KISSPAUS


Ännu ett klipp från Skogsröjet. Vi hade tagit en kisspaus i skogen och när jag kliver ut ur buskarna möttes jag av det här...

SKOGSRÖJET 2010


Jag kom på att jag inte laddat upp klippen från Skogsröjet! Haha åh vad jag saknar det när jag tittar på det här. Jag är lite väl glad, men det ska man vara!

"Martin! Martin! Martin! MARTIN!!" ;)

SJUK DRÖM

Shit, inatt drömde jag nåt helsjukt och vaknade upp helt deppig och orolig. Jag har (som man alltid gör med drömmar?) lyckats förtränga det mesta, men den röda tråden var att jag var på väg hem till vår förra lägenhet närmre stan och det var kolmörkt. Jag råkar gå in i nån snubbe som bara "Heeeeej, och vart tror du att du ska nånstans?" och hakar tag i min arm och tvingar upp mig i lägenheten. Jag skriker men ingen hör, vi kommer upp till lägenheten och jag hotar med att ringa mamma och hennes gubbe och på nåt sätt lyckas jag och de kommer och slänger ut killen. Vad han skulle göra med mig har jag hel förträngt men känslan säger mig att det inte var nåt trevligt... Hur som så var jag skapligt förvirrad när jag vaknade och skulle iväg på möte med Personalstrategerna (som förövrigt gick fint).

Ska ska lugna ner min ihopsnärjda hjärna med lite House och te nu, och lite senare blir det stan för att leta bebispresent. Efter det dans! Vi hörs senare eller imorn. ♥

VAD I ?!

ÅHHHHH vad irriterande! Jag gick precis ut på en promenad i solen, efter 5 min börjar det vräka ner regn, VRÄKA. Jag går hem igen och vad ser jag utanför fönstret nu då? SOL. För helvete.

RIKTIGT GLAD TJEJ


Riktigt glad tjej, det är jag det (bara lite minimini sur på regnvädret...)! Imorgon kan jag nog tala om varför, även om de flesta nog vet redan så vill ja få tillåtelse först. Hur som, ikväll ska jag över på fika hemma hos min vän Martin med resten av gänget. Kaffe, fika och Idol låter riktigt lockande. Efter det åker jag hem till min Jocke och bara myyyyyser när han slutat jobba.

Hoppas ni får en lika fin kväll! ♥

P.S. Jag använder fler tröjor en den på bilden, men på nåt sätt är det alltid den som fastnar på alla bilder. Om ni funderade ;)

ÄNTLIIIIIGEN

ÅH herreherreherreguuuuuuuuuuuud! Jag är så lättad och glad just nu att jag nästan spricker! Varför kan jag inte säga just nu, lite privacy måste det få vara, men åååååååååååh jag är så glad!!! :D:D Berättar så fort jag får!

STORA VILARDAGEN



Vilken skön dag jag har haft idag! Ställde in morgonens gympass för att vila upp min trötta och värkande kropp efter gårdagen (danspass plus gym tar på krafterna...) och det var verkligen behövligt. Jag har bara läst och läst och läst mest hela dagen. Några timmar trafik och några timmar Harry Potter. Åh gisses vad jag älskar de böckerna! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga, jag var en Harry-hatare i mina yngre år haha. Tur att man ändrar sig! Började kolla på samma Harryfilm, igen, som jag läser också, men bara halva för att inte bli påmind om slutet.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa ännu mer, och ladda upp inför ett hårt gympass imorn bitti. Gonatt! ♥

TÄVLAR



Jag är med och tävlar om att vinna en valfri produkt hos www.chapnlle.com, via Dollyblond.se och jag valde dessa godbitar. Hur snyggt är inte allt detta?! Nu håller vi tummarna för att jag har turen på min sida och VINNER för en gångs skull.

KLÄDBOMB


Ihopplockat ifrån Lindex, H&M, Scorett, Ellos.

Behöver jag ens säga hur mycket jag suktar efter allt detta? Min garderob är otroligt tråkig och uttjatad och behöver verkligen förnyas, men det blir lite svårt uan pengar. Ge mig ett jobb nu, snälla?!

UPDATE

Tänkte bara säga... det var skitkul på dansen! Lite svårt, men ändå så kul att få lära sig koncentrerad koreografi och nöta, nöta, nöta. Sen är det ju ett STOOORT plus med bra musik, och ja vem tackar nej till Robyn?


WRITTEN IN THE STARS

Hej på er denna söndag! Allt bra, sovit gott? Här är det lite bakis men annars bra. Igår samlade vi ihop gänget minus Snusen för lite kortspel och alkoholintag hemma hos Martin. Det var rätt lugnt men heltrevlig och kvällen avslutades självfallet på donken för cheesburgare. Nu sitter jag och peppar för danslektion. Känner på mig att det kommer bli askul, bara för det blir det väl skitsvårt så jag hör av mig med en rapport senare!

Den här låten går runt runt här:

JA TACK


Nu är jag stolt över mig själv! Jag har precis tackat ja till danserbjudandet som skrämt mig sedan jag fick det i förrgår. Det gäller att ta sig i kragen ibland och ta chanser som kan verka svåra och skrämmande, annars finns det ju en stor risk att man ångrar att man aldrig tog chansen sen i efterhand. Så imorgon hoppar jag in i DuD's uppvisningsgrupp och gör mitt bästa. Mer kan man inte göra!

SLÄNGER IN EN POSE


Slänger in en pose med lockigt hår för jaha joho, då var det fredag igen. Veckan har inte varit särskilt händelserik mer än att jag har tränat en hel del, hur skönt som helst. Dansträning i måndags, gym tisdag, onsdag, torsdag, och utöver det lite promenader. Det är vad jag kallar bra självdiciplin (för en gångs skull..)! Jag har även blivit erbjuden att vara med i en till dansgrupp/uppvisningsgrupp som blir bokade av företag etc. om jag fattat det rätt, och jag är jättekluven. Beslutsångest kan man lugnt säga! Hur konstigt det än kan låta så hatar jag att skapa egna danser, så är det mycket sånt som gäller blir det nog tyvärr ett nej...

Jag har även vart med och valt tapeter till det nyrenoverade köket också, blåa toner blir det om någon skulle undra. Tror det blir grymt när allt är finito.

Idag har jag faktiskt tagit röven ur vagnen och bokat in 4 körlektion på SE trafikskola. Skrämmande blandat med lättnad när man tänker på det.

Infomöte om jobbgaranti för ungdomar har jag hunnit med också, så på torsdag nästa veckan ska jag tydligen infinna mig hos Personalstrategerna. Att döma av informationen idag så handlar det typ om att lära sig söka jobb på ett smartare sätt. Yes vad roligt........ Pengar kommer det i alla fall att trilla in så småningom bara jag sköter mitt där så det är bara att pallra sig dit.

Dags att fortsätta den här fredagen med lite städning för att göra mamma glad när hon kommer hem. Vi hörs när vi hörs!

(Hur random inlägg blev inte det här?)

JUST DON'T FALL RECKLESSLY, HEADLESSLY IN LOVE WITH ME


DANSA ÄR LIVET


Åh tänk vad härligt det kan vara att dansa! Jag kom hem från en så himla rolig danslektion för en timme sen. Vi har fått en ny lärare som lär ut på ett annat sätt och koreograferar på ett annat sätt än vi är vana vid, och det blir en utmaning det. Men som man växer! Jag tycker redan att jag blivit bättre på att ta ut rörelserna och hålla positionerna. Mycket beror på att vi bara är fyra stycken i gruppen just nu och det blir då mycket intensivare för varenda en av oss. Och vilken träning det är sen! Haha jag dryper av svett redan efter uppvärmningen. Både träning ocg kul, kan ju inte bli bättre!

MINERAL FOUNDATION




Förra veckan köpte jag mig en mineral foundation från L'Oréal för dyra pengar (150 kr är faktiskt dyra pengar som arbetslös). Jag kom hem, testade den direkt och såg ut som en jäkla morotskaka. Har jag köpt ännu en skitfoundation i fel hudton? tänkte jag, och slängde in burken längst in i badrumsskåpet. Men så idag sneglade jag lite på burken och kom fram till att jag kunde ge den en andra chans. Och titta! Resultatet blev ju grymt naturligt. Dock är jag totalt inkörd på flytande foundation som täcker varenda pigmentfläck och skulle gärna se att den täckte liiite mer, men jag vänjer mig nog vid det här lite mer naturliga snart nog.

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


Den här filmen var jag och såg ikväll med min kusin Petronella. Den var förvånadsvärt bra och bara mysig. Helt klart sevärd, en bli-glad-film!

KAP



Kolla in mitt senaste kap! Löparbrallor i superslim modell, 299 kr på H&M. Som hittat! Jag har länge suktat efter ett par nya träningsbyxor men de brukar vara så himla dyra, men dessa var överkomliga ju. De är otroligt sköna eftersom de verkligen hållar allt på sin plats när man är ute och rör på sig. Jag rekommenderar!

FREE FALLIN'


Hittar en ny postit-lapp på skrivbordet bredvid min självkänslapepp. Gör mig glad. Du gör mig glad.


BUFFALO BLUES


Hej hallå! Idag är det (... måste tänka efter, det är inte lätt att både ha vart sjuk och vara arbetslös, dagarna flyter ihop!) torsdag och jag är i stort sett frisk! Är inte det otroligt, svinsjuk ena dagen och pigg och kry nästa? Glad är jag för det i alla fall! Jag är också glad över att jag är tillräckligt frisk för att träffa folk så idag kommer Jocke hit och myser. Perfekt!

Nu ska jag spela lite The Sims 3 för att få tiden att gå, inte mycket annat att göra en dag som denna. Hoppas ni har en grym dag! ♥

LEGGINGS SÄLJES BILLIGT!!


Jag säljer mina skitsnygga leggings! Här på Tradera hittar ni dem till ett grymt bra pris. Jag säljer dem pga fel storlek, skulle annars gärna behålla dem eftersom de är så snygga. Men kolla in dem, här som sagt!

TILLFRISKNANDE/SKOGSRÖJET

Pangförkylning var det ja. Idag mår jag bättre och har knappt någon feber alls, men en grym huvudvärk. Hur som så tänkte jag orka med att slänga upp lite bilder från Skogsröjet som var i helgen. Det blir bara de godaste gobitarna för det är så himla många bilder, och alla ligger även uppe på Fb. Men här har ni en del av dem i alla fall!
































Sammanfattningsvis så var det en grym helg! Trots regn, en spya över benen, alldeles för mycket politiksnack och kyla. Dock så har minst tre av oss ifrån vårt camp blivit sjuka men det är väl smällar att ta det. Nu längtar jag som attan till nästa sommar då vi redan har planerat in Peace & Love. Åh vad jag saknar den festivalen..

RSS 2.0