UPP OCH IVÄG


Sådär lagom trött och småsjuk tar jag mig nu iväg till min finaste. Hoppas på ett mirakel som möter mig på bussen och tar bort mitt mystiska magont. Vi hörs imorgon mina trogna! ♥

DAGENS KRYAPÅDIGLUNCH


Hej på er! Idag mår jag bättre. Har dock fortfarande en tennisboll i halsen, men jag tror en god natts sömn hjälpte en del. Sov med täcke + 2 filtar och elementet på högsta effekt. Frös som en tok! Men bättre idag som sagt.

Har precis lagat och ätit en nyttig och värmande lunch för att försöka bli friskare. Såg receptet på tv imorse och blev så sugen att jag sprang ner de de tio kliven till Tempo och handlade det som behövdes. Vilket i och för sig inte var särskillt mycket. Det blev en näringsrik soppa på bönor, champinjoner, bladspenat och lök. Hur gott som helst! Om ni och vill göra en snabb och nyttig soppa så gör ni så här:

För ca 2 port:
4 färska champinjoner
1 lök
2  "klumpar" frusen bladspenat
½ burk (200g) bönor, någon sort du gillar
en skvätt balsamvinäger
2 dl buljong

Fräs champinjonerna och löken i en rymlig kastrull eller gryta. När de fått lite färg häller du i de avsköljda bönorna och buljongen. Skvätt i lite balsamvinäger och låt koka under lock på medelvärme i några minuter. Servera med en bit mjukt bröd som du lägger i soppan så den suger upp allt gottigt. Tadaa, klart!

SJUKHELVETE

So much for mys i Vingåker... Sitter hemma och gråter floder på grund av förkylningen och kan inte ta mig hemifrån. Ont överallt. Förstår inte varför jag alltid ska bli så känslosam när jag är sjuk. ALLTID. Några hormoner som utsöndras när jag är sjuk kanske? Väldigt irriterande vill jag lova. Och deppigt. Speciellt när jag är ensam hemma ända till onsdag... Åh, varfööööööööööööör?

SJUKLING


Idag är jag inte på topp, tror jag håller på att bli sjuk... Började igår med riktigt täppt näsa, ond hals och svårt att sova och idag var det inte bättre alls. Sitter och dricker te med honung ur min favorit temugg för att må lite bättre.  En fråga bara, är det bara jag som får ont i magen när jag har ont i halsen? Det känns som en blandning av hunger och illamående och det blir alltid så när jag är förkyld. Tänkte om ni känner igen er?

Hittils har jag bara leget i sängen och kollat Grey's Anatomy idag men snart ska jag ner på stan för lite ärenden. Ska möta upp Becca och ge efterbliven lön, köpa present och shoppa underkläder. Är man snygg under så känner man sig snyggare över lag! Tänkte haffa de där röda settet från H&M som jag bloggade om i nyårsoutfiten. Ikväll ska jag även hoppa på första bästa buss hem till Jocke och bara mysa.

Men först blir det mer Grey's och te. Hoppas ni mår bättre än mig!

SMÅLAND PÅ BESÖK

HEJ PÅ ER! Det var ett tag sen senaste, jag har haft en helg i världsklass här och inte haft tid eller lust att slänga in nåt här. Jag tänker lägga upp en bildbomb här nedanför så jag berättar bara lite kort hur helgen har sett ut. I fredags kom Simon, Jimmy och Jät upp hit från Småland och på kvällen bjöds det på inflyttningsfest hos Nattis och William. Lördagen började galet bakis så vi slog till på pannkaksfrukost. Efter några timmar av tillnyktrande åkte vi iväg på hemlig resa. Nattis och jag hade gett Simon en hel dag av skoj i födelsedagspresent så med ryssmössan över ögonen åkte vill till... Gustavsvik! Badade och slog oss blåa! Handlade när vi kom hem och lagade till taco och hyrde film. Myste till det med gottis och filmkväll. Idag vaknade vi och lagade ännu en lyxfrukost, baguette med salami och brieost. Åh mumma. Sedan iväg till Maxi och köpte 7 pulkor. Haha vi fick några kommentarer i affären kan man säga. Vi åkte sedan iväg till en mördarbacke och åkte på gigantiska rör som låg mitt i backen. Tog oss även några svängom efter bilen, svinroligt! Väl hemma blev det 2½ liter varmchoklad och en hög av människor på golvet. Ni hör ju hur bra det har varit! Nu saknar jag redan Smålänningarna som har åkt hem. Vi ses snart igen, riktigt snart.

(dålig bildkvalité för att jag inte orkar redigera dem!)





Vi bytte i vanlig ordning till svartvitt för ja, ni vet ju att man ser mycket nyktrare ut då?


JACKAN


Jag fick en önskan om att lägga upp en bild på min jacka när den sitter på, så här kommer den. Lite dålig bild eftersom jag var ensam hemma och försökte anpassa mig till självutlösare, men det är alltid något. Är riktigt nöjd med köpet i vilket fall! Håller mig hur varm och fin som helst i snålblåsten. Ett stor plus är den rymliga luvan!

FREDAG!

Hallå, idag är det äntligen fredag! Och inte vilken fredag som helst, fredagen då tre smålänningar tar sig hit! Fantástico! De borde anlända vid tretiden så jag har några timmar att ta död på innan dess. Tänkte försöka hinna med en promenad med Snusen och sedan göra grovjobbet inför kvällens uppiffande (raka ben, måla naglar...). Utöver det blir det väl en del spelande på det otroligt onödiga Facebook-spelen som jag av nån anledning alltid fastnar för...

Jag återkommer när det finns tillfälle, den här helgen kommer bli fullspäckad! Puss så länge ♥

KOKOSTOPPAR


Tadaaa! Det blev kokostoppar vid dagens bak. De ser hur goda ut som helst men jag har inte ens smakat en smula. Det kallar jag strongt! Jag har nämligen en liten pakt med mig själv som innebär att jag bara får äta godsaker/sockriga saker mer än en dag i veckan. Min gottedag blev igår då jag inte kunde säga nej till mormors hembakta fika... Men varesig jag ska äta av de nybakta kakorna eller ej, så kan ju andra njuta av dem. Dessa ska sparas till lördag!

DAGISFRÖKEN


Eller det heter ju egentligen förskolelärare/barnskötare nuförtiden...
Hur som! Jag har precis kommit hem efter en förmiddag på dagis där jag var och presenterade mig idag. Följde helt enkelt med mamma till jobbet och lekte med söta barn. Jag har ju skrivit upp mig på vikarielistan för dagis och förskola i Katrineholm och det är alltid ett plus att gå dit och presentera sig för att öka chansen att de ringer till just mig när det är ont om folk. Det var kul att vara där men jisses vad barn kan vara högljuda! Ni vet ju hur jag blir när barn skriker (= lite smått galen)... Trots det gick det bra och jag försökte vara alla barnen till lags på en gång. Det är minsann inget slöjobb att jobba på dagis, det är en sak som är säker.

Dagen kommer fortsätta på i ett raskt tempo. Laga lunch (superpyttipanna!), baka, gå på möte, hem och äta/byta om och sedan dans. Fullspäckat, men det är kul för en gångs skull!

SMIDA PLANER

Tjohej på er! Vilken jäkla snöstorm det är idag, helt galet! Jag har nästan blåst bort totalt och hamnat någon helt annanstans än planerat. Blås eller ej, så kämpar jag mig ut och idag blev det en tur till min mormor. Alltid lika mysigt att kliva in där och känna mormor-känslan i hela kroppen. Hon bjöd mig och min kusin på lunch och sedan hjälpte jag henne att tvätta fönster, städa, vika lakan och adventspynta lite. Där finns det alltid nåt att göra, vilket gör att man ofta för en slant ner i fickan när man ska hem. Snälla snälla mormor. ♥

Nu ska jag snart bege mig ut o snökaoset igen för att ta mig hem till Nattis och William. Där ska jag och Nattis planera inför helgen, för vet ni vad? Då kommer världens bästa Simon plus två vänner hit! Fredagen blir det inflyttningsfest hos N&W och lördag kommer ges helt åt Simon. Detta blir min och Nattis födelsedagspresent till honom, en heldag med massa skoj. Planering behövs och det ska ske ikväll!

Vi hörs imorgon!

ONE PIECE TILL MIG?

Något jag önskar mig i julklapp, men är rätt dunder på att jag inte kommer hitta i något av paketen än är en One Piece (väldigt gärna den här fina mörkblå i tjockt material!). Varför inte? Jag har svårt att tro att något jag säger kan övertyga mina paketköpare om att den är värd att lägga över tusen kr på. Men! Om det nu är så att jag skulle få marknadsföra lite så skulle jag säga att den är det ultimata plagget för myskvällen, promenader i piskande vindar, dagar då man ligger sjuk och fryser med feber eller varför inte en barrunda? Jag citerar hemsidan: En mjukisbyxa ihopsydd med en hoodie är tidernas plagg - OnePiece.

 

Lyckades jag övertala någon? Please?


SNÖSTORM


God morgon! Idag är jag precis så trött som jag ser ut... Mycket beror med stor säkerhet på snöstormen utomhus som gör det i princip omöjligt att vilja ta sig ut. Ibland får man väl helt enkelt unna sig en dag inomhus, med mycket te och leopardmorgonrock. Haha, på tal om min morgonrock, har jag berätta om när jag öppnade dörren för brevbäraren i den? För att ni ska förstå hans reaktion ska jag tala om att den är riktigt maffig och går nästan ända ner till golvet. Och är i leopardmönster såklart. I alla fall så öppnar jag dörren och möts av den längsta och mest granskande blicken, från topp till tå, jag fått. Efter detta fick han till slut fram "Lovisa Burström?" Haha, alltid kul att överraska.

HTC DESIRE Z


Åh mumma! Har varit väldigt sugen på en ny mobil ett tag och just nu ligger denna verkligen i toppen. En HTC Desire Z, med utdragbart tangentbord! Perfekt för mig som inte kan skriva sms på touch. Någon som har denna och har åsikter om den? Behöver veta vad det är jag köper om den blir så, den kostar ändå ca 5000 kr. Tack på förhand!

NYÅRSOUTFIT?


Just nu sitter jag och gör det jag gör bäst, "fönstershoppar" omkring på nätet. Fastnade för en sjukt nyårig klänning som jag smackade ihop en hel outfit till. Idet här skulle jag vara jäkligt nöjd på nyårsafton.

Klänning från Gina Tricot, underklädesset H&M, skor Scorett och Dinsko.

TVÅ ÅR


Idag är det 22 november och två år sedan jag träffade min fina Jocke. Det har varit upp och det har varit ner, men på något sätt så dras vi alltid tillbaka. Som två magneter. Två år av kärleken, och jag vill bara ha mer. ♥

ARBETARN

Så. Himla. Trött. Jag skulle seriöst kunna somna sittandes här. Jag har jobbat hela dagen idag med att gräva och gräva och gräva jord. Min morbor bygger ut hemma hos sig och låter mig hjälpa till där för en fin slant då och då. Men det är inte lätta pengar, det vill jag lova! Har idag grävt (för hand) i 7 timmar. Vilken hårding! Inte så konstigt att jag känner mig mör och trött nu. Ska tillbaka och jobba imorgon också men då skulle det bli mindre jord, lera och spadar, och mer isolering och torr mark. Tur det, annars skule det bli jobbigt att gå upp imorgon bitti... Det är bara att tänka PENGAR, så går det lite lättare. Pengar, pengar, pengar.

Nu ska jag sova, innan tio en fredagskväll. Fy vad skönt. Puss ♥

EVERYWHERE TO ME


Det där med minnen är rätt mysiga saker. Hur en låt, en doft, en bild osv. kan kasta tillbaka en i tiden. Den här låten till exempel, den påminner mig om nästan exakt 2 år sedan. Det började med en fest en ruggig novemberkväll i ett fullproppat hus, där jag första gången träffade på en brunögd kille med mörkt rufsigt hår, som snackade om skateboardtrix och michelingubbar. Han citerade låten ovan några dagar senare, och jag lyssnade på den i repeat hur länge som helst. Jag tror ni kan gissa vem killen är?

SUPERPYTTIPANNA

Idag lagade jag en lunch som har blivit någon av en specialitet hos mig, nämligen pyttipanna! Oj vad spännande tänker ni? Men mmin pyttipanna är inte som alla andra. Den innehåller till exempel ingen potatis eller kött, men däremot en massa nyttiga rotfrukter! Så här kommer ett nyttigt och miljövänligt (rotfrukter kan odlas i Sverige=korta transporter, inget kött=mindre koldioxidutsläpp) lunchtips från mig:

Du behöver för en portion: en rödbeta, en fjärdedels kålrot, en morot, en halv rödlök, ett ägg och lite olja (kallpressad rapsolja är bra).

Skär ner rotfrukterna i små, små tärningar. Om du gör dem små så går det snabbare att steka alltsammans sen.

Stek morot, kålrot, rödbeta och rödlök i lite olja, på medelvärme i ca 20 minuter. Salta och peppra. När det börjar bli klart (provsmaka en tärning, den ska vara relativt mjuk) slänger du i en liten klick smör! Det gör att det blir extra smarrigt.

När du tycker pyttipannan är lagom mjuk steker du ett ägg, saltar och pepprar lite.

Släng upp tallriken och voilá! Där har ni en supersmarrig, enkel och nyttig lunch.

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 1


Hallå och godmorgon! Visserligen har jag varit vaken sedan åtta imorse, men vi har ju inte sagt hej än! Har varit på jobbcoachmöte och lagat till en supergod lunch hittils, det kommer ett inlägg endast om den lite senare. Världens lättaste och godaste säger jag bara.

Men nu måste jag ju berätta om igår kväll, bion! Åh gisses vad bra den var. Till skillnad från de andra Harry Potter-filmerna så hade de tagit med nästan alla scener och detaljer från boken, vilket är ett stort plus om det ska gå hem hos mig. Utan att avslöja för mycket för er som inte sett den än, så har Harry lagt på sig lite, Ron har blivit biffig och Dobby är gulligare än någonsin. Filmen var spännande från början till slut, och de hade lagt slutet på ett riktigt passande ställe. Nu längtar jag till Juli då del 2 kommer!

P.S. Mitt rum är rätt rörigt som ni ser, gamla sängen tar upp halva rummet. Den ska upp på vinden. Snart. Snart...

GRYNINGSPYROMANEN


Helt klart bäst just nu.

EN KRONA


Skojar de med mig eller? 1 kr?

BIOKVÄLL


Godmorgon! Idag är det till skillnad från igår riktigt pissigt väder. Dimma och dassigt. Det är ju i princip omöjligt att hålla humöret uppe då... ååh, lite deppig dag som ni hör. Har i alla fall dammsugit lägenheten och städat badrummet så att det ska finnas något bra att ha på samvetet idag. Resten av dagen kommer bestå av körlektion, tvätt, trafikplugg, jobbsök och sen (ÄNTLIGEN) HP and the Deathly Hallows på bio! Dagens höjdpunkt som jag ska försöka ha i tankarna denna trista onsdag. Hoppas ni är på bättre humör idag, så hörs vi. ♥

SUNNY TUESDAY


Heeeeej snyggingar! Vilken underbart härlig dag jag har haft idag! Åkte till min fina Jocke igår kväll och hade det mysigt, så vaknade upp där imorse. Det blev dock ingen lång morgon för jag kom på att jag hade tandläkartid som jag var tvungen att passa, men det gjorde inte så mycket. För det var sol ute! SOL! Åh denna underbara eldboll som får en att skina upp inombords. Tog mig till tandis och visade upp min käke som har gjort ont i några veckor. Som vanligt så syns det ingenstans på mina tänder att jag spänner käken och gnisslar tänder likt ett sågverk så ingen bettskena blev det, men jag fick i alla fall tabletter på recept och rådet ett lyssna på avslappningsband innan jag somnar. Och ingen spännande film eller bok innan läggdags. Kul. Han tyckte också att jag skulle gå till en sjukgymnast så vi får se hur det blir med det.

Efter tandläkaren mötte jag upp Ewis och Tilda för en promenad i solen. Snackade en massa strunt och smidde nyårsplaner... Så lyssna nu mina nära och kära, på nyår är det med oss ni firar! Boka in upp er med annat!

Nu ropar mamma att jag ska hjälpa hemma med hennes powerpoint-presentation, bäst jag ilar! ♥

SHOPPINGFYND

Här kommer bilderna på det jag köpte under helgen i Stockholm!

Oversize linne/klänning (för 32 spänn!?) från Cubus, klänning/fodral från Indiska.

BH från Cubus.

Långärmad T-shirt och baslinne från H&M.

Klänning från H&M och supervarm vinterjacka från Everest/Stadium.

Sådärja det var allt. Hade egentligen velat köpt ett par skor av den här modellen men pengarna började tryta så det får bli när det kommit in mer pengar i kassan.

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 1


Åååååh, jag får rysningar av att se trailerna till nya Harry Potter filmen. Jag älskar ju som ni vet HP nu för tiden och 7:e boken var precis lika bra som de andra sex var. Det är verkligen världens bästa böcker. Ni kan ju tänka er hur höga förväntningar jag har på den här filmen. Men tråkigt nog anar man ju att det lär vara en hel del ändringar i filmatiseringen som jag lär bli irriterad på, det har ju vart så i de andra filmerna. Hur som, på onsdag hoppas jag att jag sitter bänkad i biografen och njuter!

HOME SWEET HOME

Då var jag hemma igen! Vilken bra helg jag har haft i Stockholm! Kom ju fram dit i fredags eftermiddag och blev mött av min syster på stationen. Vi kikade lite i affärerna och spanade på utbudet av vinterjackor och åkte sedan hem till henne och käkade middag framför Idol. Somnade båda två framför tvn... Lördagen mötte vi upp några av Emmas kompisar och gick på stan och shoppade och käkade världens sushilunch. Mmmmmmmm, så jääääkla gott. Det var buffé så jag tog om 3 ggr, man måste ju passa på liksom... Efter det åkte vi hem och vilade fötterna en stund och sedan var det bara att göra sig iordning för konsert. Håkan Hellström närmare bestämt och han var otroligt bra. Trots att jag inte är ett troget fan som kan alla låtar så gick det bra att njuta. Lite väl jobbigt att stå i 3 timmar i streck men vad gör man inte? Efter konserten ville de andra gamlingarna (min syster är 27) gå ut och jag följde trött med. Jag hade verkligen ont överallt, men lyckades ända komma in på ett ställe med 23års-gräns. Kände mig liiite missplacerad där inne får jag erkänna.

Söndagen bestämde vi att vi skulle se oss omkring i de olika stadsdelarna i Stockholm som Emma kan tänka sig flytta till. Vi räknade ut i runda slängar att vi måste gått minst 2 mil bara den dagen (=sjukt trötta fötter!). Vi kikade även in i en massa second hand-butiker, bland annat Beyond Retro som hade väldigt många fina väskor. Kvällen avslutade vi med popcorn framför en film på tv.

Vad shoppade jag då? En hel del kläder som jag behövde, tror bara det vara skor som jag inte köpte med mig. Det kommer upp ett inlägg lite senare med fynden! Nu ska jag packa upp och se om det finns nåt jobb att söka. Vi hörs!

TROR DET KALLAS RESFEBER?

Hej! Här sitter jag med en klump i magen, ska strax bege mig till stationen och sätta mig på Stockholmståget. Kallas resfeber va? Jag är otrolig på att oroa och stressa upp mig inför det mesta, speciellt resande. Jag ska ju som sagt till min syster i Stockholm för en helhelg. Vi ska shoppa, gå på Håkan Hellström och hitta på nån utflykt. Tror det blir grymt. Måste hitta mig en vinterjacka som tål snålblåsten.

Dags att kila nu, hoppas ni också har fina planer för helgen. Puss♥

TORSDAG


Fin Stig-Helmer jag har i pannan va?

God morgon! Här är det någon som är seg vill jag lova... Drömde så konstiga drömmar som gjorde att jag vaknade med en klump i magen som inte ville försvinna. Hatar att man inte kan få in i huvudet att det bara är drömmar.

Hur som, snart ska jag ge mig ut i kylan för möte hos Personalstrategerna (minst ett möte varje vecka för att man ska få aktivitetsstöd). Efter det ska jag möta upp Ewis och lilla Tilda för en tur i affärer och en fika. Ska bli skönt att ses och få lite positiv energi, sån som man bara kan få av fina vänner.

Bästa att jag gör mig klar att kila, ha en fin torsdag!

HUSLIG


Vilken slö-onsdag jag har haft idag! Eller nä, jag har hunnit med både det ena och det andra här hemma, men när man inte lämnar huset så känns det rätt slött ändå. Jag började dagen med en traditionsenlig frukost framför Vakna! med The Voice, hjälpte mamma med jobb på datorn (varför ska en barnskötare lära sig Publisher för jobbet?!), tog en promenad ut i vinterlandskapet, hem igen och plugga trafikteori, tvätta, laga mat, diska och slutligen hjälpa mamma lite till med datorn. Ser ju nu att jag lycktas ha ett rätt bra flyt ändå!

Nu dalar det däremot åt sängens håll, ska läsa en stund innan jag somnar också. Förresten, jag har ju glömt berätta att jag läst ut den sista HP nu! Och vad tomt det är! Känner ett enormt sug efter mer, inge annan bok kan liksom mäta sig längre... Snyft. Måste ge min nya kriminalroman några chanser till att fånga mig, måste ju gå vidare på något sätt, haha.

Gonatt med er! ♥

P.S. Gillar verkligen den här gamla bilden som Sanna tog någon gång i vintras. Fin är den, pure happiness!

SAKNAD


Åh vad jag saknar skolan när jag tittar på den här bilden! Det var en riktigt sen måndagseftermiddag, en foto-lektion, systemkameror och en oerhört trött-fnissig stämning. Saknar det så mycket att jag till och med skulle kunna skriva en uppsats för att få komma tillbaka i tiden (!). Sanna, min kära fotovän, känner du igen känslan?

DANIEL ADAMS-RAY I VAKNA! MED THE VOICE


Bästa låten just nu men Daniel Adams-Ray. Så himla mysig kille!

ETT MEDDELANDE OM 20 ÅR

Hittade världens grej på Sannas blogg som jag genast nappade på. På AMFs hemsida kan man skicka ett meddelande som kommer fram om 20 år. Jag tycker det är genialt och har redan skickat iväg ett! Här hittar ni sidan.

SIMON DANSAR


SIMON 20 ÅR

Jag säger bara grym helg, GRYM HELG! Har precis kommit hem från Småland där vi firat Simon 20 år. Där nere är alla så himla trevliga och glada och alla har välkomnat oss med öppna famnar. Här kommer en massa fina bilder!



Sådärja! Alla bilder är från lördagen förutom sista bilden som är från hemvägen. Som ni ser så blev det en jäkla massa twister under kvällen, det är ju det ultimata festspelet! Smålandsbor är förövrigt de trevligaste människorna jag träffat, så himla härliga. "Tappade bort" min mobil under lördagskvällen (William hade lagt den i sin ficka för att vakta den, sedan gått och somnat haha...) och fick panik och i stort sett hela festen hjälpte till att leta i minst en timme efte r den. Underbara!

Nej nu orkar jag inte vara vaken längre, det tär på en att bila 74 mil på en helg... Tack för en superhelg Simon! Puss och gonatt ♥

MOT SMÅLAND


Nu drar jag och fyra vänner iväg ner till Småland för att fira en av mina allra bästa vänner, Simon! Ha det bra här hemma, för det kommer vi ha därborta. GRYMT! Puss! ♥

RESULTAT


Nöjda minen är på, här ser ni hur det blev lite bättre. Jag trivs riktigt bra! Lite ovant såklart men det lägger sig. På tal om annat så har jag fått några jäkla utslag över hela kroppen, och i ansiktet. Inte alls kul eftersom det ser ut som små finnar... Hur som, dags att möta dagen!

CHOKLADBRUN


Sådärja, nu är jag brunett återigen! Lite roligt att det var nästan exakt den här tiden för två år sedan som jag blev det för första gången. Jag gillar brunt till hösten helt enkelt. Bättre bild får ni så snart jag har tid att fota håret när det är fixat, nu är det ju dags för sängen. Imorn har jag ett fullspäckat schema! Börjar med körlektion vid åtta, möte på jobbcoacherna nio, hem och städa, packa inför resa till Småland och pussa och krama Jocke för en hel helg. Börjar jobbigt och slutar grymt bra kan man sammanfatta det. På fredag blir det jobb igen sen!

Nu ska jag läsa klart HP and the Deathly Hallows och slockna tidigt. Kram och godnatt!

HÅRTONING


Hårtoningen är i, snart är jag chokladbrun än en gång! (Kul att det ser ut som jag är ludden i hela ansiktet?)

05.00

Imorse gick jag upp 05.00. 05.00!!! Förstår ni hur tidigt det är? Jag var tvungen att gå upp så pass tidigt för att hinna med bussen halv sju ut till valla för att jobba hos min morbror på hans gård. Med mig hade jag Becca och vi slet för kung och fosterland med att röja taggtråd i hagar. Det var så kallt och blåste att mina fötter frös till is och ville inte tina upp förrän några timmar senare. Men med ca tusen spänn i fickan känns det väldigt värt.

Har tagit mig i kragen och sökt ett jobb nu precis också, som receptionist/förvaltningsassistent i Vingåker. Det verkar vara ett jobb som passar mig så nu håller jag tummarna allt jag kan. Ska anstränga mig snäppet högre än jag brukar också och ringa och höra hur det går med ansökningarna (visa mitt intresse för jobbet) om en vecka också. Det gäller att ligga i har jag hört, och det tänker jag göra nu.

PEANGAR PÅ KONTOT


JAG  HAR FÅTT PENGAR PÅ KONTOT!! Åh gisses vad härligt! Tänk er 3 månaders konstant snålande, sista månaden har jag nästan levt på luft (och min snälla mammas små bidrag). 2300 kr fick jag i bidrag den här månaden, 500 kr mindre än vad man egentligen ska få bara för att det inte riktigt gått en månad av jobbcoaching när lappen skickades in. Men jag är glad ändå! Dock så kommer pengarna gå åt den här månaden, har mycket kul att se fram emot. På fredag bär det av ner till Småland för att fira världens bästa Simon som fyller 20 år, helgen efter det åker jag till Stockholm och blir bjuden på Håkan Hellström av min syster, ska försöka haffa en vinterjacka där också som lär gå på en hel del. Men ni hör ju, massa kul!

Nu ska jag läsa vidare i sista HP och försöka att inte grina, imorn blir det jobb tidigt hos min morbror! Puss och kläm♥

RSS 2.0