LOVIISAS.SPOTLIFE.SE

Jag har skaffat en ny blogg! Det känns som det var dags för nytt och fräscht, blogg.se och jag har haft vår tid tillsammans. Nu välkomnar jag Spotlife och ni hittar mig nu mera här. Hoppas vi ses/hörs/läses där! ♥

ALLDELES FÖR TRIST

Jag har kommit på varför jag drar mig för att blogga nu för tiden. Min vardag består av 98% jobb och jag bävar inför nästa dags slentrianmässig arbete mest hela tiden. Att skriva om att jag ska dit gör det hela änna mer tungt! Outhärdligt! Så ska vi säga så här, jag återkommer när det händer roligare saker än att jag går upp 4.45 och svettas framför ugnen, eller plockar upp 120 småfranskor om dagen? Deal.

ÄLSKLINGAR!


Äntligen ÄNTLIGEN! Hämtade ut mina citrongula Converse på tillbakavägen efter powerwalken ikväll. Som jag har längtat! Åh, kärlek i skoformat. ♥

NY VECKA

God morgon! Ny vecka, nya tag. Idag ska jag jobba 10-19 och kommer komma hem helt död efter det, slänga i mig mat och ge mig ut på promenad. Om jag överlever hörs vi efter det!

Bjuder på en fin bild på Simon från igår. En liten ensam röding.


UTVILAD

Hej igen! Vilken härlig dag det har varit idag, jag har bara njutit mig igenom lugnet av att vara ledig. Istället för att åka ner själv till sjön fick jag sällskap av herrarna Simon (som varit här på besök igen, himla fint det) och Martin. Väl vid sjön började det såklart regna så vi åkte hem till Martin och kollade sverige - australien med lite pizza. När solen kom fram igen satte vi oss på altanen och stekte lite innan det var dags för Simon att bege sig hemåt Småland igen. Jag satte mig med en bok på balkongen ett tag innan jag svettade mig igenom ett gympass. Härligt att vara tillbaka igen!

Nu har jag precis avnjutit en göttig glass för att få njuta lite in i det sista av den här veckan. Imorn är det nya tag, och jag känner mig härligt utvilad. Snart blir det Desparate Housewives, men först lite gos med den här sötnosen:

SLEEPY

Hej, shit vilken dag jag hade igår. Det blev en rejäl utekväll i fredags med fina vänner och jag kom inte i säng förräns 4-halv fem tiden. Kanske inte så konstigt att jag och Jocke sov bort i stort sett hela dagen då? Vi gick bara upp för att äta frukost och lunch, sedan tillbaka till sängen. Jag fortsatte sovandet så fort jag kom hem också, låg och halvslumrade till Scrubs hela kvällen. Tråkigt att missa en hel soldag, men nu är jag helt utvilad och redo för denna söndag! Gick ut på en morgonpromenad efter frukost och ska nu cykla ner till sjön och lägga mig med en bok och fånga några soltimmar. Senare blir det solariet (har tröttnat på att gå runt likblek pga allt jobbade denna sommar) och gymmet! Vi hörs senare eller imorgon ♥

FLER FINA DAGAR, TACK

Jag har haft en sån fin dag idag. Kämpade mig igenom 6-14 på jobbet, unnade mig lite shopping, tog en (första) solotur med körkort och bil till Vingåker, åkte och badade med min bästa (fina killen här ovan, visserligen en gammal bild men han är lika stilig än) och rundade av med fajitas och Chuck innan jag satte mig i bilen hem igen. Åh, ge mig fler sådana dagar. ♥

 

Nu pussar jag på Evert och ska se till att han får lite mat, sen blir det sängen. Jobb och UTGÅNG imorn! vi hörs då, puss!


KVÄLLSPROMENADER I MITT HJÄRTA

Hej igen! Jag har precis kommit hem från urhärlig kvällspromenad. Promenader har blivit något av en drog för mig den senste tiden, och jag har som mål att knata ut på en PW på 40 min/dag, i den mån det funkar. Hittils har jag hunnit med 4 stycken den här veckan (två stycken igår då jag jag var så uppspeedad av att ha klarat uppkörningen!), och jag känner mig redan piggare och gladare än på länge. Tips tips, ge er ut och gå i kvällsolen!

Nu ska jag starta igång det OBLIGATORISKA Desperate Housewives-avsnittet och lägga mig. Imorn är det uppstigning 4.45, baktanten är tillbaka!

Nattinatti ♥

NU ÄR JAG HÄR


Tudelu kära läsare! Sitter i detta nu och undrar hur det kan komma sig att jag aldrig riktigt kommer in i bloggfasen igen? Jag ska ge det ett tappert försök till och se om det vara är att jag kommit ur vanan. Hej hå, lets gå!

Igår hade jag som ni nog själva kunnat räkna ut min uppkörning. Galet vad nervös jag var innan! Men när jag väl satt i bilen släppte allt och jag tänkte "Äh, jag kan ju köra bil och världens går inte under om jag kuggar". Och se vad bra allt kan gå om man bara andas! Körkortspappret ligger fint och glassar här bredvid mig. Mmm..

Nu ska jag slita mig härifrån och trampa iväg till jobbet för ett 10-19-pass. Efter det blir det den obligatoriska kvällspromenaden! Vi hörs ikväll nån gång! :)

KÖRKORT!


Tja vad säger man... ÄNTLIGEN KÖRKORT!!!

IMORN

Imorn smäller det.

CHOCOLATE FACE


Det pågår en helrenovering här med chokladmask i ansiktet, hårinpackning i håret, benrakning och BUS-insmörjning. Allt för att hålla humöret på topp! Idag är jag ledig och tänker inte sitta här vid datorn mer än nödvändigt. När BUS torkat klart (varför känns det alltid som en mindre evighet?) ska jag ner på stan med mamma och mormor för lite lunch och bebispresent (min kusin har fått en liten Elsa!). Efter det åker jag till Jocke och ser vart dagen leder oss. Perfekt.

RSS 2.0