HALLOWEEN 2010





Gisses vilken kväll! Idag har jag varkligen mått som jag förtjänar, har legat bakis halva dagen i sängen och trott jag skulle dö. Men nu är det bättre! Har precis lagat till mat till mig och mamma nu blir det äta av, sen åker jag till Jocke och myser. Bra avslut på veckan. ♥

WARRIOR



Nu är jag reda för maskerad/halloweenfest hemma hos Sanna. Hejdå sötisar, hoppas ni får en grym lördagskväll!

BRUNETT?




Saknar min vapendragare Matilda :)


Bilder från 2008/2009?

Jag är riktigt sugen på att bli brunett igen! Kollade igenom bilder från vad som känns som evigheter sedan, när jag hade tonat håret mörkbrunt, och visst var det snyggt? Jag behöver en förändring här i mina gråa vardag som arbetslös, hårfärgen känns som en bra grej att starta med. Och nu när jag har betydligt längre hår tror jag det kan bli nästan ännu snyggare. Vad tror ni, ska jag köra?

SPÄNNIS


Nu drar jag och min sura nuna iväg och tränar mig stark. Trist fredag. Hejdå.

ÄNNU EN DRÖM

Hade ännu en sjuk dröm inatt! Den här kommer jag tyvärr inte ihåg mycket av alls. Fick bara en flash back när jag loggade in och såg personen jag drömde om på facebook. Det jag kommer ihåg är i alla fall att denna personen var här i lägenheten av någon anledning och försökte sig på en massa snuskigheter på mig, jag fick fightas ordentligt och lyckades stänga ute honom men han lyckades alltid komma in igen. Konstigt nog så är alltid både mamma och pappa med när jag drömmer att jag blir överfallen (har drömt typ samma dröm förr) och båda står där rätt handfallna. Hur som helst så känns det i kroppen som jag vann i alla fall, det känns som att jag snurrat runt i sängen och sparkat och slagits hela natten. Det är vid sånna här återkommande drfömmar som man undrar om drömtydning funkar?

ÖVNINGSKÖRA MAMUT?

Inatt drömde jag nåt helsjukt. Jag och en massa andra bekanta ansikten skulle ut och övningsköra i skogen. På mamutar (?!). Men av någon anledning hade jag retat upp den ena mamuten så att den ville döda oss och vi fick springa för livet genom skogen. Jag tror att jag hade tagit mamutens unge och slängt den långt in bland träden bara för att den irriterade mig så mycket (ni som känner mig väl kan snabbt dra kopplingen till mig och små skrikande barn), så att bli jagad kändes som en rätt naturlig effekt. Konstigt nog så skrattade vi alla som blev jagade för livet? Sen vaknade jag, tyvärr, hade mer än gärna drömt vidare för att se om det blev jag som slängde in mamma mamut i skogen också.

Annars idag har jag vart hos min mormor och haft det mysigt. Tvättat fönster, städat, bytt gardiner, handlat blommor och fikat. Min mormor är världens bästa. ♥ Efter det blev det en sväng till gymmet med Elin. 75 min lyckades vi svetta oss igenom, inte illa pinkat alls.

Nu ska jag greppa HP and the Deathly Hallows och hoppa i säng. Puss på er!

SÅ MYCKET BÄTTRE NÄR VI ÄR TILLSAMMANS


Igår hade jag en helmysig dag! Träffade först fina Snusen med lilla Tilda tungt sovande i vagnen och tog en tur på stan för att kolla lite efter accessoarer inför halloweenfesten som äger rum i helgen. Jag ska vara krigare, man är ju hård. Sen till kvällen tog jag mig ut till Vingåker för att mysa ner mig hos den snyggaste killen jag känner. Och vad möts man av, jo han sticker iväg och tränar vilket han glömt berätta... Tur att jag kan vara så väldigt snäll ibland att han fick passera! Kvällen blev lite försenad av träningsinslaget så det blev ingen sömn förrän vid tre-tiden, kan vara en bidragande faktor till att jag (som annars alltid vaknar klockan sju) sov till elva (!).

Resten av dagen har min kusin vart här och hängt med mig framför tvn. Nu har jag precis käkat vegpyttipanna och ska kämpa mig iväg till gymmet strax. KÄMPA verkligen för jag är hur seg som helst..

STORASYSTER EMMA


Hela helgen har den här filuren ovan vart här hemma! Min världsbästa storasyster Emma. Vi har haft tjejhelg (jag, mamma, Emma) som inneburit myskväll, utflykt till skogen, övningskörning (sjukt mycket!! jag börja blir grym!) och hälsat på hos tanter i släkten. Himla fin helg.

Nu ska jag återgå till världshistoriens jobbigaste röda vecka. Mitt psyke kollapsar snart av alla dumma elaka tankar. Vi hörs.

BLAIR AND CHUCK


Åh gisses vad jag är blödig. Titta på det här, titta, och njut. Jag fäller nästan några tårar här... Gossip Girl alltså, vilken serie.♥

GÖTTIG LUNCH


Titta vad smarrig lunch jag lyckades slänga ihop förrut? En omelett och färska grönsaker. Great! Smakade riktigt bra efter en 2 timmar lång promenad med Ewis.

Är mitt i en PMS-period där jag är arg, orolig och smådeppig om vartannat så jag hör av mig när jag kommit ut härifrån.

MATILDA ÄR GRYM


Måste bara visa er hur otroligt duktig min fina vän Matilda är på att måla. Så himla snyggt!! Jag har redan beställt mig en tavla i julklapp, väntar med spänning på hur Lill-Einar kommer se ut, haha.

THE END - KINGS OF LEON



Bäst just nu. ♥

UPPSKRIVEN PÅ LISTAN


Hej! Kände att det var dags att höra av sig lite här till dig bloggen. Har varit dålig på att formulera mig i skriftlig form några dagar, men nu var det nog. Idag har jag faktiskt kommit ett steg närme jobbmöjligheter! Jag har varit och skrivit upp mig på vikarielista för förskola och fritids och kan numera bli inrigd för jobb. Sjukt bra! Firade det hela med att ha en riktig slöar-dag hemma. Har inte gjort mer än sett film, tv, läst, pluggat lite trafik och småätit. Tröttnade på det typ direkt men orkade inte gå ut i regnet och bli blöt så vad gör man.

Nu ska jag snart sätta mig på bussen hem till Jocke och mysa till det med Gumball och Lite sällskap. Perfekt. Hej på er ♥

KÖPER SALLAD OCH GÅR PÅ FEST



Hej och hå, då var jag redo för ännu en kväll av festligheter! Dock var jag nykter hela kvällen igår, men idag går vi all in. Jag har en dum vana att fastna för grejer och göra dem på repeat tills jag tröttnar, som den här frisyr som jag hade igår till exempel. Perfekt när håret inte riktigt vill samarbeta utsläppt. Samma kavaj har jag också för den är ju så partajig. Uppdaterade med en annan klänning och mina favoritörhängen i alla fall, det är detaljerna som gör grejen!

Hade en supermysig kväll i Vingåker igår men vaknade galet tidigt och kunde verkligen inte somna om. Jocke däremot ville aldrig vakna och den där monsterhungern som smyger fram när jag inte får mat växte sig starkare och starkare tills det blev outhärdligt och jag gick till anfall. Stackars Jocke, jag är verkligen inte rolig när jag är hungrig. Börjar känna att det där monstret smyger sig på igen nu, bäst att jag kilar! Måste köpa sallad till ikvälls festlighet, lite otippat? Puss och kläm!


FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM


Åh vad jag älskar den här. ♥

KALASFREDAG


Hej på er denna fredag! Haft en bra dag än så länge? Det får jag lov att säga att jag har haft. Jag har haft nästan lika fullt upp som igår. Vaknade som vanligt tidigt imorse (innan sju till och med!), käkade frukost och tog sedan en timme på gymmet med min käre vän Elin. Vi lyfte och kämpade så det stod ångor omkring oss. Det är så härligt att träna och känna att man verkligen måste ta i. Efter det bakade jag en chokladkaka till mammas firande ikväll. En chokladkaka med lingon och päron, kommer smaka ljuvligt (gjorde i alla fall smeten)! Sedan har jag städat och fixat med allt käk också, nu väntar vi bara på att gästerna ska trilla in, magen kurrar.

Efter firandet av mamma beger jag mig till min gamla klasskompis Madde som har födelsedagsfest, och efter det vidare till Jocke. Min fining som jag inte träffat på en vecka. Efterlängtat. ♥

Nu ska naglarna målas om och sedan är jag fullbordad. Kör på en sne, slarvig knut i nacken och en fläta i luggen. Alldeles lagom festligt till min superpuffiga, glansiga kavaj. Ha en supertrevlig fredag!


FREAKY LIKE ME


Har precis kommit hem från dansen och är så härligt glad i kroppen. Tänk att lite dans kan göra så mycket! Just nu skulle jag bara vilja fortsätta dansa, gärna till den här låten ovan.

HÄNDIG, HUSLIG OCH GLAD

Idag har jag haft en händelserik dag för att vara mig. Började dagen med möte hos Personalstrategerna (jobbcoaching) följt av barnvaktning av lilla Tilda när Ewis var inne hos tandläkarn, föltj ytterligare av ett besök på trafikskolan för bokning av nya lektioner. Så fort jag kom hem innanför dörren ringde de från Jysk och så kom min nya säng!

Kånkade bort min gamla 90-säng som sett sina bättre dagar.

Trasslade fram den nya.

Fick benen på plats, och hela sängen vänd åt rätt håll. Helt ensam!

Bakade kalas-cookies inför mammas födelsedagsfirande imorn.

Och nu ska jag rusa iväg och dansa. Himla fina dag! Puss på er ♥

TAKE IT OFF


1.50 och framåt - jag säger bara inspiration inför framtida planer...

PARFYMBEKYMMER


Klickade runt lite och kom på att jag bra gärna skulle vilja ha en ny parfym. Hittade den här sidan (Club4Beauty) som säljer parfym, smink och hudvård till riktigt bra pris, halva priset i vissa fall. Just nu har jag den rosa Fizzy by Alyssa Ashley hemma, men tycker ibland att den är lite väl stark. Hittade en update av Fizzy, Fizzy Blue och två olika från DKNY som jag föll för lite extra. Den rosa med vårblommor och den röda med äpple och hallon. Låter väl smarrigt? Så fort jag har pengar i plånboken (tycker jag säger den meningen rätt ofta nu för tiden) ska jag slå till på någon av dem.


KÖRLEKTION


Hej på er! Nervös tjej som sitter här som vanligt när jag har körlektion på schemat. Ska strax kila iväg, så håll tummarna för mig, will you? Slänger upp ett inlägg mest för att bränna av lite tid av väntan. Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls, att det alltid blir så när jag har någonting framför mig som skrämmer mig. Jag har läst HP tills rumpan sa ifrån (tecken på att stå upp en stund?) och ätit en av mina favoriträtter. Kan ni gissa vad? Blodpudding! Haha, oväntat? Nej inte när det är mig vi pratar om, det finns nästan inget som jag inte tycker om. Väldigt smidigt faktiskt! Idag ska jag nog skaffa mig en höstjacka också, om jag har turen med mig. Den blåa kappan lite längre ner i bloggen. Mamma insisterade på att låna mig pengar så att jag slipper frysa mer nu. Snäll mamma!

Dags att röra sig ner mot stan nu, vi hörs senare!


UPDATE! Körlektionen gick så jäkla bra att jag nästan inte kan tro det själv! Åh lycka, det här ska jag leva på hela dagen!

SOM ATT SLUTA RÖKA?


Hittade den här gamla bilden från skolan i vår/somras någon vecka innan studenten. Åh ser ni hur skönt vi hade det, de där sista underbara studentveckorna?

GISSES vad jag är chokladsugen!! Och att veta att jag inte FÅR äta något sånt gör det hela bara ännu värre. Jag har nämligen gjort en pakt med mig själv om att inte äta något onyttigt på en vecka, för att bli av med mitt sötsug och småätande. Jag har alltid haft lätt för mig att bli galen i saker, tex socker eller korv (haha ja, KORV), det räcker med att jag äter liiiite lite för mycket en kväll så är jag fast. Tänker bara på det där jag inte riktigt får äta. Som att vara en rökare och försöka sluta med det kan jag tänka mig. Det där med att bli lättantändlig i avhållsamheten har jag jag alla fall redan stött på, jag slänger ur mig snabba, spydiga kommentarer titt som tätt och tycker att allt är så himla orättvist. Någon som känner igen sig? Andra dagen av pakten idag, alltså 5 dagar kvar... Hur ska jag klara detta?!

NY SÄNG!


Tadaaa! Jag har fått en ny säng(120x200, större än på bilden alltså)! En förtidig julklapp ifrån mamma eftersom min (som inte ens är min utan min systers gamla!) 90-säng har sjungit på sista versen en bra tag och nu äntligen får jag min första alldeles egna säng. Mums! Jag får medge att jag inte haft anlening att klaga förrän på sista tiden då jag lyckats få Jocke att komma hit och sova istället för tvärt om. Trångt är bara förnamnet! Men nu är nackspärr och snesträckta ryggar ett minne blott, välkommen min fina nya säng.

I DET HÄR SKULLE JAG VARA SMÄCKER


Åh jag har blivit så fasligt kär i dessa plagg och accessoarer från H&M. Stövlarna i den perfekta bruna nyansen, kappan i ljuuuvligt blå och väskan, halsduken och handskorna som passar så grymt bra tillsammans. Det är omöjligt att längta efter pengar mer än vad jag gör nu...

YOU'RE AMAZING


Fin fin fin fin. Jag nöter den här på repeat, fin som sagt. ♥

HAFFA


Måste. haffa. snarast! 199 :- H&M.

FIN HELG

Hej på er! Det blev lite frånvaro här i bloggen igår av den enkla anledningen att det inte fanns tid. I fredags kom Jocke hit och vi lagade mat och myste med film hela kvällen, vaknade sent (läs: jocke vaknade sent) och sedan var det dags för mig och mamma att sätta oss på bussen ut till min morbror som fyllde år och bjöd till kalas. Åh så mycket gott det blev! Potatisgratäng, rostbiff, fläskfilé, prinsesstårta, toscakaka, nötter och smågodis. Allting slank ner lätt som en plätt men idag känner jag mig dock lika tung som en säck potatis... Att det ska vara så svårt med självdiciplin! Nån måtta får det i alla fall vara så för att få nån ordning ska jag iväg och träna om en timme, en sjujääääkla massa svett ska det bli. Har dock ont i foten (alltid är det något) men det ska jag nog kunna förtränga.

Förresten så har jag läst ut Harry Potter and the Order og the Phoenix nu, imorse för att vara exakt. Plöjde igenom slutet i 3½ timme, att det ens är möjligt att fastna så här farligt i en bok! Som tur är så fick jag låna de två sista böckerna av min kusin igår så det är bara att läsa vidare. Åh, Harry, han har det inte lätt...


BRICANYL


Hej hopp! Idag är det freeeedag, wihu! Det gör nästan inget att der regnar, så bra är det att det är fredag. Jag är precis påväg ut i tråkvädret för att gymma. Har precis dragit i mig lite Bricanyl (har ansträngningsastma) så nu ska jag vara redo för en jäkla massa konition! I förrgår fick jag nog i mig lite för mycket medicin för jag blev helt skakis och fick hjärtklappning! Läskigt vill jag lova när jag såg mina egna händer darra som tusan när jag skulle betala på Ica. Så idag blir det bara en inhalation.

Dags att kila, vi hörs av senare! ♥

NUMERO TRES


Passande bild med tanke på att jag ser att vara rädd som få (och posar en hel deeel, men det är skoj ibland det med!), jag ska nämligen iväg på körlektion numero tre strax och jag är lika nervös idag som inför den allra första lektion. Mina nerver är verkligen i känsligaste laget. Och sen regnar det ju idag också, kunde inte blir bättre....Dags att kila hur som, wish me luck!

LUSPANK

KILL MEEEEEEE......... Jag har 170 spänn kvar att leva på tills jag får de satans pengarna från försäkringskassan (arbetslös ni vet). Kan det ta längrde tid eller?! Och efter ikväll då jag laddat på busskortet kommer jag ha kvar 70 kr, hur lyckas man leva på det? Åh vad jag blev deppig nu.

LINGONBULLAR PÅ KANELBULLENSDAG

Idag är det kanelbullens dag! Det firade jag med att baka bullar, men inte bara kanel utan även lingonbullar. Det är de godaste bullarna man kan äta! Man byter bara ut sockret och kanelen inuti mot lingonsylt och vips så har man fått syrligare, rödare bullar. Gryyyyyyyyyyyyyyymt. Glömde tyvärr fota dem och nu orkar jag inte gå ut till köket, så om ni har tur får ni kanske, kanske se nån bild imorn. Kanske...

Nu är jag så trött i kroppen att jag bara ska dricka upp mitt te o sen krypa ner i sängen och läsa HP. Tränade gym idag och glömde stretcha ryggen, dumt gjort... Vi hörs imorgon mina trogna läsare, puss på er!♥

SMACK!

SMACK! så var den andra körlektionen avklarad. Stadstrafik blev det idag, snacka om nervos tjej när jag satte mig i bilen och skulle möta de lite mer trafikerade vägarna med trafikljus och rondeller. Men det gick bra! Lite småfel här och där som jag måste slipa på men jag blir ju bättre och inte sämre i alla fall, vilket ju är rätt positivt? Nästa lektion är på torsdag och tills dess ska jag "övningsköra i huvudet" eftersom vi inte har någon bil. Yes, verkligen den ultimata förutsättningen för att bli bättre på att köra... Men men, man kan inte få allt här i världen.

MINNET VAR JU BRA


Hittade den här på Sannas blogg, från igår kväll. Som ni ser så försökte vi oss på charader och jag skulle vara en ihopfällbar mobiltelefon, grymt bra för man ser ju verkligen det... Bra minne hade jag ju också som glömde bort vad det stod på lappen varannan sekund. Haha, charader är grejen.

FÖRJÄKLIGT


Så här pigg, fräsch och glad som jag var igår är jag inte idag vill jag lova. Fy satan, hur, HUR kan jag bli så bakis när jag inte ens dricker mycket? Och VARFÖR kommer deppigheten på köpet? Åh det här är inte en rolig dag...

Igår kom det över lite trevliga typer hit och det lektes charader och spelades kort. Helt okej roligt! Bilder från igår kommer nog upp senare, ska ta och kolla igenom vilka ögonblick som fångades först.

Vi höööörs!

I WAS JUST GUESSING AT NUMBERS AND FIGURES


Nu säger jag gonatt! Men först måste jag ju bara lägga till hur otroligt jäkla bra Olle i Idol är. Bara en massa ♥♥♥.

IDAG HAR JAG... (fast det var ju igår)

Igår hade jag tråkigt så då åkte kameran fram (ett tag tills batterierna tog slut och inga nya hemma, såklart...) och jag tänkte visa i bild hur min dag såg ute efter körlektionen på morgonkvisten.

... mötet detta diskberg i köket.

... diskade berget och njöt av tomheten.

... njöt ännu lite mer utav hur fint köket är efter renoveringen.

... tog lite egobilder.

... tvättade fönster så att det blev skinande rent.

... fortsatte läsa i Harry Potter and the Order of the Phoenix.

... läste och läste och läste i timmar till ögonen kändes som sandpapper.

... packade väskan och åkte till vingåker för myskväll eftersom dansen så turligt blev inställt (turligt eftersom jag var svintrött).

Det var igår det, blev lite brådis till bussen så hann inte publicera det innan jag fick småspringa iväg. Och idag har det inte blivit många knop, en lång sängmorgon och sedan åkte jag hem och fixade håret på mamma som ville vara extrafin när hon skulle ut på firande ikväll. Jag själv planerar (rätt motvilligt) en hemmakväll på mitt rum med HP i högst hugg. Ibland måste man tydligen bara vara hemma. Sällskapssjuk som jag är så tog jag tag och planerade in lite partaj här hemma imorgon kväll i alla fall, så jag har något kul att se fram emot.

Nu är jag hungrighungrighungrig så ska gå o kika i köket efter något ätbart. Vi hörs. ♥

RSS 2.0