better in time

nu tänker jag inte skriva om det här också, det är onödigt. bdb kan ni kolla :) har börjat bli mer o mer aktiv där ist.
läget känns iaf bättre nu o det kommer det att fortsätta göra ju mer tiden tar mig framåt. det kommer bli dyk ner i skiten igen emellanåt, men det är bara för att vägen ser ut så. den går ändå alltid framåt.
tiden som var var super o det kommer den alltid att vara. gäller bara att komma ihåg det i svåra stunder.

vad duktig o förnuftig jag låter nu, ska erkänna att det känns som en grop i vägen börjar närma sig just nu, men den är helt onödig, right? vi tkr att det varit jättebra båda två, så då gläds vi åt det ist.

better in time, better in time.


döööööö

skjut mig, snälla? :( jag pallar inte med att jag aldrig kan lita på någon, att jag alltid förstorar allt, att jag är så jävla jobbig. seriöst, nåt fel måste det vara på mig. nån jävla störning eller nåt.

jobbet SUGER o jag vill inte gå dit igen. punktering på cykeln fick jag också så jag måste GÅ genom hela stan för att komma till helvetet imorgon.

ewis hatar mig också, kan det bli mkt bättre?

piss!

jävla skit faaaaaaan. mina väska med plånbok, nycklar o dricka är spårlöst borta. hur jävla bra känns det! fy faan vad jag är ledsen.

så jevla gott

har just stoppat magen full med pasta o fiskbullar i räksås. alltså det är så gott att ni förstår inte! inget slår det. eller, jo okej då. mariannes SNABBALAXEN finns det inget som slår, men det här är då verkligen en tät tvåa. snabbt o gott, kan inte bli bättre!

<3

jag har världens sötaste meddelanden i inkorgen i min mobil. från typ världens sötaste :* bara så ni vet.

den finaste låten


fin

haha kolla min visningsbild eller vad ni vill kalla det. jag var söt o smal redan som liten som vi kan se.

västkusten

hallihallå där all trogna läsare! (som sjunkit till sisådär 6 st. vad poppis jag är.)
strömstad kom jag precis hem från igår dårå o det har varit riktigt trevligt. började dock lite surt när vi kliver in i lottas lägenhet o märkar att det finns trådlöst internet. o vi har inte tagit med oss laptopen. FECK sa vi då. ingen dvd hittade vi heller så filmerna vi tagit med oss fick ligga o damma i väskan hela resan. inte kunde vi kolla på gamla mia & klara avsnitt 24/7 som vi brukar göra heller. vi fick milt sagt abstinens o började hämningslöst leta runt överallt efter nån som ville låna ut en dator, eller vrf inte sälja en till oss? jaa, vi var galna.

vi köpte ingen dator, vi lyckades klara oss ändå. när vi kände oss alldeles för hängiga o tjuriga satte vi oss framför ztv ist o blev kära i en massa låtar o förlät varandra. så ska det vara!

annat vi gjorde under veckan var shoppa i dom små dyra affärerna som poppade upp överallt i stan. fyndade två klänningar! sen var vi även på norska allsang på grensen o sjöng vackert på norska, solade på öddö, doppade oss i havet (avled), åkte ut på sälsafari, käkade tonvis med räkor o bröd, blev anfallna av mordiska måsar med siktet inställt på ewis korv, vart på logdans o DANSAT o fått en mage lika brun som en afrikan. slå allt det där ni!

ska upplysa om att den där norska allsången är så fejk. spelar in en dag i förväg, tar om allting 12309784 ggr, filmar bara en massa barn med öronkåpor, o peta i näsan är bara att glömma! alla jackor ska ligga under stolen också, det är viktigt. det blir ju inte bra tv annars hallå!

upptäckte iaf en bra grej där. espen lind. påminner starkt om jason. lyssna på scared of heights här va o ni kommer älska det!

bilder o fina filmer kommer snartsnartsnart att dyka upp på bdb så håll utkik! HEJS.

fuck it

från filmen Förälskad, förvirrad

"va fan handlar kärlek om? hur kan vi vara så dumma? all tid vi slösar. när man är ensam klagar man. när man inte är det undrar man om hon/han älskar en lika mycket. kan man älska fler än en under en livstid? varför gör vi slut? alla dessa jävla frågor. vi är ju upplysta. vi läser kärlekshistorier, sagor, romaner. vi ser filmer. kärlek, kärlek, kärlek..."


om man skulle testa att skriva av sig lite

jag vet inte vilka ni är som läser, om det är nån olämplig med tanke på det jag skriver, men ärligt talat skiter jag i det nu. det är min blogg o jag skriver för fan vad jag vill. jag skulle uppskatta om ni kan hålla er till att läsa, o inte hålla på att disskutera allt med ickeläsare.

jag har en sjukt jobbig klump i magen. det är förmodligen helt onödig att den finns, men jag kan bara inte sluta oroa mig. ett klick för mkt, o hela världen blev som en tom bubbla. en jävligt mörk, tom o kall bubbla där jag gav upp allting. ett felskickat meddelande o jag ville bara springa ut framför tåget. jag har jävligt svårt att lita på folk o våga tycka om folk. jag tänker alltid långt framåt i tiden ist för att leva i nuet o njuta av det som faktiskt finns här o nu. jag ser bara problemen o sorgen som jag är säker på kommer dyka upp inom en snar framtid. inget gott som inte för nåt ont med sig, eller hur?

jag har precis låtit mig själv tycka om, mkt faktiskt. jag brukar aldrig våga det. jag vet att jag alltid överreagerar o förstorar allt, tro inte att jag inte försöker ändra på mig, för jag försöker verkligen! men det är så jävla svårt, jag tror inte på att nån kan tycka om mig. jag gör det ju inte själv så vrf skulle nån annan? se allting med en negativsyn är min grej det!

ääh är väl bäst jag slutar skriva nu för jag känner bara hur otroligt sorglig jag låter.

skulle nån väldigtväldigt olämplig läsa det här nu, så ta det inte så seriöst. jag överreagerar o förstorar som sagt alltid.

bababababa

att man ska vara så rädd va!
*smäll på käften!*
nu får jag sluta upp med det.

hejs med er!

bloggarlusten är borta pga typ kritik, kolla min finfina bdb ett tag ist.


määäh

begränsad blogg nästa!

mys

igår började lite stressigt o väldigt tjurigt. ewis o jag vaknade på helt fel sida o tjafsade en stor del av dagen, (men det löste sig o nu är allt frid o fröjd igen!) o det blev lite körigt när becca o robban skulle komma in till stan för lite umgänge med oss stadsbor. dom fick sitta i bilen o vänta typ nån timme för att ewis o jag var så sega på att blir klara. snällt av oss!

vi hade iaf tänkt åka ner till duveholmshallen o bowla lite men när vi kom dit så var det totaldött. STÄNGT. jaa så vad gör man då en söndagseftermiddag? åker till mc donalds. köpte lite glass o mat o så satt vi o tittade på folk. det är kul! johannes kom förbi o erbjöd sig att köpa oss den där muffinsen som vi satt o velat vem som skulle våga sig fram o köpa i typ en kvart. vi bosatte oss iaf där inne till typ halv tio då vi stack över o hyrde en film inför kvällen. when a stranger calls blev det, skräckis nivet.

väl efter hyrandet slog hungern till på mig o jag blev astjurig. den enda lösningen på problemet blev att köra som dårar till konsum 21.57 och rusa in för att köpa nudlar. jag blev genast på bättre humör så fort jag fick dom i min hand.
jag lyckades fjäska till mig att få laga till mina fina nudlar hemma hos danne o så började filmtittandet. filmen var jävligt nervpirrande.

paus i filmen! ewis o jag stack o mötte johannes o sen så fortsatte vi titta. den var bra, men med dåligt slut. sen kollade vi klassfesten som ju då alltid är BRRRRRA.

kvällen var massa trevlig o MYS.


meeeeh

mina läsare har gett upp mig :C jag hade faktiskt rätt många för att vara mig men nu, nu är jag övergiven igen! kom tillbaka va.

aja, jag kämpar väl på o väntar på bättre tider. nu hade jag tänkt ta mig ner till stan med mamma för att inhandla lite föda. bönor o sånt nivet, man är ju vegetarian fortfarande faktiskt! jag är riktigt stolt att jag lyckats vara det i två veckor snart nu. menar korvoman som jag är o allt! duktig isa.

sen tkr jag väldigt mkt om att ha lov, för man käkar inte så mkt mat då vilket gör att jag väger det minsta jag vägt på aslänge! sen att jag börjar förmultna till en stor fettklump behöver vi inte prata om. man ska vara glad för det lilla!


det har vart en jäkligt trevlig vecka måste jag klämma ur mig också. solat o badat vid djulö massvis o lekt massa med ewis o martin o danne. har knytit lite tajtare bekanskapsband med några ytligt bekanta också vilket också är TREVLIGT. blivit bjuden på glass o fotbollsstajlande :) o sen blir det filmkväll imorgon! ewis o jag hoppas att inte alla våra fjortisfiender är där. isf slår vi dom.

men nu ska jag gå o borsta tänderna o slita lite i mamma, HEJS!

andra dagen

har inget bättre för mig när jag väntar på att ewis ska bli klar så då kan jag skriva vidare om p&l, so here we go

torsdag:
ja vi vaknar upp efter en för mig otroligt kall natt då jag frusit ihjäl. rätt mkt pga förkylning som senare under kvällarna gav mig en fin röst. iaf så kakade vi lite frukost bestående av mackor o mjukost, sen ta oss iväg till kupolen för att ockupera en toalett o göra sig lite fräsch.

vid fyra började första artisten. petter, woohoo. amen man måste faktiskt ha sett honom så vi hann dit en snabbis o tog säkert en bild. sen stack vi till tältet o klunkade grogg. det här var dagen som jag hatade. dom hade lagt alla band som jag helst ville se SAMTIDIGT. det gillades inte. vi såg iaf markus krunegård, the hives. jason mraz, timo räisänen, manu chao, mando diao o in flames. missade ceasars o those dancing days vilket jag blev jävligt pissed över. timo var bland det bästa jag nånsin sett o på manu chao var det dansadansa som gällde till tusen!

efter in flames som slutade 2 gick vi o däckade i tältet o det var den andra dagen det!


brunisar

kom precis hem från djulö o jag har nu en mkt behaglig brun färg. lite olika beroende på vilket håll ni nu ser mig ifrån men det ska fixas till imorgon! steeeeeeek. det är minsann det bästa som finns, att bara ligga o steka o bli på så himla bra humör. det är bra shit det! trevligt sällskap av ewis o martin o en god glass gör ju inte det hela sämre heller. MYYYS!

nu har jag inget mer o säga, HEJDÅ

lite granna om första dagen

jag kom på idén att om jag skriver om en dag i taget kommer det inte bli lika ansträngade för mig. o betydligt mindre krävande för er att orka läsa ockås för den delen. så då kör vi!

onsdag:
klev upp kl 5 för att packa det sista o pallra mig iväg till tåget med den största tyngsta väska ni nånsin kan tänka er. jag överlevde faktiskt, o kunde tom uppfatte en stor jäkla  råtta springa förbi maistro. " jag såg en rååtta! den var så hääär stor! "  blev veckans citat, på dalmål ofc.

vi kom till borlänge nio o släpade oss till campingen o började sätta upp tälten. efter det gick vi till kupolen köpcentret för att kolla i affärer o handla nåt ätbart. det fick bli fiskbullar i skaldjurssås för mig. dessa avnjöts KALLA eftersom vi inte hade nåt campingkök med oss. det var faktiskt bara halväckligt.

vi gick runt o kollade området o jag kände mig stolt eftersom jag faktiskt hittade överallt o fick vara lite guide. jag gick o hälsade på bröderna som bodde en liten bit bort o kände att det var tråkigt att dom inte bodde med mig :C så där stannade jag ett tag o lekte.

sen kom nattis o william nångång på kvällningen o det blev ännu mer spatserande. det var inga band denna dag så det blev typ det ända vi gjorde. jag lyckades bli fångade inne i ghettot av nån som satt o fiskade tjejer. tre alternativ fick jag för att få komma loss; slänga mig på marken o sprattla som en fisk, sätta mig i hans knä o dansa lapdance, berätta min pinsammaste historia. svårt val det där, men jag kom tillsist fram till att berätta nåt pinsamt. men eftersom jag aldrig är med om så mkt über pinsamma saker hittade vi på nåt ist. byxorna neddragna utanför mc donalds blev godkänt o jag var en fri människa!

sen hände det nog inte så mkt mer den dagen, vi typ gick o la oss nångång två eller så o sen var det TORSDAG.


kraxelikrååk

åhåhåå. jag har verkligen inte ork till att skriva om hela p&l-veckan o övervägde faktiskt att skippa det. MEN! såg att några trogna läsare såg fram emot just det inlägget. feck. så jag kommer skriva om det! bara inte nu (a)

en sak är iaf säkert o det är att nu i efterhand vill jag bara tillbaka o se så jävla bra spelningar o va så jävla skabbig utan att nån bryr sig. så jääävla härligt.

men till dagens planering! stekning på balkongen är avklarad, städning av kök, mitt rum o hamsterburar kvar. ska blir väldigt kul o så. sen blir det, om vädret tillåter, ner till djulö. felle o jag var o kände på vattnet igår kväll o höll på att slänga oss i med kläderna på för fy tusan vad varmt det var! jag är dock rätt genomförkyld o har låtit som en sönderdrucken sönderrökt  40-åring hela vistelsen i borlänge. det var jävligt roligt ska jag säga er! tills jag tappade rösten totalt o höll på att bli dödad på millencolin för att jag inte kunde skrika: HJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALP. när folk klev på mig.

men hejdå, ska väl ta o göra nåt lite vettigt.

P.S. jag har gått upp dom 3 kilo jag lyckades gå ner inna p&l. det är faaan surt.

RSS 2.0