självförtroendekick!


ett jäkla bra tidsfördriv denna tisdag.

idag vaknade jag upp i ett stekhett rum i vingåker och lyckades få liv i jocke snabbare än vanligt. efter frukosten med en radda ovanliga (men goda) påläggskombinationer tog jag bussen hem till stan och mötte upp med snusen. med jordgubbar, senaste numret av solo och en filt cyklade vi ner till djulö och la oss på en brygga och njöt. det om något kändes som sommar. solo överraskade dessutom med att vara jävligt mycket bättre än alla andra veckotidningar. en hel massa självförtroendeboost och tips på hur man blir nöjd med sig själv trots de där skavankerna. sånt faller jag pladask för! ett bra tips på läsning alltså.

nu börjar det klia i fingrarna, dags för scrubs!

SOMMAR OCH SOL


ewis hade med sig mystiska bullar. en var väldigt platt.

bullarna lockade till sig en söt besökare. vi fick den riktigt tam!

gårdagen blev nästan precis så bra som väntat. en riktigt svettig joggingrunda (som nästan inte var genomförbar då det var bastuvarmt redan vid sju!), frukost med ewis nere vid djulö vid niotiden, en hel massa stek och bad och en god glass. vi fick en ny kompis också! en liten and som var bullsugen och som efter ett tag blev så bekväm att den gick runt vid våra huvuden och kikade och pickade ett bra tag.

när ryggarna började bränna tog vi vårt pick och pack och trampade hemåt och fixade oss lite anständiga och drog sedan vidare till stadsparken där det bjöds på allsång. mycker folk på filtar som sjöng med till gamla okända (i alla fall för mig o ewis) låtar. någon fredrik sjöng otroligt bra också, jag fick gåshud flera gånger om. när allt var slut kom det fram två typer från kuriren som ville att vi skulle uttala oss om kvällen och vara med på kort. vi är inte de som (vågar) säga nej inte, så idag kunde ni hitta oss på sid 14 i tidningen. lite lagom avdankade, men snygga såklart!

sunday

= soldag, passar ju rätt bra för har det varit mycket av något så är det väl sol. dagen har dock inte spenderats speciellt mycket ute i solskenet utan mer framför scrubs. jag vet, jag vet. jag borde nog skaffa mig ett liv istället, men scrubs är så komplett. jag kan se avsnitten hur många gånger som helst utan att tröttna.

men imorgon blir det andra bullar! upp kl 7 för att sticka ut på en springtur för att sedan ta mig ner till djulö vid nio och njuta av en frukost på stranden med min snus. TREVLIGT säger jag. sen ska vi ligga där och lapa sol resten av dagen i sällskap av becca också.

dagen har goda förutsättningar! bäst att jag går och sover nu. HEJ

HEJ


the headquarter. ja, eller det är i alla fall här och omkring jag hänger runt om dagarna.

jag är så snyggt självlysande och fresh om dagarna.

en hel massa kläder har jag fått! allt signerat maskinringen. mig gör det inget, de är grymt sköna.

igår jobbade jag återigen som maskinringen-arbetare. jag börjar känna mig riktigt hemmastadd i de självlysande kläderna faktist. det är ju inget minus att få lön för de fyra dagarna jag jobbat heller. 2500 spänn rikare! ganska så trevligt.

mer än så har jag inte att säga, förutom att det är förjävla härligt as varmt ute. NJUT.

it was so easy and the words so sweet


vingåkers storstekare i egen hög person.

här sitter jag, med en högbrun mage, en röd nacke, och lyssnar på regina spektors nya skiva. skitbra enligt mig! perfekt för slöa sommardagar.

igår var jag i valla och slet ogräs hela dagen lång precis som i tisdags. galet varmt och svettigt och alldeles för många spindlar. ett tag blev jag överraskade med 5 st på bara några minuter och det blev för mycket för en lovisa som har en spindelfobi som heter duga. det var riktigt nära att jag sprang därifrån gråtandes, men jag lyckades ta mig i kragen.
när jag kom hem satte jag mig på första bästa buss till vingåker och lekte med jocke. ägde skiten ur honom (jag ljuger aldrig) i nåt jäkla maskspel, kollade scrubs och snarkade.
vaknade upp imorse av hetta och fågelkvitter och petade liv i jocke och sedan bar det iväg ut till hans kompis stuga. där stektes det, lyssnades på musik, var mys och såklart asvarmt, så trots skrämmande sjögräs och läskig botten tog jag några dopp i det blå.

imorgon är det fredag och jag ska jobba i valla igen. måste gå på ett maskinringen-möte också och träffa alla gubbar som kanske kan vilja ha tillgång till min ogräsrensar-tallang. skåjj. jag som är lite småskraj för gubbar.

nu ska jag nörda lite scrubs innan jag slocknar. HEJ

världens sämsta humör

va fan kommenterar ni aldrig nånting i min blogg för?!
skit i att läsa då förihelvete.


jaa, jag har en jävligt dålig kväll och vill skjuta mig.

blame it on the happy people


en stekande ewis aka snusen vid djulö idag.

måndagen är förbi och jag har hunnit med solning på balkong, solning med snus vid djulö, födelsedagsfika hos kusinen och matlåde-lagning. imorgon blir det arbete så det skriker om det. ut till valla med bussen 6.25. skit att jag ska vara så lat!

vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt


glass ska avnjutas i paketform och på extrapris. och ätas med plastkniv.

vilken trevlig dag! bortsett från mina PMS-attacker ibland så har dagen varit fin och riktigt sommarlovig.
vaknade upp och kände att förkylningen var värre och jag lät som en överkörd skata, men skam den som ger sig! ewis o jag hade bestämt igår att vi skulle dra med ted ner till djulö för att njuta lite av solen och så blev det! inte så mycket sol, men desto mer skojj. när vi satt där på gräset och försökte komma underfund med åt vilket håll de gråa molnen rörde sig åt så bröt det loss ett ösregn med hagel. teddan hade som tur var bilen med sig så vi hoppade in och körde iväg mot soligare vyer, nämligen willys. där kilade vi in och köpte oss paketglass på extrapris och satte oss utanför ica och njöt i solen. OM det var härligt!
sedan på kvällskvisten tänkte jag, ewis, danne och kim att vi skulle grilla pinnbröd men med en blött mark och blöt ved blir det inte det enklaste så vi körde på stekpannan istället. funkade prima! vi avslutade det hela med att kolla på benjamin buttons otroliga liv som var otroligt bra. jag har varit lite små skeptisk till den men den var väldigt mycket över förväntan. den bästa filmen på väldigt länge.

nu ska jag hosta vidare och se om jag kan bli trött nån gång. HEJ

I just can't look, it's killing me

ååh vad jag hatar att vara tjej. jävla PMS att göra mig känslosamast i världen. jag vill ju bara gråta.

midsommarafton

dagen började med att vakna upp brevid en snygg (väldigt väldigt hårt sovande) jäkel i vingåker. ägnade några år till att få liv i honom och sedan tog jag mitt pick och pack hem till nävertorp. fick i mig någon slags improviserade midsommarlunch med mamma och drog sedan igång med skönhetsfixandet.
kl sex rullade jag in hemma hos snusens mormor och morfar och käkade en hela massa godsaker med snusen, hennes mamma och husägarna. sill, jansson, potäter, grillat, jordgubbar.... jag skulle kunna rabbla i en evighet. as gottigt.
vid nio tiden tog vi oss vidare till laggarhult där sofie fylde 18 stora och hade anordnat ett litet partaj. mestadels lustiga, okända människor där så jag och snusen slog oss ned på köksgolvet och pimplade cider och vin och knagde i oss en hel massa brödpinnar. det blev faktiskt skit trevligt det också.
när kvällen började lida mot sitt slut cyklade vi vidare till norr där rikard stod för groggar och bröd (självklart var det jag som käkade bröd, det är ju det godaste som finns! speciellt med kroppen full av alkohol). där satt vi ute i ett partytält och lyssnade på björn rosenström och smuttade på våra drinkar ett tag.
när kl närmade sig ett sa vi tack och hej och begav oss ner till vingåkersbussen som jag hoppade på som så många gånger förr. jag gillar't ju.


ewis blev gravid och visar här sina kunskaper inom graviditet + alkohol.

bebisen smet in i min mage också. gravid i 18 månaden?

att se lite smått däckad ut på toalettbilder är ju en tradition.

jag var het som en kaukelugn.

ewis blev en rufsboll.

vi käkade upp varenda liten brödpinne vi hittade och ewis hade höga klackar och gjorde mig kortare för en gångs skull. jag gillade det!

det var midsommar á la izor det.

bakelser är skitgott


hur många kalorier?
ääääh, bryr vi oss eller? inte ett skvatt.


snusen och jag lagade till det här smarriga idag. smördegsbakelser med jordgubbar och grädde. hur jäkla gott som helst. ni bör vara avundsjuka.

äntligen funkar det!

en dag som bonde:


"high visibility", jag förstår anledningen till namnet på kläderna.

arbetskamrater.

jag gosade sönder kissemissen under lunchen.

låååångt bort i fjärran skådar ni gården brynstorp där morbror är bosatt.

eftersom bloggen har vart cp sen igår har det inte funkat att skriva allt jag ville skriva igår efter min långa, varma, tunga arbetsdag på landet. (känner att jag klagar lite mycket?) det blev inget rensande i valla utan det blev till att parkera sig ute i kohagen i brynstorp och ta bort taggtråd och byta ut till el-linor eller vad fasen det nu heter. det var tungt som satan och varmt/kallt i omgångar. inte alls någon höjdare för mig förkylning så idag sitter jag här istället för jobbar ute i rabatter. mådde som en överkörd utter igårkväll så det vara bara att sjukanmäla sig. självklart vaknar jag upp idag och känner mig frisk som en nötkärna. kul att missa ca 650 spänn, ooja.

anyway, skönt med en ledig dag (säger jag efter att ha jobbat EN dag). nya tag nästa vecka!

jävla bloggjävel

varför i helvete funkar det inte att ladda upp bilder?!!!!!!!!!!!!!!!!

jag
får
hets.

SKITBRA

åååh, det här och det här gör mig glad.

safety dance


parkerade mig i vingåker framåt eftermiddagen. bäst.

nu är magen fylld med en massa bra grejer så jag håller tummarna att min arma kropp ska lyckas besegra förkylningen som börjat härja i min stackars kropp. blifriskblifriskblifrisk. ska jobba min allra första dag på maskinringen imorgon med morbror så då vill man inte vara sjuk. vi ska fixa snigga arbetskläder och sedan plocka o dona i rabatterna i valla. så håll utkik efter mig!


p.s. haha min syster ska ska till hultsfred precis som mig och snusen! fytusan vad roligt och annorlunda det kommer bli.

VI FIKAR ISTÄLLET


äsch, jag har ändå gått och blivit förkyld så vi lägger varannandag-grejen på hyllan en vecka.
så varför inte passa på att njuta lite när man kan? te, apelsin juice och lite gottigt i solen. SMARR.

varannandagmetoden


jag har hittat en ny komma-i-form-kur! den går ut på att man varannandag tränar kondition i form av en löprunda, varannandag tränar styrka hemma på golvet, och äter skitnyttigt såklart. att man aldrig kan kommma undan det..
i alla fall, jag tänker ge det ett försök i två veckor. jag har ju en tendes att påbörja en himla massa olika kurer men aldrig slutföra dem, så det är väl bara att hålla tummarna och lägga på ett stort lass med självdiciplin. GO ME!

come here and taste this brown sugar


har jag nämt att jag blivit galet scrubs-beroende igen?

för vi ska ta studenten (om ett år..)!



sitter och lyssnar på den här skitbra låten som jag hittade av en slump. bra grejer!

igår var det lördag och studentdag här i stora staden vilket betydde utgång för hela hålans unga odräglingar inklusive snusen och mig. vi började kvällen här hemma hos mig där vi snackade strunt och tog våran öppna-en-vinflaska-med-skruvkork-oskuld. vi var naturbegåvningar. smuttade lite på det spritsiga innehållet och begav oss sedan till cizzi för en liten förfest. hittade tre små pojkar på vägen som vi tog med oss in i värmen. en massa vattenpipa, snurriga huvuden, norrköpingsdialekt, prat och skrat senare knatade vi ner på stan och första anhalten blev port 26 där vi lyckades komma in gratis och dansade järnet och skrek med i becky sharp-låtar. fellefells var där och knäppte vimmelbilder så vi ställde såklart upp på den fina ovan.
när svetten började lacka och fötterna var söndertrampade tog vi oss vidare till lilla och parkerade oss i ett bås med resten av det trevliga folket som tidigare haft andra spridda planer. där bjöds det på skratt, sång, dans på bord (malin den pilska jäkeln!), smirnoff, tjafs, pussar och en himla massa studenter. skit trevligt!
vid halvtvå-snåret hängde jag med jockefiluren på nattbusen och snarkade sedan gott i vingåker framför atlantis hela natten.
betyg på kvällen: 4/5, inte illa alls!

AT LAST

idag är det fredag. idag har jag tagit bort stygn. idag är det skolavslutning.
och idag regnar det. suck.

hope you're happy now, but I'm not giving in


fina tänder. fint gap.

här sitter jag och toklyssnar på the sounds som så många kvällar tidigare. har fastnat rätt rejält för de där typerna på sistone. väntar på att snusen ska ha tid för en promenix gör jag också. jag är ganska så opepp på motion men kan nog vara rätt bra att komma ut o röra sig lite, och framförallt snacka av sig om all skit som lyckas bubbla sig upp. idag har jag en riktigt snacka-skit-om-en-person-som-gör-mig-så-irriterad-smaskis att bjuda på.

dagen har varit en riktigt kass skoldag så det var tur att den var kort. annars hade ni nog fått höra historien om en lovisa som låste in sig på toaletten och tjurade hela dagen.
jag kan knappt sätta ord på hur mycket jag behöver sommarlov! komma bort från människor, stressen och alla krav. två dagar kvar, två dagar. innan skolan hann jag även med en snabbis hos tandregleringen där jag fick nytt lim på ståltråden som bor bak på mina framtänder.

nu ska jag tejpa mina hälar så jag slipper skoskav när jag beger mig ut på äventyr. HEJ

you can call me a slut, you can call my a liar, got so many names now I can't even deny it


här har ni klänningen jag köpte i linköping. färgen gör sig inte riktigt på den här bilden, den är mer aprikos och mindre rosa och otroligt glad! är skitfin till bruna ben.

ingen vanlig måndag

idag har jag och mamsen vart i linköping hela dagen lång. min fina syster emma hade framläggning av sin uppsats (= typ examen) och vi var där och kollade på och lyssnade. hon var hur duktig som helst och hade skrivit en rapport om rishandeln i vietnam på 50 sidor nånting som hon pratade om i nån timme. det är ju för sjutton en hel bok! men men, universitet är väl universitet.

förutom det dära så hann jag få med mamma ner till stora staden och bränna lite pengar. en superfin typ aprikosfärgad klänning/tunika från bik bok, ett stort vitt linne från HM och ett par skor från din sko (inte några av dem som jag tänkt mig, men ett par skitfina iaf!). så nu är jag pank. jag är så bra på att hålla i pengar, speciellt när det finns kläder i närheten.
nån bild orkar jag inte så ni får föreställa er. låt fantasin flöda! NATTI

nationaldag


idag är jag trött och sur på allt vad mat heter. och sen hatar jag att det är så tråkigt att motionera. och så dricker jag litervis med te. nu vet ni det.

igår var det nationaldag och jag såg ut typ som ovan. dagen firades med att kolla på idol-alice i stadsparken följt av grillning i regnet på min gård. skit kallt och blött trots att jag hade pälsat på mig mössa, men vi höll humöret uppe ändå. under den timmen som vi satt nere på gården hann det komma ut tre grannar och fråga om någon av oss bodde här och predikade sedan om att vi bannemig inte fick skräpa ner, allt skulle bort, och INGET av vårt skräp fick slängas i papperskorgen som stod just bredvid oss.
det känns som att några borde skaffa sig ett liv.
efter regn och grill gick vi in och bänkade oss framför sverige-danmark med goda drycker och vattenpipa. MUMS. efter förlusten kilade vi ner på stan och var in på öltältet, picasso och san marino om vart annat och sjöng bland annat med för fulla halsar när robin e från idol spelade. han kom fram o pratde med oss sen, klappade oss på axeln också. nästan lite respekt.
en kallkallkall kväll med värkande fötter, annars helt okej!

nu ska jag försöka få någon ordning på håret innan jag kilar iväg till martins källare där det blir film. HEJ

BAJS

att jag alltid ska göra tvärtemot vad jag egentligen vill. jävla fläskklump, jävla mes, jävla idiot vad jag hatar dig.
kan det sluta regna förihelvete också?!

torsdag

ibland känns det meningslöst att stanna kvar i skolan och häcka.
då sticker man hem, städar, oroar sig över en ny leverfläck, bestämmer fika på stan med snusen, bokar klipptid.
nu ska de slitna håret bort och förhoppningsvis slutar jag fälla som bara den då.

på tal av läskiga leverfläckar så ska jag till farbror doktorn imorgon och kolla upp ett helt gäng brunisar som skrämmer mig.
HYPOKONDRIKER. skiträdd.

sprutigt

jag hör mamma sitta och skratta i köket. blir nyfiken. går dit.
jag: - vad är det, vad håller du på med?
mamma, som sitter med en sprutflaska saltlösning till näsan i handen: - hahaha, haha, hahaha
jag: - men vad ÄR det?
mamma: - haha jag sprutade mig i ögat, hihi, jag drog nog ut den för tidigt! hihihihi


LJUST



jag dregglade just på benet. helt oplanerat. vad sjukt.

men det var inte vad jag hade tänkt säga, utan jag skulle bara påpeka att det är ljust ute.
det går inte att sova då.
DUMT.

vaniljbullar+geografi=sant

idag har det varit en riktig otrevlig skoldag med regn, sura miner, och trötthet. jag gillar ej när folk är sura när jag är osur, humöret dras ju direkt ner i backen och ligger där och ser ledset ut. jag gillar ej heller när folk inte ser sina egna brister utan istället pekar fram andras. ingen är perfekt, verkligen inte jag. då var det ur världen.

efter skolan tog jag cykeln ut i regnet och mötte upp en sån där skitsnygg snus. vi kikade efter nya partyskor men lyckades inte hitta ett enda par som var så där perfekta som man vill, så inga skor fick följa med hem. istället hittade jag en tröja på jc för det trevliga priset 199. vit, ribbad, trekvarts, lite knappar fram. asbra helt enkelt!

väl hemma började jag rota i frysen och halade fram 4 vaniljbullar, åt dem på 4 minuter och satte sedan igång med geografiskrivandet. timmarna flöt förbi i en hisklig fart och så POFF, var jag klar. jag är klar!!!! jag är klar med den jävla uppsatsen som tyngt mina axlar i jag vet inte hur många veckor. nu tar jag sommarlov! inget mer skolarbete och det är så sjukt jävla otroligt skönt.


gammal men rätt så glad bild!



månday

usch, jag hatar att komma in på aftonbladet och sedan fastna i alla det miljoner artiklar de har med rubrikerna "går ner 5 kilo på 4 veckor!", "fixa rumpan till sommaren!", "bli av med de där extrakilona!", "jag gick ner 20 kg!". det får en ju att gå ner i djup depression här, ångest! fyhelvete, man ska skita i sånt där.

till något gladare, jag vet någon som kommer få MVG i foto. hon heter lovisa och är skitglad!

RSS 2.0