5 TE, 40 SNYT


Efter ungefär 5 muggar te och 40 snytningar börjar jag bli aningen rastlös och trött på det här att vara hemma. Jag vill ut, vara frisk! Men men, det gäller att bita i det sura äpplet och hålla ut. Att försöka stressa fram en frisk kropp slutar alltid illa.

Nu när jag har så mycket tid har jag hunnit spana in hela Modekungen och Nellys utbud, och fastnat för denna. Från Nelly, under 300 spänn. Om jag inte vore skuldbelagd upp till öronen skulle jag klicka hem den utan att blinka. If only...

GROTTFOLKET SPELAR ÖLSPELET?


Här har ni ett klipp ni MÅSTE titta (lyssna?) på. Det är ifrån Smålandshelgen, precis som bilderna innan, och är inspelad när vi spelar ölspelet. Regeln "endast ljud, inga ord" är tillämpad och vi blev alla grottmänniskor... Haha, herregud. Titta/lyssna speciellt vis 3.37. Älskar Dannes utbrott!

SMÅLANDSHELGEN





Världens starkaste ölkorv som fick oss alla att framkalla rök ur öronen. Lite roligt att vi lyckades lura på både Nattis och Jimmy att smaka genom att säga: Lovar, den är asgod!!

Inte så god korv!




















Sammanfattningsvis var det en grym helg i Småland förra helgen, men hur kan det inte bli det med så himla bra sällskap? Tråkigt nog hade jag inte kameran till hands när vi gick ut sen, men där var det minst lika grym partystämning som under förfesten. Tack mina fina Kholmare och Smålänningar :)

FÖRKYLNING



Hej och godmorgon! Inatt har jag vaknat upp varannan timme typ hela natten, varav en gång dyngsvett (vad håller jag på med när jag sover?). Har åkt på en riktigt irriterande förkylning... Svullen i halsen och igentäppt näsa. Dert var bara att ringa Ica och sjukanmäla sig. Åh, jag som skulle börja sitta i kassan denna vecka! Så himla typiskt. Men jag får erkänna att det är rätt skönt att sitta i mjukiskläder så här på den lite senare morgonkvisten. Vardagslyx.

På fredag har jag förövrigt halkan med trafikskolan, måste se till att vara frisk till dess!

Om ni kikar in här om ett tag igen så ska jag ha fått upp alla bilder ifrån Simonhelgen (bättre sent än aldrig). Lika bra att passa på när det finns tid!

Ha det fint och hoppas ni är kryare än mig! ♥

REEBOOK EASY TONE



Dessa snyggingar fick följa med mig hem idag. Reebook Easy Tone! Dessa ska jag springa runt med på Ica och mina fötter kunde inte ha varit gladare. Att ha gamla tygskor på cementgolv dagarna i ändå är ingen höjdare. Men nu så! Jag tror faktiskt att jag aldrig har haft på mig ett par bekvämare skor. Mina fötter är rätt känsliga av sig, både hälar och tår. Hälarna har varit med om för många skoskav vilket resulterat i utstickande "knölar" (jätte mysigt!) som för ett år sedan gav mig inflammerade hälsenor och ett begränsat antal minuter på löpband för all framtid. Tårna gillar inte alls att trängas och kommer därför ofta i fight med tånaglarna (typ nageltrång). Har ni problem med något av dessa så rekommenderar jag starkt dessa skor! Gott om utrymme för tårna och behagligt mjuk och smidig häl.

Sen att de ska träna upp rumpa, lår och vader när man knatar runt gör ju inte det hela sämre heller. 5 av 5 toasters!

MASKERAD = MISSTAG

God morgon på er! Maskeraden igår var ju lite av en besvikelse... När kom dit visade det sig att hela stora släkten till han som bodde/höll i festen var bjudna, och vi andra kände oss mest som party crashers på släktträffen. När vi väl skulle bege oss hem till stan igen blev det strul med taxin också, så när vi väl kom hem var det lagom pigga miner. Jag trog hem och skippade Statt (som det bara var en timme kvar på) och la mig med en mugg te i sängen och kollade ett avsnitt Grey's Anatomy.

Idag är det söndag och jag känner jobbångesten komma krypande. Varför går helgen så fort??? Jag ska i alla fall utnyttja dagen till fullO och åka med mamma för att köpa nya skor att ha på jobbet. Reebook Easy Tone! När man går och står hela dagarna kan man ju lika gärna passa på att träna lite under tiden! Jag ska även möta upp bästa vännen och gå en promenix/fika eller nåt. Alltid mysigt :)

Nej det här duger inte, hittar dammtussar överallt. Dags att städa! Hoppas ni får en fin söndag och njuter av ledigheten! ♥

MASKERAD: STUDENT



Maskerad ikväll och jag tar tillfället i akt och blir student igen. Nu kör vi!

BÄSTA FREDAGEN


Nu drar den här snygga bruden iväg och spänner musklerna på gymmet! Senare ikväll lutar det åt Statt som sagt, måste bara komma fram till en festlig outfit. Innan blir det nämligen en superspontan maskeradfest! Åh jag som älskar maskerader!

Igår var förövrigt den bästa kvällen på länge. Att sakna är bland det jobbigaste som finns, men att sedan äntligen få träffas efter en vecka blir tusen gånger bättre, just för att man har saknat så mycket. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan världens bästa Jocke :) ♥

Hur som helst, dags att röra på fläsket! Vi ses i vimlet!

FREDAGSMYS

Hej, hur härligt är det inte att det är fredag och HELG? Jag skuttar fram på rosa moln i alla fall. Jobbade bara halvdag på Ica och efter det har jag hunnit med att diska, dammsuga och duscha/göra mig iordning. Ibland är man snabb! Snart blir jag upphämtad av Jocke och ikväll blir det 100% fredagsmys. Kunde inte ha varit en bättre fredag. Imorgon är dock planerna oklara, men jag är sugen på att dansa järnet... nykter! Någon som är sugen på Statt?

Jag och lilla söt-Evert förrut.

FRUKT- OCH GRÖNTANSVARIG

Nu ska jag strax krypa ner i min härliga säng (som kunde varit ännu härligare med en mysig pojkvän i, får hålla mig tills imorn!) och sova en välbehövlig sömn. Imorgon ska jag nämligen få breda ut mina vingar och testa på att vara frukt- och gröntansvarig på Ica Nära. Lite för att se hur mycket jag lärt mig. Jag får erkänna att det är lite pirrigt, jag blir alltid så uppstressad när det finns ansvar med i bilden. Men det ska nog gå så bra så. Jobbar bara halvdag också vilket är ett plus. Hemma halv ett en fredag, wiihoo!!

Gonatt med er, och kom gärna förbi och handla lite frukt imorn förmiddag ;) ♥

ÖVERKÖRD GRÄVLING


Precis så känner jag mig, som en överkörd grävling. (Inte för att jag kunnat fråga någon sådan hur det känns, men min instinkt säger mig att det nog är såhär.) Att gå upp svintidigt och jobba 8 timmar, konstant stående eller på huk, tar död på mig. Jag vill inte klaga, för jag trivs verkligen med att jobba i butik till 98% och är jätteglad att få vara på just Ica Nära, men jag är så klen! Jag behöver äta var tredje timme, sitta ner på en stol ibland, och vara varm. Utan dess tre faktorer går jag in i en seg gröt som får tiden att snigla och kroppen att  demonstrera. Om jag hade fått en lön för mödan hade det nog känns lättare, men inte än..

Sådära, nu har jag klagat klart och ska byta om till träningskläder. För hur trött jag än må vara så är det box ikväll, och om jag känner mig själv rätt skulle jag bara bli jäkligt sur på mig själv om jag hoppade över ett pass. Dags att ställa in fight mode.

Nr 13: EN BILD PÅ MIG OCH EN KLASSKOMPIS


Min klass på gymnasiet var något av den bästa klassen man kan ha. Visst fanns det både för- och nackdelar, men det positiva övervägde alltid. Det var först i trean som vi kom ihop ordentligt som klass, det var ju då vi festade 24/7 tillsammans! (Säger bara det, ni som går sista året nu: njut som faan av studentveckorna!!) På bilden ser vi mig och Johanna, en über trevlig tjej att trivas med. Just i fotoögonblicket har vi grillfest med klassen och vi har majs i tänderna, haha. Åh vad jag saknar studenten!!

NR 12: EN BILD PÅ MIN VARDAG


Vi drar igång med listan igen! Idag handlar den om min vardag, och vad representerar inte den bättre än mitt hem (så det blir en väldigt stor bild!). Vi kommer in genom ytterdörren och möts av en mysbelyst hall. Vi kliver vidare in i köket som är ett av mina favoritställen. För där äter man ju! Och jag älskar mat. Sen är det så himla stiligt där inne efter renoveringen i somras också. Vi kliver ut i hallen igen och kliver vidare in i vardagsrummet. Där är det ofta rätt rörigt med mycket tidningar och här sitter ofta min fina mamma med telefonen i högst hugg och tittar på tv om kvällarna. Det händer rätt ofta att hon gapskrattar för sig själv, så mycket att jag får gå dit och kolla efter vad som händer. Vi möter hallen igen och kommer sedan in i mitt rum, det är här jag spenderar mest tid när jag är hemma. Jag har hjärtgardiner och en avocadoplanta i fönstret. Min säng är något jag värderar högt här hemma. Den är ny och har ett ännu nyare tjockt täcke. Där ligger jag ofta nerkrupen och tittar på Grey's. Mycket tid spenderas även här, vid datorn. Här håller jag koll på omvärlden (facebook...), bloggar, läser bloggar och ser en jäääkla massa serier. Serier är min avkoppling. Träningskläderna är väldigt ofta på också, för tränar det gör jag en hel del när det finns tid. Sist men inte minst försöker jag hinna med min söta lilla hamster Evert. Han är en rund lurvig boll som är en mästare på att springa i hjul.

Det var lite av min vardag och mitt hem!

SILL&DILL


Detta underbara mellis mumsade jag i mig nyss, till en stor mugg te såklart (och några mandlar). Bra med proteiner i ägget, bra fett i sillen, bra med fibrer i rågknäcket. Ett dundermellis helt enkelt! Passar bra innan ett träningspass, och det är precis vad som väntar mig nu. Först en halvtimma kondition på crosstrainern, sedan ett Core-pass. Nu ska det slankas till!

ELIN ON TOUR


Eftersom min kära vän Elin reser iväg som AuPair till Australien imorn (!) och blir bort i 4 månader, bad hon mig att slänga ihop en blogg åt henne. Där (anar jag) att hon kommer skriva om alla skrikande ungar, klarblått vatten, stekande värme, kängrur och vänstertrafik. Jag rekommenderar att ni håller koll på bloggen här, snart börjar det nog med stor sannolikhet trilla in inlägg!

HEMMA


Hej! Jag har precis kommit hem från en galet bra helg i Småland hos mina favorit söder-bor. Vi har hunnit med både det ena och det andra och jag har fina bilder att visa, men det får bli imorgon eller så snart det finns tid. Ni får nöja er med en bild från en solig söndagsfrukost så länge. Nu måste jag bädda ner mig i sängen och ladda inför jobb imorgon. Klockan är ställd på 05.20, tuffa tider. Tur att jag är relativt morgonpigg! Natti natti ♥

DRAR TILL SMÅLAND

Bild från när Smålänningarna var här i höstas!


Hej! Jag tar en liten paus ifrån "30 dagar, 30 bilder"-tjohejet över helgen, för jag kommer förmodligen inte sitta vid någon dator över huvudtaget. Om en halvtimme umgefär så åker vi ju ner till Småland och Simon! Det ska bli superkul, jag saknar den jäkln :) Ikväll kommer vi komma fram rätt sent så det blir bara hemmakväll, men imorn är det klackarna i taket. Utgång i Växjö! Utbudet är lite större där jämfört med lilla K-holm alltid lika trevligt med omväxling.

Idag, och resten av veckan, har jag jobbat och stått i på Ica Nära. Idag fick jag hoppa runt lite överallt; mejeri, frukt och grönt, bageri, kolonial... Det är slitigt! Jag beundrar de som jobbar där och knappt ser uttröttade ut, för det gör jag. Men jag är glad att få vara där! Väldigt trevliga arbetskamrater, skoj att möta så mycket människor och att det händer något hela tiden. Två veckor av tre månader praktik avklarade!

Nu ska jag fixa det sista och sedan bär det av. Vi hörs när jag kommer hem, då blir det bildregn som alltid! ♥

NR 11: EN BILD PÅ EN PERSON JAG KAN BERÄTTA ALLT FÖR

Vem kan man berätta allt för om inte min allra bästa vän? Ewis och jag har känt varandra i 8 år och hon och jag är så himla lika på många plan. Vi har båda hutlöst dålig självkänsla, samma humor, samma humörsvängningar när vi inte får mat, samma rädslor för allt nytt, samma klädsmak (vi har pinsamt många likadana plagg...) och samma stora hjärta. Men vi har inte alltid tyckt så hjärtligt om varandra, haha. När jag flyttade till Katrineholm i 5:an och började i Ewis klass, dömde jag ut henne och hennes "gäng" som konstig. Jag tyckte själv att jag var riktigt cool i min långa jeanskjol, gymnastikskor, nyckelband runt halsen och fiskehatt på huvudet, bara för att tillägga. I vilken fall, Ewis gillade inte riktigt mig heller till en början. Jag var ju den nya tjejen som mest satt för mig själv, och som dessutom pratade så tyst på lektionerna att man inte hörde något! Men en dag kom vår ena fröken fram till henne och sa "Kan ni inte ta med Lovisa till matsalen?"(utböling nr 1...) så då var det ju inte mycket till val. Sedan den dagen har vi hållt i hopp. Vi märkte som tur var att fördomar är fördomar och dessa bör man ta hål på. Idag finns det ingenting jag inte kan berätta för henne! Tack för att du finns bästa vän :) ♥


NR 10: EN BILD PÅ NÅGON JAG TYCKER ÄR VÄLDIGT SNÄLL


En person som jag tycker är väldigt snäll är min fina vän Simon. Det går inte en dag utan att man får några uppmuntrande ord om hur glad han är över sina nära och kära. Han får en dålig dag att försvinna och han kan lyssna utan att döma, vad det än må handla om. Simon bor (som de flesta av er borde kunna utantill vid det här laget) nere i Småland, över 30 mil bort. Ändå lyckas vi ses ungefär varannan/vartredje månad! Faktiskt så ska vi åka ner till honom och de andra Smålänningarna redan till helgen, wiiee! Vi Katrineholmare älskar Småland helt enkelt :)

Jag måste berätta den korta varianten av hur det kom sig att jag blev så bra vän med Simon. Det började med att min vän Becca pratade med en kille på internet och en dag hade jag det himla tråkigt. Hon sa att den här killen är trevlig, adda honom! Sagt och gjort. Men, han blev inte vän med Lovisa ifrån Katrineholm, utan Lovisa ifrån Jokkmokk. Ja, jag, Becca och även Ewis kom på den brillianta idén att lura honom att vi var Norrlänningar. Det här skämtet gick bra mycket över styr och höll på i över en månad. Vi ändrade till och med våra Lunarkonton så att det stod att vi bodde i Jokkmokk. När Simon kom på att vi totalblåst honom blev ha såklart mindre glad, och vi som aldrig velat såra kände oss för taskiga. Som tur var är ju Simon en så snäll människa att han förlät oss, och nu idag är han en av de få vänner jag kan berätta allt för.

NR 9: EN BILD PÅ NÅGON I MIN SLÄKT


(Braceface på både mig och Matilda, hett!)

Jag väljer en bild på två i min släkt, nämligen två av mina kusiner! Petronella och Matilda. Dessa två har varit mina lekkamrater på alla kalas sedan vi föddes och vi har alltid lika kul. När vi var små brukade vi alltid bygga kojor i mormor och morfars vardagrum, smyga godis ut godisskåpet och hitta på bus i största allmänhet. Idag är vi lite lugnare av oss så mormor slipper allt ståhej med kojor i vardagsrummet. Men vi smyger fortfarande godis ur skåpet och busar en hel del.

NR 8: EN PERSON SOM JAG SAKNAR

Är det någon jag saknar just nu så är det min pojkvän. Eftersom jag jobbar dag och han jobbar eftermiddag/kväll och vi bor en halvtimme bussresa emellan varann är det typ omöjligt att hinna ses i veckorna. Och när det väl blir helg rusar tiden bara förbi i hundratio! Om jag fick bestämma en ny "världsregel" skulle det vara att dygnet hade 36 timmar och att man aldrigaldrigaldrig blev trött förrän man ville. ♥


BAKISDAG MED GREY'S


Ni ska bara vet hur jag mår idag... Bakis!! Har mått illa hela dagen så blev tvungen att ställa in zumba-passet jag tänkte ägna kvällen åt. Så himla tråkigt, hade sett fram emot att skaka rumpa! Istället tänker jag spendera dagen i sängen med Grey's och bara tycka synd om min stackars mage. Förövrigt börjar jag få lite smått panik över att jag bara har lite mer än en halv säsong kvar att titta på. Vad ska jag lägga all min dyrbara slappartid på sen?!

(På den här sidan kan ni förövrigt kolla på Grey's, eller vilken annan serie eller film ni vill för den delen, världens bästa sida.)

NR 7: EN BILD JAG ALDRIG LADDAT UPP

Haha, denna skönhet till bild har jag aldrig laddat upp tidigare. Den är ifrån en kväll för några år sedan då jag och Ewis kolla på fotboll och Sverige förlorade. Man kan ju anta att det är därför jag vrålar? Vi hade i alla fall gjort allt för att stötta Sverige från soffan. Tröjorna var på, håret var sprayfärgat i gult och blått och vi hejjade in i det sista. Smågalen kväll att minnas! Här nedanför ser ni lite bättre hur galet håret var. Snyggt!

NR 6: EN BILD PÅ MIG OCH EN VÄN JAG INTE VARIT MED PÅ LÄNGE


Malin och jag gick i samma klass under ettan och tvåan på gymnasiet. Första dagen jag mötte henne höll jag mig lite i utkanten, för hon var ju så himla glad och framåt! Till skillnad från lilla mig om vi säger så. Jag var fortfarande rätt blyg av mig och ville mest fly när någon så självsäker dundrade in. Men är det något jag har lärt mig under mina (snart) 20 år på jorden så är det att det första intrycket sällan stämmer in på verkligheten. Malin och jag hamnade i samma spanskagrupp och hon var ju heltrevlig och inte alls läskig, haha. Så under två år spendera vi många timmar på español och Malin blev en riktigt fin vän. I trean hamnade vi på olika Sam-linjer och det blev inte av att ses så mycket mer. Nu för tiden har hon tagit steget ännu längre i spanskans tecken och befinner sig i Spanien jobbandes som Aupair. Du är så jäkla modig Malin! Vi får ses när du kommer hem så kan du lära mig spanska på det rätta sättet! ♥

NR 5: EN GAMMAL BILD PÅ MIG SJÄLV


Det här är jag som 10åring. Inte speciellt stor tjej! När jag var tio år bodde jag i Stigtomta utanför Nyköping och levde livet med galna kompisar. Jag samlade på giraffer (hyllan ovanför sängen är bara en bråkdel!), bodde i en liten mysig klädkammare omgjord till ett krypin och hade grejer överallt på väggarna, tydligen. På fritiden samlade jag fisar på burk med Matilda, eller bakade "Emma-Lovisa"(sjukt geggig sak i muffinsform innehållande mjöl, karamellfärg och vatten, typ!) med Emma. Jag hade det rätt skönt!

HALVDAG!


Wiiho! Idag jobbade jag bara halvdag på Ica Nära och fick gå hem tolv (har bara praktik 36h/veckan = en halvdag/vecka), såå skönt. Man tänker inte på hur mycket jobb det finns i en butik, helt galet mycket att göra. Idag har jag fått baka precis som resten av veckan och idag fick jag ett större eget ansvar. Läskigt, men kul! Det som är svårt är att komma ihåg de olika tiderna och temperaturerna på bröden, men det fäster lite info för varje dag som går. Tur nog! Imorgon är det 7-16 som gäller, och sedan är det HELG. Helg!! Jag längtar som en tok för den här helgen kommer bli awesome. Imorgon hoppas jag på att mysa ner mig med Jocke i Vingåker. Lördagen fortsätter sedan med ett svettigt gympass och till kvällen fest och utgång. Längtar efter att få slå klackarna i taket ordentligt!

Nu ska jag dricka upp min andra mugg te och bara njuta av lugnet en stund. Ikväll blir det boxpass! Och ni vet ju hur jag känner för boxning :D

NR 4: EN BILD FRÅN EN KONSTIG TID I MITT LIV

Det var sommaren 2008 och jag var nykär till tusen. Trodde jag i alla fall. Förälskelsen byttes snabbt ut emot förvirring och en snabbt sjunkande självkänsla. Kvällen på bilden är ifrån Malmamarken i Malmköping och vi rökte vattenpipa och drack smuggelsprit tills vi inte kunde stå längre. Jag rökte min första cigg och fick en rejäl nickokick. Jag tappade bort min väska med plånbok och nycklar. Jag var kär. En dag senare hängde jag över en stol på en fest jag egentligen inte var bjuden på (med mig hade jag förövrigt Matilda, kommer du ihåg den här galna kvällen?), och spydde som en tok (för mkt sprit på för kort tid är aldrig bra...). Fick mitt hjärta krossat och självkänslan brutalt borttagen av den jag kärar ner mig i. Kort sagt en jäkligt konstig, lycklig, hemsk och snabb tid. Allt på en gång.

 

Det är himla tur att livet går vidare och att det finns nya vägar att kära ner sig på. Vägar som är så mycket bättre :) ♥


HEJDÅ DUD

Ikväll har jag tagit ett beslut som jag länge funderat över. Ifall jag ska fortsätta dansa på DuD eller inte. Jag bestämde mig för att sluta. Min tid där är helt enkelt förbi, och har nog varit det ett tag. När jag tänker efter riktigt ordentligt så var sista gången jag verkligen njöt av att dansa där för ett år sedan. Då uppträdde vi till Metallica och jag fick äran att dansa längst fram. Då kunde jag min grej! Nu för tiden svansar jag bara efter och har tankarna på helt fel ställe. Sätter spärrar i huvudet och lider av att ta de där staplande dansstegen.

Min tid som jazzdansare på DuD är över efter 7 år och bara genom att säga det rakt ut känns lyftande. Nu är det full energi på roliga pass på gymmet som gäller istället. Och tankarna de lägger jag på körkortet istället för på piruetter och padebore.

NR 3: EN BILD PÅ NÅGON I MIN FAMILJ


Slår till på två stycken! Mina fina syster och fina mamma. Vi börjar med min syster. Hon är 27 år gammal, bor i Stockholm och jobbar med massa smarta saker (...) på Sweco. Hon har alltid försökt vara min extramamma och velat bestämma över mig och vad som är bäst för mig. Det är inte alltid det uppskattas... Men det är väl så det ska vara när man är syskon, speciellt när det skiljer 8 år emellan en. Hon har ett riktigt stormväder till personlighet och kan gå från sprudlande glad till gnistrande argsint på några sekunder. Men hon är väldigt bra på att glömma och gå vidare, så det gör inte så mycket. Hon är den bästa systern man kan önska sig.

Min mamma är en dam på 59 år (jag är lite av ett sladdbarn) och det är med henne jag bor här i Katrineholm. Hon har alltid jobbat på förskola och just nu jobbar hon med 1-5åringar. En massa skrik och bajs dagarna i enda, och ändå orkar hon med att vara en fulltidsmamma till mig. Av mamma har jag ärvt min blyga lite tillbakahållande sida. Den där sidan som inte riktigt kan ta för sig. Precis som henne var jag sjukt blyg när jag var liten, men vi har båda vuxit ur detta för varje dag som går. Min mamma älskar att dansa! Ni vet sån där pardans till dansbandsmusik. Hon ÄLSKAR det och åker därför iväg nästintill varje lördag med sin karl för att ta sig några svängom. Min mamma är även allergisk mot i princip all vanlig mat. Mjölk, ägg, fisk, örtkryddor, kyckling, en hel del frukt, tomat, paprika, vete etc. etc. Därför lever vi här hemma på kött och potäter. När jag var liten var jag sjukt mammig och kunde knappt lämna mamma med blicken innan jag fick klump i magen och började gråta. Som tur är har jag lärt mig att vara ifrån henne ibland nu. Min mamma är världens bästa mamma.

NR 2: EN BILD PÅ MIG SJÄLV


Ni får ju se bilder på mig mest hela tiden, men här har ni en bild på mig som jag ser ut allra mest. En slarvig knut på huvudet, en kofta och leggings. Och med tekoppen i högst hugg, älskar te! Jag kan ju passa på att beskriva mig själv lite när inlägget ändå ska handla om mig. Jag är en 19 (snart 20) årig tjej som lätt blir rastlös och börjar klättra på väggarna. Därför har jag skaffat mig ett stort tränings- och hälsointresse och går mer än gärna en promenad om dagen. Jag ser även till att hinna med ett par pass på gymmet i veckan, och en danslektion. Dansa har jag gjort sedan 7 år tillbaka, och det är Jazz jag dansar. Jag älskar kicken man får av att uppträda med en färdig koreografi, men jag hatar att skapa danser själv.

Jag som person är utåt sett alltid glad och positiv och jag försöker bli mera positiv inåt också. Just för tillfället är jag arbetslös och har just börjat praktiser på Ica Nära. I framtiden vill jag bli personlig tränare, och senare kanske avancera uppåt inom hälsa.

Jag bor med min mamma och en liten tjock dvärghamster i en lägenhet i Katrineholm. Hamstern heter Evert och är ganska ny i familjen. Min pappa har jag i Oxelösund, en halvsyster (men allt utom genetiken säger att vi är helsyskon, vi har alltid bott ihop) har jag i Stockholm och en annan i Nyköping. Dessutom har jag de galnaste, bästa vännerna man kan tänka sig, och en underbar pojkvän som jag tycker är det finaste som finns. ♥

Jisses, det blev långt det här! Men nu vet ni i stort sett allt om mig!

FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN


Herrejisses, här är det någon som är slut... Hade helt glömt bort hur det är att jobba! Speciellt att stå upp i stort sett hela dagen. Mina ben och fötter är inte nådiga nu (har träningsvärk av gårdagens mördar-styrkepass också, spydde nästan efter det passet! då är det jobbigt.)! Men jag har haft kul idag i alla fall. Jag fick börja med att prova ut arbetskläder och sedan sätta igång och vara med i baket. Göra semlor, packa bröd, baka bröd och fronta (ställa fram alla varor när de längst fram tagit slut). Min handledare i baket är förövrigt lika gammal som mig vilket är kul, man får lite mer gemensamt då.

Imorgon är det ännu fler semlor på schemat, inte mig emot! Så om ni har tid över tycker jag ni ska komma till Ica Nära och se mig in action och köpa någon semla ;)

Nu ska jag ner till Tempo och köpa mig en blodpudding. Godaste, (nyttigaste?) och billigaste snabbmaten! Imorn är det tidigt som gäller, 7-16.15. Vi ses bland semlorna! ♥

NR 1: EN PERSON SOM JAG UMGÅS MYCKET MED


Evelina Sandman, mer känd som Ewis och min allra bästa vän. Och nu för tiden är hon ju mamma också! Hon klarar allt den här människan och hon är en person att se upp till. Hon vill allas bästa och sätter alltid andras känslor föra sina egna (inte hälsosamt i längden kära du!). Hon klarar allt hon tar sig an och jag hoppas och VET att vi kommer hålla ihop ändå till graven. Bästa vän ♥

30 DAGAR, 30 BILDER

Min inspiration ligger lite nere just nu så därför snodde jag åt mig en lista från min kära vän Matilda. På 30 dagar ska jag lägga upp 30 bilder, svårare än så kommer det inte vara. Nr 1 kommer upp ett ögonblick!

 

Bild 1: En person som du umgås mycket med

Bild 2: En bild på dig själv

Bild 3: En bild på någon i din familj

Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Bild 5: En gammal bild på dig själv

Bild 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp

Bild 8: En person som du saknar

Bild 9: Någon i din släkt

Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Bild 11: En person du kan berätta allt för

Bild 12: En bild på din vardag

Bild 13: Du och någon klasskompis

Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Bild 15: En person som du vill vara med

Bild 16: En bild på dig själv

Bild 17: En ovanlig bild

Bild 18: En bild på din fritid

Bild 19: En person som är snygg

Bild 20: En bild på dina närmaste

Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig

Bild 22: En bild på en tid du saknar

Bild 23: En bild från i somras

Bild 24: En bild som gör dig glad

Bild 25: En person som alltid gör dig glad

Bild 26: Någon/några du alltid har roligt med

Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt

Bild 28: En tokig bild

Bild 29: Den nyaste bilden på dig själv

Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


JAG ÄR STARK


Något som är fel i jantelag-Sverige är att berömma sig själv och att låta sig själv glänsa när det väl går bra. Jag själv är en starkt trogen janteföljare och kan bli riktigt irriterad på folk som är nöjda med sig själv och som kan skratta och sedan glömma sina misstag. Varför irriterar det mig? Jo för att jag är avundsjuk, så enkelt är det. När vi avundas någon går vi till attack för att på något sätt skydda oss själva. Så vad säger ni om att göra en pakt? En pakt som går ut på att berömma istället för att hacka ner och snacka skit. En pakt som tillåter berömmet till dig själv att komma längre än till innanför pannbenet?

Jag har alltid haft en dålig självkänsla, så jag börjar! Jag är stolt över att jag har starka armar som gör att jag kan göra 10 armhävningar på tå. Jag är även stolt över hur självdisciplinerad jag kan vara bara jag vill, tex när det gäller träning.

Det var mitt "dagens beröm", hur låter ert?

DANIEL ADAMS-RAY


Förbannade Youtube som inte låter mig lägga upp klippet från Daniel Adams-Ray igår här på bloggen. Ni får helt enkelt klicka er in här själva och njuta av spektaklet. Jag har fått min dos av både ögon- och örongodis tillgodosedd för en lång lång tid. My god, jag kan lova er att det var fler än jag som smälte några cm där framför scenen.

P.S. Försök ignorera de fåniga eftertexterna som kommer i slutet av klippet, de kom dit av sig själv!

DET TAR SIG?


Hej på er! Det är fredag idag, hur härligt är inte det? Jag började dagen med en timme på gymmet. Hade lite orostankar i huvudet så det var skönt att träna av sig lite. Efter det har jag fixat och donat med en uppkommande fest, som kommer äga rum i april och som idag blev spikad. Nämligen min, Ewis och Nattis 60års-fest! Det ska bli så satans kul! En riktig pangfest som heter duga. Jag kan inte riktigt förstå att vi bli vuxna på riktigt nu, 20 år. Systemet, klubbar och en öppen värld. Låter ju rätt bra när man lägger upp det?

Och en till grej som gått och blivit spikad är min praktik! På måndag 8.00 kommer jag infinna mig på Ica Nära här i K-holm. Underbaaaart! Det ska bli så skönt att ha något att göra om dagarna istället för att sega här hemma.

Nej nu måste jag ta mig i kragen och göra rent Everts bur. Det luktar inte gott här... Ikväll blir det Daniel Adams-Ray! Tänka sig att han kommer till vår lilla håla.

JAG <3 BOXNING

Jag ♥ boxning! Har precis kommit hem från ett boxpass på nya gymmet jag börjat på (Nya Friskhuset) och är rätt slut. I alla fall mina armar! Sitter och skakar ända ut i fingertopparna just i detta nu, då är det illa. Fast på ett bra sätt såklart! Endorfinerna bara flöder på. Bara att sätta en bock i kalendern för väl utförd motion. Känns finemang!

Har ni någon favorit-träning? Något som får er att kämpa på ändå tills kraften är slut, och lite till?

TENERIFFA DEL 4

Tycker ni inte att det är dags för del 4 av Teneriffa idag? Det tycker jag, här kommer den!


Vi tog oss faktiskt utanför hotellet några gånger (även om det inte hände ofta, solstolen var ju så härlig!) och en dag bar det av på en utflykt till vulkanen Teide.

Landskapet var otroligt! Bara en massa vulkansten och lite buskar överallt.

Det var förresten här som de spelade in Star Wars, just för att naturen ser väldigt "utomjordisk" ut.

Högt, högt, högt där uppe har ni toppen. Man ser den inte på det här fotot, men om ni tittar här så ser ni från ett längre avstånd. Vulkanen är förövrigt aktiv med utbrott ca. vart 100:e år!

På eftermiddagarna här vi inte orkade sola längre försökte vi slå rekord i att kasta kycklingar på grisar.

Och så drack vi oss lite väl salongsberusade på champagne till maten.

På Teneriffa säljer man vin i mataffären, även till oss under 20! Och priserna är galna, 9 kr/st för dessa!

Helt plötsligt hade det gått en veckan och vi var påväg hemåt igen. Här nere har vi precis lyft från flygplatsen.

Hejdå Teneriffa!

MOTORVÄG + RONDELL


Det där gick ju som smort! Har precis kommit hem från körlektionen hela förmiddagen med tre andra elever, motorväg- och rondellkörning! Som jag har stressat upp mig inför detta. Vaknade inatt av att jag var sjöblöt av svett och var tvungen att byta tröja för att kunna somna om. Detta med att vakna upp dyngsvett har hänt 3 ggr de senaste veckorna. Vad drömmer jag egentligen? Jag kommer aldrig ihåg det när jag vaknar, men nåt händelserikt må det ju vara i alla fall.

Hur som helst så har körningen idag gått jättebra. Spänningen släppte lite redan när jag träffade de jag skulle köra med. Alla var lika nervösa och låg på samma kunskapsnivå. När jag sedan väl börjat köra på 100-vägen släppte även resten av spänningarna. Det var ju bara kul! Så nu kan jag lova er en som är sugen på att ha körkortet i handen. Stört sugen!

11002 STEG

Jag och Ewis en sommartrip till Helsingfors 2008.

Hej på er! Jag har just kommit hem från en långpromenad med Ewis och Tilda. Hela 11002 steg hade jag fått ihop när jag ramlade in genom dörren. Inte illa det! Passade även på att göra några prov på trafikskolan när jag ändå var nere på stan, det börjar ju liksom dra ihop sig snart. Imorgon har t.ex. jag motorvägskörning. MOTORVÄG! Jag som är rädd för fart, hur ska det sluta? Intalar mig själv att det kommer gå bara bra så länge jag inte stressar upp mig, så jag försöker peppa mig själv till mitt yttersta här. Det kommer gå bra, jag kan köra och jag vågar köra. Så där ja.

Nu ska jag drick upp mitt te och skriva in lite svar från företag på datorn. Ikväll blir det gym! Hej så länge ♥

BELLY BUTTON

Detta fick jag hem i brevinkastet igår. Ett nytt navelsmycke! Valde ett smycke i turkos för att det kommer bli hur fint som helst till en brunbränd mage i sommar. Endast 99 kr kostade det, och ingen frakt! Jag köpte det hos Saijtam.se. Bara att slå till!


RSS 2.0