i bet that you look good on the dancefloor

jag har just fixat världens finaste present till världens finaste snusen. ASFIN PRESENT. kan inte nämna mer om varför den är så asfin eftersom hon är en duktig läsare, så vi får alla hålla oss tills hon fyllt och kommit hem från turkiet, förmodligen alldeles brunstekt och fin. det är så man bli jäkligt avundsjuk.

sen så tänkte jag upplysa (alternativt påminna) om våran 18-årsfest som kommer äga rum 30 april på festliga valborg. inbjudningarna kommer att delas ut inom en snar framtid så håll utkik!

peace!

vilken bergochdalbana

tänk vad svårt det ska vara att äta nyttigt. jag som alltid har ätit som en häst, och gärna satt i mig både det ena och det andra, blir så jäkla lätt hungrig och känner mig matgirig hela tiden. jag tror mitt problem är en galet uttöjd magsäck som bara gaaapar efter käk, men sånt lär gå att ändra på har jag hört så här håller vi tummarna det funkar även på mig. vad intressant information jag ger er!

imorgon är det geografiprov och jag verkar inte vara ensam om att vara nervös inför upplägget. rebecca måste ju vara den sämsta på att lära ut på hela duveholm. aldrig en enda genomgång, alltid bara en massa instuderingsfrågor direktkopierade från lärarhandledningen och uppmaningen "leta i boken efter svaren", innan hon svansar iväg och tänker på brolle. att tjäna pengar på det är ju rena blåsningen.

anyway, positiva tankar nu! som jag brukar uttala mig den senaste tiden (inte för att betygen blivit bättre för det), imorgon ska jag kicka geografi ass!

freestyler

90-talet spelas fortfarande här nonstop. jag är så nostalgisk.
och jag är verkligen inte på partyhumör. dålig hårdag, rastlöshet och ett självförtroende som ligger långt nere på minus är vad jag handskas med denna lördag. skitskitskit.
nu vill jag bara att klockan ska bli halv två och jag sitter på en buss ut till vingåker. nu tack!

<3333333

jag gillar nattliga cykelturer för mysiga nattpussar.

du är här, jag är frusen
du är en av flera tusen
låt mig komma, kan du svära
på att du alltid ska va nära
jag vill bara explodera,
lite till o lite mera
som en lucka i mitt sinne
känslan som jag har stängt inne.

90-talslåtarna går varma här.

you took a chance on loving me, I took a chance on loving you

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. jag tror jag håller på och blir sjuk. gick en promenad och tränade dagens helvetesövningar och känner mig helt slut och frusen inuti liksom. mamma går ju runt här hemma och är sjuk så risken är ju rätt överhängande att hon lyckats smitta mig. hungrig är jag hela tiden också, och aldrig blir jag mätt. kanske det också har nåt med ett insjuknande att göra? man kan ju hoppas, så det inte bara är att jag är en matgirig tjockis.

eftermiddagen har jag spenderat med ewis och becca. en riktigt smarrig våffelfika lyckades vi med. mummmmmmmmmmmms. becca kommer återvända hit om ett tag för att njuta av pluggkväll här hos mig. en stor fet spanska läxa och geografiplugg står det på min lista i alla fall och det skrattar jag inte hela tiden åt.

bifogar en jävligt snygg isa för att piffa upp eran dag. varsågoda!

nu fryser jag ihjäl, hejdoooo.


visdomsord

vet ni vad? man ska skita fullständigt i siffrorna på en våg. att proppa magen full med en massa grönsaker väger en hel del och den lilla muskelmassan man har väger den med. nu slänger vi ut den jävla glädjedödaren!

mot ljusare tider

har ni tänkte på det, att det nu bara blir ljusare och ljusare? ashärligt tycker jag. jag är verkligen ingen vintermänniska som gillar att ta sig ut i skidbacken en kall, möjligtvis lite solig, dag och swisha (ful stavning?) ner på en snygg snowboard. dels för att jag inte är en vintermänniska, dels för att jag inte kan åka snowboard. förjäkligt.
därför blir jag gladare än gladast när solen tittar fram med allt jämnare mellanrum och värmer allt mer och mer. lovelylovelylovely.

nu till det viktigare med detta inlägg; jag tänker starta upp en ny träningspakt! bara jag säger ordet pakt så kan jag riktigt se att ni är många som suckar, skakar på era huvuden och tänker: stackars lilla flicka, du klarar ju aldrig av pakter. till er vill jag bara säga att jag minsan klarade av den förra träningspakten alldeles utmärkt (och onyttighetspakterna kan vi strunta i att prata om. hähi). så nu vill jag att just DU ska joina! pakten går ut på att du ska bli mer vältränad för din egen skull, ingen annans. du tränar ett visst antal övningar 6ggr i veckan i 5 veckor. att en dag plockas bort varje veckan beror på att jag i den förra pakten märkte att det inte är så smidigt att behöva slänga sig på golvet och svettas järnet innan man ska ut på partaj.

de övningar ni skriver upp er på är dessa:

50 situps
30 armhävningar
50 rygglyft
24 rumpkick bakåt med rakt ben, rakt bakåt, stående på alla fyra
24 rumpkick  bak-uppåt med böjt ben, stående på alla fyra
24 kissande hunden
50 benböj


det kan låta mycket med tar bara några minuter av eran dag. tänk på resultatet sen liksom! så komigen nu, jag vet att ni alla vill bli lite mera fit inför sommaren. hey ho let's go!


we're fated to pretend

herregud vad trött och fullkomligt död man kan bli av att springa. kom hem från en riktigt duktig runda ute i snöstormen för en liten stund sen så nu börjar jag känna av de trevliga endorfinerna. det var längesen, välkomna tillbaka!

att jag var så hurtig har sina orsaker. emma har ju varit hemma i helgen och när hon kommer hit så tycker hon att man ska unna sig en himla massa saker som jag aldrig skulle stoppa i mig annars (aldrig i min viktsänkingsperiod alltså, annars stoppar jag gärna i mig allt onyttigt jag kan hitta!). så igår var det födelsedags fika på stan syster mamma och jag, sen inhandlandes det ASGOD torkad frukt som lätt slank ner, sen hem då det på kvällskvisten tillagades hemlagad pizza med en massa mozzarella och andra godsaker. allt detta tokätande fortsatte idag då vi åkte ut till mormor. ja ni kan ju tänka er vad jag tänker rabbla upp nu. potatisgratäng med massa grädde och ost (mmmmmm...), efterrätt bestående av glass, grädde och bär, fika med bullar, muffins, kakor och så en liten godisbit här, liten godisbit där. så gott att man dog.

i alla fall så känner man ju sig lite lagom småfet efter en sån här helg. man får ju typ ta till fastan nu för nästa helg blir det på det igen! kusin petronella fyller år, och så tänker vendela ha storslaget kalas också. ingen vet hur detta ska sluta. håll tummarna för att jag överlever.

<3

jag älskar dig.

systeryster

nu är emma hemma och förgyller tillvaron. sånt gillar vi. sen så har vi kommit fram till att jag är kines. så kan det vara.
nu ska jag åka iväg till jockepocke för lite lostmys. MUMSI.

peace!

världens bästa jocke



om du letar efter den där pojken som är så underbart bäst att du inte vet vart du ska ta vägen så är jag ledsen att göra dig besviken.
han är redan paxad och kidnappad av mig! och jag tänker då inte ge ifrån mig honom :)

helvete

de där siffrorna tycker vi inte om. bäst vi gör nånting åt det.

i wanna be with you, oooh if only a lifetime

vad passar bättre än lite glada timolåtar såhär en otroligt härligt vårdag! promenaden hem från skolan som annars brukar kännas så lång och tråkig var idag en enda stor energiinpumpning. värmen, alla ljud, solen, den blå himmeln, ALLT var så perfekt. inte ens blåsten kunde rubba mitt humör. sånna här dagar vill jag ha varje dag.

183 dagar

så har jag gråtit för tredje måndagen i rad framför tvn, närmare bestämt framför 183 dagar. skitbra är det! så seeee det. dock är det bara ett avsnitt kvar men ni kan ju kolla det på svt.se. dom har ju nya fina skills där.
 nu ska jag plugga engelskaglosor men först hade jag tänkt visa er en fin bild från fotot men internet vill som vanligt inte samarbeta. så ni får hålla er till imorgon.
TJA!

sleeping all day, staying up all night

här sitter jag och baddar in benen med potatismjöl. jag har nämligen lyckats få en massa fina utslag som bestämt sig för att vara asjobbiga och klia så inåthelvete, och mamma kom på det lilla tricket med potatismjölet. det är tur att vi har våra huskurer i familjen.

helgen har bortsett från utslagsinvasionen varit alldeles utomordentligt trevlig. fredagen bjöd på hippiefest hemma hos cizzi och det var såklart trevligt. alla var mer eller mindre utklädda och det var dansig stämning. sen kidnappade jag med mig jocke hem bara för att han är så bäst.
lördagen bjöd också på fest, två stycken till och med. den första var torr och seg eftersom den lilla alkohol vi hade ville vi spara till senare så därifrån gick becca och jag gladeligen därifrån vid halv elva snåret för att åka vidare till baggetorp. där bjöds det på lokalfest med en massa fulla vingåkrare. där dansade vi runt, tjoade på klassisar och hade trevligt. jag lyckades bli erbjuden en sovplats hemma hos finjocke sen så där spenderades natten och även idagdagen. lyckades också missa bussen med en halv minut så superduon ewis&ted fick aggera svarttaxi och komma och hämta mig. så kan det gå ibland!


så här snygga var jag och snusen innan hippiefesten. det är riktigt svårslaget!

var klimatsmart!

allt handlar ju om att vara miljövänlig nu för tiden, så vad passar inte bättre än lite fina tips på sidor med ekologiska, miljövänliga kläder? enyoj!

http://www.adisgladis.se/ (har dessutom ingen fraktavgift!)

http://allgoodclothing.se

http://www.berthaseko.com/

http://www.hildur.se/

för tips på andra klimatsmarta saker kan ni ju titta in här http://www.klimatsmart.se


and i'm shaking my hips

lösningen på världens alla depressioner är dans!
alla som har testat vet att jag har rätt, man blir på otroligt jävla härligt humör. och väldigt glad.
så lyssna på mig nu, och börja dansa!

twilight

jag har faktiskt äntligen sett den nu, och vad kan jag säga annat än rätt besviket. hade byggt upp för stora förväntningar på den skulle jag tro.

något annat som däremot är skitbra, bäst alla kategorier och som jag gillar riktigt rejält är filuren i vingåker. hihi.

lkajdslkasj

igår var det fest ute i skogen hemma hos nattis och det var trevligt. dock så tycker jag höjdpunkterna mer dök upp idag efter vi vaknat upp i vår härliga bakfylla. bland annat så vaknade jag upp i ett helt annat rum än jag somnat i, jag hade alltså knatat upp i somnen, gått in till danne och martin, slängt ner mig på madrassen, nockat martin i farten och puttat bort honom från madrassen. när jag sedan vaknade var min reaktion ganska naturlig:  vad fan, här somnade jag inte! 
sen så trixade och donade vi med teds bil också som han så fint hade lyckats köra fast över en stubbe. smidig typ!
bilder från hela festligheten kommer så snart nattis bestämmer sig för att uppdatera mig med dom.

090307

när det inte finns något annat svar på problemet så får man ta till lite mer drastiska metoder.
nu kör vi, idag är första dagen på ett nytt sätt att förändras.

a little action


vad passar inte bättre en lördag som denna än att bjuda på ett gammalt dansklipp där bland annat jag och felle dansar runt? inte mycket.
jag dansar runt längst fram och felle på min vänstra sida i svart.
ni får tänka bort den dålig kvalitén.

du vet att det blir mayhem

jag tycker den är riktigt svängig. sen så verkar Lorentz & M.Sakarias vara riktigt gulliga typer också. så här sitter jag och njuter en musikstil jag annars inte är särskillt bekant med och är slut i kroppen, har ett hår som luktar salt och snart en riktigt fin träningsvärk. sanna och jag var nämligen och simmade förrut och vi lyckades åstadkomma hela 40 längder. det är inte fy skam det för några landkrypare som oss.

sen så skulle jag gärna vilja ha den här snigga jeansjackan.

nu skulle det sitta fint med lite korv

för jag är riktigt sugen. har inte ätit någon smaskig korvis på en hela vecka så abstinenes är ett faktum.

nog om korv, dags att göra lite nytta och kila ner till tvättstugan och hänga lite tvätt för att sedan dra vidare till biblan för plugg med snusen och sedan vidare ännu en gång till dansen. idag är det snusen och dansen som gör min dag trevlig.
vet att ni ville veta.

sen så skulle jag inte tacka nej till lite bruna ögon heller.


TJA!

väldigt bra såhär i mysigt sken från värmeljus


desde luego

det betyder givetvis på spanska. det vet jag efter att ha suttit i más de una hora och tragglat glosor, motsatsord, tidsuttryck och annat superskojj. det är nämligen spanskaprov imorgon och jag har varken haft tid eller lust att plugga till det tidigare, så denna söndagskväll är ganska fulltecknad.

igår bjöd ju som sagt på våffel & filmkväll med sanna och elin och det blev självklart en ätartävling mellan oss. precis som jag hade förutspått så vann ju jag självklart med mina siete y pico våfflor (alltså drygt sju st). jag hade säkerligen kunnat få ner fler skitgoda våfflor med lingonsylt och grädde, men när jag satt med de sista och märkte att det bara var jag som fortfarande åt, insåg jag att det fick räcka. nån måtta får det väl vara.

efter käkandet till melodifestivalen blev det film. the blairwitch project som jag inte tycker om längre. vi var tvugna att sitta inne i mitt förut så trevliga och mysig rum eftersom jag bara hade filmen på datorn, och vips så blev mitt rum sin totala motsats. asläskigt och mörkt. där ville jag absolut inte sova ensam, så när sällskapet hade kilat hem satte jag mig på första bästa nattbuss ut till vingåker och snarkade tryggt och mysigt brevid en jocke. det är tur att man har sånna fina förmånligheter. ♥

om man skulle ta och fortsätta med lite mera español nu. ja så får det bli!

TJA!

RSS 2.0