lite pengar skulle sitta fint


JAG MÅSTE HA.

behöver jag säga mer?

BRUNBRÄNT

att det ska vara så svårt att få planer att hålla. inget badande blir det idag så isa ligger bara hemma på balkongen och steker. verkligen steker. har blivit ganska brun och riskerar nog snart att bli överstekt vilket inte är att önska. men vad gör man när de man vill umgås med antingen har annat för sig eller bor dumt långt bort?
fyhelvete vad jag vill bada nu.

SUNDAY MORNING


titta vad fin bakgrundsbild jag har blivit tillägnad. konst på hög nivå eller vad sägs?

klockan är tolv och jag har redan skrivit drygt två sidor på geografiinlämningen. jävligt bra gjort lovisa! jag tror det för räcka för idag, nu tänker jag lägga mig och steka på balkongen och invänta att klockan ska slå fyra då det bär av till djulö med snusen. HEJ

jävlar vilken bra dag

världshistoriens varmaste (det är okej att överdriva lite ibland) dag har jag spenderat med den där jockefiluren. han är skitbra. det har käkats glass, stekts och kollats lost i stora mänger vilket passade mig perfekt.

imorgon lär det blir en lika solig och varm dag som kommer bjuda på hårdplugg med ewisen och förhoppningsvis lite solande. kanske vid djulö och ett litet årets första dopp? jag är grymt sen i år.

biverkningsoffer

här sitter jag, med feber, smärta i kroppen, en jävla huvudvärk och tårar rinnandes ner för kinderna. igår tog jag min tredje och sista gardasilspruta (vaccin mot livmoderhalscancer) och tydligen är jag den 1 av 10 som får biverkningar av detta slag. själva gråtandet har jag nog lagt till själv för att jag är en sån mes. hypokondriker?

som att det inte vore nog med det där biverkningarna så har jag en leverfläck som blivit skitläskig och håller på att ramla bort. självklart tro jag att jag kommer få cancer och dö. hypokondriker igen?

jävla skit jag orkar inte vara sjuk.

CAN YOU DIG THIS


jag gillar det här.

välkommen tillbaka, älskade endorfiner!



nu sitter jag har med svetten rinnandes, och väntar på att värmeböljan ska lägga sig efter en riktigt lyckad springrunda. nästan en hel halvmil blev det. utan vila! jag är sjukt stolt över prestationen, det ska man vara tycker jag. men jag får lov att erkänna att det var sjukt kämpigt. but I did it.

dagen har varit en riktig höjdardag. jag har hållt en muntlig bokredovisning på improvisation och utan nervositet (dock i liten grupp men bra gjort för att vara mig!), blivit helt klar med historiainlämningen, börjat på geografiinlämningen, tagit en massa kort på snusen när det lagades kladdkaka, lämnat över kladdkaka till nattis som försenad födelsedagspresent, och så springturen. mycket bra saker att hinna med.

nu är det duschen som gäller, HEJ.

common, hit me before I lose my nerve

efter en lång promenad i kvällssolen med ewisen är jag på lite bättre humör. ewis är bäst, alla kategorier, alla tillfällen. så ni vet.
vi pratade om alla problem som finns i våra små liv och avslutningsvis så kom vi fram till att vi borde skaffa oss sånna här:

för så är det. nån skulle bara våga säga nåt annat, då blir det en rak höger på det.

alla dessa bloggar

trots den dåliga dagen så tänkte jag att det var dags att tala om vilka bloggar jag håller koll på. har märkt att det blivit en hel del.

  • addspirit - helt okej blogg, mysig om en vanlig vardag typ.
  • amanda berg - älskar stilen, kläderna och utstrålningen.
  • becca - vän som skriver om en helt vanlig vardag.
  • blondinbella - har inte gillat henne förrut men efter att ha gett henne en chans så älskar jag hennes blogg. en riktig boost för självfortroendet.
  • ebbas blogg - en ren och skär modeblogg med de senaste från kändisarnas garderober. kan vara kul att kika på.
  • fashion toast - tjej från USA som modellar dagarna långa och visar oss fina bilder.
  • fiama - ännu en vän som skriver av sig.
  • flora - asgullig blogg, en söt  16åring som tar fina bilder på det mesta, men främst på sig o sin gulliga pojkvän.
  • inte veronica dimaggio! - veronica maggios blogg, uppdateras inte så ofta, skrivs om hennes turnerande och allt möjligt.
  • jlundstrom - en till blogg från en vän som som skriver av sig, dock rätt tomt på sistone.
  • kenza - tror att de flesta vet vem det här är, 18årig tjej från sthlm som bloggar om sitt händelserika liv då hon är en av sveriges största bloggare.
  • lisaplace - ung tjej som fotar, modellar, och är skitsöt.
  • matildaflugsvamp - en asfin vän som skriver om det hon känner för. är världssnygg också!
  • niotillfem - en blogg med massa fina bilder, lite som en bildebok.
  • remind - tjej från sthlm som grejar med dagens outfit, inspirerande att titta på.
  • stina-lee - skitsöt tjej som skriver om vardagliga och även djupa saker.
  • susanna elisabeth - en till vän som skriver om sin vardag.
  • timo - min älskade timo räisänens turnéblogg som inte uppdaterats på allt för länge.
  • trasdockaa - världens finaste vän, skriver inte ofta men det börjar ta sig!
  • toulumne - också detta en vän som skriver lite då och då.
  • tyra sjöstedt - har blivit utnämd till min favoritblogg och det för att hon skriver på sitt sätt, ärligt och om sånt jag vill läsa om.
hoppas att jag lyckats tipsa in er på dem! nu drar jag till mormor och gör lite nytta, HEJ.

when it was good, we were standing on top of the world

usch. idag står det PMS med stora bokstäver i pannan på mig och jag har en stor jobbig klump i magen. en sån där typisk all oro komprimerad i en klump som ligger och skaver i magen. skitskitskit. man vill bara krypa in under täcket, gråta en skvätt och glömma alla bekymmer. fan vad bra, kan vi inte fixa det?

finbesök i kholm



jajamän! kolla vad som stod och ringde på min dörr förrut idag. en simon plus vän hade bilat sig hit från växjö för att överraska oss här. det gillar vi!

imorgon blir det partiparti och nu ska jag sova. HEJ

and we can't control ourselfs

idag är det onsdag. det kanske ni redan hade koll på.

i måndags till tisdags vara klassen SP2b ute och paddlade i Djulösjön. träningsvärk, förkylning, sömnbrist, kyla och trötthet gjorde att jag inte orkade skriva ett fint litet inlägg igår med minst lika fina bilder. det orkar jag inte idag heller så ni för nöja er med att filosofera om hur trevligt det kan ha varit.

och idag är det onsdag kom vi ju fram till. dagen har jag spenderat här hemma istället för i skolan. vaknade med en uppsvullen hals och en känsla av att jag inte orkade gå dit. då stannar man hemma och skriver lite på historiainlämning istället, tar sig en mini promenad till solariet och ligger där och värmer sig en stund (jag hade en massa mynt som låg o skavde i plånboken ju) och dricker en hel massa te! måste friskna till innan fredag då det ju är ewis & min försenade 18års-fest, äntligen! den har ni väl inte glömt bort? sjukt kul ska det bli. sjukt mycket folk som kommer. sjukt vad det kan skita sig. det är bara att hoppas att alla tänker sköta sig.

nu ska jag koka lite nytt te o surpla i mig innan jag beger mig ner till stan för att sedan hoppa på bussen ut till vingåker. LOST säger jag bara.

tjaaa

ETT MUSIKKLIPP


DAY AND NIGHT

jag vet någon som är sjukt trött på en hel massa, någon som känner sig förkyld, smått bakis och lite ensammen. hon heter lovisa och bor i nävertorp. om ni känner för att göra en god gärning i samhället kan ni väl se till att titta till henne?

mamma har tagit sitt pick och pack och åkt till örebro tills på tisdag och då lämnat mig här i all misär. okej, lite väl negativ inställning men jag har en stark lust att ge fan i allt som har med skolan att göra. jag är så sjukt skoltrött att det finns inte. spanskaprov imorgon som jag har slöpluggat till ca 10 min. ni hör ju hur bra det kommer gå på det provet. sen är det en inlämning i historia och en i samhäll, en bokredovisning, ett prov i svenska och ett i engelska kvar. sen sommarlov.
J A G  L Ä N G T A R  L I T E  G R A N N.

bullfest, bullfest hela dan

min mage är nu fyllde med minst 4 ogräddade bullar som snart ska få sällskap av 3 små nygräddade rackare.
dock så gillar jag nog faktiskt de ogrädde bäst. man kan inte vara som alla andra allt jämt.

boom boom pow

nu ska jag snart iväg till superkompisen jocke för att uppdatera mig på lost-fronten. jag är as nyfiken och helt fast.

ibland blir saker inte som man tänkt sig, men då är det bara att se det fina i nuet. det brukar vara himla mycket fint där som man inte får missa att se.


så varför inte vara lite glad?

tisdag.

idag var jag på stan med snusen i jakt på gladiatorsandaler och underkläder.
jag kom hem med de här istället:















99 riksdaler och perfekta till 90tals-festen nästa fredag! super.

matte nationella gick inte lika super. förövrigt.

rumpor och sallad

idag har jag hittat en ny och skitrolig blogg. det är två filurer som smygfotar rumpor på stan och skriver ihop roliga historier om personerna i fråga, allt helt baserat på fördomar. sjukt roligt tycker jag! (har jag nämt att jag alltid drar blicken till folks rumpor när jag ser nån? jag har en rump- fetisch)




sån här mumsig sallad med lax, tomat, rödlök, solroskärnor, gurka och grönkål käkade jag idag. visst ser den galet god ut?

måndag

matte nationella imorgon känns inte som en hit.
speciellt inte när man inte har någon plugglust.

make me a storybook and write me away from here

jag kan inte förstå, kan inte ta in det.
jag känner mig helt tom. översköljd av alla minnen och fina stunder. ledsen.

fråga inte. jag tror ni förstår vad som hänt och orkar inte prata om det.

</3

It's only you I think about

imorgon är det fredag och brunisjocke kommer tillbaka till sverige från spanien! glad isa här! han kan känna sig sjukt saknad.

torftig uppdatering sista tiden så här kommer lite kort vad jag hålls med om dagarna:
  • spendera stor del med det slappaste projektet hittils i skolan
  • kommer hem, skriver lite på historiainlämningen
  • följer fortfarande mitt nyttighets-schema nästintill korrekt
  • traskar på powerwalks på eftermiddagen
  • hänger mycket vid tvn framför house och that '70s show som så bra tajmat visas just den tiden man vill sitta där
typ så. sen har jag fikat med min snus, tonat håret och sytt om en gammal klänning till en kjol. skitfint alltihop ska ni veta.
nu ska jag vika tvätt. HEJ


nytonat hår på tanten. chokladbrunt som alltid.

tyras

Vill ni ha ett tips om min absoluta favoritblogg alla kategorier? Here you go!  http://blogg.veckorevyn.com/tyras
Hon skriver om hur det är att jobba som modell, hon berättar om vardagliga saker, hon ger en massa bra tips på det mesta, hon får humöret att gå rakt upp genom att visa före och efterbilder på modeller. Bilder retucheras sjukt mycket och det får vi bildbevis på här. underbart.

kika in vetja!


förövrigt så måste jag skaffa mig en sån där ny babyliss-tång som gör håret lockigt i ett svep. förstår verkligen inte hur, men det fungerar ju tydligen. bild från tyras. hej och hå vilket reklaminlägg det här blev. så kan det va!

alltid denna vikthets

jag vet inte hur många gånger jag har försökt få in i skallen att det inte är siffrorna på vågen som är det viktiga här i livet. gång, på gång, på gång så ramlar jag ändå tillbaka i den där fällan av vikthets. irriterande. jag är en sån som (när det gäller andra än mig själv) inte tycker man ska bry sig ett skit om hur mkt man väger, om man har en lite kurvigare figur, om man har några lovehandles. vad spelar det för roll? jag tycker rent av att det är snyggt med former. det är snyggt att ha en rumpa som faktiskt inte får plats i ett par 25' -jeans, det är snyggt att kunna fylla ut kläderna, det är snyggt att vara naturlig helt enkelt. varför ska det då vara så svårt att se sig själv med dessa ögon?
sen så ska man ju såklart försöka vara lite hälsosam också. daglig motion i form av små promenader eller liknande kombinerat med en inte allt för onyttig kost alltjämt. tallriksmodellen är ju en höjdare.

jag ska försöka ta till mig dessa fina ord nu och hoppas att ni gör detsamma. vi är fina som vi är!

söndag

här sitter jag och saknar jocke nåt jävligt. kom hem nu, kom hem nu, kom hem nu.
1 2 3 4 dagar avklarade, 1 2 3 4 dagar kvar.

123

jävla skit vad jag hatar allting just nu.

valborg

en valborgs-isa innan utgång igår.

kvällen blev inte direkt som man kunde önskat. vi hann inte mer än innanför dörren hemma hos martin innan jag började tänka hypokondriska tankar om spanien, den nya influensan, flygplan och katastrofer. jag kan inte riktigt säga att det blev bättre efter några cider och en snabb träff med jocke med en massa hejdå-pussar som jag aldrig ville skulle ta slut. saknar skiten ur honom redan.
vi kilade i alla fall till port 26 och betalade dyra pengar för att få komma in. det blev en hel del folk och en jävla massa par så efter någon timme brast det och jag tog mig hem och snörvlade en skvätt.

att det ska vara så svårt att inte vara orolig.

RSS 2.0