any other day

så mycket trevligt som händer, så lite tid att klämma fram blogginlägg.
återkommer när tiden och skrivarlusten återkommer! PUSS

HEJ

idag har min allra äldsta vän emma vart här och hängt. hon kom i ottan och åkte vid halv fem och däremellan hann vi prata igen en himla massa strunt och ostrunt, cykla en runda, se film (stardust) och länsa mammas chokladask. astrevligt! kommer sakna henne när hon åker iväg till arizona i 10 månader. så det är bäst att du hör av dig, hör du det emma! :)

just nu försöker jag förgäves hitta nån film som funkar på moviestream. lyckades få till passengers förrut men den orkar jag inte kolla klart på (läs: vågar jag inte se klart på ensam i ett mörkt rum). haha YES, bara för det funkar paul mart: mall cop nu! TACK. en komedi ska jag väl klara av i alla fall.

btw, imorgon åker jag och snusen upp till stockholm igen för att gå på skansen och se allsången. timo min älskling är ju med hihi! har saknat honom på scenen i sommar.


timotimotimo.

so we made our own computer out of macaroni pieces

puuuh, är riktigt trött i kroppen efter en tillräckligt lång joggingrunda runt i nävertorp. trots en ond fot tog jag mig ut och konstigt nog gjorde foten mindre ont springande. nu luktar jag svett. vem orkar duscha liksom? vi tar det imorn istället.

bloggandet har fått ligga på hyllan ett tag eftersom jag knappt varit hemma. kryssningen till helsingfors var till största delen skitrolig med dans, god mat, nya vänner på 14 bast, en otroligt otrevlig upptäckt (ewis vet vad jag menar!!), mysig dag i helsingfors och en mycket givande shoppingdag i stockholm. jag som aldrig lyckas hitta passande byxor köpte på mig två st, båda på gina tricot. sjukt nöjd! en tröja, light tan-lotion, "smink-svampar", tofsar från HM, nagellack och bh från cubus och 2 trosor från tax free fick också följa med hem.
efter en lång bilresa hem till k-holm igen (i den otroligt diskreta skitbilen) bytte snusen o jag snabbt om till partaj-outfitsen igen och åkte till vingåker där det bjöds på ölspel hos jocke och fest hos nybliven 18åring. kvällen avslutades för mig hemma hos jocke som var sötast i världen som vanligt.
stannade där till sju idag och kollade film och kyle xy, spelade sjuka spel, lagade käk och diskade (jag är superdiskarn, jocke har mycket att lära av mig på den fronten!). alltihopa supertrevligt.

nu är det dags för en film nerkrupen i sängen. PUSS


mina fyna shoppingfynd! mörka jeansleggins & klorblekta jeans från gina, stor härlig tröja (strl 42! ville ha den riktigt stor o mysig), svarta tofsar, make up sponge & light tan-lotion från HM, rött/vitt nagellack & superfin vit spets BH från cubus.

viking-kryssning!

kryssningen till helsingfors får beskrivas i en bildbomb för jag är alldeles för opepp på att skriva. så njut nu!


vi lämnade ett ganska dassigt väder i sthlm.

vi lyckades få en glimt av männen man aldrig ser - maskinerisnubbarna.

snusen.

vi åt smarrigt käk för dyra pengar.

vi var snygga.

ett riktigt kex!

två 14åriga finska killar som raggade upp oss. haha söta!

vrf inte vika ihop sig?

ibland är man inte så vig som man vill vara.

vår trejde 14åriga vän som var finsk-svensk och även hockeyproffs.slängde upp mig på axeln gjorde han också!

dag två klev vi av i helsingfors och åt jordgubbar i en park.

ryska kyrkan.

cykel-taxi.

en cool kille som lekte staty.

vi var ganska så snygga den andra kvällen också.

skitliten hytt allra längst ner, under bildäck. mysigt.

dag tre hoppade vi av i sthlm och shoppade järnet. ewis passade på att hälsa på ljungberg.

cool snubbe spelade coolt instrument som lät som ett piano.

jäklar det blev en del bilder. bli riktigt glada nu!


oh take me back to the start

varför vet jag aldrig nånting? varför ställer jag alltid till med problem? varför i helvete kan jag inte sluta böla som en treåring hela tiden?

varför kan jag inte bara växa upp nån gång.


snart är vi där igen!


påväg mot helsingfors sommaren 07.

äckel-söndag

måååååh vilken jobbig dag. jobbig för att jag inte har någonting att göra, jobbigt för att jag är helt ensam, jobbigt för att det är pissväder, jobbigt för att jag saknar folk så galet mycket att det gör ont i magen och jag vill fälla några tårar. det känns som att överreagera är min grej. speciellt i PMS-dagar. skitskitskit.

funderar på hur jag ska göra med jobb den här veckan också. måndag-tisdag eller tisdag-onsdag? tänka vilka jobbiga val jag har. på torsdag till lördag åker i alla fall mamsen, gubben, ewis och jag på kryssning till helsingfors. det lär behövas pengar så det är väl bara att jobba på, trots att jag vill skjuta mig varannan minut.

feckfeckfeck.

vi tar en update



huhuhu, det är inte bra för mig att vara själv hemma. jag får alltid nåt galet sug efter allt som går att äta och eftersom jag inte har något bättre för mig, så äter jag. allt från korvbröd, choklad, chokladröra och chips slinker ner som ingenting. dåligdåligdålig vana som jag ska försöka få ett slut på. har dock försökt kompensera det lite genom att göra en hel massa benböj efter varje grej jag stoppat i mig. man kan ju alltid inbilla sig att det hjälper.
imorgon ska jag även försöka mig ut på en liten joggingtur också. blir en liiten imorgon igen eftersom min fot fortfarande jävlas med mig. knarrar gör den också. skumt.

ska fortsätta kolla på scrubs nu. tror det är minst fjärde gången jag kollar om 6:e säsongen nu. jag har fortfarande inte tröttnat.


and if they don't dance then they're no friends of mine

igår hade becca fixat fram en liten tacokväll ute i lasstorp. började med tjafs från de flesta håll men som sedan löstes ungefär vid den tidpunkten alkoholen, danne och martin kom fram. när klockan närmade sig tolv tog vi oss till stan som var en besvikelse. sjukt tråkigt, så fem i halv två kutade jag barfota genom stora staden och hoppade på bussen ut till vingåker.

idag vaknade jag upp med galen huvudvärk efter gårdagens vin och en gullig astrött jocke brevid mig. efter makaroner och köttbullar till frukost kollade vi på några avsnitt av dunderserien kyle xy (måste ju ha något att glo på när inte lost är tillgängligt) och spelade neger och president. jag var superneger alla gånger, som alltid. när jag skulle bege mig till bussen hem sen upptäcktes det att hela min skosula var borta. den log i vovvens mage. så kan det gå! men men, skor är överskattat och barfota går lika bra det.

eftersom mamma är bonde i en vecka och snusen är ute på äventyr och hon är ju den jag mest vill leka med just nu så får det bli en ensam hemma kväll. funderar starkt på att gå ner de tre stegen till tempo och köpa mig en stor chokladkaka att gotta mig med framför någon film. känner en elak smärta i ryggen och magen så choklad är jag värd. så får det bli!
TJENIS


danne gör en snygg min. ser ni förövrigt att jag har tre fina band? hultsfred, rädda barnen och djurfadder. slå det!

du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se genom mig

varför köpa nytt när man kan hitta systers gamla saker?
gammal bikini från KappAhl passar mig utmärkt just nu när cashen ligger på minus.
det lönar sig att spara på allt!


hultsfred genom min dåliga mobilkamera

här kommer två fina komboklipp jag satt ihop som innehåller det bästa från spelningarna på hultsfred (KoL saknas av nån dum anledning). försöka att ignorera den dåliga kvalitén, den falska sångrösten (som faktiskt inte kommer från oss hela tiden) och pratet i bakgrunden på regina. annars, enjoy!



for you I'd wait 'til kingdom come

ett underbart lugn sprider sig sakta i mina kropp och allting känns för himla underbart. kan vara för att jag har riktigt fina vänner som man kan tjafsa, dryga och bli sams med, kan vara för att jag har riktigt bra musik i högtalarna, kan vara för att jag varit i vingåker hos världens bästa jocke, kan vara för att mamma alltid lämnar lite nödfallspengar hemma till mig när hon åker bort. kan också för för att jag är hög på endorfiner. jag tror det är alltihop!

puuh, jag börjar äntligen svalna här efter en liten joggingrunda och ansiktet börjar återfå sin naturliga gula ton (ja min hud är gul!). det blev den andra rundan den här veckan vilket är mitt mål, att försöka springa 2 ggr i veckan för att få upp konditionen och få fläsket lite fastare. dock blev det en mini variant idag eftersom jag har sjukt ont i högerfoten emellanåt. ingen aning om varför men gissar på att veckan i hultsfred kan ha ett finger med i spelet. aja, en liten runda är alltid bättre än ingen runda!


en izor sommaren 08. håret var nyklippt och korrrrrrrrrrt!

let me say it if you don't mind, it's only you I think about

jag är alldeles för opepp på att skriva något. ni får se två bilder istället och så kilar jag iväg till vingåker. TJA!


jag låg på ett berg och käkade lunchen idag. kan ha varit för att jag är rädd för gubbarna på maskinringen.

skolgården på valla som jag har rensat heeeeeeeeeeeela. i stort sett själv också! slå det.

lay were you're laying, don't make a sound

här sitter jag med den första av många koppar te och lyssnar på kings of leon. om ni undrar så är de precis så jäkla bra live som de är på skiva. jag vågar till och med säga snäppet bättre. då är det nått utöver.

idag har jag jobbat hela dagen ute på valla skola med gräsklippning, häckklippning och en jävla massa ogräsrensning. att det aldrig kan ta slut. jag hade hört att det skulle bli regn och var väl förberedd med varma kläder och självklart kommer det inte en enda droppe från himlen. kan ni gissa om jag var svettig? jag badade fram. tack och lov så hade jag lyckats få becca att åka ut till mig och hålla mig sällskap så de sista timmarna flöt på helt okej. och hon kom med loka. hon vet hur man ska tas med mig den där becca.
efter snabbdusch hemma så åkte mamsen, jag och gubben ut till kusin vitamin ute på landet och käkade grillat med lite släkt och vänner. sjukt gottigt så nu är magen full. det är bara mina dagliga muggar te som fattas och det har vi snart åtgärdat.

imorn ska jag ut där i ogräset igen och jag vill inte när det finns så mycket annat kul här i världen. men men, jag får överleva och tänka på cashen. cash. cash. cash. CASH.

hemma från hultsfred!

egentligen så kom vi hem igår men då fanns det ingen tid över till bloggen. då var det en otroligt efterlängtad dusch och besök hos jockefiluren som gällde. BÄST.

veckan har i alla fall bjudit på det bästa spelningarna jag vart med om. för att bara nämna några; the killers (både ewis och jag var i extas under hela spelningen), kings of leon, the sounds, SMK & lars winnerbäck. så sjukt jäkla bra allihop som vi såg! jag filmade på alla som var värda att flimas så så snart jag kirrat ihop en lång kombo-video av dem så kommer den upp. jag passar på att bjuda på en bildbomb från mobilen så länge.



simon (till höger) hade galet vita kycklinglår.




navid modiri höll i flash-moobs varje dag kl fyra.

några andra k-holmare kom förbi och käkade ölburkar.

äta mask.

kings of leon.

maia hirasawa.

tälthäng 6 pers i ett tvåmanna när det regnade.

regina spektor.


white lies.

the killers. (<333333333333333333333333333333333333333333333)
lorentz & m.sakarias.

lars winnerbäck.

fler bilder kommer när jag fått dem av ewisen. PUSS

laddad för festivaaaaal



det finns inte så mkt mer att säga idag än... IMORN DRAR VI TILL HULTSFRED!!
så tja.

I'm a little too starstruck to wanna fight

igår var det tänkt att ewisen och jag skulle ha en filmkväll med hemlagad pizza och allmänt soffhäng eftersom att de flesta var utflugna på egna äventyr. och hemlagad pizza blev det, men kvällen flöt sedan vidare till martin där vi blev bjudna på vin och kollade på film innan vi tillsist kilade på krogen för att fira att martin idag fyller 18. grattiiiiiiis! vi träffa sanna och mia och sjöng några låtar på lilla där det var karaokekväll. vi sjöng sjukt fint.
när kvällen led mot sitt slut satte jag mig på vingåkersbussen ut till jocke. dock var han inte hemma när jag kom så jag satt och spelade guitar hero på mobilen i en halvtimme ute på trappan. det var lite kyligt men väldigt värt.
en sak är säker, jag vet någon som kommer sakna den där jocke på hultsfred.

här kommer kvällen i (lågkvalitét-pga-min-dåliga-mobilkamera-) bilder:


jag tror ewis var kär.

så här såg min pizza ut. den var såå god. såå god att jag kan utnämna den till godaste någonsin.

martin hade fått en flaska rött. den drack jag och ewis upp med stor möda. kan man ens tycka om vin?!

vi kollade på kärlek 3000 som var precis så gullig som vi trodde den skulle vara. ett stort leende och skratt genom hela filmen.

mia och sanna var glada och skitsöta.

ewis och födelsedagspojken martin!

jag och min snus, aka ewis. (ibland så tycker man att man är för snygg för att visas)

(ibland blir man så snygg att det inte ens är lagligt att visas)

ännu en dag på bondeland


ewis går loss med en plastpinne. uppdrag: förgöra det höga gräset.

jag får faktiskt plats i ett traktordäck.

idag hade jag ett super trevligt sällskap med mig på jobbet. SNUSEN SÅKLART! eftersom att jag idag skulle få vara på min morbrors gård och slita häcken av mig tänkte jag att ewis lika gärna kunde vara med och dela på bördan och lönen. och det var en himla tur att hon var med för herregud vad izor hade legat avliden i en kohade annars. en tok varm dag med uppgifter som vattna rabatter, röja gräs vid elstängsel, fösa kalvar i alla olika riktningar och försöka rädda en kalv som blev helt galen. kalven börja bete sig konstigt efter vi lyckts få in allihopa i sin nya, gräsrika hage. först började han backa vingligt baklänges ner för en backe, vidare rakt in i elstängslet, backa vidare trots elstötar och ramlar sedan ihop PÅ eltråden som fortfarande ger ifrån sig mängder med volt, och ligger där och krampar och kommer inte därifrån. vi stänger snabbt av strömmen men kalven ligger kvar och krampar och tuggar fragda och är helt galen. vi spolad en massa vatten på stackarn eftersom det kunde vara solsting men inget hjälpte. vet faktiskt inte om den överlevde för ewis och jag var tvugna att sticka till bussen. bussen som förövrigt fick punktering just när den ska ta upp oss så i 50 min satt vi i sköldinge på en trasig buss.

jag skulle kalla det ganska händelserik dag.

RSS 2.0