I WANNA KNOW YOUR NAME NAME NAME NAME NAME NAME NAME


Ibland lyckas man göra världens fulaste min och då ersätter man den med en fin präskrage istället. Funkar fint.

Tänkte bara visa er en lite skymt av mitt fynd jag gjorde idag, en suuuuuperfin kofta ifrån H&M. Eftersom jag hade lite restar på ett presentkort fick jag den för ynka 24 kr (orginalpris 199 kr), verkligen inte helt fel! Den är beige (som ni ser..) med en bred krage och en massa tyg som hänger. Precis min melodi det!

ARBETSFÖRMEDLINGEN NÄSTA


Ja då var det dags, nu sticker jag och skriver in mig på arbetsförmedlingen. Känns alldeles för vuxet. Wish me luck!

YOU ARE THE ONLY EXEPTION


Tycker otroligt mycket om den här låten, så fin fin fin. ♥

FRI BURK VITAMIN B5

Hittade just en sida där man får hem en gratis burk vitamin B5 om man länkar till dessa två hemsidor:

Vitamin B5 mot finnar, pormaskar & fet hy
Ekologisk hudvård

Och jag har väl aldrig varit den som tackar nej till gratis? Vitamin B5 ska tydligen vara bra för huden och det låter inte helt fel det heller.

Om ni också vill ha en gratis burk (och har en blogg, är ett krav) så går ni in här och fixar det.

LEDIG/ARBETSLÖS






Haha dessa bilder plus typ hundra till hittade jag nyss på datorn. Simon var lite kamerakåt när jag var och jobbade förra veckan?

Nu är jag ledig, smaka på det ni! Jobbade till lunch idag och sedan har jag bara legat på balkongen och stekt med underbara P3 i öronen. Om ett tag ska jag ner till djulö för att bada och steka ännu mer med min alltid lika badsugne vän martin. Imorgon blir det förövrigt arbetsförmedlingen, dags att skriva in sig nu när jag faktiskt är arbetslös.

Puss och kläm så länge ♥

TWO DOOR CINEMA CLUB


Denna låt går i mitt huvud konstant om dagarna, perfekt till soliga dagar på jobbet. Och apropå jobbet, imorn gör jag min sista dag på Brynstorp! Fy vad skönt det ska bli att vara ledig och ligga på stranden hela dagarna, i alla fall ett tag. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag sedan att bli rastlös, med det tar vi tag i senare! Dags att krypa ner i sängen nu, sista uppstigningen 5.50 imorn. Rätt skönt.

LÄNGTAN

Jag kan knappt beskriva hur mycket jag avskyr att missa alla stekiga dagar vid djulö. Men snart jävla jobbar jag inte mer, skulle inte kunna längta mer efter sol och bad.

FINBESÖK


Uppdateringarna är minimala just nu dels på grund av jobb, dels på grund av att min fina vän Simon är på besök nerifrån landet! Så nu vet ni. Vi hörs när vi hörs ♥

STOR STARK & STADIG


Jag är sjukligt trött, förkyld och allergisk så ska krya ner i sängen nuuu, men vara bara tvungen att lägga upp denna fina bild ifrån idag. Här har ni mig, iklädd en stor blå sopsäck precis innan jag ska ska erövra lagårn med högtrycktvätten och bli nerstänkt med bajsvatten. Jag får ju erkänna att jag blev sugen på att starta en trendmed den här utstyrseln...

FINASTE MORMOR 88 ÅR


Hej hallå! Nu är jag ganska precis hemkommen ifrån mormor där det var födelsedagskalas. Min fina mormor fyller 88 år unga idag och det firade vi såklart med kakor, godaste marängtårtan, fotbollsspelande, kortspel och gos med katt. En himla fin dag, eftermiddag och kväll. ♥

Nu ska jag slänga mig på golvet och träna lite övningar som en liten kompensation för tårtan och sedan blir det Twilight och te. Imorgon är det jobb som gäller, med min kusin! Jag är hur glad som helst att jag kommer slippa jobba själv från och med nu.

Ha en fin kväll!

GRATTIS MORMOR & GRATTIS EMMA


Bild ifrån den kära studenttiden coh besöket på Smultronstället med klassen.

Idag fyller min allra äldsta vän Emma år, och det gör även min fina mormor. GRATTIS i tusen fallt till er!♥ Nu ska jag snart sticka ner och panta en miljoner burkar från igår och sed åker jag med bussen till mormor och fikar. Puss!

I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW WISH RIGHT NOW WISH RIGHT NOW


Rätt vardaglit klädd men med mitt fina nya armband på mig sitter jag här nu och väntar på att min gamla klass ska ramla in. Ikväll är det reunion nr 1 med öl och neger & president. Nu kör vi!

FULDANS


Jag dansar grymt snyggt ibland! Titta bara här.

JUST PAINT THE PICTURE OF A PERFECT PLACE


Finaste tjurarna som gillar att bli kliade på huvudet.



Finn ett fel som uppstod under målningen...

Hej hallå! Idag är det lördag och äntligen är det helg! Som jag har längtat när jag jobbat ute på landet i gassande solsken, piskande regn och vinande vindar. Men min inställning har blivit lite bättre till att jobba där ute i alla fall, den här veckan har jag tjänat 2720 kr på 4 dagar vilket är helt okej. Ingen storkova (kronfågel.....) men det är alltid något. Ca 1600 av dessa ska min kära mamma ha eftersom jag varit skyldig henne det sedan tidernas begynnelse, men resten av junilönen är min min och bara min. Om jag räknar rätt så kommer jag få ihop lite mer än 5000 till och dessa ska defenitivt gå till en resa! Åh vad jag vill utomlands...

YOU CAN HAVE IT ALL, MY EMPIRE OF DIRT



Åh, att omges av alla dessa fina tjurar om dagarna får mig att tänka i vegetarianbanan igen...

Dag tre på jobbet är avklarad! Pju, idag har det varit galet varmt och jag har stått utomhus och målat hela dagen lång. Altan och dörr/fönsterkarmar och det har varit en helt okej dag för att vara jobb. Dock så är jag hur trött som helst o kroppen, ryggen skriker och benen viker sig. La mig på spikmattan och somnade nästan när jag kom hem, så galet skönt för trött kropp. Imorgon är det sista dagen innan en efterlängtad helg och jag har hört rykten om att jag ska få måla inomhus. YES! säger jag i så fall, måla är betydligt roligare än att plocka skrot eller slita i gammal eltråd.

Nu är jag trött och ska varva ner med slutet på Sagan om de två tornen i sängen. Puss och gonatt!

SÅ HÄR ROLIGT ÄR DET ATT JOBBA (IBLAND)


Haha åh vad jag och Ewis skrattade när vi kollade på den här filmen häromdagen! Det är lite hopklippta filmklipp från när vi jobbade tillsammans hos min morbror i höstas. Vi har riktigt bakis och trötta efter en sen utekväll och skrattade åt ALLT som rörde sig typ haha. Det är otur för mig att min finaste vän har en liten person i magen nu så att hon inte kan jobba med mig, för herregud vad jag vill göra en repris på den här dagen.

WORTH FIGHTING FOR


Maskinringen outfiten var på.

Kaoset som jag rotade runt i hela dagen.

Skräphögen som bara växte och växte.

Till att börja med, fy satan vad hungrig jag är! Det tar på krafterna att jobba, lite skillnad ifrån skolans lata dagar om man säger så.. Hur som, jag har alltså vart och gjort min första arbetsdag för i sommar idag! Jag har hjälpt min morbror att röja på hans gård inför flytten som sker i sommar och idag innebar det att jag rensade en himla massa skräp och skrot. Ja i mina ögon var det bara en massa skräp, jag kände knappt igen hälften av namnen på alla verktyg, bildelar, traktordelar, skruvar mm. som fanns där! Då kan ni tänk er att jag hade det lite klurigt med vad som skulle slängas... Tiden sniglade sig fram men jag lyckades överleva hela dagen tack vare en massa sms och telefonsamtal, så det är min taktik för de här veckorna, mobilen.

Ja just ja, jag fick även vara med om ett småläskigt möte med en förrymd tjur! När vi motade in honom så förberedde han sig för att springa emot mig ett par gånger och mitt hjärta höll på att hoppa ur mig, men jag satte honom allt på plats, haha.

Nu är det äntligen mat, spagetti och köttfärssås ♥ Adjöken!

VÄGRAR BLI VUXEN

Åh herregud det har just slagit mig att jag inte kommer gå i skolan mer (bortsett från universitet nån gång i framtiden)... Jag är vettskrämd!!!!!! Jag vill inte bli vuxen än, jag vill leva på rutin, jag vill att någon ska tala om för mig vad jag ska göra, jag vill bli serverad uppgifter och jag vill ha en klass med fina klasskompisar att skratta med hela dagarna. Åh jag vill verkligen inte ut i den stora verkligheten....

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD VI ÄR BRA (BILDBOMB)














Jag har tagit studenten, hur sjukt är inte det?

ALL GOOD THINGS COME TO AN END


SPIT-tröjan är på såklart.

Hej hallå! Här sitter jag på golvet och äter ett äckligt äpple och är en smula deprimerad. Imorgon tar jag studenten vilket betyder slutet på den trygghet och rutin som man haft sedan sexårs. Jag älskar rutiner samtidigt som jag kan vara väldigt impulsiv, så detta slut kommer verkligen bli tufft. Jag vill verkligen inte lämna min älskade klass som har kommit varandra så mycket närmre de senaste veckorna och som har så himla roligt tillsammans.

Ååh hur ska jag klara mig i den stora vida världen?

POSARN


Det har blivit dåligt med ordentlig bloggning på sistone och inte blir det bättre idag. Nu sticker jag iväg på förfest (nykter, orkar verkligen inte dricka mer innan lördag) och sedan vidare till Harrys där jag hoppas att alla studenter är samlade?! Jag ska försöka rycka upp mig och piggna till nu, vi ses i dimman (tjaa, i er dimma i alla fall)! ♥

KOBOJSARE


Hahah finaste poptatisnäsan...

Hemma efter städning och kort dag i skolan. Nu är jag dödstrött, förmodligen efter gårdagen så nu är det sängen nästa! Pusssss

LÄRARMIDDAG



Såhär stilig såg jag ut igår när det vankades lärarmiddag med klass SP3b. Temat var färgglatt och jag hade på mig lila sammetsleggings och en rosa fjäderboa. Riktigt vackert, och lite transigt. Perfekt! Middagen startade lite segt men tog sedan fart ordentligt och blev riktigt kul.  Vi lekte en massa lekar, dansade till kurdisk musik, fyllekäkade majs och snusade killsnus. Och så självklart käkade vi middag innan detta. Det var en lite annorlunda känsla att stå med ölburken i handen och konversera med lärarna, händer inte riktigt varje dag.

Idag är det tisdag, TOKTISDAG såklart, och vi är cowboys. Eller, jag är det i alla fall, uppslutningen lär ju vara varierande på grund av gårdagens hårda kväll.. Hur som så känner jagmig riktigt stilig!

Nej nu ska jag bli hämtad av Elin så ska vi möta upp de andra och städa ur lokalen. Adjö! ♥

BÄSTIS

Jag har en bästaste bästis i vingåker som alltid får mig så glad. Försvinn aldrig, tack.

STUDENTTIDER


Stiliga brudar (aka Becca och moi) under studenttältningen!

Heeeeeeeej! Nu har jag precis städat undan en miljoner ölburkar och flaskor efter festen igår och jag har kommit fram till att jag kommer bli rik. Åtminstone en 40 spänn eller så. Känns tajt.

Kvällen igår var riktigt trevlig med en tapper skara klasskompisar plus några andra av mina fina vänner. Det blev det obligatoriska neger&president-spelandet, ölspel och charader och jag trivdes som fisken i vattnet. Tack för en fin kväll hörrni! ♥

Dagens planer är att försöka få upp Becca  från madrassen och sedan kolla lite på nationaldagsfirandet i stadsparken. Efter det blir det kanske en tripp till vingåker om jag har tur. Vill så himla gärna se det sista Lost-avsnittet...

Ha en fin dag i alla fall, pussss!

SEEMS LIKE EVERYBODY LOVES MY FLOW

Nu kör vi igen! Klassfest hos mig och jag fortsätter lära mig tycka om öl. Vi hörs!

STUDENTTÄLTNING


Oh my, igår var en galen kväll. Det var tältning för alla studenter som ville vara med, mitt på bågskytteplan en liten bit ifrån vårt kära duveholmsgymnasium och uppslutningen var riktigt bra med drygt 200 alkoholglada studenter. Tyvärr var det knappt 20 stycken som verkligen tältade, men stämningen var ändå grym och väldigt festivalcamp! Man måste ju även säga att det spårade en hel del när det började tändas en gigantisk brasa mitt på gräset och som sedan toppades med en soffa, vägskyltar och koner. Resultatet blev varmt och skönt, svart rök och polisen som stod på avstånd och kikade utan att ingripa. Lyckat måste man ju ändå säga!

Bilder kommer senare när jag lyckats haffa några, tills dess ska jag fortsätta njuta av solen, O.C. och vetskapen om att det är en 8 dagar kvar till studenten (HJÄLP!). Adjö så länge!♥

STHLM & GRÖNA LUND







Alla bilder har jag lånat från Sannas facebook.

Stockholm igår var så himla dunderbra! Vi kom dit vid halv tio och turistade lite bland statyer, kyrkor och parkbänkar och tog oss även en tur på stan. Jag hittade mig en tunn vit skjorta (som blir perfekt till stranden!) och vi åt gott på Taco Bar. Sedan tog vi en sightseeingbåt ut till grönan och drog igång. Och som vi drog igång! Vilda musen, Jetline, Katapulten, Insane, Kvasten, Extreme, Fritt fall(!!!) osv. osv. i all oändlighet. Jag har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv! Fy satan vad jag var rädd i typ alla attraktionerna, men jag åkte allt precis som jag lovat! Kan ni ana hur stolt jag kände mig efter Fritt fall eller? Jag som utvecklat någon slags dödsrädsla satte mig i sätet och släpptes 100 m ner till marken. Det är ju helt sjukt högt när man tänker på det.

Haha måste bara nämna att våra snygga I ♥ SPIT-tröjor drog en jäkla massa blickar och frågor till sig. Det gick seriöst knappt en kvart utan att nån var framme och frågade vad vi var för ena.

Igår var i alla fall den bästa och roligaste dagen på länge och jag kan inte annat än älska min klass. Så himla bra. ♥

STHLM NÄSTA


Idag är jag uppe med tuppen för idag bär det nämligen av till Stockholm med några trogna klasskamrater för att  gå på grönan! Inte helt fel sätt att spendera en onsdag på. Jag som aldrig har varit på grönan (eller liseberg heller för den delen..!) har lovat att åka allt, ALLT. Säger någon "Åk den DÄR!" då ska jag bannemig göra det. För idag är det jag som är våghalsen. Om jag överlever så hörs vi inatt när jag kommit hem. Pusss!

BAKOFRAM


Peace out, dags att dra till skolan iförd studentmössan bakofram! Och inte att glömma, rullandes på en kick bike. Ni hör ju, det är ingen vanlig tisdag idag inte.

RSS 2.0