ERIK OCH MACKAN - STENÅLDERN


hoppa fram till 02:08 så lovar jag er underhållning på hög nivå. haha jag dör.

MASKINEN TILL KHOLM


bild.

åh jag älskar känslan av att bli klar med någonting. man känner hur det där trycket innanför bröstet bara släpper och man känner lugn. precis så känner jag nu när jag blivit klar med dagens distans. en bokanalys i svenska C som jag är riktigt nöjd med. sen vilket betyg det blir på den är en annan sak, det tänker jag inte bry mig om.

idag har jag förrensten skaffat mig en biljett till maskinens spelning den 7 maj. känns grrrrrrymt! det enda som känns lite mindre grymt är att jag dagen efter har dansuppvisning från tidig morgon till kväll, och dagen efter det sticker iväg på studentkryssning. att allt ska hända samtidigt! det är tur att det bara är roliga grejer i alla fall.

TJUGONIONDE MARS


back to school. första dagen med vanlig skola avklarat! efter 3 veckor projekt så var det faktiskt helt okej med lite ordning och fasta tider att hålla sig till. framförallt var det härligt att slippa ha några fler föreläsningar i skallen. annars idag så har jag haft lugn skön dag med bok, tv och promenad. nu när mitt träningskort tagit slut så har jag blivit lite smått beroende av promenader. bra för både röven och huvudet!

nej vad säger ni, ett erik och mackan-avsnitt på det? peace.

BORED?


jaa här sitter jag och är lite uttråkad och väntar på att klockan ska ticka fram till elva då jag ska kila iväg till skolan. har lite små-ångest för att jag torterade mitt hår med plattång och våffeltång imorse trots att jag fäller som en hare med vinterpäls. stackars stckars mitt hår säger jag bara, snart är det väl bara några fjun kvar.
hur som, nu ska jag dricka mitt te och njuta av att se solen nutanför fönstret. adjöken!

23.37


my god. jag är så trött att jag skulle kunna somna rakt över datorn just nu. ändå envisas jag med att sitta kvar med datorn i knät och one republic i öronen. ibland är man inte tillräckligt vaken för att ta bra beslut helt enkelt.

annars idag så har jag vart på kalas och ätit 13 kg tårta. hur gott som helst. ångesten efteråt är däremot inte lika utsökt, men ångest är en onödig uppfinning som jag lägger ner här och nu. så då var det avklarat, skönt.

släckte ni under Earth Hour förut förresten? jag satt med tända ljus och datorn på batteridrift och kollade på guldfeber med erik och mackan. kände att jag fuskade lite, men bara lite.. nu har jag ont i magen och känner att sova blir allt mer lockande. gonatt och adjö för ikväll!

TIMO RÄSERKALLE 2010


timos nya skiva ljuder ur högtalarna. timo räserkalle 2010 tycker jocke. jag dricker te. tidigare idag var jag och pratade med kurator. vi pratade om prestationer, självkänsla och positivt tänkande. sånt är bra ibland. inget mer med det.

PMS


hej på er mina trogna läsare. trots att jag varit borta ett bra tag så har ni hållt er kvar ändå, det tackar jag hemskt mycket för. men idag har jag en sån där jättedum PMS-dag, det kanske ni kan ana på bilden här ovan. jag är glad, men med en underton av varför vara glad? jag är nöjd, men med en känsla av oro. jaa ni hör ju, en äkta PMS-dag.

jag ska i alla fall försöka att mota bort de där dumma hormonkänslorna och ha en bra dag ändå. snart ska jag ner på stan och möta upp mamma för att göra stan i någon timme eller två. ett nytt legg ska jag fixa, nya jeans ska provas, presenter ska köpas. fullt upp.

puss på er tills vidare!

KÄRA BLOGG

ehm.. hej. hej bloggen. det känns som vi glidit ifrån varandra lite. som att vi har prioriterat bort vår tvåsamhet ett tag. känner du som jag? jag tror så. jag vill i alla fall säga förlåt och förklara mig lite. jag har haft så mycket dumma tankar i mitt huvud allt för länge och dessa behövde jag göra någonting åt. ensam. jag förstår om du blir lite arg för att jag inte anförtrodde dig, men ibland känns det som att det inte alltid stannar i dina öron. jag har kommit på mig själv med att ha prestationsångest inför vad jag berättar för dig också. jag vill att du ska tycka att jag är den duktigaste tjejen i världen, som tränar, äter nyttigt och har MVG i alla ämnen. men jag kan inte vara det hela tiden, kan du förlåta mig för det? jag försöker förlåta mig själv för det och det går ganska bra. små steg i taget. men jag saknar dig på nåt konstigt sätt, samtidigt som jag tycker det är rätt skönt att slippa bevisa mig för dig. du är rätt krävande om sanningen ska fram. men här är jag ju nu igen, och ber dig lite om förlåtelse. och hoppas på att du ska be mig om ursäkt tillbaka. kan du göra det? kan vi lägga ner alla de där oskrivna kraven som du sätter på mig? för isåfall tror jag att det kan bli vi igen.

PÅ VÄG

jag är på god väg. livet är för bra för att förstöras.

BLOGGPAUS

jag lever! har tagit en liten blogg-paus bara. kommer tillbaka i sinom tid när jag fått ordning på mig själv.

GÖR MIG FRISK NU


alltså varför blir man som mest träningssugen då man verkligen inte får träna? som nu då jag är förkyld. nu är jag sugen på ett spinningpass drypande av svett, ett gympass med trappmaskin, crosstrainer och benpress där jag knappt orkar gå efteråt, eller ett yogapass där jag bli vig som en katt. åååh jag vill träna NU.

GLÖM PÄLS ODLA SKÄGG


man är ju trogen projektet.

DAGENS ASGARV



NAVELSMYCKEN FRÅN BODYJEWELRY.SE


http://www.bodyjewelry.se/black-magic-p-1186.html


http://www.bodyjewelry.se/fanzy-darling-p-881.html

sitter i skolan och har projekt. folk spelar kort, skriker eller sitter och slösurfar. rätt skönt. i alla fall, jag letade upp länkarna till de såååå fina navelsmyckena som jag har på min önskelista. ifall någon skulle vilja köpa det till mig i present. bara ifall liksom... (a)

THEY ARE HERE


YES, studentkläderna har äntligen anlänt! jag är barnsligt överlycklig.

CHAOS

jag känner mig så jäkla worthless. både fysiskt och psykiskt är jag ett kaos. jag orkar inte med det här.

KRONFÅGEL HERE I COME?

sådärja, då har jag äntligen fått iväg min ansöka till kronfågel. pju, känns skönt. nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas på att de anser mig vara en perfekt kycklingfabriksarbetare. huhuhu.

förövrigt så mår jag skit idag med ont i halsen, huvudet och en rinnande näsa. förkyld. att jag alltid ska lyckas pricka in att bli sjuk till projektet. hur som så ska jag inte stanna hemma den här gången eftersom projektet lär behöva varje vaken minut det kan få. jippie.

nu blir det gossip girl. adjö.

ENSAM-MYS


ikväll var det tänkt att jag skulle ha melodifestivalkväll med snusen men eftersom det var all in för min del igår så mår jag inge vidare och känner att jag gör bäst i att stanna hemma. jag har laddat upp med djungelvrål (godaste som finns) och en massa vatten. nu börjar melodifestivalen och efter det blir det filmen world trade center. stor gråtvarning alltså. trevlig kväll till er!

STUDENTKICKOFF





igår var GRYMT. tack så himla mycket allihopa! dessa crapy bilder och video får stå för den första delen av kvällen. puss

KLACKARNA I TAKET


förfest med klsstjejerna följt av studentkickoff på stat - NU KÖR VI!

AJAJAJ

oh my lord. har just läst ikapp 68 blogginlägg och uppdaterat mig om minst lika många statusuppdateringar på facebook. hur är det möjligt att jag på endast ett dygn missat detta?

hur som helst är jag sjukt trött idag. igår var jag psykiskt instabil (läs: tjurig på idiotlärare, mig själv och hela tillvaron) så efter dansen stack jag till vingåker och gosade ner mig hemma hos jocke. otroligt välbehövligt. vaknade sent för att vara mig och pluggade lite filosofi medans jocke snarkade. missade bussen med några sekunder och spelade detektivspel. tog nästa buss hem och gjorde dagens distans. hängde tvätt och skrev ännu mer. oroade mig över allt och inget och fick ont i ryggen. pluggade filosofi och fick ont i rumpan. och där är jag nu. nästa steg blir sängen.

XOXO

sitter och sköljer munnen/tandköttet med hexident och har min dagliga ångest. hexidentet för att få bukt med tandköttsinflammationen, ångesten för att jag tvingas till skolan själv idag. ledighet och skolk av mina vänner är inget jag är stormförtjust i. som tur är har jag bara två lektioner idag så jag ska nog lyckas överleva.

nu: läsa om afrikanska unionen och sedan knata iväg till duveholm. adjö så länge!

BALKLÄNNING

provade just min systers gamla balklänning, sitter som en smäck! om du läser emma, tack så mycket för att du motvilligt lånar ut den ;) det känns grymt skönt att ha klänning fixad, speciellt när man hör alla andras panikartande funderingar. för mig är det bara studentklänning som behöver införskaffas och den tvingar jag min kära mamma att sy. lite bra grej.

annars då? skola idag igen, göran sjöng några toner på religionen, ingen träning på grund av helvetesvädret och en massa gossip girl. åh, jag är fast.

FANTASTIC MR FOX


AWSOME. alltså den här filmen är ett måste att se! döm inte ut den efter 2 min, fortsätt kolla för det här är en av de bästa filmerna jag sett på länge. fantastic mr fox alltså. SE DEN.

RSS 2.0