FEST NÄSTA

nu är jag färdig pilot. nu kör vi!

(förövrigt så vill jag så jäääääääääkla gärna ha sommar. åh vad mysigt, varmt och bäst.)

LÖRDAG

namnamnam, har just mumsat upp gårdagens mörötter och dipp. så gott. nästan så jag funderar på att slicka ur skålen..
i alla fall, idag är det lördag och näst sista dagen på lovet. känns knappt som jag hunnit få in att det varit lov? pengar har jag dock lite mer av nu än innan. att jobba kan vara förjävligt, men när man får pengarna så känns det genast lite bättre. ganska mycket bättre.
om ett tag ska jag kila ner på stan och möta upp snusen och kolla in den där robin bengtsson, lyssna på lite låtar och knäppa några bilder med min dåliga mobilkamera.
det är nog bäst jag sätter lite fart här. later!

DAGENS


trevlig musik hittade jag här.

READY SET GO

ääh, det blev inget impulsande idag inte. det jag hade tänkt göra var ta hål uppe i vänstra öra, men när jag var på blodcentralen fick jag veta att om jag piercar eller tatuerar mig så måste jag vänta 6 månader innan jag får ge blod. what to do what to do, jag fick helt enkelt lägga den idén på hyllan och satsa helhjärtat på att bli blodgivare nu istället. blodtrycket och kärlen var förövrigt bra så om jag nu inte har någon hemsk sjukdom som HIV så är jag redo att börja ge. wiiie, längtar!

btw, det blir inget av utklädelserna jag tänkt. på lördag är jag pilot!

POSITIV, JAG?


vet ni vad? jag har fått ett jobb! ett väldigt litet jobb som innefattar städning av två kontor en gång i månaden. inte så mycket att hänga i julgranen tänker ni. jag tänker YES, några hundra kronor mer per månad! imorgon blir första städningen och jag tänker ta med mig snusen som hjälp och sällskap.
på lördag blir det halloweenfest förövrigt och jag funderar över utklädnad. det står mellan pippi, catwoman och indian. vad tycker ni låter bäst? eller kanske något annat förslag?
nu ska jag fixa iordning te och ta fram broccoli till lunchens soppa, sen ska jag vila ögonen på heroes. later!

P.S. kl två ska jag till sjukhuset och ta prover för att se om jag får bli blodgivare. läskigt! jag kan bli så himla hypokondrisk när det gäller sjukdomstester. PS.2 senare kommer ni att få se resultatet av en impuls som innefattar lite smärta, bling och en nål. det ni!

SPÅRNING

har äntligen efter hur länge som helst fått hem bilderna från ewis vinkväll! och jaa, vad ska man säga? ibland spårar det helt enkelt.






HARD WORK WORK

jobbsi jobbsi, i två dagar har jag och snusen sprungit runt i skogen och släpat nedhuggna träd och tjänat kosing. skitjobbigt, men skittrevlig när man har så fint sällskap. och för att fortsätta traditionen att spela in filmer när det blir tråkigt så kommer här några minuters inblick plus lite bilder. njut! (skitirriterande bakgrundsmelodi får man stå ut med ibland.)



innan vi stack till skogs röjde vi ner någon slags häck som var som bambu och läckte vatten!

E.T.

fina trädgrenar vid namn herr krokodil, snigel och haj. "den där kan du hänga smycken i!" ;)

CRAVINGS


från lindex, bikbok, gina tricot, euro sko och HM.

det här vill jag gå runt i NU.

gubbjävel

hatar är ett starkt ord, men du är tamigfan bland det värsta jag vet!

MED ANDRA ORD


hemska röst.. men men, det vara skitkul att spela "med andra ord", definitivt nåt att ta fram flera gånger! observera elins fina STOOP! i slutet ;)

PICS




1. elin, sanna och mig själv 2. livliga diskussioner i "med andra ord" 3. louise och malin med min snorgulgröna drink som malin gillade skarpt!

lite bilder från i lördags. ohyggligt mycket osmickrande bilder, men hej och hå allt kan inte vara perfekt. sandra fattas dock på varenda bild också! har ett litet klipp som kommer upp i sinom tid också.. herregud när ska man börja inse att ens egen röst inte låter som i huvudet? ujuj.

nu är jag så hungrig att jag snart börjar knapra tangenter här. så fort mamma kommer hem med mjölk och ägg så ska jag slänga ihop pannkakor. mums!

LET THE MUSIC PLAY


nu sticker jag iväg och träffar den saknade snusen över en kaffe och spanar in HM som anlänt till lilla hålan katrineholm. sen jäklar ska jag gymma järnet!
bjuder på en låt gör jag också. later!

kolla kolla!


helgen har bestått av högskoleprov, tjejkväll hos malin ute i sköldinge och jocke. tjejkvällen ser ni några minuter av här ovan. varsågoda och njut!

Teach me, I know I'm not a hopeless case

vet ni vad jag vill ha?
en systemkamera (alternativt en jäävligt bra digitalkamera)
massvis med nya snygga kläder
en klippning/toning av håret
en ny plattång
volymtång


självklart behövs det en massa pengar då. så ett jobb skulle ju sitta fint det också!
jag ger er en gammal goding.


KIRRAD BIFF

YES, då var äntligen studentkryssning totalbokad och klaaaaaar! biffen är kirrad. ca 750 spänn utan mat (ganska galet dyrt då!) kommer det gå på för mig, och det får det väl vara värt. kommer ju hamna med klassen på samma kryssning som bla snusen så kan ju inte bli annat än super!

nej nu ska jag bänka mig vid tvn med min godispåse och  smaska trots att magen redan säger lite emot. imorn är det högskoleprovet, det här är min uppladdning! HEJ

6 AVSNITT TILL?!

hahahaha, vem hittar typ 6 avsnitt till av prison break som hon missat att kolla innan the final break? jag såklart! inte konstigt att jag tyckte slutet var sjukt osammanhängande och dåligt. ser ut att bli en PB-kväll för lovisa här!

STRESSAPA

med risk för att låta alldeles för klagande och "tyck synd om mig", så kommer här ett litet inlägg. ta det med ett andetag och försök tänka på att jag kan vara rätt positiv nån gång ibland också.

magen värker för andra dagen i rad, håret är risigt och dött, hyn är ett helvete som jag inte kan hålla mina nervösa fingrar borta ifrån, huvudet går i 180 åt alla möjliga håll. med andra ord, jag har gått in i en stressperiod.
en jävla massa skolarbeten, muntliga redovisningar, nationella prov, höga krav, bristande självförtroende och rädsla att inte räcka till. varför ska det vara så himla svårt att se på sig själv utifrån, med samma okritiska ögon som man använder när man ser på andra?
högskoleprovet på lördag, övergiven och lämnad hela helgen. det finns stor risk för en tjockishelg med en massa gottande.
nej skit, jag har ju inte ens några pengar.

blodgivare nästa!

blev just uppringd av blodcentralen (eller vad heter det? aja, där man ger blod i alla fall) och fick en tid för blodprover. wiiiiie ett steg närmare att få ge blod nu! hoppas verkligen inte att jag har så lågt blodtryck som jag tror, och inte får ge. det svartna nästan alltid för ögonen när jag reser mig och ibland blir jag alldeles spagetti i kroppen. äsch, bara att hålla tummarna. nästa torsdag gäller det!

DAGENS ÄCKEL

huuuäähhh!!!! det surrade här runt mig ett tag och min första tanke var en jobbig bananfluga så jag viftar till med handen utan att egentligen reflektera över vad det är för något. fluan ger sig inte utan sätter sig på min arm, jag ska just blåsa bort den då jag ser världens största mygga två cm framför näsan på mig! SMACK och det blev en stor äcklig sörja av den. jag hatar kryyyyyp.

091019

god morgon alla måndagströtta! trots att jag har en sjujäkla sovmorgon idag så vaknade jag ändå vid halv åtta, trött som ett as och kunde ändå inte somna om. jaja bara att se det positivt, tänk så mycket mer man kan hinna med om man vaknar tidigt! som till exempel... hm.. äta frukost vid tvn... byta om 2 ggr.. hetsa loss på håret.. sätta om håret 3 ggr... sånna där jätte nödvändiga grejer alltså.

nej nu ska jag kila iväg till skolan snart med första stopp matsalen, skolmat - namnam! bjussar er på en bra låt också. later!


HEARTBEATING


hemma hos jocke finns det en söt hund.

hej hej hej! helgen har rusat förbi som alltid, så inga inlägg har det blivit här.
i fredags fylde min fina mamma år så hit kom släktingar och syster och firade med lingondricka, lingonpaj, lingonbullar, lingongrottor och äppelpaj. äppelpaj, mitt i lingon-temat. mamma tyckte det behövdes åtminstone en grej som inte innehöll lingon, och det blev då äppelpaj. den var förövrigt det godaste jag ätit i kakväg på vääääldigt länge. ååh.... i alla fall så fick mamma en jätttttttttttttefin stickad tröja av emma. jag blev kär direkt och tänkte genast knyckar-tanken. men det var tydligen ull i tröjan, och mamma är kinkig med kliande tröjor så vips så var tröjan min försenade födelsedagspresent från emma istället! ja tack.
resten av helgen har bestått av en hel del gottande hemma hos mormor, en massa raseriutbrott (har gått in i en sån period igen, skit), jocke♥, träning och en sväng i kylan med min fina snus. ganska fina grejer när man tänker på det.

förövrigt så har jag kollat klart på prison break nu. vad i helvete vad det för slut?!

muffinssmet + lat lovisa = sant

varför blir jag alltid så himla sötsugen på torsdagar? torsdagar av alla dagar? idag fick jag för mig att jag skulle slänga ihop lite muffinssmet och slicka i mig. skitgott till en början, illamåendeframkallande efter ett tag.. men men, man lär sig av sina missar!
fick veta av min gamla THD-kompanjon att det visst går att lämna blod i katrineholm, så nu är jag anmäld! wiiiie, hoppas att jag är frisk och passande så jag kan få börja ge. jag är pepp.

blodgivare?

ååh, är det bara jag som vill ge blod? göra någonting vettigt här i världen?
jag är jättepepp på att göra det, men tydligen så kan man inte ge blod någonstan i hela sörmland. hur sjukt är inte det? närmaste blodbuss åker runt i örebro och östergötland.
aja, jag får filura vidare på det här.

de fick mig glödhet och frusen, men det fick gå över som ingenting alls.

igår höll jag på att bryta ihop ännu en gång av stressen som skolan ska envisas pracka på en. svenska- och religionfrågor, engelska c rapport, dans, tidsbrist och saker som att hinna leva snurrade runt i huvudet om och om igen. jag fixade det hela genom att skippa dansen, kladda ihop frågorna och sticka till vingåker och leka med jocke och knapra godishalsband framför house. mycket nöjd över valet! engelska rapporten blev jag just klar med också, och trots att lennart kommer såga den totalt, så är jag jäkligt nöjd över att ha gjort den så noggrannt jag bara kunnat. mer går ju faktiskt inte.

nu ska jag sticka till gymmet och försöka orka med en timme crosstrainer+trappmaskin och eventuellt magmaskin (snällasnälla inga spännisar där). later!

DAGENS


if you ask the question then it's always yes

såg att jag helt glömt bort att tala om vad jag haft för mig hela helgen. inte ett enda blogginlägg har jag släppt ifrån mig!
i fredags åkte jag till vingåker och kollade på johan falk med snyggingen och bara hade det mysigt. åkte hem så tidigt som tio lördag morgon för att sätta mig i "oranga faran" och åka till norrköping. snappade åt mig två par leggings (lackisar, och sammet, äntligen!), en tröja/tunika, ett vitt baslinne och en svart tajt vanlig klänning som jag letat efter rätt länge. fyndades nu för 99 spänn, gillas! när vi kom hem så svidade jag om och tog mig längre in i nävertorp för fotboll/festlighet följt av krogen med gamla fina gänget. mucho bueno. vid halv tvåtiden satt jag på nattbussen och ramlade sedan in hemma hos jocke.
skitbra helt enkelt!


taggad snus som säger "ingen har nog gjort det HÄR tecknet förrut!"

"inte det HÄR heller!"

storfiskarn.

i'd come for you


åh åh åh.

EN LITEN SKIT


jamen titta vad jag hittade bland en massa gamla bilder. en 14-15årig lovisa.
jag är mig rätt lik, eller vad tycker ni?
ja, om man bortser från de överplockade ögonbrynen, det oplattade håret och tandställningen som gömmer sig där inne i gapet förstås.
några kilo har jag packat på mig sen dess också men äsch, vad gör det i den stora världen egentligen?

OPEPP

satan vad jag inte är effektiv idag. borde plugga en jäkla massa engelska inför provet på tisdag men hur skoj känns det på en skala? jag borde ta reda på all skit som ligger och skräpar i mitt rum också men det lockar inte heller någe vidare. träna är något som också borde göras. har inte vart på gymmet på en vecka(?) och känner mig som ett icakasse full med fläsk som bara går runt och dallrar. jävla förkylningar.
nä nu får det vara nog på klagande och bortförklaringar. nu: PLUGG! later: GYM!

BEGÅVAT


jag sitter här med ögon stora som tefat och tittar på det här fantastiska. nevnarien som tecknar.

varför får jag inte på mig dina blåjeans?

åh åh åh vad härligt väder det ser ut att vara ute, solsken och småkyligt! attans att jag verkligen inte orkar ta mig ut bara.
jag har just skrivit klart distansen vi hade i svenskan c och känner mig ganska nöjd med resultatet. uppgiften var att skriva en utredande uppsats och mitt ämne fick bli Vad är livskvalitet? tyckte det kunde passa sig bra eftersom det är ett rätt luddigt och flummigt ämne, precis som mig själv. jag lyckades som vanligt koppla ihop ämnet till mig själv och snurrade in på kroppsideal och att man ska vara nöjd med hur man är, inte försöka eftersträva det ouppnålig som vi möts av i alla veckotidningar. man skulle alltså kunna kalla mig dubbelmoralen själv.

anyway, uppsatsen är klar och blev med blankrader precis lite mer en ett A4 som var minimigränsen. YES.
nu ska jag fortsätta lyssna kentlåtar och laga till lunch att lugna min hungrande mage med HEJ!

YOU GONNA BRING YOURSELF DOWN

åh.  vad.  jag.  är.  trött.
tisdagar är inte något att leka med, skitlånga och släpiga rakt igenom.
religionsprovet som jag hade på morgonkvisten var ju inte heller nåt att hänga i julgranen. en massa krafs om bibeln och en massa shalom och tenach(?) som jag inte fått in i skallen eller ens sett skymten av i boken.
för att dryga ut listan med jobbigheter lite mer kan jag tillägga att jag fryser, har ont i halsen och är HUNGRIG.

sen är jag inte ett dugg sugen på morgondagens distansuppgift heller.


snygga tjejer på fest i sköldinge för ett tag sen.

DET KALLAS TUR

vet inte om det beror på att jag har någon slags bra form av PMS, men jag går runt och känner mig glad över allt bra som finns. eller snarare så känner jag mig besatt av att träffa alla fina människor och bara skutta runt ute bland höstlöven.

fast nu är det stressen som börjar ta över, religionsprov om 20 min HEJ!

EN AS BRA SNUS


min energispridare, min bästis, min snus.
allt detta är min fina vän ewis. så fort man tillbringat en endaste minut med henne så är man genast glad och positiv till det mesta och skuttar hela vägen hem.
hoppas du förstår hur jäkla tomt det skulle vara i fisens liv om snusen inte var där :)

(danne är läcker i bakgrunden!)

en varm säng... ja tack!

är det bara jag som gärna skulle strunta i att gå till skolan idag? bara ligga hemma i sängen och mysa. eller ta en tur på stan i solen och kylan, och fika och bränna pengar som man inte har. nej nu blev jag bara ännu mer sugen!
suck. det är bara att ta sig i kragen, smälla på sig stövlar och vinterjacka (ja den åker på nu framöver!) och cykla iväg! PEACE

JAMEN TITTA


frågan är...

om man ska ta och baka lite bullar och käka upp bulldegen kanske? idag är ju ändå den ultimata dagen för det. egentligen borde jag plugga religion nu men det orkar jag verkligen inte. känner mig äkta söndagsseg och sunkig så det blir prison break för hela slanten istället.

men först, bulldeg. later!

honey you are a rock



fint och vårigt. nu är det bara regnigt och kallt. usch.

förövrigt så var jag till friskis imorse och tränade slut mig totalt. en timme kondition (crosstrainer &trappmaskin) + mage. hela jag var spagetti efter det och ansiktet var tomat-rött och drypande av svett. resten av dagen har jag tänkt ägna åt prisonbreak, te och mys hos jocke. namsinamsi. PEACE OUT

i'ts hard to steer when you're breathing in my ear

jag vet en som är världens bästa pojke.
han heter jocke.
och vet ni vad? han är MIN! ♥

RSS 2.0