smokers outside the hospital doors

klockan är bara lite över nio och jag har redan käkat frukost och hängt vid tvn. alltså vaknade jag astidigt som vanligt. jag har fått någon spärr som gör att jag inte kan sova längre än till nio. både bra och dåligt, man hinner ju med en himla massa mer saker om man inte sover bort dagen, men om alla andra bestämmer sig för att just göra det, sova, så skiter sig ju upplägget ändå.
nu vill jag tex väldigt mycket sticka ut och springa i det fina vårvädret medans alla ligger och snarkar, men ewis som ska vara min löparkompis idag ligger fortfarande kvar i sängen.

vad kommer dagen mer att erbjuda då? sanna och elin kommer hit vid fem för våffelkväll med film och massa våfflor såklart. innan dess ska jag försöka få tiden att gå utan att bli totalt tristessdeppig. lite städning, brödbakning, solning med ewis ska väl kunna lyckas fylla ut tiden rätt så väldigt trevligt.

men nu ska det äntligen ut och springas, måste förbränna gårdagens godispåse som så lätt slank ner.

TJA!

svettapa igen

gissa vem som tog sig ut på en springrunda i eftermiddags? JAG! fifan vad duktigt av mig, nu måste jag få vara lite stolt över mig själv. *glääääänser och är väldigt harmonisk tack vare prima endorfiner*
jag sprang den vanliga rundan som jag rätt så flitigt sprang i somras, och jag orkade nästannästan hela innan jag kända att nu kommer det snart komma äckliga saker upp från min mage och ut ur min mun. men en ca 7 km blev det i alla fall, det ska man vara riktigt nöjd med för att vara så här på vårkvisten.

nu ska jag värma lite smaskig mat som mamma så snällt ställt i kylen så att jag ska slippa laga en massa när hon har rymt iväg till örebro igen. sen blir det snaskande på äckligt godis och någon förhoppningsvis bra film på tv.

just ja! innan jag avrundar här tänkte jag bara säga ett par visa ord jag gått och tjurat på i mitt ryggont,
alla ni killar där ute, tänk på att ni har det jävligt lätt som är just av manligt kön.

peace!

dreggel

så jävla god mat. jag vet någon som ska laga mat för fulla muggar i helgen.


dagens dans


är det bara jag som tycker att jag låter som carina berg?

pretty please

kan inte alla som läser min lilla fina blogg slänga en kråka i komentarer va? några vet jag dundersäkert vilka det är, men sen finns det andra jag inte har en susning om. så snälla, en liten kråka? jag ska ge er en fet belöning!



määh besviket. jag ser ju att ni är betydligt fler som läser er lata små filurer. ta er i kragen!

snö

idag har jag bestämt mig för att vara på bra humör. trots att jag inte kan göra övningarna, sticka ut och springa, eller ens gå i den här snöstormen så ska jag försöka se positivt på saker. det finns många saker jag inte gillar men det gäller att inte låta sig besegras av dem. nivet, det finns ju en väldigt massa bra saker också. som kompensation för gårdagsens hatlista kommer här en jävligt bra lista:

1. finfina vänner & en finfin jocke
2. en frisk familj och släkt, som faktiskt är rätt så bra
3. jag är ju också fri från hemska obotliga sjukdomar
4. mitt rum som är ganska så mysigt efter om-möbleringen
5. mina raka fina tänder efter tandställningshelvetet
6. min mobil som är så röd och fin med världens bästa ljud
7. det faktum att det faktiskt kommer rulla in pengar i slutet på den här veckan
8. att jag, trots alla motgångar som kommer dyka upp, bannemig ska till hultsfred och se killers i sommar
9. det är söndag och jag behöver inte vara i skolan, utan kan vara hemma och vara skabbig utan att nån behöver bry sig
10. två söta små hamstrar (som jag ska ta bättre hand om i framtiden)

titta vad mycket fint det finns! det gäller bara att sålla bort skiten.
på tal om skit, nu ska hamsterburarna rengöras för första ggn på mångamånga veckor.

tjenis!


hatlistan

jaa jag kan riktigt höra jublet när jag nu kommer här med dagens tredje inlägg. ni får väl ha överseende med att jag har så jävla tråkigt helt enkelt.

när man sitter hemma en hel dag (en lördag till och med) och läser om folk som gör sig i ordning för  festligheter och mys, folk som har tränat eller folk som bara är så jävla snygga, så är det lätt att man ilsknar till i sin jävlighet. därför kommer här dagens hatlista:

1. mig själv (tada! skulle kunna få ihop flera punkter inom ämnet men jag väljer att bespara er det)
2. gulligullande par
3. uppbokade människor
4. förkylning
5. p-piller (och all skit de för med sig)
6. mamma (som är hemma och som är tjurig på mig tillbaka utan anledning, enligt mig)
7. pizza (för att det är gott?)
8. pengar (att de inte existerar)
9. äckel kyla
10. mitt internet ( för att det laggar som fan och tar 10 min för att uppdatera en sida)

trevlig kväll!

och nu vill jag slå ner någon

jag har tråkigt. AS TRÅKIGT. och så fortsätter PMSandet vilket gör att jag tänder till så fort jag inte får som jag vill.
ex: jag säger till mamma att ikväll tycker jag vi äter pizza. nej säger hon. jag dampar loss, börjar nästan grina. resultat: lovisa får pengar till pizza som hon kan äta i sin ensamhet ikväll eftersom ingen har tid eller lust att leka med henne. stackars unge.

ring ring, who is it? DESTINY

jag är så jävla förkyld. det ringer i ögonen, halsen är igenproppad, näsan är full av snor och det sitter fortfarande en massa nysningar där inne och retar. vilken underbar lördag.

det var kanske inte världens smartaste drag att bege sig ut i kylan igår för filmkväll, men jag behövde lite socialisering. jag klarar inte att vara hemma och rulla tummarna på helgen. därför står jag idag inför samma problem som igår kväll. what to do ikväll? funderar på att höra efter med lilla gänget om dom vill komma hit och kolla melodifestivalen. och kolla när jag snorar, det blir en bonus. sugen på pizza är jag också. kanske skulle ta och fasta hela dagen och slå till på en smaskig fettbomb till kvällen? mycket lockande faktiskt.

vaknade förövrigt lite tidigt idag som jag gjort hela det här lovet. innan nio. tiiiiiiidigt! det spelar ingen roll hur sent jag lägger mig, hur trött jag är, ändå vaknar jag nio. så vad gör man då? man kollar på bolt för andra ggn. den är ju så söt.

nu fryser mina fötter till is, dags att hoppa ner i sängen igen och njuta av mycket trevlig musik.

peace!

så jävla snorigt

det går inte en minut utan att jag måste snyta mig eller torka ögonen fria från tårar (orsakade av nysningar som sitter fast inne i näsan och bara är jävligt irriterande).
åkte ut till finjocke igår och myste med en massa lost och film. förkylningen blev inte direkt bättre av att kissekatten hade bestämt sig för att gosa ner mig med en massa kattbaciller och göra mig alldeles allergisk. så kan det gå.

nej nu avlider jag här, ska leta fram den största tjockaste tröjan och klä på mig den. och snyta mig.
ikväll blir det film hemma hos martin och jag planerar att slå till på lite ölkorv att snaska på. mömsi!

TJA!

prosit

här sitter jag. PMSig, småsjuk och lyssnar på hide and seek. och är as lat.
jag har inte klivit utanför dörren sen i tisdags och övningarna ligger lite på halvfart eftersom jag inte vill bjuda in förkylningen på en längre vistelse än behövligt.
sen så är jag jävligt sugen på att äta hela tiden. heeeeela tiden. det gäller att hålla en himla koll på sig själv, jag försöker väldigt ofta lura mig att det inte är sug jag känner, utan hunger. bullshit som heter duga. man är inte hungrig var 10e minut.

nåja, motion behövs även om man är sjuk så nu ska jag knata bort till norr och belöna mig med en solning.

tjenis!

bolt

jag har i en veckas tid, om inte mer, laddat ner bolt och idag bestämde den sig för att äntligen vara klar och redo att avjutas.
jag hade mina föraningar om att den skulle vara en besvikelse, ännu en dålig film med torra skämt, dålig handling och skänslan av att man sett allting förrut. men icke! inte för att jag är så himla kräsen, men jag gillade den. skrattade på många ställen, och blev kär i tjockishamstern. kolla på han liksom:

söööööööööööööt. som sagt, en kul film så den borde ni se. men se den på engelska aight? dubbning förstör allt.
nu ska jag ta mitt värkade huvud och gå och lägga mig.

tjenixen!

lksajflkejoifojeirjerijfyf

jävla piller. jag vill bara gråta, skrika, slita håret av mig, slå ner mig och allt annat som gör ont som fan.
och jag känner mig så jävla patetisk.

i can't take my mind of you

nu när det är lov så har jag inte tid eller lust med bloggen så uppdateringarna kommer ligga väldigt lågt.
och jag är typ sjuk så ni kan ju tycka lite synd om mig också.

en fin bild från en fotomåndag får hitta sig hit.

and off we go

nu tar jag mitt pick och pack och kilar till mormor för lite lek med kusinen och hushållssysslor.
och kanske tjäna lite kosing. hihi.

TJA!

vilken färg har själen älskling

sitter här och fryser ihjäl. har på mig en massa kläder men det hjälper inte ett dugg. jag sattsar 5 spänn på att jag kommer bli sjuk bara för att det är lov.

festen igår blev över förväntan. folk skötte sig i stort sett felfritt och var glada, fulla och trevliga. det kladdades med spritpennor på kroppen också vilket man kanske kan ångra idag när man har armarna fulla med saker som J-MAN och SNUSEN<3. men sånt är fint, lite så att man tänker tillbaka på P&L.

ikväll blir det sleepover här hemma hos mig med ewis och becca. kolla beck och käka godis i vår fina bakfylla. men så ska det vara, det är ju söndag.


<3

let's grow old together and die at the same time

en perfekt solig och trevlig dag. och ikväll vankas det fest!
see ya'll ikväll!

dan före dan före sportlov!

näst sista dagen på projektet avklarad. lite otroligt slappt och trevligt som vanligt med lite datasurfande, mobilspelade (jag är helt fast!), övande på redovisningen och spånande om morgondagens utklädnader. jag ska vara en lortig liten rövardotter och de andra i gruppen ska vara matrix, harry potter, james bond och scream.
jag känner mig ganska så trevligt pepp inför redovisningen. vi är en skitrolig grupp med hyfsad koll på upplägget, och som dessutom kommer vara riktigt farligt snygga. det blir ju inte så mycket bättre!

lite bilder har jag att dela med mig av idag också. malin var snabb på att snappa åt sig mobilen på spanskan som så många ggr förr.





en liten bild på väg till anstalten efter att ha dansat loss på idrotten får hänga på också.
nu ska jag kila till ner till stan och sedan sätta mig på bussen till vingåker. trevligt tycker jag.

TJA!

Katie Melua - If You Were A Sailboat

 

finfinfinfinfinfin. ♥

If you were a cowboy I would trail you,
If you were a piece of wood I’d nail you to the floor.
If you were a sailboat I would sail you to the shore.
If you were a river I would swim you,
If you were a house I would live in you all my days.
If you were a preacher I’d begin to change my ways.

Sometimes I believe in fate,
But the chances we create,
Always seem to ring more true.
You took a chance on loving me,
I took a chance on loving you.

If I was in jail I know you’d spring me,
If I was a telephone you’d ring me all day long.
If I was in pain I know you’d sing me soothing songs.

Sometimes I believe in fate,
But the chances we create,
Always seem to ring more true.
You took a chance on loving me,
I took a chance on loving you.

If I was hungry you would feed me,
If I was in darkness you would lead me to the light.
If I was a book I know you’d read me every night.

If you were a cowboy I would trail you,
If you were a piece of wood I’d nail you to the floor.
If you were sailboat I would sail you to the shore.

If you were sailboat I would sail you to the shore.

If you were sailboat I would sail you to the shore.


dance, dance, dance.

det lilla personliga brevet är nu inlämnat på tempo. lite besviket att de tänker slänga det efter en viss tid, och att jag då måste springa ner igen och sträcka fram en ny lapp. men men, alltid ett steg på vägen. nu ska jag leta vidare efter fler ställen som kanske vill ha en "glad, spontan och trevlig person" sen blir det lite korv och iväg till dansen.

TJA!

jag är en liten skit.


en apelsinpundare.

klisterboll

idag har varit ännu en riktigt fin dag. soligt, kallt väder, glada människor, trevliga lektioner. jag känner att jag befinner mig i lite av en känslomässig högkonjunktur.

idrotten var ett riktigt plus i kanten (tänk att höra det från pessimist-isa). vi körde klisterboll som måste vara den sjukaste "sporten" i historien. hur kommer man på att man ska sy fast kardborrband på västar, o att man sedan ska springa runt och fånga bollarna, inte med händerna, utan med bröstet och kardborrbandet? sjuuuuukt, men så himla roligt! det är nåt man borde leka oftare. det skulle i alla fall hålla mig på idrottstimmarna.

sanna och jag höll oss kvar i skolan idag också, och var flitiga på fotot. vi hann ta lite bilder ute innan solen gick ner, det var trevligt för omväxlingsskull. brukar ju alltid vara kolsvart när vi börjar lektionen halv fyra. men inte nu längre! jag har vår på känn.
några fina bilder lyckades det knäppas, och lite fler bilder från förra ggn togs hem också så nu sitter det en otålig mig här och väntar på att delade mappen från sanna ska snabba sig lite.

ska passa på att träna lite under tiden, idag känner jag för att bli riktigt svettig och äcklig. jag är så mysig!
TJA!

puss

jag har en så härlig känsla i hela kroppen. glad, nöjd, helt enkelt väldigt tillfreds med situationen.
och väldigt mycket kär.
mer behöver inte sägas. ♥

eagle eye

filmkvällen hemma hos martin bjöd på eagle eye. för jäkla bra, ett måste att se.

everybody look down, it's all in your mind.

igår orkade jag ju inte knåpa ihop nåt inlägg så istället kommer gårdagens fina akrobatbilder idag.




jag och elin är så snygga och smärta.
dagen idag har varit kort och lugn. skolans nätverk slutade fungera så vi fick kila hem tidigare, eftersom det ända vi gör på projektet är sitter vid datorerna och filurar och utan internet så funkar ju ingenting. oj vad ledsna vi blev.

nu ska jag diska och fundera på hur jag ska lägga upp dagen. solning, övningarna och promenad bort till coop långt bort i fjärran för att köpa godis ska planeras in på mest smidiga sett. sen blir det filmkväll hemma hos martin som så väldigt ofta.
bäst att man rör på fläsket,
TJENIS!

i brist på ork till annat

hej bloggeeeen! idag har jag bakat scones.

(bara för att jocke tkr att det är så här man skriver en äkta blogg)

nu ska vi fixa röda tråden

det sägs att man ska nischa sin blogg för att få ökat flyt på läsarna.
jag har funderat och funderat (i flera minuuuuter) på vad min röda tråd kan vara, men har inte lyckats komma fram till nåt över huvudtaget.
dagens outfit är uttjatat och skulle kännas aningen krystat, ta en massa fina biler kräver an bra kamera, livsstil & hälsa känns tråkigt. lite förslag skulle sitta fint. vad vill man läsa om egentligen? jag är ju utseendefreak så jag läser bara modebloggar i princip, fina bilder och kläder är ju alltid lockande liksom. kom med ett bra förslag så ska jag baka en smaskig kaka till dig eller sy en finfin vetekudde kanske! (mutar)

nog med tänkande för idag, jag ska strax knata ut för lite lek med snusen. jag har nämligen inga mer prov innan lovet så jag har för första ggn på länge fritid! det känns rätt så trevligt må jag säga.'


för 5 år sedan hade man väl aldrig kunnat  tro att vi skulle bli så fina vänner.
då var det ganska så starkt ogillande från båda parter. sicken tur att man växer upp!

vi dansar och råpluggar

idag började dansen efter juluppehållet och självklart lyckades jag med min fina förmåga att läsa fel (eller inte läsa alls..) på lappar, och vara där en timme för tidigt. så kan det gå när man är virrig.
lektionen var rolig trots att det var jäkligt svårt med en massa nytt och avancerat. vi hade vikarie som tydligen var van vid lite högre nivå på dans så jag flaxade mest omkring men gjorde mitt bästa (kordinationen är ju då inte mycket att skryta med).
fellefells var för en gångs skull med på lektionen så jag fick äntligen någon att flamsa runt med. trevligt säger jag.

nej nu ska jag träna lite övningar här innan jag återgår till att råplugga ekonomi.
prov imorgon och jag ska göra så jävla bra ifrån mig att det finns inte!
projekt har vi också i två veckor och det är roligt och givande och jag ska vara jävligt duktig där med för det är SKOJ!
(jag är fortfarande den där positiva typen!)

TJA!

You know that I love you, go on

ja idag är jag en tönt som tänker skryta lite med ett litet framsteg, det får ni tåla.
kolla på det här:



det är magrutor som man kan ana! att träna de jäkla övningarna varje dag ger bannemig resultat, även om det tar en himla massa tid. börja med dem så ska ni nog få se själva!

nu ska jag sova o hålla tummarna för att jag kommer ihåg geografin.
självklart kommer jag det!
peeeeace

bulletproof

ååh vad jag inte vill ha geografiprov imorgon.
inte ekonomiprov på onsdag heller.
jag pallar inte lära mig mer saker, det fastnar inte, jag orkar inte.
men jag ska kicka skiten ur proven, fifan vad bra det ska gå!
(positiv inställnings sägs göra mycket.)

att titta på en snygg elin kanske också hjälper?


walking on air - kerli


hittar inget bra klipp utan videon, tycker den mest förstör. men jag gillar låten nåt grymt.

söndag

och jag är shluuuuuuut. man ska gå upp tidigare än halv fyra, då är man inte död såhär på kvällskvisten.

helgen har varit jättetrevlig rakt igenom, fredag - lek i sthlm med ewis, lördag - snabbträff med ewis på donken + åka till jocke och mysa, söndag - snarka bort hela dagen i vingåker. like it.

sen så har jag blivit väldigt väldigt sugen på att börja sjunga igen. men jag gillar inte alla kristna kyrkkörer, det är så långt ifrån min grej man kan komma. jag vill sjunga i band! såå, lust att starta ett band med mig? :D

RSS 2.0