NOT THAT I DON'T LIKE YOU, I'M JUST AT A PARTY AND I'M SICK AND TIRED OF MY PHONE RINGING



1. sååå fina shorts! 2. nya gardiner och julstämning!

först och främst, ursäkta den usla bildkvalitén men min fina walkman har bara två ynkliga mp.
idag efter skolan var jag på stan med min lilla mamsi och införskaffade mig en julklapp (från mamma till mig, hehehe) och även ett par mys/sov-shorts som känns riktigt juliga. ååh älskar dem redan! mjuka, fina och billiga. 75 spänn tror jag de gick på då det var 20 kr rabatt. sen har vi sattit upp nya gardiner i mitt rum så nu är det jul här inne också. röda med små hjärtan, skitfiiiina.

ne nu är jag hungrig som alltid, ska slå till på frukt och te! puss på er

FÄRGADE LINSER


jag är sugen. jag har alltid haft något extra till bruna ögon, och de svarta vill jag ha bara för att kunna se ut som maya i heroes. jag är inte nörd?

färgade linser ifrån partykungen.se.

TELEPHONE/LADY GAGA FT. BEYONCE


(inte den officiella videon förövrigt)

TONIGHT I'M NOT TAKIN NO CALLS, CAUSE I'LL BE DANCIN

idag är jag så jäkla trött så att jag nästan funderar på att gå i ide (som förövrigt är bland det sjukaste jag kan komma som djur gör. jag menar, sova en hel vinter?!). stand upen igår var över förväntat och Dominik Henzel ("rätt glas, och rätt bågar!") var skitkul! efter det var jag svinhungrig, vilket leder till tjurig, så så fort jag kom hem till jocke smällde jag i mig ett dussin mackor och slängde mig i världens största säng.

idag är jag tjock igen och orkar inte röra mig en meter i onödan. jäkla söndagar.

so whatever you say, it’s all fine by me, who the f@#k anyway wants a Christmas tree

alltså det måste var nått fel på min mage idag. jag har hela dagen varit konstant hungrig. heeeela tiden. otroligt jobbigt när man försöker hålla igen på småätandet för att försöka kompensera alla chips som tröståts igårkväll. ibland är det bra träligt.

idag har jag inte gjort nåt speciellt över huvud taget. vaknade åtta, stack och tog ut pengar, laddade på mobilen (äntligen!), glodde heroes, tog en promenad i spöregn, lökade vi datorn, pluggade ytterst lite religion, heroes igen, läste luftslottet och blev hungrig för tusende gången. här är jag nu, hungrig och frusen väntar jag på att klockan ska bli sju så ewis o jag kan hoppa på bussen till vingåker och gå på stand up.

nä nu jäklar måste jag äta! lyssna på den här apbra låten så länge!


COMHEM/JUDITH


hahaha jag älskar den!

KNOKK


knokk.se

jag är sugen, men i så fall vilken färg?

JULFEST!

stickad tröja i vintrig känsla, håret uppfluffat till max (TACK gud för dust it!!) och naglarna är målade i jultema. eller aa.. det ser mest ut som det gtåt och dött tio myggor på mina naglar. hur gick det till?

strax ska jag sticka iväg hem till martin och hjälpa till med lite småfix, sen blir det julfest! det är i alla fall vad jag har planerat, sen vad han tycker spelar inte det minsta roll för nu har jag peppat med jullåtar ett par timmar och känner inte för att sluta.

god jul mina vänner, lika bra att börja i tid!

REGNIG FREDAG

hej! nämen, vad gör hon hemma nu tänker ni?! kanske är det så att jag fick ledigt från de sista lektionerna, kanske är jag allvarligt sjuk och var tvungen att åka hem ögonaböj, kanske är jag så otroligt skoltrött att jag inte orkade med att gå på bilden själv, kanske blev jag teleporterad hit hem helt plötsligt av en mystisk rund farkost som susade över himlen? ni får själva välja er favorit, hemma är jag i alla fall.

jag är så sjukt jäkla aptrött att det finns inte. blodprover och munsprickor tyder ju på att jag har järnbrist och det kan man visst bli trött av. måste vara det då. jag ska testa nåt järntillskott (blutsaft, låter väl gott?) nästa vecka så får hålla tummarna på att det hjälper.

nu ska jag göra något annat. oklart vad dock. borde man städa kanske?

KAPPAHL HAR LYCKATS


kilade in på kappahls hemsida för att se om det kunde finnas nåt att utnyttja lite rabattkuponger på, och döm om min förvåning när jag hittar allt detta! jag har alltid varit rätt så anti till kappahl, men nu får jag medge att de tagit sig rejält i kragen. härvilljagbrännapengar.

FUCK YOU, FUCK YOU, IT'S OVER


jag har saknat glasvegas, äntligen tillbaka med nytt!

ÅT SKOGEN

kort och totalt onödig dag idag. kände redan då jag vaknade att detta inte var en höjdar dag. hade NP writing i engB på morgonen sen kunde jag sticka hem och göra några mattetal. provet gick förövrigt åt skogen och var nog bland det sämsta jag skrivit. herregud. jag glömde bort hur allt stavades, fick hjärnsläpp och skrev på en knackig engA-nivå. blir så irriterad när jag vet att jag kan bättre!

aja, nu ska jag göra något som jag vet kommer lyckas bra en sådan här grå skitdag - läsa steig larsson. hej!

till david:

eftersom du inte är så väluppdaterad på bloggen så svarar jag dig här istället! jag tror inte så mycket alls på läkemedelsverket faktiskt, de pillar med tabletter och ämnen som kan vara bevisat farliga i längden. så vem vet, om 10 år kanske det kommer fram att vaccinet innebar någon form av nedsatt immunförsvar? eller någon annan bieffekt? ett exempel, amalgam användes för att laga tänder med för inte längesedan, det kom fram att det kunde vara farligt och man tog bort det. detta gav ändå effekter. det jag menar är att det här vaccinet känns förhastat och inte tillräckligt genomtänkt.

sen att läkemedelsindustrin inte tror en sekund på alternativa behandlingsmetoder är ännu ett tillök på min minuslista. dessa behandlingar är ofarliga och jag vet av egen erfarenhet att de faktiskt hjälper. nyligen har en forskare tex kommit på att astma går till 90% att bota med hjälp av en förändrad andningsteknik. fantastiskt tycker jag! så varför proppa i människor en massa tabletter i de fall det kan finnas ett annat alternativ?

blev skitlångt det här, men det här är något jag tror på och vill (i alla fall försöka) försvara. nu säger jag nattinatti!

är det bara jag som inte tänker vaccinera mig mot svininfluensan?



PIGGLET

just nu känns det som att alla ligger hemma och mår skit efter vaccinsprutan. jag tycker det känns lurigt, något som ska skydda men som innehåller kvicksilver och som dessutom inte ges till vissa i andra länder vill inte jag spruta in i armen.

pratade med kinesiologen igår om vaccineringen och enligt honom är influensan för de flesta inte mycket värre än ett förkylningsvirus med feber. kvicksilvret i vaccinet kan däremot vara en större risk för kroppen än influensan (om jag fattade det rätt). det finns ett annat vaccin mot svinis som är ofarligt, men detta finns inte att få tag på i sverige men däremot i andra länder. varför spruta i befolkningen ett vaccin som kan vara farligt när det finns ett ofarligt att välja?

jag ska inte vaccinera mig, däremot ska jag tvätta händerna ypperligt noga och använda handsprit!

jealousy, turning saints into the sea, swimming through sick lullabies, choking on your alibis


en dagens på det. killers<3

för lågt hp-värde?

skitskitskit. blodcentralen ringde nyss och sa att jag hade för lågt hp-värde, vilket är för lite järn (?) i blodet om jag fattat det rätt. förmodligen kan jag då alltså inte bli blodgivare, men ska för säkerhetsskull dit för stick i fingret och se en extra gång. får hålla tummarna att det bara var något tillfälligt förra gången.

om inte så sticker jag och tar hål uppe i örat på direkten! alltid finns det nån fördel.

911125


haha göran är bra go.

behandlingen igår gick hur fint som helst. det blev dock ingen vanliga kinesiologibehandling den här gången eftersom att jag av nån anledning börjat svara sämre/segare på den. så den här gången var det två behandlare som tittade, tryckte, kände blodtryck på mig. lunga 9 nånting nånting, njurarna är lite svaga. bara genom att känna på mitt blodtryck så fick de fram att det var nåt krux med nån del av lungorna och att mina njurar inte var i full form. jag tycker det är riktigt häftigt! sedan fick jag akupunktur på fem ställen; magen, benen och handlederna. har ni precis som jag hört att akupunktur är en baggis, att det knappt känns eftersom det bara är en typ knappnål sticks in en liten bit? det gjorde as ont! kanske beror det på att nålen prickar i just en sån punkt som de ska, men det kändes som att nålen var en fiskekrok när han försiktigt vred på dem.
i vilket fall som helst så blir jag lika överraskad varje gång jag är där och känner att det faktiskt händer grejer i kroppen.

men nu babblar jag på för länge, dags att ta en dusch oxh klä på sig! puss

KINESIOLOGI/ÖREBRO


imorgon ska jag bara ha 1½ lektion för sedan sticker jag iväg till örebro med mamsen. där ska det bli en varsin omgång av kinesiologi (alternativbehandling mot tex allergier). hoppas att jag kommer vara lika snygg som han ovan!

ACNE/FAVORITE


acne 2795 kr.

satan vad snygg. öppen rygg, paljetter och lös passform. vore jag rik så vore den min på direkten.

TODAYS WANT TO WEAR


så här vill jag gå runt idag. gillar starrrrrrkt alltihopa, speciellt väskan och skorna. åhåhåh. allting går nog på en jäkla förmögenhet tillsammans (och var för sig..) så jag får väl nöja mig med att sitta här och drömma.
jag har ingen aning om vart allt är ifrån då jag satte ihop kollaget på polyvore.com som har hur många märken och affärer som helst att välja på när man sitter och knåpar.

(ser att jag lyckades ha klockan markerad när jag printade, skit. tänk bort det så blir det mycket finare ska ni se!)

SUNDAY/091122


the cobra snake.

då var det söndag och helgen lider mot sitt slut. måste det alltid vara så att dessa två dagar går dubbelt så snabbt som alla andra dagar? förjäkligt är vad det är. helgen har i alla fall bjudit på både bra och dåligt. mådde som en påse hackade mandlar i fredags men hade trots det trevligt hemma hos ewisen med idol-mys. det var ordentligt upprörda utrop när det kom fram att erik hängde löst.

igår tränade jag först på friskis med felle tills svetten lackade (läs forsade..) och sedan tog jag mig hem och plöjde heroes i många timmar. vid sjutiden tog sig en skapligt uttråkad lovisa sig ner till bussen och åkte till vingåker och spelade monopol. väldigt underskattat spel som jag och ewis förövigt vann med hästlängder, utan fusk självfallet.. efter detta gick jag vidare till jocke och skrattade ihjäl mig till pablo francisco.

nu vet ni det och nu ska jag överväga att fortsätta läsa i luftslottet som sprängdes. HEJ!

I've been doing what I like when I like how I like it's joyless


we'd like to know a little bit about you for our files, we'd like to help you learn to help yourself


nu har jag varit vaken i mer än två timmar och klockan är inte ens tio. hur svårt ska det vara att INTE börja spika upp tavlor kl halv åtta en lördagmorgon? dags att bli en tjurig granne snart och sätta upp lapper i trapphuset?

jaja nog klagat, om en timme ska jag bege mig till gymmet och träna järnet med fellefells som äntligen ska skaffa sig ett friskiskort. innan dess ska jag lyssna vidare på simon and garfunkel. lyssna ni med vetja! (ignorera beatlesbilden som har hittat fel)

ORKAR INTE MED NÅGON RUBRIK


huvudvärk, illamående, trött och lite glad. så skulle jag kunna beskrivas idag. huvudet har känts som en tickande bomb hela dagen men trots det så lyckades jag skriva matteprov som enligt mina egna beräkningar borde bli minst godkänt.

nu ska jag glo heroes o hoppas på att magen och huvudet bestämmer sig för att sluta fred. hej!

DJUPT DÄR INNE

lita på folk. lita på folk.
jag har himla svårt för det. jag tror inte riktigt på att folk kan tycka om mig, tycka att jag är trevlig prick som är helt okej. det kopplar inte ihop. de måste vara så att alla bara låtsas. om jag själv ser alla de där bristerna, hur ska någon annan kunna undgå dem? jag antar att det hela ligger i självkänslan. där har vi verkligen en sviktande trampolin. upp som en sol, ner som en pannkaka, ena dagen kan jag känna mig relativt nöjd och glad (i alla fall accapterande) medan jag den andra dagen har förstört allting för varenda kotte. hur? kanske att jag är så tråkig att det stör människor, kanske att jag är så dålig på matte att folk blir irriterade, kanske att jag inte borde ha hälsat först på den där personen, kanske att jag inte är tillräckligt snygg för att vistas ute bland människor?
och jag blir så arg! så förbannad på mig själv som tänker de här idiotiska tankarna. dag ut och dag in, vem mår egentligen bättre av att jag gör det? vinner jag själv på att trycka ner mig? blir jag en roligare person, blir jag snyggare, tycker folk mer om mig, kommer jag att bli lyckligare då? NEJ. nejnejnejnejneeeej. varför ska det vara så jäkla svårt att få in?

CUTCUTCUT/NYKLIPPT

med babylent, nyklippt hår sitter jag nu här. var nere till frissan (med nere menar jag max 30 m bort, smidigt! 250 ville hon bara ha också. herre min skapare vad bra för min dåliga ekonomi!) och kapade topparna och klippte upp. det var välbehövligt om vi säger så. vänta inte mer än ett halvår mellan klippningarna... i alla fall, något som jag alltid får höra när jag sitter hos frisörer är att mitt hår är väldigt lätt att jobba med och lätt att få volym på (utan volymtång alltså). i helvete heller tänker jag när då sliter hit och dit med mitt hår, varför skulle jag då volyma och platta och tupera och "dusta" det vareviga dag till slitgränsen?

jajajaja, nu ska jag glo på heroes tills mamma kommer tillbaka från sin egen klippning, då blir kääääk. senare! (varför låter det så himla mycket konstigare på svenska?)

ONSDAG/NATIONELLA


sommar 08.

puhhh, nationella gick helt okej och trots att jag skrev i tre timmar blev jag klar först. sjuuuukt. jag hatar att bli klar först, tror alltid är det är nåt som man har missat som alla de andra sätter. men men, jag känner mig nöjd och det är väl rätt bra bara det!

och ja, vill bra gärna ha sommar nuuuu.

HELVETESJÄVLASKIT

skitskitskit. jag har lyckats att ha några stressfria dagar i helgen, men nu jävlar sprack det. dansen gick åt helvete, imorgon är det SVB nationella - skrivning, torsdag redovisning ENC. jag hänger miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig.

SÖTA UNDERKLÄDER


allt utom hårbandet från H&M, det kommer ifrån bokbok.

kom inte och kalla mig porrtant nu för att jag lägger upp korsetter och grejer, jag lovar att jag inte tänker börja trippa omkring iklädd lårhöga lackstövlar och piska bara för det! men erkänn att det är sjukligt snyggt alltihopa? älskar den röda färgen och spetsen (frågan är bara när man ska klä upp sig så här dant under kläderna?), och de små rosetterna och "slitsen" på trosorna som man bara ser om man tittar riktigt noga. sen kan man ju fråga sig vad hårbandet gör där bland underkläderna? snygg kombo kanske? jag vill trä det äver skallen under kyliga vinterkvällar i alla fall.

BE CREATIVE


bild.
vet ni vet ni vet ni vad? jag tror, eller ne jag är riktigt säker på, att jag har gått in en ytterst kreativ period. jag vill bara sjunga, spela (mest piano, som jag förövrigt bara kan blinka lilla stjärna på, men vad gör det?), måla, fota och dansa. det bara spritter i benen på mig!! dock kommer alla denna kreativitet inte så mycket längre än just till "jag vill-fasen" vilket är tråkigt. om jag hade en massa pengar över så skulle jag sticka och köpa färger och taveldukar och bara gå loss! kanske ska önska sig lite sånt i julklapp?

NODDING MY HEAD LIKE YEAH, MOVING MY HIPS LIKE YEAH


söndagar kräver feelgood musik!

HAMSTER JA/HAMSTER NEJ?
































jag saknar min små älsklingar. mjölkmage, chili och tilde (som jag inte hittar någon bild på nu). åååh, jag lovade mig själv då mjölkis och chili hade dött att aldrig köpa en liten hamster igen, eftersom jag tröttnar och inte orkar ta hand om dem, men nu blir jag så himla sugen. en mysig liten boll som kan bli så himla gosig och tam bara man ger den tid. tilde blev som en liten bebis, kunde ligga på rygg i handen och sova. ååh söta lilla älskling. sen dog han på ett hemsk sett och jag kunde inte gör något mer att gråta och hålla honom i handen och försöka lugna tills han drog det sista andetaget. hemskt!
jag får fundera vidare, just nu lutar det starkt åt en ny liten hamster.

ÄR DET OKEJ OM JAG ÄR TJOCK IDAG?

för jag orkar verkligen inte röra mig en meter i onödan.

ETT ÅR

idag är det lördag, och den 14:e november. förra året på exakt den här dagen följde jag med snusen på fest. vi stötte ihop med två killar i trappan. en var mörkhårig, brunögd och snackade om toaletter, michelin-smile och kickflips. ett år sedan, 14 november.
bästa året jag haft.

jocke ♥

SOM NU SOM DÅ ÄR JAG KLUVEN, FÖR JAG VÄXTE UPP I ETT MITTEMELLAN

hej hej hallå! dålig uppdatering här, jag har haft fullt upp med att gå runt och oroa mig för det ena och det andra och inte riktigt funnit ro till att kladda här. men nu är i alla fall det mesta avklarat/utrett, bara en eng c redovisning kvar på torsdag och den ska jag sätta som en smäck så inget att tänka mer på där i onödan.

igår var det äntliiiigen fredag och jag slog mig samman med gänget och spelade ölspel och pratade skit. riktigt trevligt trots en dunkande huvudvärk. självklart så blev det ett fint klipp på det hela också. här hade vi kommit till att ha reglerna inga namn, inga pekningar och bara snacka ljud. haha roligaste ölspelsomgången jag vart med om.

GOURMET

förätten var himla god, varmrätten himla god, efterrätten galet god! ojojoj, mätt i magen. 168 spänn och förätten bjöd snusens mamma på, man tackar så mycket! annars hade jag kännt mig ruinerad nu. eller vänta, det gör jag ju ändå.. äh, ibland får man unna sig! SNARK

CRAWINGS


när man har tid över så är det kul att titta runt efter nya kläder som man inte har råd med. allt det här skulle sitta riktigt fint nununu! allting är ifrån H&M och bikbok.

ser nu förövrigt att det bliv nåt struligt med PS, allt är ju svartvitt! vilken tur att allt ska vara svart i verkligheten också. förutom armbanden, där är det guld detaljer. men visst är allt skitsnyggt?!

nu ska jag kila iväg för att haffa ett par stövlar om de finns kvar, sedan blir det gourmetmiddag med snusen på linden. känns lyxigt och mysigt. later!

BEFORE THE STORM/DUET

lyssna på det här.
det är nästan så att jag skäms... men jag kan inte låta bli, låten har etsat sig fast i gillardelen av mitt huvud och förtjänar att bli DAGENS. så varsågoda!

WORRIES

åååh. denna ständiga stress. vill inte tjata om den, vill inte skriva om det, vill inte påminnas om den.
skitsamma, allt man är rädd för och känner sig osäker på ska man utmana sig till. för vet ni vad? man klarar allt! några fjuttiga redovisningar är bannemig inget undantag.
den där oron kan slänga sig i väggen.

I'D RATHER BE WITH YOU, SAY YOU WANT THE SAME THING TOO

jag är så trött att jag skulle kunna somna sittandes. det verkar inte hjälpa att lägga sig tidigt, eller att ha sovmorgon. jag vaknar ändå åtta av att magen skriker maaaaaaaaaaaaaaaaat. det är ett skit vara hungrig hela tiden alltså.
just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra i en timme innan det är dags att sticka till skolan (för lunch... herregud, jag börjar redan bli hungrig). det lutar åt heroes.
bäst jag sätter fart, annars hinner jag aldrig se klart. ha en fin dag hörrni!

AND RIGHT NOW I STILL SEE THE WAY THE MOON PLAYS THIS TUNE, THOUGH OUR LIGHTS DIED


gammal bild från fest i sköldinge. snygg.

jag är klar med svenskaredovisningen som jag ska ha i slutet på nästa vecka. hur bra avslut på helgen är inte det! det jag aldrig tycks lära mig är att jag faktiskt kan skriva ihop arbeten rätt fort bara jag börjar. det jag skrev nu tog ca 2 timmar och var nästan roligt. fan vad bra jobbat lovisa! nu klarar du av redovisningarna gallant också, och sen kommer du känna dig bäst i världen! (självpepp är viktigt vetni.)

en liten sammanfattning av helgen tänkte jag ge också (den kursiva stilen ha fastnat, går inte att ändra, irrrrriterande):
  • fredag - hemmakväll med mamma framför tvn med en påse djungelvrål. GOTTTTT, och tove och erik är bäst i idol. galet bra.
  • lördag - sprang runt på stan med snusen och brände pengar på nödvändigheter och nya örhängen. senare fest hos sandra i valla och ännu senare mys hemma hos snyggjocke.
  • söndag - snarkade järnet i stort sett fram tills bussen gick. kom hem och skrev redovisningen.
resultat: en mysig helg trots alla snurrande tankar i huvudet.

nu tänker jag kolla heroes och mysa med te. later!

downdowndowndowndown everybody falling down

med nya örhängen och ett humör inställt för party sticker jag nu iväg mot valla! där blir det födelsedagsfirande för sandra som blir 18 vid tolvslaget. grattis, o kilar jag! TJA

UNDER THE PAVEMANT - THE BEACH


en dagens bjuder jag på här!

MAMMA ÄR SÖT

hahaha....nämen..! hahaha... jamen just det!... hahaha...

så här låter det från vardagsrummet där mamma sitter och tittar på mr bean. ensam. pratar alltså med sig själv. haha, jag tycker det är rätt så gulligt. bäst att jag sällskapar henne. later!

JAZZZIGT


grannen spelar skyhög jazzmusik, klappar lite då och då i otakt, mitt visakort är spärrat och jag har ett jävla irriterande munsår.

vad kan man säga, det är fredag mina vänner.

DAGENS


så himla fint fint fint.

URK

jag ska inte skriva så mycket här idag, jag besparar er från att bli översköljda med klagande och oroande. men bara en grej ska jag låta er veta att jag tycker riktigt illa om.
den där dumma tanken som gör att det ska vara så himla svårt att låta sig själv vara glad mitt i all stress.

skitskitskit, jag vill vara glad, är glad, får inte vara glad.

DAGENS #2


jisses vad jag spamar inlägg idag. så kan det vara ibland! här kommer i alla fall en dagens nr två, riktigt fin att lyssna på när man sitter och tittar ut i snöyran.


98 ST KORT


alla mina 98 bilder har kommit. jag behöver en jävligt stor ram.

DAGENS LÅT


DET ÄR ONSDAG


herre min skapare. jag är klar med eng c - bokredovisningen, det snöar och stressen som konstant tycks bosätta sig i min kropp har lagt sig en liten aning. klockade mig själv när jag läste redovisningen förrut och det blev ca 4 minuter. skitlänge enligt mig, antagligen preciiis tillräckligt enligt lennart. nu är bara frågan hur jag ska lyckas memorera allting i skallen?

jag har en idiotisk egenskap vid namn blackouts som väldigt gärna vill hoppa fram så fort jag ska tala om något direkt ur minnet. det spelar ingen roll om jag läst en text tusen gånger, ändå vill den bara försvinna när det väl gäller. hittils har jag ändå lyckats ta mig igenom muntliga redovisningar tack vare att jag fuskat med ett helt renskrivet manus. jag läser inte rakt av och stirrar ner i texten, utan jag kollar (försöker i alla fall, är ju redigt rädd av mig) på publiken med jämna mellanrum. men att jag har texten där framför mig, som en livlina, gör att jag kommer ihåg så mycket bättre.

men den här gången är detta inte tillåtet. såklart, det är ju eng c med lennart vi talar om. HUR SKA JAG DÅ ÖVERLEVA? uuuuuuuurrrrrrrrsssss. jag ska försöka prata med lennart, se om han kanske kan var liet förstående i alla fall.

nej nu ska jag stå och titta på snön ett tag, HEJSI!

BILDBOMB PÅVÄG HEM TILL MIG


puuuuh, har just laddat upp 98 bilder på fuji direkt som snart ska vara på väg hem till mig. bland annat denna ovan, från i somras. fuji har specialerbjudande just nu (möjligt att det bara var för studenter med csn) så det gick bara på 29 kr för frakten. hur bra som helst! så fort korten dimper ner i brevinkastet ska jag smacka upp dem alla till ett kollage på väggen. kommer bli super.

nu är jag skittrött och funderar på att slänga mig i sängen så fort jag druckit upp mitt te. NATTI!

VILL INTE RIKTIGT


en väldigt liten lovisa + en katt som hette zero.

bara jag som inte alls kände för att gå upp imorse? bara jag som inte alls känner för att ge sig ut i blåsten? bara jag som inte känner alls för att sätta mig i skolan och vara duktig?

suck. att ta sig i kragen lockar inte heller nåt särskilt.

HALLOWEEN






alla bilder har jag snott här!

här ovan ser ni gårdagens halloweenfest i bilder. riktigt trevligt med trevliga människor. jag var pilot i kläder som jag hittade på leksaksboden, i strl 140 typ, men det gick fint det också. glajjerna snodde jag till mig hemma hos snusen, det blev som grädden på moset. folk var otroligt seriöst utklädda, nästan så man tappade hakan (bild 2 är ju ett jävligt bra exempel, det ÄR faktiskt inte johnny depp!).
när de andra bestämde sig för att åka in till stan senare kilade jag och mötte upp jocke istället. sen var kvällen slut och jag slocknade i en varm säng.

idag är det söndag och jag känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon. hatarhatarhatar allt som måste göras och idiotiska lärare som... är idioter.

nu blir det heroes, HEJ.

RSS 2.0