men jag älskar det ju

hohohoho fifan vad jag har käkat idag.
- en redig frukost med fil o müsli, knäckemacka
- en för redig lunch med 2 portioner quorngryta o ris
- två smörgåsisar till mellis
- fika bestående av muffins o varm choklad
- två pallade äpplen
- lite wook
- massa knäckebröd (utan nånting på faktiskt så lite bra där)
- en till smörgås bara för att jag var så jevla sugen
- lite torkade plommon o morot emellanåt

det är ju nästan så man blir tjock av titta på skiten. ordning o reda imorgon, skärpning.

done!

första projektet avklarat o jag är rätt nöjd med resultatet. skapligt asnöjd med min egen insats då jag blit asmkt bättre på att snacka med folk, bossa lite nivet. jag har alltid varit den där tysta jäkeln som bara ehihi, okej! dom här veckorna har det varit isa som delat ut order o det har känts som ett jävligt stort steg. duktig mig.

fikade med snusen idag innan dansen o det var trevligt som alltid. snusen är bäst :*


o elvis kirrar humöret!

idag på fotot så fick vi framkalla förra gångens rullar o den här gången hade sanna o jag lyckats få mer än 1½ bild att fastna på den. då blir man glad!
det gick vilt till inne i mörker-rummet o det var virriga händer o fotogrejer överallt. fummel fummel men vi grejade det ganska så galant ändå.
när vi kliver ut i friheten sen vid halv sex är det hur fint väder som helst så sanna o jag bestämmer att ikväll är det promenad med fotande som gäller! lite dåligt lyckat då det han bli kolmörkt innan jag hann ut.
min kamera är ju inte den nyaste o bästa heller då det enda man kan knäppa är saker som är perfekt belysta.
det enda jag kunde fånga var det här:

  

duktigt jobbat.

hej bakis!

igår var det THD-party hemma hos david ute i bie för alla fint inbjudna. grymt kul kväll med en massa nicokickar, rundgång på snus o tuggummi, en hel del sång o dans, o lite tröstande o hjälpande.
rätt så mkt toppbetyg liksom! bilder får ni snart kolla på bdb, inget ni vill missa!

adjö.

skolkortet har anlänt. fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
det finns ingen annan utväg än att skjuta mig. lite surt när jag börjat gilla läget här o när det äntligen blivit helgen jag längtat efter hur länge som helst. så kan det va!

see ya på andra sidan eller nåt.

knarkar't


hela dagen lång.

sörjer!

möhöhöhöhöööö. scrollade ner i bloggen o fick se stövlarna igen.
JAG VILL HA DOM.
dom är ju så perfekta ;(

vi börjar bli bättre. o vi gillar det!

det sitter fast en massa morotsbitar i käften på mig. det är ju förjävligt.
idag var jag en tjurig bitch o snäste bort folk så att jag kunde få ge mig ut o springa i min ensamhet. jag känner att jag gått in i en sån trevlig period alltså.
det var förövrigt en av de jobbigaste rundorna jag sprungit, ever. benen var bly så bara därför pushade jag det STORA extra o tog ett sånt där förjävligt extra varv. så nöjd efteråt när jag slängde mig på marken o ångade.
myggorna gillade mig också. dom fick dö.

en trött jevel.

fastnade på tradera av nån anledning o hittade en massa fina vintage grejer, bla ett par skitfina stövlar som jag nästa övervägde fråga mamma (ja jag är ett litet barn.) om jag kunde få köpa. hade nog visserligen köpt dom om hon sagt nej iaf, bara för att.
MEN. två sekunder senare när jag ska kolla till dom så är dom borta. puts veck! hann spara en bild iaf, men vad gör det nu när jag sitter här stövellös o trött.


det är sånt vi gillar

simon ringde ikväll:

- uppe hos är, i norrrrrrland, där käkar ni rääääänballar. (norrländsk dialekt)
- jaså det gör vi?
- jajamäään, o bäver.

<3


smäll till mig

aaaaaah. det där var en mätt o belåten suck om ni inte förstod det. har nämligen käkat världens näst godaste fiskgratäng. så god.
(känner att jag har skrivkramp o verkligen inte vet vad jag ska skriva, men jag kämpar väl på.)

just i detta nu så borde jag befinna mig i en danssal på DUD o dansa loss. eller hemma hos felle o spela mario kart. men som vi alla märker så sitter jag ist här, framför min gigantiska dataskärm o lökar (hihi uttryck jag snor från matilda som jag tkr är kul). felle o jag hade som plan att skippa dansen idag pga "otrolig trötthet & söndagskänsla-syndrom" o ist sitta hos henne o nörda mario kart som gamla tider.
jag backade som vanligt ur pga "otrolig trötthet & söndagskänsla-syndrom". jag är ju förjävlig.

dubbelhaka har jag skaffat mig också. det hjälps inte hur mkt jag än försöker övertala mig att det inte gör nåt att jag käkar så mkt som jag gör, "för jag springer o går ju så mkt jag bara hinner". ansiktet går inte att träna så nu jävlar får jag ge mig. man behöver inte äta tills man känner att magen vill explodera.

myggbett kliar

jag är trött som en... jag är trött helt enkelt.
filmtittande hos dannemannen med gänget var det ikväll. texas chainsaw massacre. yuuuuuk. jag hatar skräckisar som bara är äckliga.
vi behöver iaf inte oroa oss för monstret.
ewis: - men vadå, är den liksom verklighetsbaserad! lever han nu?!
danne: - näääää. isf är han ju pensionerad
.
vi kan alla sova tryggt. GONATT!

men hjälp mig då!

jag hatar HTML o alla jävla koder. jag är väl trög då, så säg hur jag ska fixa besöksräknaren! tack.

bye bye

jag hade glömt hur jobbigt men ändå lite mysigt det är att vara nere på specialisttandvården. det gör ont i min stackars lilla mun som fått utstå så mkt bravader när dom håller på o pillar o stoppar in en massa grejer, men dom är ju så snälla o pysslar om en liksom. det är ju lite mysigt faktiskt.
det var sista gången typ ever jag var där o det känns skööönt. det flesta besöken där har ju bestått av dragandes o slitandes i tänder o det kan jag gärna skippa nu när jag har mina fina raka tänder. hihi.

nu ska jag fortsätta pyssla lite med mina nyckelpigor som ska sättas upp i badrummet. TJA

thomas di leva:

- vem är den snyggaste kändisen enligt dig?
- månen.

alltså jag bara älskar honom! det kan ju inte finnas en mysigare människa.

o en till!

alltså är det någon som släpt en tvålbomb eller? det stinker tvål i hela nävertorp iaf. en liten upplysning bara.
märker att jag har blivit en sån där "blogga ofta o mindre" den här helgen. o det känns som en rätt så bekväm utveckling faktiskt.

det är ett jävligt liv

o vad möts man av när man öppnar köksdörren? en styckad grislever, en massa blod, o en mamma som säger: tkr du den ser riktigt okej ut?
NEJ DET TKR JAG INTE, DET ÄR JU FÖR FAN EN STYCKAD GRISLEVER.

the last king of scotland


så sjukt, så sjukt, så sjukt.

lite onödig fakta?

jag har suttit o klagat på min näsa hela kvällen. den gör piss ont. det håller på att utvecklas någon slags individ där. skulle chansa på en finne.

för bra för att vara sant. äsch!

http://www.trimgel.se/?gclid=CI6Z89SY6pUCFQyN1Qodc15peQ
jag är skapligt sugen på att testa. men det är pissigt dyrt.

film-mys

ikväll kommer det fina flickor hit.
pizza på nobel, en massa filmer o så lite dipp o gottis.
det blir trevligt.


lugn och fin som en nybakad mazarin

jag ska sluta tänka. helt o hållet så ska jag sluta att tänka hur jag kan uppfattas, vad som kan gå fel, vad som kan hända i framtiden. jag utelämnar med helt enkelt totalt till mina handlingar. o det känns wonderbart! jag ska bli en fellefells.

bäst

             

bababa

min öron kliar så inni helvete. mina hål i öronen alltså. jag har liksom hål i öronen. det är sjukt.

alltså kluuuuur

idag har varit en dag med mkt tankeverksamhet. jag har kanske ändrat åsikter, kanske gått o blundat, kanske helt enkelt ändrat mig. nånting är annorlunda o jag är grymt peppade på att se vad den nytänkande isa kan tänkas stöta på. ge mig en förändring, en totalförändring. vänd upp och ner på hela min vardag helt enkelt, jag bara välkomnar med öppna armar. nyfiken i aaaaaaaaam.

nog med filosoferande! dagen med projekt har varit bättre än igår iaf. vi har lyckats komma så mkt framåt som att sammanställa all fakta in på datorn o upptäkt att förmodligen så har vi samma fakta med flera ggr. fööööööck. aja det är sånt man får leva med, får väl pillas till rätta så gott vi orkar imorgon.

om någon missat det så gillar jag inte projekt den här ggn. det är alldeles för mkt "tänka själv, ta egna initiativ, planera själv" för mig att klara av med ett sånt där fult nöjt leende. det blir mest att sitta handlingsförlamad där vid datorn o slinka in på bdb ist. hihihihihihihi. slink in där o gör mig sällis va! jag behöver underhållas.

tänkte renskriva historian nu som jag känner mig rätt nöjd med. ett stort, fiiiiiiint släktträd har jag skapat o rätt mkt eget tankekrafs. bäst att kruse blir nöjd nu! vill inte göra mormorn besviken liksom.

TJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJA.

?

                          
o idag är vi förvirrade. allting förändras fram och tillbaka och jag klarar inte hänga med.

mätt i magen

smask! när mamma experimenterar med kakrecept för att se vad som kan bjudas på till hennes födelsedag tackar man inte ej till provsmakning. har satt i oss mumsigamumsiga kärleksmums o druckit te. det är mysigt.

var ute o spatserade på en lång promis förrut bort till svartbäcken. jag måste erkänna att med neverstore i öronen så kan man gå eller springa hur långt som helst. jag gillar neverstore vid dessa tillfällen. annars, mja han är ju söt iaf.
pallade mig ett smaskigt äpple där borta också. jag tror faktiskt att jag kan säga att det är dom godaste äpplena som finns. på måndag blir det att dra med sig sanna o elin dit för att palla lite mera. gratis är ju faktiskt grejen! speciellt när man brände minst 900 igår. det sviiiiiiiider.

ewis o jag satte oss nämligen på en buss till norrköping för att kolla in på myrorna o se om det kunde finnas nåt fint där som vi ville ha, men icke. jag hittade ett par roliga byxor som var ett alternativ, men jag blev ner röstad av mig själv till sist så där blev det inget. vi gick vidare till galleriorna o jag hittade mig en stickad grå klänning med stooor mysig krage på HM, o ett par svarta tyyyyyp chinos (jag har otroligt svårt för var det där gränsen går) på gina tricot. det var ett otroligt surigt o smådeppigt humör mellan oss men det blev lite bättre när vi kom fram till att det var mat vi saknade o satte oss o smaskade på ett fik ett tag. lite mer shoppande o ewis hittade en fin stickad tröja. måste säga att det var ett otroligt dåligt utbud på fina kläder. besviiiiket.
men iaf, kl blev fem, allt stängde o det var alldeles för många timmar kvar tills dubbel D:na skulle anlända o göra oss sällskap. vi hängde på mc donalds o såg människor komma o gå hur många ggr som helst o tillslut så får vi syn på två virriga huvuden där nere på gatan. vi blev genast på ett grejt humör!
vi skaffade oss lite goda grejer o sen tog vi plats på bion. patrik 1,5 o den var as gullig :') inte lika mkt komedi som jag förväntat mig men den var desto sötare. seeeee deeeeeeen.
sen åktes det hem o det blev allsång till navid. så skare va!
hej med er nu ska jag diska. HEJJJJJJJJ.


o det är snorigt där uppe

baaaaah jag får väl erkänna mig besegrad av förkylningen som attackerade mig med våldsam kraft igår. den gav mig ingen sömn inatt utan bara en massa sjuka drömmar som jag inte tänker dela med mig av här för vem vet vem som kan tänkas stöta på det. huhuhu jag blir äcklad av dom.

sååå här sitter jag hemma i min ensamhet o snorar. ska gå o svepa lite vitlök med citron nu för att utrota allt förkylningsvirus. hoppas på att bli bättre till kvällen då det ska bli käk o bio med ewisen o det får bannemig inte bli inställt! nejnej.

TJA!

!!

HEJ vad det inte bloggas här! har fullt upp om dagarna o sitter så lite här jag bara kan. men i'll be back in time! så så ge för fasen inte upp hoppet om min lilla blogg. den blir så ledsen då.


o jag säger bara, dagens tillstånd: LIVRÄDD.


Get away from me now, take your sweet face back.

idag är det mulet, segt, kallt = söndag. jag har kännt mig som en äkta söndagslovisa hela dagen.

släpade med mig ewis för att glo på basket i nyhemshallen idag o där satt vi o kände oss totalt missanpassade när vi inte fattade mkt mer än att bollen var rund. vi hann iaf uppfatta att dom vann o det var väl bra.

sen så har jag pluggat o städat hamsterburarna. o nu ska jag nörda the sims. eller jag vetefan.

I've got butterflies stuck in my stomach
I chase them off but they attack
I've got some sanity left but it leaves me
Because you keep coming back
And you're a heartbreaker, heartbreaker, heartbreaker
And you making me want you
A heartbreaker, heartbreaker, heartbreaker
And you making me want you

You making me want you

Get away from me now
Take your sweet face back

nejra - heartbreaker = BEST.

dagens

kan inte rå för att jag gillar den även fast den är en sån som jag hatar.




o så den här såklart. den är BEST.
http://www.youtube.com/watch?v=pxMNL3LIaq0&feature=related

lite bäst är jag allt.

hade världens peppkänsla förrut efter springturen o kände att, fifan vad duktig jag är! jag har sprungit ca 3 ggr i veckan ett par veckor nu o konditionen har blivit jävligt förbättrad. lite fett har nog blivit muskler också. men så klart, så fort jag kommer hem o tar mig en kik i spegeln blir det ett nerras. PISS. jag avundas alla som är nöjda.

blabla, har vart hos mormor idag o tvättat fönster o städat lite. fikat o ätit JÄVLIGT GOTT då  också självklart. fixade fram lite fakta om gamla tanter o farbröder till släktforskningen också o jag har tydligen bra gener i släkten! typ alla har blivit kring 90 år så jag håller mina tummar o hoppas på det bästa.

min mormor är är typ gulligast i världen också.
o så fick jag 200 spänn även fast mormors pension är typ likamed noll. för snäll.

jag fryser om fötterna nu. äta plommon, russin o se på film? aa fan det får det bli nu. min hjärna går på högvarv o det gillas inte. HEEEEEEEEEEj.

nerd

gissa vem som just skrivit en massa fin spansk grammatik o satt upp inne på toaletten? joo det är jag det! nu ska det minsann nötas ordentligt. kom fram till att det ultimata platsen är ju på toalettväggen. liksom när är det man står o bara vill vila ögonen på något? TANDBORSTNINGEN. så nu har jag en lång fin lista som jag kan glo på tills den etsat fast sig på min näthinna förevigt. vi håller tummarna för det.

eftersom niklas har flyttat till london så har vi fått amandas lilla mamma till spanskalärare ist. hon är bra, men eftersom vi är så inkompetenta hela spanskahögen så fattar vi typ totalnada när hon kör på med sin spanska lektionen igenom. iaf så tipsade hon om att om det var nåt mam skulle sattsa hårt på i spanskan så var det grammatiken. o titta vem som tagit åt sig! jag tänker faktiskt satsa lite på spanska det här året, mer energi än förra lär det iaf bli. det lär behövas om man ska lyckas sätta ett VG i år med.

föööörövrigt så måste jag skyta om att mina öron är typ BÄST på att läka. gör inte ont ett skvatt, har inte varat nånting alls, o är så fiiiina. nu är det bara hål i tungan som sattas, sen är jag komplett. aa, nästan.

en annan helt jävla galet otrolig grej som inträffat är att jag börjat gilla historia. jag! gilla historia! kan ni tro det eller? 
allt tack vare att agneta fick någe forskningspengar o skippade ha oss (tacka de övre makterna för det! jag hade seriöst tagit livet av mig om jag blivit tvingad till fler muntliga prov med henne.), så att vi då fick kruse. margareta kruse som jag fullkomligt älskar. den raraste, snällaste, mest intresserade läraren som finns. alltså man bara LER när man ser henne! jag är så jävla glad att vi fick henne att jag finner inte ord. nu har jag liksom en chans till nystart i historia :'D jag är så happpppppppppppppppppppppy. 

matgalen har jag blivit också. igen. som alltid. äter hur mkt som helst. bara så ni vet.

HERRRRRRRO!

puuuuues


även om dom säkert skickar ut detta till alla bloggare. det är lite häftigt att läsa att navid kommenterat.


hål i öronen!

                       
det kunde ni väl aldrig tro skulle gå när man har min mamma som är lite lustig.
skam den som ger sig helt enkelt! nu äre tungan som gäller nästa.

stolt eller vad!

ikväll sprang jag  rundan med ett extra varv IGEN. utan att ha som anledning att jag var så jävla hatisk mot mig själv, o utan att totaldö! så jävla stolt jag är över mig själv alltså :D konditionen blir bättre o bättre o jag vill tycka att fettet sakta med säkert förvandlas till muskler. endorfinerna är inte fy skam dom heller, jag älskar alltihopa! hihi så jävla längesen jag jag kände mig lycklig o typ nöjd över nåt jag åstadkommit. å nu njuter jag som fan!

imorgon är det skolfoto o jag tänker försöka lyckas gömma mig så gott det går o försöka se ut som en sån man vill ställa på högerkanten! min vänsta sida är nämligen the one i like lite iaf.

seeeeen så har jag en ashärlig sovmorgon imorgon. alla tisdagar faktiskt. börjar fem i tio (fiiifan vad skönt.) tack vare att klantarslena strulade med i-valet o la hela kursen på måndagseftermididdagar ist. så jag får faktiskt medge att jag tkr det är rätt okej ändå, jag gillar sovmorgon bättre än en ledig eftermiddag.

o imorgon ska jag ta hål i öronen! jag är lyckkkkkkkkkkkkkkkklig. mamma har gått med på det. är jag bäst på att få saker igenom eller är jag?
la fram att jag vill ta hål i tungan också. NEJ ALDRIG! FYYY VAD ÄCKLIGT!!!! fick jag till svar. men jag är inte den som ger upp, det är nu jag börjar min kampanj.

men kanske dags att krypa ner i sängen nu iaf, har ju ändå 4 lektioner imorgon. ååååååh! kom på att det är sjukt smaskig mat imorgon. nån fetaosgratäng OCH vårrullar. dom är ju förjävla bra på att fixa god mat till mig.

GONATT!


RSS 2.0