SJUK

Jag är levande död, har fått nån pangförkylning med 39 grader feber. Svimmade vid matbordet förut, känns stabilt. Skulle bara tala om varför jag inte är på uppdateringsfronten.

INGELSTAD/VÄXJÖ #3

Hemma från Skogsröjet! Jag är sjukt trött, seg och sliten efter två vilda dagar i skogen. Jag har en MASSA bilder att visa som vanligt, men det kommer senare för jag har ju inte visat sista delen från Växjö än. Det kommer nu!





Världens äckligaste pastasallad. Spyyyyr.











Hejdå Simon.

APNYLLE

Jag har så satans ont i foten och jag blir så trött på att jag aldrig kan vara helt kry. Är det inte benet så är det foten, är det inte foten så är det höften, är det inte höften så är det ansträngningsastman... Jag vet att man inte ska klaga, för det finns de som har det värre och jag vet att jag är lyckligt lottad trots allt, men det är fan inte lätt alla gånger.

Hur som så håller jag på och packar inför Skogsröjet imorn. Det ska bli skitkul, även fast vädret sviker totalt och kommer ge en massa regn. Vi ska ha det grymt ändå, vi trotsar krämpor och dåligt väder!

Dags för lite kvällse-te och sedan åka till Jocke kramas för en hel helg. Puss på er!

UPDATE

Ny header och ny bredd på bloggen. Jag tycker det blev grymt, rent och snyggt och bredare. Vad tycker ni?

LOVISADAGEN


Idag är det min namnsdag, idag är det Lovisas dag. Jag fick rosa fina rosar utav mamma och ett löfte om en väl uttänkt present. Jag är nyfiken...

INGELSTAD/VÄXJÖ #2


Utekvällen i Växjö fortsatte!


Dannes svarta öl som såg ut som cola med grädde på toppen.



Vi bytte till svartvitt "för att man ser inte lika full ut då" haha.





















Pigga på bussen påväg hem till Ingelstad, och skinnpungen var full med öl...


Där hade ni del två av Växjöbilderna! Del tre kommer så småningom. Just nu sitter jag och vänar på att Felle ska höra av sig så vi kan sticka och träna. Jag är pepppepppepp, men vädret utanför säger en annan sak. Pissregn. Aja, det ska inte få ändra min inställning idag! Och nu ska jag slå till på lite O.C. Herrooo!♥

VALET 2010






I år får jag rösta för jag är gammal nu, och rösten den lägger jag på miljöpartiet. Om du bryr dig om miljön tycker jag att du ska överväga detsamma. Kolla in här för att läsa om hur MP vill styra Sverige!

JAG ÄR SÅ TRÖTT ATT JAG DÖR

Jag är så trött att jag dör. Herrejisses vad min kropp är slutkörd just nu! Jag var ute och sprang några km för två timmar sen och nu orkar jag knappt lyfta armarna för att skriva. Det säger lite om hur bra form jag är i... Pju!!! Egentligen skulle jag och min gamla träningskompanjon Felle förnya våra Friskiskort idag men tack vare ett sjujäkla ösregn blev det uppskjutet till imorn. Imorn ska jag förutom att träna även plocka ur lite skafferier i köket (renovering, renovering...) och planera inför helgen med två kamrater. För i helgen är det Skogsröjet! Det ska bli kul att komma iväg på en liten minifestival i tre dagar eftersom jag missade P&L på grund av... tja krångel.

Nu pallar jag inte sitta upp längre, sängen nästa!

P.S. Resten av bilderna från Växjö kommer snarast!

ÅH VILKEN SEG DAG


Åh vilken seg dag... Jag har solat, lyckats förstöra The Sims 3, lyckats fixa det (ominstallerade, så mina fina hus försvann, buhuuu), ätit, lockat håret och tja inte så mycket mer. Totalt värdelöst. Men imorn blir det andra bullar! Då ska jag ner till stan och förnya Friskis-kortet och TRÄNA. Träna som aldrig förr! För fy satan vad jag inte känner mig iform, bara en massa fläsk överallt så jag blir tokig.

Ikväll ska jag ut till Vingåker och gosa ner mig hemma hos Jocke i alla fall så något bra för dagen med sig ändå. Vi hörs! ♥

INGELSTAD/VÄXJÖ #1


Kl 18.15 tankade vi upp bilen och pluggade på resvägen för att starta den långa resan till Ingelstad.

Danne var go & gla' sam vanligt, och bakom honom ser vi sötjocke som var ute och övningskörde i perfekt tajming för lite hejdå-puss.

Och så var vi på väg!

Jag chillade i baksätet i mina blåa chinos som på något sätt alltid piggar upp stämningen.

Vi knäppte den första ölen några timmar in på bilfärden.

Jag bytte om från chinos till hela den här party-outfiten, i bilen! Rätt bra gjort.

När vi kommit fram till Simon och Ingelstad var det bara att råspringa till bussen för att åka till Växjö.

Simons vän Jimmy och så Martin, som slår sig själv i pannan.

Här har vi Jät, som kommer ifrån just Jät.

Jag flög omkring som en vante i bussen, för vägen var krokig och bussen klumpig.

Vi hamnade på en mysig bar.

Första bilden på Simon för kvällen!

Steeek.

Simon och Martin, lagom pigga.

Pojkbästis.

Lagom fresh bild med en lagom förvånad Lovisa.

Haha, fina killar det där.

Dannemannen.

Grabbmys.

Simon hade lite svårt att hålla ögonen öppna på bilderna...

Så vi hjälpte honom lite!

Här har ni den första bildbomben från helgen i Växjö, fler kommer! Ni ska jag parkera mig på balkongen för att steka i den gassande solen (YES!!). Hej på er!

DET VAR ETT JÄVLA EKO UNDER VATTENTORNET


Godmorgon sötisar! Jag har sovit så himla konstigt inatt med massa sjuka drömmar så jag vaknade helt förvirrad och as arg på mamma, haha. Hur som så har jag lugnat ner mig nu och har laddat upp ett klipp från helgen i Växjö då vi var under ett vattentorn (japp under, det stod på pelare!) med ett sjujäkla eko. Klockan är typ elva så det är därför det är helt svart och ekot går inte riktigt fram i kvalitet genom mobilkameran men det var riktigt häftigt, lät som krig därinne typ!

BORTA BRA MED HEMMA BÄST


... men jag saknar pojkbästis-Simon och Ingelstad/Växjö! Det har varit en helgrym helg som bjudit på både röj och vila, i en perfekt kombination. Jag har en hel bunt med bilder som jag ska visa men det får vänta till imorgon. En heeeeel del bilder vill jag lova, så det lär bli minst tre inlägg med bildbomber! Men det blir imorn som sagt, nu är jag astrött efter en sen löprunda efter bilfärden. Vi hörs imorn! ♥

ROADTRIP NER TILL VÄXJÖ


Vet ni vad? Om en timme sitter jag i en bil med två killkompisar påväg ner till Växjö för att bo hos vår underbara vän Simon över helgen. Det ska bli så himla kul! Det har blivit uppskjutet ett flertal gånger i sommar men nu blir det äntligen av. Jag och en bunt killar en hel helg, hur ska det gå? Äh det går nog fint, de är rätt feminina av sig så det blir nog inga problem ;)

Vi hörs när jag kommit hem igen! ♥

MARTIN BAKAR PIZZA


BREATH WITH NO AIR


Från So You Think You Can Dance 2010.

Det här är så fint att jag nästan gråter. Ryser gör jag definitivt! Herregud, tänk vad dans kan beröra. Jag längtar ihjäl mig till mig egen dans börjar igen, när man ser det här vill man ju bara vara med.

PIZZABAK & BECK


Jag har haft en helmysig eftermiddag och kväll tillsammans med mina fina vänner. Först var det bara jag och Snusen som fixade och donade lite blandat med skvaller, och sen kom Martin och hjälpte oss att laga till världens godaste pizza. Vi hade skinka, salami, soltorkade tomater, färska champinjoner, fetaost, rödlök och vanlig ost på. Grymt bra kombination. Lagom till att den var klar och filmen var vald (Beck - I stormens öga) kom Nattis och William också och vi fyllde våra magar till smärtgränsen med den goda pizzan. Den kostade förövrigt 15kr/person vilket är galet i jämförelse till pizzeriornas för minst 60 kr. I vilket fall så hade vi rätt kul när vi lagade till degen. Eller rättare sagt när Martin försökte laga till den. Haha den kladdade fast hela martin. Ett litet klipp kommer på det inom kort!

Nu ska jag dyka ner och möta Harry på Hogwarts, så godnatt med er! ♥

ÄCKLIGT VÄDER


Nä vet ni vad, vilket jäkla skitväder! Åh jag blir så himla deppig när det är grått och regnigt. Har suttit och spelat The Sims 3 hela långa morgonen. Det gör mig också deppig. Att känna att jag måste röra på mig och förbränna kalorier gör mig också deppig (dumma dumma dumma kroppsnoja...). Aja, inte mkt att säga idag känner jag. Dags för lite lunch och Harry Potter.

I MÅLARTAGEN


Hej och hå, nu är jag bra slut... När jag kom hem ifrån Jocke vid ett satte mamma mig i arbete med att måla köksskåpen invändigt och plocka ner och skruva bort knopparna på alla skåpsluckor och lådor. Det tog sin lilla tid och jag är inte den med ett stort tålamod... Klart är det nu i alla fall, men köket ser ut som bombnedslag med alla lådor och skåps innehåll överallt. Allt åker in på målning på fredag så efter det lär köket bli hiiiiiimla mycket finare.

Annars idag har jag inte hunnit med mycket. En 40 min powerwalk och lite The Sims, så det behovet är stillat för dagen också. Sen försöker jag lära mig att inte sitta med benen i kors också, för visste ni att man kan få propp i benen då?! Galetgalet.

Dags för lite te nu innan crime-time på tv4+ kl 22. Puss och kram och gonatt med er!

GÖRAN...

Åh, vår gamla mentor till klassen SP3B är fortfarande himla gullig trots att vi inte längre är några elever. Det är verkligen en sak jag kommer sakna med skolan, lärarna som man hade så himla roligt med. Alla Görans religion- och filosofilektion med en massa impulsiva skämt, eller Eriks samlektioner med vilda diskussioner och lekar. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag är avundsjuk på de nya ettorna som har så mycket kul att se fram emot.

Här är i alla fall Görans mail:

Hej alla gamla SP3b:are!
Just nu har de nya SP1:orna kommit.Själv blir jag mentor i en ny SP3b. Kanske några gamla bekanta för er från SP2.
Nåväl,jag vill tacka er för det gångna året.Vi fick ihop allt på slutet. Jag vill särskilt tacka alla som ställde upp och gjorde er avslutning fin.
Jag har träffat några i sommar men jag hoppas att ni alla hittar något bra att göra som passar er.Skriv gärna och berätta vad ni gör.
Ni får naturligtvis också titta in om ni har vägarna förbi.
Hälsningar
Göran A
"er gamle majje"

"Tack för de vackra minnena av er alla!" "

Fina fina klassen <3

THE SIMS 3

Oh. My. God. Mina ögon är helt slut efter att ha stirrat in i datorskärmen i princip hela dagen. Jag har nämligen gått och blivit med This Sims 3 (Hurrahurrahurra, som jag har saknat det!!) och såklart spelat mig igenom otaliga timmar. Tänk att ett spel kan vara så beroendeframkallande. Jag har i alla fall inrett det snyggaste huset ni kan tänka er, matchat ihop två snyggingar och fött en unge. Inte illa pinkat!

Det enda vettiga jag har gjort idag var en timmes powerwalk imorse och sedan trafikkursen på eftermiddagen. Känner jag mig själv rätt lär det bli samma visa imorgon, men med ett betydligt mycket bättre avslut på dagen för imorn är det god mat, bra film och söt Jocke som gäller. Klingar riktigt bra i mina öron!

Och just ja! Jag ska ta mig till bibblan o låna Harry Potter and the Chamber of Secrets också, ettan är slut och jag vill bra ha mer, mer, mer...

Hur som, dags för sängen! Natti ♥

EN LÖRDAGKVÄLL I KATRINEHOLM










Sju svartvita och en färg. En drös med bilder från kvällen igår då det var utgång för att det var "final" av Katrineholmsveckan. En trevligt men rätt seg kväll men så kan det vara ibland. Vi började med att grilla några stycken innan vi parkerade oss på en mc-klubb för öl, cider och vin. Och lite kortspel såklart. Vid halv tolv var det dags för Becky Sharp att spela så då stod vi redo vid scenen på Kajrocken och njut av de ljuva tonerna. Sista anhalten blev donken där jag smakades världshistoriens godaste cheesburgare. SÅ HIMLA GOD. Avslutade kvällen med att åka hem till Jocke och sova himla gosigt.

Det var gårdagen det, nu ska jag dricka te och glo på någon serie. Puss och hej och allt sånt där.

KAP



(Onödigt stor bild på nagellacket man vad tusan!)

Detta kom jag hem med efter 5 min inne på H&M. Ett hallon-rosa nagellack (bilden gör inte färgen rättvisa) för 9.50 kr och en bikiniöverdel jag spanat på länge för 50 kr. KAP säger jag.

NACKSPÄRR OCH SYNFEL?

Ojojoj, jag är så himla slut. I huvudet, i kroppen, ja överallt. Annars så har dagen varit rätt fin. Vaknade upp bredvid en söt Jocke i en alldeles för liten säng, mötte sedan upp snusen för en fika och impulsshopping (visar imorn!), satt och lyssnade intensivt på trafikskolan, fick nackspärr, åt kvällsmat med mamma, letade igenom vinden efter saker, behandlade min nackspärr med vetekudde, linement och massage och kom på att jag nog kan behöva glasögon. Jag må ha supersyn på långt håll men på nära och på storbild sitter jag och kisar för att inte ögonen ska ploppa ut av överansträning. Så ikväll ska jag testa att läsa med mammas gamla brillor. Vi får se hur det går! Nu är det i alla fall dags att möta Harry at Hogwarts. Natti ♥

BANDIT ROCK


Hej hallå på er! Idag har jag haft ännu en riktig slö-dag. Började dagen med att träna en halvtimme på gymmet, jag var alldeles slut i kroppen så orkade INGENTING, sen var det fullt med hurtiga pensionärer så jag kände mig lite ivägen ;) Resten av dagen har jag ätit korvstroganof, solat, lyssnat på bandit rock 24/7 och läst harry potter. Jag har bara en tredjedel kvar nu så det är dags att låna den andra boken snart. Tänbk att jag inte läst böckerna tidigare!

Nu är det dags att cykla ner till trafikskolan för kurs igen och efter det blir det mc-paraden med finisar. Vi höööörs!

JOBBSÖK

Jahaja, då har jag sökt jobb på både ICA Maxi och Bring City Mail. Duktig tjej får man väl ändå säga! Butiksmedarbetare på Maxi och brevbärare på Bring. Båda jobben verkar hur kul som helst så nu håller jag tummarna så hårt det går att någon av dem vill ha mig.

Förövrigt så gick det finemang på trafikskolan förrut och som jag egentligen redan visste var det inget att stressa upp sig över. Vi var ca 10 st i varierande ålder (mest 92:or så jag fick känna mig nästa äldst..) och vi fick sitta o lyssna på en massa info om själva utbildningen och blev även lugnade ifall saker skulle gå fel under körlektioner. Tydligen så verkar alla körlärare vara lugna, hjälpsamma och förstående (tack och lov!!) så jag ska försöka lugna ner mig några hekto. Imorgon är det info om människan som gäller, låter väl intressant?

Nu är det dags för te och lite O.C. Vi hörs imorn!♥

TRAFIKSKOLAN


Nu ska jag iväg till trafikskolan för första teoridagen. Om jag är nervös? JA. Varför? Det var alldeles för längesen jag satt i en bänk... Hur som, dags att rusa!

I KEEP DANCING OM MY OWN


Gooooooood morning sunshines! Klockan är bara halv nio men jag har redan varit uppe en timme coh tvättat. Idag är en rätt fullspäckad dag och jag är så himla glad att solen skiner för tredje dagen i rad. Idag ska jag tvätta klart, baka köttfärspaj, suga åt mig lite sol nere vid sjön, duscha och göra mig iordning för att sen 18.15 sätta mig på bussen ut till Valla och kräftkalas henna hos Sanna! Det ska bli så himla mysigt! Jag har dock inte bestämt mig för om det fyllokväll eller svullokväll (en hel del alkohol eller en jäkla massa mat)... Vi får se hur det blir, en kräftjäkel ska jag i alla fall tvinga ner även fast jag hatar dem!

Nej det här duger inte, tvättstugan nästa! Puss på er ♥

CALIFORNIA HERE WE COME







Hej på er! Pju jag är helt slut i kroppen... Jag har varit hela dagen hos min mormor och arbetat i trädgården och när jag kom hem gick jag en timmes powerwalk. Ganska hurtigt! Hos mormor fanns förutom mormor (som jag smygfotade när hon stod och ropade på grannen om tidningar) fanns även min kusin Petronella och vi slet som små djur med gräsklippning och gräsröjning mellan plattor i gassande solsken. Lite lagom svettigt, så vi tog många små pauser och gosade med någon grannes katt som alltid kommer hem till mormor och vill kela. Idag mötte vi den inne i huset där den tydligen tagit sig in. Himla mysig kisse.

Vet ni vad jag ska göra nu? Just precis, O.C.....

FIN DAG MED FINA


Lite lagom random bild sådär...

Hej och gonatt! Skulle bara flika in ett lite inlägg innan jag startar igång ett O.C.-avsnitt och sedan intar sängen. Idag har jag först försökt krama frisk en sjuk Jocke, sedan tränat röven av mig på gymmet och sist men inte minst äntligen träffat HELA gänget. Det var månader sedan alla kunde samtidigt så kvällen var något av ett genombrott! Det blev en lung kväll med kaffe och skitsnack nere i Martins källare. Smed lite planer inför kommande festival och roadtrip ner till fina Simon i Växjö. Det kommer bli grymtgrymtgrymt.

Imorgon ska jag åka ut till min mormor med min kusin för att umgås, städa, fika och kanske få en liten solglimt. Vi hörs, natti!♥

FIRE WITH FIRE

Ny header! Eller nä, men jag har hittat dit också. F5 om ni inte ser nån skillnad. Lite för snällt kanske, men det får duga för tillfället. Nu är jag utsvulten och måste gå ner och handla för kylen ekar tom. Så går det när man är ensam hemma en vecka. Ikväll åker jag till vingåker och slocknar i en stor sänge så vi hörs imorgon! ♥

VÄSTKUSTEN BILDBOMB #2

Igår var jag alldeles för trött för att orka lägga ner minsta energi på att ladda upp resten av bilderna från husvagnssemestern, men idag är jag lite piggare. Så här kommer de sista bilderna från Varberg!


I Varberg fanns det en stor fästning som vi gick in och kollade i och det var väldigt fint väder.

Fästningen var omringad av kanske det snuskigaste vattnet vi sett. Det var verkligen gröööönt.

Så här såg det ut innanför murarna, en massa små kryp-in med muséer, vandrarhem och fik.

Vi gick upp på fästningens topp och satte oss på en gammal kanon.

Utsikten var som ni ser rätt fantastisk och där nere ser ni gångvägen precis vid havet som vi knatade omkring på.

Rätt himla fint.

Vi gick in i ett gammalt (typ) fängelse som nu var ett vandrarhem. Om man bodde där så fick man bo i små celler och äta nere vid ett stort långbord. Allt var väldigt bevarat i fängelsestilen.

Efter alla höga höjder på fästningen gick vi ner till stranden och solade lite halvklätt.

Jag som hoppades på dåligt väder satt och svettades i mina svarta leggings.

Ewis syster hade klätt sig något mer passande för hettan. Efter stranden var det dags för mig att vänta på mitt tåg hem till Katrineholm. Efter närmare en och en halv timme kom äntligen tåget och jag kunde rulla iväg hemåt.

LEVERERAT OCH KLART


God dag på er! Idag är det måndag och ny vecka men inte gör det någon skillnad för arbetslösa mig. Började dagen med lite O.C. och en dusch så nu är jag redo att ta mig ut i regent och möta upp snusen nere på stan. Ska köpa present till min gamle far och även se om jag hittar lite tråkiga nödvändigheter. Vi hörs senare och då kommer de sista bilderna från västkusten!

Btw, min beställning från nelly.com kom imorse, ända hem till dörren! Haha brevbäraren såg skapligt skeptisk ut när jag öppnade i min gigantiska leopardmorgonrock.. Hur som så är det leggingsen jag har på mig idag, och de sitter som en SMÄCK.

VÄSTKUSTEN BILDBOMB #1

Idag har jag äntligen fått tillbaka min fina lilla kamera så nu kan jag visa er en hel drös med bilder som vi tog de två sista dagarna jag var med. Innan det hade jag inget minneskort så därför blev det inga bilder då. Nu kör vi!


Snusen var i full gång med disken i husvagnen. Hela veckan återanvände vi olika typer av engångsartiktlar, tex de apsnygga röda plasttallrikarna. (Min idé att diska och använda fler ggr istället för att slänga, miljönissen...)

Vi spelade neger&president och la patiens på kvällarna och så åt vi M&M's ur platsmuggar och hade tända ljus och var tysta som möss så fort klockan slog tolv för att inte bli utslängda.

Vi åkte en massa bil och hade alltid havet långt bort i horisonten och allt var platt och det fanns vindkrafteverk överallt som såg ut som stora blommor. Det var fint.

Vi åkte en massa bil (igen) och lyssnade på jättehög musik, allra mest Alejandro.

Vi gick på upptäcktsfärd med Ewis pappa och syster i Falkenberg medan pojkarna var ute och fiskade på stora havet.

Det fanns en himla fin kyrka där men vi hade fått upp farten så bra att vi inte stannade för att kika inuti.

Ewis syster Olivia hittade en jätte stor och jättegammal cykel som vi alla ville upp på men som nog bara passar för en lite mindre person att klättra upp på.

I Falkenberg hade de fyrkantiga träd också! (Fint att vi fick med en kram på bilden.)

Vi gick vid en å och tittade på vattnet och tyckte att det var himla varmt.

Jag satt och pustade ut efter allt promenerande medan Olivia spejade på fiskar.

Ewis spejade också, och hade på sig en tröja som det hängde smala gummitrådar från under armarna så det såg ut som jättemycket armhålehår. Tyvärr missade jag att ta en närbild på det...

Ewis pappa hade en lång fläta av sitt skägg som var himla fin. En sån ska jag också fixa om jag nångång får skägg.

Stefan och Linus kom hem från sin fisketur på havet så vi mötte upp dem i Varberg. De hade med sig lite makrillar som skulle grillas hemma vid husvagnen.

Vi åt glass nere vid hamnen njöt av den värmande solen som aldrig ville lämna oss ifred (ja vi önskade i smyg att det skulle vara mulet så vi kunde ha kläder på oss...).

Ewis och Olivia satt brevid fiskebådet och såg söta ut.

I Varberg var det världsfint med en mysig strandpromenad ute med havet.

Det fanns ett kallbadhus vid stranden där man badade rakt ner i havet under huset. Om man hade tur kunde man få se en gammal snopp eller hängtutte när man satt på stranden för där badade man naken och man såg rakt in mellan pelarna.

Nu orkar jag inte ladda upp mer men jag tror ni kan räkna med att det kommer mer imorgon. Nu ska jag se ett avsnitt O.C. och sedan blir det sängen. Natti! ♥

RSS 2.0