ULF VIDEOBLOGGAR



hahaha är det bara jag som missat den här eller? hittade den just på en blogg och skrattade ihjäl mig en stund.
icas reklamfilmer♥

SVÅRA BESLUT


stylebystars.com

så himla fin, så enkel och såå nåt jag skulle vilja lägga vantarna på! tänk vad piffigt till sommaren med brunbrända ben, eller nu till ett par svarta 20den.... smask!

så nu behöver jag hjälp att bestämma mig här, ska jag klicka hem den för 299 spänn i strlk 36 och hålla tummarna för att den inte är för kort?

JEALOUSY, TURNING SAINTS INTO THE SEA

puuh, imorse var jag och tränade för första gången på typ en månad och ja, det kändes. benen ville inte alls som jag ville och jag blev helt slut, helt död. jag var där med fellefells och sanna, och resten av lokalen var fylld med pensionärer. alltid lika trevligt, mycket bättre än spännisar. sen när felle och jag var klara och hasade oss sakta till våra cyklar, svettiga och fina, kommer kuriren fram och vill ha med oss på den där lilla spalten. med bild. jag totalvägrar och felle likaså, och jag slipper undan (förmodligen för att jag var tomatröd med svettfloder längs tinningarna och inte skulle pryda tidningen särskillt väl...) men felle blir fast. hon såg dock ut som han skulle vidare på party/var inte ett jäkla dugg påverkad av träningen så det blir nog fint som snus i tidningen imorn.

HONEY YOU ARE A ROCK UPON WHICH I STAND



1. två kusiner på självaste julafton. 2. wii family trainer var en julklapp som det flitigt hoppades på under kvällen.

god morgon! sovit gott? själv har jag som vanligt varit vaken nån timme och väntat på att någon vänlig själ ska vakna och göra mig sällskap, men utan framgång. då får man roa sig själv, till exempel genom att ligga på spikmatta! mamma fick en julklapp och den har använts flitigt här. av mig och syster. mamma har inte vågat sig på den riktigt än. den är i alla fall riktigt skön att ligga på! första minuterna gör den ont som satan med efter ett tag sprider det sig en varm känsla i kroppen ända ut i fingertopparna. om ni inte har testat den än så se till att göra det!

nä nu ska jag ta tag i skördandet på country story och mata firrarna. hej!

JULDAN


laddad, men inte blå...

hallå i julmyset! haft en fin julafton med masor av julmatoch fina klappar? det hade jag i alla fall. släkten var till stor del samlad hos min kusin och där tittade även tomten in en sväng och satte sig på säcken. jag har fått en massa fint, bla kläder, örhängen och pengar. asbra! idag var vi en sväng till mormor och åt jullunch och pusslade hennes nya 1000bitars.

nu är jag snart påväg ut i snöslasket och vidare till kamraten i källarn och sedan blir det utgång! ha en trevlig kväll ♥

DAN FÖRE DOPPAREDAN

vilken dag! idag har hela familjen karlsson-eriksson-burström (mamma, syster och lovisa) hållt igång från morgon till kväll med stjärtlapp-åk, mathandlande, julgranspyntande och bakande. jag är helt slut. och riktigt riktigt sugen på att öppna paketen som ligger och ser inbjudande ut under granen. det är himla tur att det är julafton imorgon.

annars då? jag mår illa titt som tätt och av okänd anledning, läser upplösningen i när jag hör din röst och inte så mycket mer. gud vilket roligt inlägg det här blev. jag skyller på att ni aldrig kommenterar, det gör mig suuuur.

men god jul då!

KNOKK


knokk and me.


tänk vad lite hårinpackning kan göra! julklappen från elin (hårinpackning från schwarzkopf) gjorde verkligen susen efter att jag varit sjuk och legat med håret i ett enda stort skatbo. den gröna knokk-klokan på bilden är förövrigt också en julklapp, ifrån min söto jocke. älskar den!

idag ska jag ner på stan med snusen för att handla sista julklappen och snacka lite skit. trevlig dag på er!

VAKNA TILL JAZZ


suuuuuur lovisa som utan smink ser ut som en man.

idag vaknade jag kvart i åtta av att jazz på högsta volym bombarderades från våningen under. alltså VARFÖR spela musik varenda jäkla morgon och sedan sluta så fort jag kommit upp ur sängen? jag blir galen! det var nästan att jag tog till kvasten idag och ställde mig och drämde i golvet.

och den stora frågan nu, varför jazz???!!!!

CAM


datorn är här och jag har lyckats intallera o grejja alldeles själv! inte illa där. cam har den också så nu kanske det blir lite mer lågupplösta skitbilder här. skojj va?

förövrigt så ser den inte ut som den några inlägg ner, den här är snygggggare.

DEN SANNA HJÄLTEN



du vet att jag alltid blir tjurig på dig för att jag tycker så mycket om dig, jag fungerar lite fel. men du är i alla fall min hjälte. sveriges hjälte till och med, rulla filmen liksom!

NY DATOR PÅ G



vet ni vaaaaaaad? idag får jag hem en ny underbar laptop! :D jag är helt överlycklig här! halva den blir en julklapp från mamma och den andra halvan ska jag försöka betala själv. ujuj, det är mycket jag ska betala av nu; studentkryssning, studentmössa + grejer och dator. jag borde vinna en massa pengar, det skulle sitta himla fint.

SUNES JUL



sunes jul kommer alltid att vara den ultimata julkalendern och det här är det bästa avsnittet!
"...men där ljög sune, för det här hyllplanet passar ju inte till sunes bokhylla för den heter ju konny."

BÄST!

MUSIKHJÄLPEN


jag skänkte just 50 spänn till Musikhjälpen i kampen mot malaria. nu har jag endast 8 kr kvar på mobilen. jag är lite extra givmild i år.

klicka på bilden så kommer du till hemsidan och kan skänka några slantar du med!

JULTEMADAG


tomte-sanna var gullig på dagens julaktiviteter.

hej hopp i vinterlandet! idag var det jultemadag på duveholm med olika tävlingar som pepparkaksrace, paketstafett och en hoppa på ett ben-rulla-springa skottkärra-hoppa jämfota-rumpgång-stafett. från min klass var vi ca 10 tappra deltagare som ägde totalt fram till den sista stafetten då vi blev diskade. jajaja, man kan inte alltid vara på topp! vi gick i alla fall därifrån, i protest, och åt för tidigt i matsalen, i protest. sen blev vi gladare för då spelade vi neger/president, åt skumtomtar och bytte julklappar. mysigt.

nu sitter jag bara här och rullar tummarna och försöker få in i skallen att det är jullov nu (!). så fort jag fått in det ska jag bege mig till snusen och snacka lite skit innan jag rullar iväg till jocke. GOD JUL!

NELLY.COM


nelly.com

ååh, ge mig! den här klänningen + någon av skorna skulle vara perfekt till nyår. det är synd att jag är pank..

CALLE OCH ERIK ROASTAR


är man hemma en vecka så kolla man rätt mycket på tv. favoriterna har frivilligt (eller ofrivilligt) blivit jims värld, bonde söker fru, the big bang theory, efter tio, how I meet your mother och the voice. ibland är tvsmaken vild och gör som det själv vill! i alla fall, liknelserna i klippet ovan är ju helt klockrena.

INGEN VILL KRAMA ETT SVIN

jag har fått 5 min permission. jag ska gå ut och källsortera. hej.

HIGHER HIGHER HIGHER



jaha, erik vann igår. YES säger jag! jag fullkomligt ramlar ihop varje gång han tar i från tårna och sätter varenda ton gång på gång. och årets idollåt är ju riktigt bra! jag har starkt ogillat de som varit tidigare år men den här var annorlunda på ett mycket trevligt sätt.

hur som haver, lite update på svinfronten. idag mår jag riktigt bra, men ska väl inte säga för mycket med tanke på hur det gått upp och ner varje dag det här. igår jag var riktigt hes vilket jag bara tyckte var roligt. det lät som jag var en rökpuffare sjungande på sista refrängen, men idag är det nästan borta det också. annars så har jag precis ätit blodpudding. inte är det glamouröst att vara svin inte.

KICKEN

kom nyss på mig själv med att tänka: ååååh, slå till alvedon, slå till! ge mig kicken nu, ge mig den där härliga underbara känslan...

jag kommer ju bli tablettberoende av den här sjukan! då jag tagit tablett ligger tempen på 36 o jag känner mig glad, smidig och tillfreds. en halvtimme efter att tabletten slutat verka slås jag med 38 grader på tempen, blir ledsen, haltar runt med krokig rygg och snyftar.

så nu väntar jag, och väntar, och väntar... på att jag ska få kicken.

11 dec

ropa inte hej förrän du är över bron (eller hur den går). idag fick jag 39 feber igen efter att ha vaknat på stabila 36, och ska till akuten och kolla upp det. jag är rädd! snällasnällasnälla säg att det inte är nåt allvarligt?!

NY DAG

god dag kära läsare! gissa vem som inte har så mycket feber alls idag? JAG! var så himla härligt att vakna vid sex och slippa känna det dunkande huvudet och svetten rinnandes över kroppen. inatt var första natten på flera som jag lycktas sova utan avbrott, och det var helt underbart. kände mig nästan som en ny människa när jag vaknade, om man ska vara lite nostalgisk (och det är klart man ska).

eftersom jag mått bättre idag har jag inte bara legat framför tvn och lekt död fisk. jag har även vart uppe och promenerat runt i lägenheten på order av vårdupplysningen, ätit med aptit (godaste panpizzan någonsin...) och även börjat fixa med mina julklappar. bra gjort!

nej nu värker ryggen igen och jag måste snyta mig, ha det fint!

KUGIUGIUKB UIGBIUGUIG!!!!!!!!!!

troligtvis svinsjuk och får inte träffa någon på en vecka från att jag blev sjuk. jag orkar inteeeeeeee! :(((

LIGGER PÅ DÖDSBÄDDEN (NÄSTAN..)


göran är förstående han!

helvete vad jag mår dåligt. 39 graders feber idag och en rygg som vill ta livet av mig. jag börjar bli mer och mer säker på att det är influensan..
och jag orkar inte göra ett smack! jag bara ligger i dödläge och är översentimental och grinar titt som tätt, aningen rädd att hamna på sjukhus.
nu dör jag igen, puss.

SJÄLVÖMKAN

jag är sjuk. riktigt jävla jobbigt sjuk med feber, värk överallt och ingen ork över huvudtaget. det enda jag har gjort idag är sovit (sov max tre timmar inatt), tyckt synd om mig själv och klunkat enorma mängder vatten. det är tydligen det enda som hjälper för att bli frisk?

jag har en himla tajming att bli sjuk nu då vi precis börjat projektveckorna. jag blir nästan aldrig sängliggande-sjuk och så lyckas jag pricka in det nu. bra lovisa, nu får du säkert MVG i kursen!

skit. nu ska jag massera mitt ömmande huvud. adjö.

SVINSJUK?

det värker i ryggen, det värker i benen, det värker i tänderna, det värker i huvudet och illamåendet ligger konstant i magen som någon slags konstig hunger. så nu är frågan: vanlig influensa på gång eller svinis?

NOSTALGITRIPP


jag och min fina vän matilda någon gång då vi var små knattar.

åkte igenom gamla stigtomta för några dagar sen och nostalgin slog mig totalt! det är himla tur att det nog blir bus med matilda någon gång på jullovet, annars hade nog klappat ihop ordentligt av saknad. då ska vi samla fisar på burk, spela in rapar på band och gå på bajsskådning ute i natyren. jaa vi var (är?) väldigt mogna för vår ålder!

ELFYOURSELF


altså jag älskar elfyourself, det piggar upp varenda jul! så här skulle då jocke ocg jag se ut som älvar. dansandes till country.
Send your own ElfYourself eCards

TWILIGHT


ja, jag är fast. till min stora glädje är boken så otroligt mycket bättre än filmen. så mycket bättre att jag lyckats läsa ut halva boken på en och samma dag. jag har seriöst läst från när jag vaknade tills nu med uppehåll endast för lunch. då är det bannemig en bra bok!

VARFÖR VARA SKITSMAL?

jag borde vara mörkhyad. jag borde komma ifrån sydamerika eller kanske spanien. tänk vad mycket bättre det vore för min självkänsla, att ha som mål att inte vara pinnsmal utan att faktiskt ha en röv. och att det förihelvet var det som var det rätta, det snygga! för har ni tänkt på det, atta alla mörkhyade tjejer i videor inte är några vandrande skelett? de har ett ass (dock ett jävligt vältränat men det finns det ju inget ohälsosamt med) och alla älskar det!

nu piggar jag upp mig med tre bilder på tre jävligt snygga tjejer med former! HEJ



sen när har jag bytt namn till hoziafa?



jahaja, då har lovisa tydligen fallit i graven. jag ber er välkomna hoziafa burström!

SKOPUDDINGAR


åhåhåhåhåh! huuuur snygga är inte dom här underverken? alldeles för dyra ifrån brandos.se

2 DECEMBER


förrförra vintern försökte jag rädda en stol.

jaha då var det 2 december och här sitter jag med ont i röven. varför det undrar ni? jo jag har minsann suttit och skrivit på svenska distansen i två timmar sittandes i min inte allt för mjuka säng. och ändå är jag inte klar! det var så himla tråkigt att jag var tvungen att ta en paus och mumsa i mig några minibullar.

tjaa vad mer att säga, ute ser det kallt ut? äh, hej!

RSS 2.0