CRAWINGS


åååh. det här vill jag ha hur mycket som helst. från lindex och gina tricot.

kollade runt på massa olika klädsajter och hittade en hel hög med kläder som jag gärna skulle snappa åt mig. här ovan ser ni ett litet utdrag av det som ligger prio ett. cardigan och armband ska jag försöka hitta imorgon när ewis och jag ska göra staden. mer räcker nog inte min ekonomi till. suck, ge oss studiebidrag nuuuuu!

jag tävlar

här länkar jag för jag vill vinna 1000 kr på vero moda.

måndagsäventyr

idag har jag sovmorgon till kvart i tolv. det är ganska trevligt. men när man är ett stort fan av mat (jag är väl den enda i världen som gillar skolmaten?) så är det klart att jag kilar dit lite tidigare och smäller i mig lite lunch. en enda lektion ska jag klara av idag för sen ska jag ta mig till stationen och hoppa på tåget till örebro. huhu läskigt, jag hatar att åka tåg själv, kommer säkert sluta med att jag sitter fast nånstans långt borta i helt fel ort. i alla fall, jag ska på sån där kinesiologi-behandling igen för att bli av med min allergi. killen (eller mannen? han är väl en 40, men man låter ju så himla formellt?) som har hand om behandlingen är jättetrevlig så det ska väl gå bra den har gången också. behandlingen går ut på att han trycker på lite olika punkter på kroppen, böjer och testar armarna och benens styrka i olika allergiskareaktioner och känner av allergin på ett helmysko sätt. jag tycker det är galet att det överhuvudtaget funkar, men det gör det! så håll tummarna att det funkar även denna gång. och att jag inte hoppar på fel tåg..

chokladbrun nästa!


ibland så  blundar man.

på onsdag, då jäklar ska håret färgas igen! blir riktigt sugen när jag ser den här gamla bilden.

halsont och vetekuddar

dålig uppdatering under helgen men har inte haft någon tid att sätta mig här.
i fredags åkte ewis och jag ut till becca och hade tacokväll och kollade wallander i en sisådär fyra timmar. åkte hem lördag eftermiddag och jag rullade vidare till jocke. mysigt.
idag har jag ont i halsen och är tjurig. är det söndag så är det väl.
den här snygga vetekudden har jag i alla fall lyckats knåpa ihop under kvällen. har väl varit på beställning ett halvår nu, men bättre sent än aldrig!


it's you that I need, it's you, I'm sure it's always been

idag har jag räknat matte i 90 minuter. inte illa pinkat för inkompetent höna som mig! det blev fel på i stort sett varenda tal, men sanna-snillet hjälpte mig tålmodigt på varenda en. TACK! jag förstår inte hur jag skulle överleva alla dessa helvetestal annars.
hunnit med att skriva en skitkass filmrecension på engelska c har jag också hunnit med idag. så dålig att jag bara ville slita sönder den och äta upp den så ingen tvingades läsa den. men men, nån måste ju lägga G-nivån också.
det var värst vad mycket självkritik jag fick in i ett och samma inlägg. klämma in nåt mer? jag är en fläskklump. så nu är jag nöjd för idag.


time goes by - air traffic


så galet bra att jag måste lyssna tusen och åter tusen ggr.

jag ska döda matte c

jag kom ut och sprang förrut! dock bara en kortare sväng eftersom det alltid ska vara nånting i min kropp som jävlas med mig. idag var det örat som det blev lock för så fort jag började flåsa. galet frustrerande att höra sina flåsande andetag tio ggr högre än vanligt. jag höll seriöst på att bryta ihop, krypa in under en gran och gråta. så det vara bara att vända om hem! aja, alltid en liten prestation.

nu sitter jag här efter att i två minuter försökt mig på matte c. en sekund till och jag hade slitit håret av mig, skrikit och stampat på matteboken. fyhelvete, matte är verkligen inte mitt ämne.

26 augusti

åh vad jag har en dålig svacka just nu. känner mig som en stor fläskklump som går runt och dallrar och äter allt jag kan hitta. helvete att det ska vara så svårt att ta sig i kragen. kan ingen ge mig en hel massa pengar så jag kan förnya mitt friskiskort? för det här med att komma ut och springa och promenera funkar ju lika bra som en sten flyter. kasst alltså! sanna (den rika jäkeln! ja jag är en hel del avis här) och jag har snackat om att komma igång med träningen tillsammans till hösten, men jag har sån jäkla pepp nuuuuuuuuuuuuuuuu! jag får ta ett snack med mamma och se om det kan gå att få låna lite cash där.

nej nu ska jag kolla prison break och dricka te. sen ska jag ta mig ut och springa. mååååååste. HEJ.


lill-fredag

idag är det någon form av lill-fredag. för imorn är jag ledig! vi som går spit får i tredje året distansdag varje onsdag och uppgifterna vi ska göra har inte kommit igång än så då är det bara att vara ledig. inte direkt så jag klagar.

i alla fall så sitter jag i vingåker och knaprar morötter som en häst. HEJ.

456

godmorgon! vad gör jag uppe och bloggar vid den här tiden tro? kan det vara för att jag har 20 min sovmorgon? eller är det helt enkelt så att jag gick upp tidigt för att snusen var tvungen att ge sig iväg hem? det är ganska så mycket det sista alternativet. jaa så här sitter jag och fördriver tiden och känner mig ganska så äcklig. det är en sån där "jag är ful i allt + har smutsigt hår och är tjock och motbjudande"-dag. pissigt.

jaja inget att göra åt, lika bra att jag kilar så att jag inte behöver lägga till "idiot som inte kan klockan och kommer för sent" på min lista. HEJ.

it feels alright, but never complete, without you

nu ska jag nog vara nöjd ett tag i alla fall! betydligt mycket mer som jag vill ha det. så vad tycker ni?

24 augusti

hm jag tror inte att jag är så förtjust i min design längre. den är alldeles för rund och gullig, jag vill ha det rakt och stiligt!
men orkar jag fixa det? nej.

aja, lite senare kommer snusen hit och övernattar. vi ska peppa, inte deppa! hejdå.

we are in a state of flux


sjukligt bra låt också.

123 söndag

åh jag har haft en så himla fin helg. fredag var det mys hos jocke, lördag en liten fest med den världsbästa snusen och sedan tillbaka till jocke där jag myste ännu mera. åkte hem därifrån idag och direkt vidare till harry potter och halvblodsprinsen med fröken snus.

nu är jag är helt upprymd av en massa varma trevliga känslor. sjukligt trevlig.
tkr om dig, snyggo.





det är fredag har jag hört


herrå, ikväll sticker jag och gottar och filosoferar med snusen och sen far jag vidare till J. I like it!

I still remember your woice, it turns my blood cold


så här glad och problemfri ska man alltid vara. kanske ska ta och tona håret igen också?

sunkiga mobilkamera..

måååh, jag var totalpepp på att få upp mina skitsnygga oanvända heels på tradera och så vill inte kameran i mobilen samarbeta med mig ett dugg. bilderna blir bara korniga och gör inte alls mina bruna, höga skönheterna någon rättvisa. suck. aja, bara att låna till mig snusens kamera så kommer skorna snart upp för försäljning på ett kick!

förövrigt så sitter jag här och kliar sönder små värmeblåsor på ryggen. det lät väl mysigt! var ute och sprang en halvtimme förrut i mina gamla skog som jag inte sprungit i på ett tag. den med massa skitjobbiga backar i. vem tror ni var död när hon kom hem?

just ja, skolan började ju idag. hade nästan glömt det eftersom intrycket bara var positivt och vi slutade vid tio-tiden med ett mycket behagligt schema i handen. lååång sov morgon på måndagar och distansdag på onsdagar. YES.


är människan seriös?


jag finner inga ord.

mummmmffins!

ååååh, muffinsen blev precis sådär som man vill ha dem! stora, kladdiga, nästan som kladdkaka i miniformat. sjukt smarriga också. nu ska jag njuta av dem för imorgon är det back to nyttighets-isa.
muffins på er!

en sista dag av vila

lite småändringar är gjorda i headern. aldrig är man nöjd.
aja, hur som helst så sitter jag här och funderar på hur jag på bästa möjliga sätt ska kunna njuta av den här sista sommarlovsdagen till max. baka dyker upp med jämna mellanrum i mitt huvud. kanske ska slå till på några baktimmar? mitt goda superbröd och något smaskigt muffins eller varför inte lussebullar mitt i augusti? det här tål att tänkas på..

ääh, nu har jag tänkt klart! lussebullar tar för lång tid, muffins it is! bäst att jag börjar för till eftermiddagen tänker jag åka till vingåker och glömma att skolan börjar igen imorgon. urk. HEJ!


en måndag, igen

här sitter jag, svettig och röd efter en joggingrunda. och jäklar vad jag är skakis! men men, snart börjar endorfinerna flöda och då är jag okej igen.

igår kom becca hit och snarkade över. vi joggade en liten sväng och sen kollade vi film (I love you, man blev det, helt okej rolig!) och mumsade grönsaker och dipp. gottigt värre. sen imorse när vi vaknat till liv tvättade jag mitt fönster som senaste blev tvättat för sisådär ett år sen, och becca dammade. sen kom ewis över och vi kollade på harry potter 3:an. bara 4:an och 5:an kvar nu innan vi får kolla på 6:an. när den kom ut på bio för ett tag sen bestämde vi att vi måste kolla om alla gamla filmerna innan vi njuter av den nya. och snart är vi framme vid målet! bara att hoppas på att filmen fortfarande går då..

annars idag har jag hunnit med en solning och lite prison break. tror jag ska börja på säsong tre så fort jag tagit mig en dusch. HEJ!

dreams aren't what they used to be, some things slide by so carelessly

konstigt väder det är idag. nyss när jag var ute var det storm, kallt och mulet och nu är det strålande sol. aja, inte lönt att klaga.

igår åkte jag till nyköping för att möta upp min pappa bengan.  vi åkte hem till honom i oxelösund och käkade mat, drack after eight-kaffet jag hade med och åt en massa kokostoppar. åååh vad sånt är gott, och ååh vad längesen det var jag satte tänderna i sånna. sen kollade vi på en film och sedan var det dags att åka tillbaka till nyköping och sätta mig på bussen hem. där läste jag män som hatar kvinnor tills ögonen gjorde ont för det var så spännande.
när jag väl kommit hem käkade jag lite (köttfärssås och stekt riven vitkål, funkar precis lika bra som spagetti och är mycket nyttigare!) innan snusen kom och hjälpte med förbereda lite inför kvällens vattenpipa-häng som blev riktigt trevligt. en himla massa rökande och en himla massa ölspel.
jag måste skaffa mig en egen vattenpipa.


bussresa! jag gillar konstigt nog att åka långa bussresor.

hos pappa hittade jag en massa tavlor som jag gjort under åren. den fula katten är från typ från -99 så hacka inte på den!

ny design för skjutsingen!

titta vad fin min blogg blivit sedan camila fixade den? jag gillar det!
du hittar henne på camila.webblogg.se.

TACK!

all this talk about what you got

helvete vad irriterad det går att bli! ibland undrar jag varför jag ens lägger ner tid på en del människor.

skitsamma i det nu! den här dagen är för bra för att förpestas. hittils har jag läst en hel massa i män som hatar kvinnor, den har blivit sjukt spännande nu så jag kan sitta hela mornarna och bara plöja. sen var jag ju tvungen att kolla några avsnitt av prison break också. det är som en drog. en väldigt snygg drog. mumsi.
emma lagade en smarrig grönkål- och broccolisoppa som jag sörplade i mig innan jag tog mig ner på stan och mötte upp snusen för att leta present till min kära far som fyllt år och som jag ska på en dagstripp till imorgon. det blev en påse kaffe med after eight-smak. sen blev vi sugna på något gott till oss själv så vi köpte en varsin liten mjukglass på donken. ljuuuuvligt.

nej nu är det pb som gäller, HEJ!



man måste tycka om


said I never wanna see you cry, and I never wanna tell a lie


snygg tjej där. lite mongo är hon också men sånt kan man leva med.

nu ska jag strax kila ner på stan och möta upp snusen för att uträtta lite bankärenden. känns alldeles för vuxet.
sen tänkte jag hänga på henne resten av dagen som en liten igel och senare blir det grillning med trevliga pojkar. vi ska försöka övertala dem om att kolla på harry potter 3:an också. trääävligt.
trots det halvtaskiga vädret är jag på ett rätt så trevligt humör. nu fattas det bara nån att pussa på. J skulle vara perfekt!
TJA!

som i en gammal sång



sommaren 08 krävde en förändring. håret kapades och jag var helnöjd. i ca 2 veckor. puhh, jag är glad att det är på väg att bli långt igen.

det finns en gata där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram

då var det måndag igen och lite mer än en vecka kvar tills skolan börjar igen. jag längtar inte ett skvatt. äsch, det blir nog bra bara man börjar. ett år kvar. sen studenten. sen allvaret då jag släpps ut helt fri ifrån alla bekvämliga vanor man haft ända sedan dagmamman. huhu, pirrigt om något.

idag är det ett ganska mulet väder i lilla staden katrineholm. jag vill hitta på något roligt och spontant, som till exempel en roadtrip till något trevligt ställe! men om jag känner min omgivning rätt så har de redan dagen i full planering och inget som helst engagemang i en plötslig utflykt. aja, det sägs ju vara bra att ha tråkigt ibland. får ta mig ner till stan och sätta in lite pengar på banken, klacka om höststövlarna och följa med emma runt på BH-jakt.

är det bara jag som blir deprimerad av att vara den enda som är vaken vid den här tidpunkten?


kanske ska satsa på lite mera läsning? har plöjt igenom en tredjedel av boken på en vecka. gud vad jag är snabb.

hela livet var ett disco

hej hopp! igår blev precis en sån fullspäckad supertrevlig dag som jag trodde.
vid tio åkte jag och syster ner till duveholmsbadet och stekte och badade ett tag innan jag stack hem för att fixa och dona med hårtvätt, inpackningar, klädval och sånt där som hör till partykvällar. sen mötte jag upp snusen och vi tittade upp lite snabbt hos nattis innan vi tog oss vidare till torget där ingen mindre än kevin borg stod och gapade så vi kikade en liten stund. snappade åt oss två varmkorv också. mumsi hihi.
efter det gick vi till nävertorp där det var festligheter hemma hos fröken cizzi. hon hade en vattenpipa i full gång. jag rökte. masssssor. åh vad jag älskar vattenpipa, jag blir helt fast efter första blosset.
när klockan började närma sig dags att röra på sig, så gjorde vi det. öltältet blev nästa stopp och där hängde vi i stort sett resten av kvällen. izor blev bjuden på en cider för att hon var snygg. komplimanger är så trevligt. och gratis cider är inte fel det heller!
kvällen avslutade jag hemma hos snyggingen i vingåker. riktigt trevlig kväll som sagt!

här har ni lite högkvalitétbilder att kika på:


vi orkade inte tränga oss fram till de skrikande 14åringarna men kevin är faktiskt där framme.

mjooooums, jag rökte ju lite av den där vattenpipan.

och misslyckades med att göra snygga rökbilder.

snusen var dock en naturbegåvning.

och snygg var hon såklart också!

It's friday, I'm in love (fast det är lördag)

oj vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. skyller på att jag är ute i solen så mycket jag kan och tar vara på de sista dagarna av sommarlovet. URK, ge mig mera sommarlov. och en hjärna utan komplex.
hur som helst, idag ska jag ta mig ner till badet med syster igen och bättre på brännan ytterligare. sen vid kvällningen blir det över till nattis på förfest, ner till stan och kika lite på kevins lilla uppträdande, vidare till partiparti i nävertorp, en sväng till öltältet för att sedan avsluta dagen i vingåker. det finns goda förutsättningar för att det kan bli toppen! nu gäller det bara att inte låta alla dumma tankar förstöra.
HEJ på er!


dags för steeeek.

örebro nästa

klockan är inte ens ett och jag har redan hunnit med sol och bad nere vid duveholmssjön som dessutom gjorde mig en nyans brunare också. inte illa pinkat! nu ska jag snart gå ner till station och möta upp mamma för att sedan hoppa på tåget till örebro. jag ska dit och försöka mota bort min pollen- (eller katt-, kommer inte ihåg vilken det var vi skulle bota) allergi med hjälp av kinesiologi. har testat på det för några år sen och om jag minns rätt så kommer han trycka med någon pennliknande grej på olika punkter på kroppen. förra gångerna så lyckades min kattallergi bli mycket mindre så jag håller tummarna att det ska göra nån skillnad även nu.

bäst att jag kilar, CIAO.


and there's no moving on 'cause I now you're the one, and I can't be without you

just ja! kom på att jag hade en hel massa bilder att visa från trippen till skansen so here we go med en sån där bildbomb igen.


en snus på tåget till stockholm.

vi gick runt o kikade bland djuren, hittade en ensam häst.

och jätte stora kaniner.

och en jätte liten fågel.

och små söta griskultingar.

och lite vildsvin.

och en björnmamma med björnbebisar. (klaga inte på bildkvalitén, min mobil äger)

och en storsovande älgfamilj.

och en utter.

sen började allsången och timo kom ut och var skitsöt såklart.

vi stod under den stora kamerakranen och viftade med armarna för att kanske få 2 sekunders tv-tid.

sen var det kväll och dags för oss att bege oss hem. hejdå skansen!

i'm blue dabidi dabida

satan vad varmt det är idag. inte för att jag klagar, var bara ren skär fakta. trots superfint väder med rätt så gassande sol så har jag krupit in i solariet både igår och idag. jag har bestämt mig för att bli brun som en pepparkaka på alla sätt jag kan, kosta vad det kosta vill! varför känner man sig så mycket fräschare och snyggare när man är brun? rätt så sjukt att lite färg kan göra sån skillnad.
mer än legat och svettats idag så har jag cyklat bort till gatstuberg med snusen och becca och suttit och snackat skit o druckit saft. himla mysigt, men varmt i mörka jeansleggings. imorgon blir det en tripp ner till djulö med fröken becca också för lite sol och bad så det är bara att hålla tummen för att solen vill vara med.

nä nu är det dags för lite prison break igen, andra säsongen here I come!

ETT TIPS

när man har kollat på säsong 2-7 av scrubs ett antal miljoner gånger kan det vara trevligt med lite omväxling. prison break!



och för att kolla, gå in på den här skitbra sidan. där kan du kolla på hur många serier och filmer som helst utan att ladda ner, just streeeeam. så jäkla bra!

RSS 2.0