LOVISA-KVÄLL




Hej på er! Kvällen igår blev inte alls så tragisk och ensam som jag trodde, tur för mig va! Kl kvart i åtta igårkväll får jag ett sms ifrån min gamla klasskamrat Madde om en fest. Jag står svettig i hallen efter en tuff powerwalk och funderar. Skickar ett sms till Sanna. "Är du på fest om en timme?". "Ja.". En timme senare var vi hemma hos Sandras pojkvän och drack öl med en hel drös killar. En riktigt spontan kväll, men det är ju då det blir som bäst!

Idag har det dock inte varit lika muntert. En jäkla baksmälla och mensvärk var jag belönad med, tack för den. Så idag har jag inte gjort mycket alls, en promenad med min snus som äntligen kommit hem från västkusten och sedan en massa O.C. Kvällen kommer fortsätta i ungeför samma slöa spår med en Lovisa-kväll som innebär helkroppsrenovering, film och en massa Ramlösa (uttorkad much?). Filmen blir Fantastic Mr Fox, bästa filmen.

Hoppas ni får en fin kväll!  ♥

INSKRIVEN

P.S. Jag är nu även inskriven på trafikskolan, bättre sent än aldrig..

NÄR DET VERKLIGEN KLICKAR

Ja då är det bra härligt. Det kan klicka mellan person, men just i detta nu smyghatar jag mina vänner som har viktigare saker än mig för sig, så ikväll är det jag och musiken som klickar. Mer specifikt jag och Nickelback. Kan ni känna så ibland, att en låt eller artist/band verkligen passar perfekt med ens humör? Eller verkligen inte passar en annan dag? Hur som, ikväll är det jag, Nickelback och ensamheten.

Ja idag är jag lite deppig.

STICKS AND STONES MAY BREAK MY BONES BUT WORDS THEY HURT FOREVER

Vet ni vad jag just gjorde? Jag skapade en ny blogg, tog ett sorgligt avsked med blogg.se och hälsade devote.se välkommen. I typ 5 min.... haha. Så länge klarade jag mig utan att börja tänka på allt vi varit med om tillsammans, du och jag bloggen. Vi hör ihop, så är det bara. ♥ Men en ny header och lite småpill, det ska jag bannemig funta på!

REGNREGNREGNREGN



På en SKITDAG kan man inte gör annat än deppa ner sig totalt, och eventuellt nätshoppa. 278 kr fattigare sitter jag nu, inte så farligt för en kavaj/blazer och ett par leggings? Från Nelly.com som har en redig rea!

TOTALT OVÄRD DAG


Totalt ovärd dag.
Det regnar, jag är deppig, jag saknar mina vänner som antingen är bortresta, jobbar eller bor alldeles för långt bort, jag är PMS:ig, jag är orolig och jag har ytterst tråkigt. Kan inte någon bara komma och krama om mig?

TVÅ MIL CYKEL



Hola guapas! Idag är det tisdag och vad passar bättre än en cykeltur på 2 mil? Det är i alla fall en av mina planer för dagen, jag ska alldeles strax cykla ut till min mormor i Valla och tur och retur blir det hela två mil. Inte illa pinkat. Väl hos mormor ska jag hjälpa henne städa och så ska jag äta smörig mat. Mummmms... Ni får ha det så bra så länge! ♥

ZOOM


Lindex, 349 kr, jag vill ha nu.

JAG + BIL = SANT


Wiiie jag har just kommit in efter en tur i bilen, med mig som förare! Hör på den ni, efter 2 år är jag igång igen. Eftersom att vi inte har någon bil längre så har det inte blivit av att jag kört på väldigt länge, men nu idag stod det en gammal saab och bara väntade på att jag skulle sätta mig bakom ratten. Så det gjorde jag! Jag har alltid haft en liten skräck för bilar, fart och såklart olyckor och detta har väl varit en av anledningarna till att jag dragit ut på körkortet. Nu lutar det dock starkt åt att det ska bli av. Jag och mamma var inne på trafikskolan idag och kollade priser så i veckan (eller nästa kanske, dra på det lite till...? NEJJJ, NU, BANNEMIG NU!!) är det jag som skriver in mig. Pju, låter så seriöst att det till och med är jobbigt att skriva. men men, det löser sig.

P.S. jäkla skitväder ute!!

DET LUKTAR ÄGGBAJS


Här kommer det andra klippet från resan! Fyfan vad kul Ewis och jag hade när vi spelade in det här, vilket ni kan höra ;) Och namnet på klippet kommer ni få förklarat en bit in i filmen... haha.

THE PLANET EARTH TURNS SLOWLY

Hej hallå! Nu har jag packat upp min överfulla resväska och är äntligen hemmastadd igen. Jag lovade ju er en förklaring till varför jag stacka hem tidigare och det ska ni få. Det var verkligen jättehärligt att vara på västkusten, sola, bada, njuta av goda glassar och att ströva omkring på stranden, men till slut blev det för mycket. Jag vet inte riktigt hur det kom sig men jag blev under torsdagen väldigt deppig och ville bara hem till rutinerna och alla jag saknade. Så efter ett samtal med mamma hade jag tågbiljetten bokad och på fredag eftermiddag satt jag på tåget från Varberg mot Katrineholm. Där dog jag nästan av både hunger och trötthet eftersom tåget var en timme och tjugo minuter försenat. Förjäkligt lång resa på 3½ timme, men sedan var jag hemma i lilla lilla Katrineholm igen.

Och nu sitter jag här och saknar snusen. Hon och de båda killarna stannade kvar i Falkenberg och lever husvagnslivet ända tills tisdag. Det känns som en evighet! Min superduper kamera fick de låna kvar så bilder från veckan får ni vänta lite mer på. Tills dess så får ni kolla på det här klippet som är från nerresan! Ett till klipp kommer alldeles snart.


JAG ÄR HEMMA!

Jag är hemma! Mer förklaring om varför jag stack hem fyra dagar innan de andra, och varför jag nästan dog på tåget kommer imorgon! Nu är det jag som ska sova.

FALKENBERG NÄSTA


Två ansträngda avskedskramar till alla er jag kommer sakna ♥ Puss och kläm nu drar vi till Falkenberg! Vi kanske hörs genom nåt mobilinlägg om vi har tur.

JOSHUA RADIN - NO ENVY NO FEAR


Den här mannen vet verkligen hur man snärjer mitt hjärta.

VI FIRADE ATT MARTIN FYLLT 19 ÅR


Och jag såg ut såhär.

Och Martin öppnade paket. Av mig och Ewis fick han en ölkväll (ett stort ölglas, en stor Heineken, nötter och ölkorv).

Och Martin bjöd på hur mycket fika som helst. Alla åt typ så här mycket var (=vi rullade hem).

Hej och hallå! Igår hade jag ingen höjdardag till att börja med. Hjärnan hade bestämt sig för att tänka otroligt mycket för mycket och jag deppade en hel del. Som tur var så bjöd Martin över till kalas på kvällen och jag fick skratta och känna att jag har himla fina vänner. Efter berget med fika som vi satte i oss åkte jag till Vingåker och kramades i många många timmar.

Och nu sitter jag här, mätt i magen efter äggröra och bacon och ska packa, för imorgon bär det av på husvagnssemester till Falkenberg. I vagnen kommer det förutom mig själv att finnas en Ewis, Linus och Stefan också. Tror det kan bli heltrevligt.

KÄRLEK


Bild lånad ifrån Florasblogg.se.

I höst är det jag som tatuerar in detta på handleden. Så himla fint på alla sätt och vis.

MORMOR


Hemkommen från mormor. En påse krusbär, några rabarber och 100 kr rikare. Min mormor är för snäll.

GRATTIS BECCA 19 ÅR


Födelsedagsbarnet Becca i egen hög person.

Världens sötaste Ewis, även välkänd som min trogna snus.

Nu är jag hemkommen efter en mycket trevlig grillning i Flen. Det var min fina vän Becca som höll i kalaset för idag fyller hon nämligen 19 år. Välkommen in i klubben! Vi grillade i ett uppsatt partytält nere på gården och drog dåliga skämt om ungarna som sprang ochkring överallt och sen åt vi bullar och kakor också. Alldeles för mycket gott, men det gör ingenting för imorn ska jag träna. Riktigt ordentligt och jag längtar! Jag har en riktig träningsperiod just nu så det är bäst att passa på så länge det varar. Efter gymmet imorn ska jag till min lilla mormor och dammsuga och hjälpa till med allt en mormor vill slippa. Det ska bli mysigt.

Dags att krypa i säng nu. Gonatt ♥

ALL WE BEEN TROUGH FROM HERE TO BACK THEN


Så här ser jag ut idag. En blommig hemmasydd kjol (avklippt gammal barnklänning!), vitt linne och mitt fina studentsmycke i form av en svala. Man skulle kunna kalla det en dagens outfit men det skippar vi. Dagen har hittils bjudit på en timmes träning på gymmet och sedan en timmes målning av kökstaket. Jag kan tala om att mina armar var döda efter detta. Dagen kommer fortsätta med en liten tur på kick bike (haha ja ni hörde rätt, we're bringin' it back!) med snusen och sedan ikväll sticker jag iväg till vingåker och leker med Jocke. Redigt bra dag alltså. ♥

RÖD


Målaroutfiten är på, kökstaket here I come!

DAGEN I BILDER EFTERSOM JAG INTE ORKAR SKRIVA NÅGOT LÅNGT POETISKT INLÄGG


Vi åkte och badade några stycken i Ålsäter. Det var varmt och jag såg riktigt brun ut om benen.

Vi åkte hem till Ewis och Linus för att se på Sunes sommar och jag hittade en söt bakgrundsbild på tvn.
Martin var med och ville fastna på bild med ett fult finger.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag måla kökstaket. Gonatt! ♥

MIN KAMERA ÄR BÄST


Min kamera är bäst.

FANJÄVLASKIT


Here we go again. Hälseneinflammationen är påväg tillbaka, det är tacken när man sticker ut och springer några km för att man äntligen får göra det igen efter över en månads uppehåll. Är det såhär det ska vara nu eller, ingen motion och en massa depp? Jag orkar inte med det här igen.

INCEPTION


23 juli har den premiär, och jag ska se den. Inception.

DJULÖ




Pjuuuuuu, jag har sagt det förut och jag säger det igen; satan vad det är varmt! Jag har nästan precis kommit hem från djulö där jag har spenderat hela dagen med att steka och bada med Elin och Ewis + massvis med andra stekare. Riktigt skönt men riktigt svettigt. Vi låg mest och blundade mot den bländade solen och tog oss varsin glass när hettan nästan dödade oss. Vattnet var varmt och svalkade precis lagom. Ja ni hör ju, grymt.

Ikväl är det ju VM-final och den ska jag såklart se! Innan dess är det dock lite oklart, men det låter lockande med en dusch följt av några avsnitt O.C.... Adjöken ♥

INVIGDE NYA KAMERAN OCH ALLA SÅG JÄTTEGLADA UT









Lite bilder ifrån igår! Nu ska jag bege mig ner till djulö med fröken Elin där vi sedan möter upp Snusen och två andra kamrater. Låter grymt. Adjö så länge! ♥

SOMMARMYS


God kväll i sommarvärmen! Fy satan var kvavt det är ute men jag är inte den som klagar, skönt med värme! Ikväll blir det sommarmys i det gröna med mina forna klasskamrater. Det ska bli riktigt trevligt, med engångsgrill vin och en massa kortspel. Kvällen till ära så inviger jag min nya klänning som jag beställde i veckan. Ganska så stiligt! Och btw, crapy bildkvalité men snart har jag min nya kamera och då blir det andra bullar.

Hoppas ni får en trevlig kväll! ♥

VILL HA MIN KAMERA


Hur irritarande är det inte att veta att kameran jag beställt har kommit fram men att avin inte hunnit hit än? Åhhhh.

HEMMAFRU


När jag ser dessa usla bilder blir jag bara ännu mer glad över att äntligen snart ha en ordentlig kamera att fota med... Det är i alllafall saft och kräm ni ser!

Idag har jag varit effektiv! Dagen började med att jag fick panik när jag inte kunde hitta min plånbok (som vid senare research visade sig vara kvar på King's pizzeria sedan igår, pju!) och sedan åkte jag ner till djulö med Ewis för några timmars stek. Stack hem och lagade världens godaste plättar innan jag åkte och hämtade min kära plånbok på pizzerian, hem igen och tvättade och emellan maskinerna så lagade jag plommonkräm och plommon-rabarbersaft. Där får ni hålla med om att jag kammade hem en hel del hemmafrupoäng! Smakade just på krämen och den var ljuuuuvlig...

Nej nu blir det O.C. och te. Trevlig kväll! ♥

SAMSUNG ES25 BLACK


Åh den här lilla godbiten är nu påväg hem till mig! Jag älskar internet, tänk vad mycket babbel i butik man slipper haha. Perfekt för mig som ogillar den där biten då jag tvingas förklara för en okänd person vad jag vill. Nu håller jag tummarna så hårt det går att den hinner komma innan helgen för längre orkar jag inte vänta!

Och btw! Klänningen jag beställde för någon dag sedan har kommit, och den satt som en smäck! XS-S, yeah right...

ALEX


Titta vilken sötnos! Denna söta lilla kanin är det som bor hemma hos min kusin där jag har vart hela dagen. Alex heter han och han älskar att äta klöverblommor. Nu vet ni det och nu ska jag iväg på fotbollskväll. Hej så länge ♥

WE'RE MOVING UP WE'RE MOVING UP IT'S BEEN ALOT TO CHANGE BUT YOU WILL ALLWAYS GET WHAT YOU WANT


Hej hallååååå, nu åker jag ut ur staden för att hänga med min kusin vitamin! Hon har en ny liten kanin som jag ska kika på, mysigt. Ha en fin (och sval!!) dag!♥

REA


Denna klänning är nu snart påväg hem till mig. Den var på rea och jag kan bara inte stå emot när priser sjunker och kläder är vackra. 260 spänn tror jag den gick på med frakt och allt så jag är helnöjd än så länge. Dock var sidan den fanns på (novaqueen.se) helmysko och hade bara strl XS-S men jag mätte och hade mig så förhoppningsvis kommer jag i den på något sätt ändå. Det gäller att vara positiv.

SNORIGT SOM SATAN


Jag och världens finaste snus som är bättre än allt.

God morgon! Vilken jobbig natt jag har haft! Jag har vaknat minst 5 ggr för att jag vart så snorig och blivit tvungen att vingla in på toaletten för att snyta mig. Jäkla förkylning som aldrig vill ge sig. Hur som så sitter jag just nu i sängen och håller tummarna för att solen ska vinna över molnen och just nu ser det rätt bra ut! Tur det för vid tolv ska jag och Becca ner till djulö och steka järnet. Det är ungefär alla planer jag har för dagen så vi får väl se vad som händer helt enkelt. Ha en himla fin dag ♥

EN SÖNDAG


Hej i svetten! Idag har jag haft en riktig slödag med filuren ovan, fina bästisen Jocke. Vi har solat, badat, haft picknick i sängen och kollat på film. Riktigt trevligt trots att jag har varit på tjurigt humör varannan minut tack vare att det är den veckan. Jaja, när Jocke hade åkt hem fick jag med mig mamma ut på en varm promenad i kvällssolen. Tänk vad mysigt nåt så litet kan vara! När vi kom hem satte jag igång och sortera alla mina studentpresenter (ja, det var tre veckor sedan studenten var ja...) som ska upp på vinden och ner i brudkistan. Nu har jag snart allt jag behöver för att flytta hemifrån och att se den fullproppade listan gör mig hur sugen som helst på att ta mitt pick och pack nununuuu. Men men, den dagen lär dröja ett tag.

Imorgon ska det bli strålande solsken igen och då kan ni vara säkra på att ni hittar mig svettandes ute i solen, Vi ses där, adjöken! ♥

JAG ÄR KÄR


Åhh, Eclipse var det absolut bästa jag sett på bio på väldigt länge! Lätt den bästa av Twilightfilmerna som enligt mig har vart rätt dåliga tidigare. Denna film gjorde verkligen boken rättvisa, nästan som att läsa boken i bildform. Jag satt helt förälskad igenom hela filmen, Edward (och även Jacob i denna film får jag väl medge...) fick mig verkligen i sitt nät. MUMS.

DIGITALKAMERA


Jag har länge funderat över att köpa mig en digitalkamera men aldrig haft nog med cash, men nu när jag jobbat och slitit så rullar ju pengarna in och jag har råd! BAM. Den här ovan verkar helt okej (med mitt otränade kameraöga) och kostar bara 799 kr. Den har 12,2 megapixel, 3x zoom, 3" LCD-skärm och även möjlighet till bild och film i högdefinitionsformatet 16:9. Nåt att slå till på tror ni?

ECLIPSE


Imorgon är det jag och Ewis som tar plats i biosalongen och blir bortförda in i vampyrernas värld igen. Åh jag längtar.

RSS 2.0