secondhand-fynd en efterlängtad lördag

o så var det lördaaaay! LÖV IT MAN. sitter här, lyssnar på tracks o funderar på att städa järnet, precis som alla lördagar. (men va faaan.... kan P3 sluta älska kid-rock - all summer long, TACK! hate it. *överröstar med johnossi my love*) men denna lördag ska iaf inte bara rinna ut i sanden, nejnej! kvällen är planerad till tusen o planerna är dom bästa ni kan tänka er. ewis o jag ska ha myskväll med matlagning, filmtittande o skvallrande. laga den där världens godaste laxen som marianne lagade till oss i strömstad o som vi fullkomligt ÄLSKADE. yummyyyyyyyy!

jag skulle ju ha sprungit imorse, men det var ju så jävla fint väder med sol så det fick bli inställt. jag kan verkligen inte springa när det är fint, då är det ju en massa människor ute! regn o allmänt fult väder är vad det ska vara. tack vare dom här hurtiga springrundorna så har jag faktiskt börjat uppskatta regnet. jag blir helt lycklig när jag ser att det börjar ösa ner o jag vet att nu, nuuuu jävlar sitter folk inne o jag kan sticka ut o vara ful. (ååååh, segertåget på P3 nu! det börjar likna nåt. o nämen jävlar, johnossi nu också! P3 har återställt misstaget med kid-rock, ni är förlåtna.) så pga av fint väder blev det inställt, o mamma o jag kilade över till secondhand där det var 50% på allt. jag hittade faktiskt tre grejer! en blåmönstrad sjal, en liten läderväska med axelrem, o en asfin lampa. ska ha den i fönstret där den ska stå o vara cool. målade om den fula träfärgade delen till vit så nu är den är vit o oraaaaaange. skitfin.

bababababaaaaaaaa nu ska jag sluta skriva HEJDÅ!



o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado.

o jag vetefan vad det betyder men jag nynnar den konstant. MASKINEN

mätt o belåten.

jaa nu sitter jag här o är just det. käkade nyss tacos med sojafärs o det är så jeeeeeeevla gott. smakar som.... ååh va fan heter det nurå... (5 min senare, seriöst).... ISTERBAND!! där satt den. isterband smakar det som o jag älskar fan isterband. så fett o smaskens. MUMMA.

igår var jag o ewis på lager 157 o storshoppade. jag hittade ett par gråa chinos, ett par asgulliga asbäst trosor o en vit lång t-shirt, allt från björkvin, ett par WEZC-jeans, två långärmade t-shirtar o en väska från nånting. asfina grejer! o allt dett för under 800. äre underbart eller äre?

har på mig mina underbara chinos nu o jag älskar dom, typ mkkkkkkkt. lite dumt att dom har töjt ut sig o blivit lite väl stora men det får gå ändå. det tkr jag bara är smickrande, att jag faktiskt också kan ha förstora kläder.

jag har inte sprungit på två dagar nu. det är lite dåligt av mig faktiskt. jag tror jag ska kämpa mig ut o springa en förmiddagsrunda imorgon, o köra på lika jävligt som förra gången för en underbarare känsla än den efter den rundan kan man inte känna.

men nu ska jag o leka med ewis, promenad o kanske skräckfilmstittande o kolla stan? who knows! TJOLLLLLLA!


nya kläder yeahman! sämst bild med sämst kamera men sånt får man leva med.

tyyyp 6 km o en springrunda

var ju ute o lekte i skogen med klassen hela halva dagen idag o det var helt okej. gick ända bort till skog o ungdom vid krämbol (FETT jobbigt långt!) o fick leka, skjuta blåsrör, pilbåge o luftgevär. jag totalägde ju på dom där två sistnämnda. okeeej då, lite att ta i men jag träffade! o det är banne mig inte illa.

vi orkade inte gå hela vägen tillbaka till duve sen så vi tog bussen från värmbol. väl hemma satte ångesten igång o jag stack ut på en springtur! sprang som faan o dog ungefär. jag var min egen elaka coach o tvingade mig springa ett extra varv så sen var det slut på energi. stapplade in i skogen o la mig mot en sten o försökte kylas ner. det ångade om mig. ÅNGADE. o jag var väl lika stekvarm som en panna. o RÖD dårå. där låg jag ett bra tag o tänkte o blev uppäten av myggor innan jag  orkade ta mig hem. o nu sitter jag här, med ont i armjäveln igen o skoldagarn lyser med sin närvaro. kan ju knappast bli bättre.

lovisa-dagen

jaa har ni tänkt på det va? grattis till mig på namnsdagen!

himla trevlig dag att starta skolan på. uuuuek. det var nästan som att ha dragit tillbaka klocken ett år o det var första dagen i ettan. ny klass men med till största delen gamla jobbiga sp1c:are. några nya idioter (hej jag vet att jag har fördomar o dömer som feck!) var det iaf utifrån. men jag är glad för sanna o elin. dom tkr jag om minsann!

segt som bara den med bara några sega små lektioner o en MASSA hål som vanligt. pissigt segt alltså.
o imorgon ska vi ta oss ut i skogen o leka hela dagen.gå till skog o ungdom o göra en massa samarbetsövningar o "lära känna varran" som alla lärare ska envisas med att kalla det. hate it, men det kan nog bli lite kul iaf. bättre än duveholm lär det ju iaf vara så jippijeeeäh!

ska fortsätta laga lite käk nu innan det blir långpromis med ewis. TREVLIGT! tja på er!

nypimpad!

jaa vad sägs? bloggen är staylad o jag är NÖJD. för tillfället.

the world is great to suckers.

ibland älskar jag bara att ha hela dagen tom fram till kvällens festligheter. att bara kunna ta typ 2 timmar på sig att sminka sig, att byta kläder 7 ggr, kladda på ännu mer mascara, sitta o nörda vid msn o lyssna på peppande musik.
men idag är inte en sån dag.

vaknade kvart över tio o stack ut o sprang. det gick aningen trögt med tanke på hur kul det var igår hos william. men jag kämpade på! sen satte  jag mig på en sten där i spåret o pustade ut o njöt av den blå himmelen o alla härliga sommaljud.
pallrade mig hem o käkade frukost ute på balkongen o passade på att steka lite. sköööönt! jag har saknat solen nåt otroligt, o solen har saknat mig. mihi vi är ett bra team.
raka benen, hoppa in i duschen, kladda smink, bli förbannad på att smink alltid hatar mig, hitta en massa fel på mig, bli smått deprimerad men ändå lite mer peppad, sitta vi datorn o glo även fast ingen är inne, o inte veta vad faan man ska ta på sig.

så nu sitter jag här, lite halvdan, halvnöjd, halvt jävla pissmissnöjd. o kl är bara 4.
jag hatar sånna dagar.

nu ska jag sätta på walk the line o se om det kanske kan få mig på bättre humör. HR-festen blir det förövrigt ikväll. det kan bli kul, o det kan skita sig nåt så jävla totalt. det återstår väl helt enkelt att se. håll en tumme för mig snälla.


the world is great to suckers.

äckel.

jag blir så jävla less på allt gulligull o äckligheter. gör vad fan du vill sålänge jag slipper veta om det, så sluta skylta med det hela tiden!
du kanske har glömt men det har inte jag. så snälla sluta.


CRAP

idag har jag städat rummet o rensat lite, gjort rent hos hamstrarna o gått en promenad. det är väl det enda positiva med dagen. jag vill bara skjuta mig. men först vill jag äta upp allt ätbart som finns i köket o skita i att jag blir riktigt jävla smällfet. ska jag dö så ska jag iaf inte göra det hungrig! sen skulle jag ta fram en fin kniv o skära bort allt fett som samlats på mina lår, o slänga iväg det ända bort till eskilstuna där det träffar en anorektiskt typ. hon lär bli glad för lite fett! sen, om jag inte förblödit vid det här laget, skulle jag skjuta mig. planen är vattentät.

nu kan jag tänka mig att ni sitter där o rynkar på näsan o tänker att, va fan är det för fel på idioten? o jaa, det undrar jag med.

kanske skulle skriva lite

heeeej där.
bloggarlusten är på topp as usual :D sitter här o lyssnar på lite navid o känner mig sjukt elak mot mina stackars hamstrar. har inte haft uppe mjölkmage på typ över en vecka o chili var det så längesen så jag minns inte ens. vad dålig jag är.

här med gör jag upp ett nytt mål! hamstrarna ska vara uppe 5 min var minst 3 ggr i veckan. minst! o jag måste städa burarna. det får bli imorgon det, o inga bortförklaringar. kanske skulle ta o ha en städ-dag imorgon. jag vill typ göra om mitt rum totalt, möblera om o fixa det lite nytt.

men nu svamlar jag bara om nåt jag vet inte. HEJDÅ.

dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar.

svenska hjärtan - lasse lindh. så fin text att man bara vill springa fram till honom o ge honom en PUSS! så lyssna påren.

idag är jag uppe tidigt för idag blir det en tur till mormor med kusin matilda. det ska bli otroligt trevligt! träffa världens bästa mormor som bara gör mig så glad, äta godaste fikat, träffa kusinen som jag träffar alldeles för sällan. kan det bli en mkt bättre tisdag? nä det kan det inte.

igår blev det en hemma kväll med film. brokeback mountain som jag lånade av ewis o som jag hade rätt höga förväntningar på o jag blev inte besviken at all. så fin o sorglig o hemsk o jag satt naturligtvis o snörvlade filmen igenom. jake & heath är ju så jävla fina också. snyft.

men nu ska jag borsta klart tänderna o ta mig ner till stan, TJARROO.


och tjenis!

sitter här o pillar på mitt hår. KONSTANT. mitt hår är typ världsbäst att pilla på sen jag klippte det o ingen annans kan vara bättre än mitt! eller jo, ett rött hår är förjävla bra att pilla på också. men NEJ, mitt hår slår minsann det med! så det så, käften med mig.

igår var jag ute i elins stuga i ålsäter o hade det trevligt. jag, malin, sanna, elin o josefin rodde båt, grillade, pratade oss igenom ett helt sommarlov, körde sanning o konka, alias o uno, ritade mustascher, käkade cheesecake o hade det så jävla trevligt.

kom hem därifrån vad halv ett då jag genast satte fart mot duveholmssjön o sprang min dagliga runda. kände inte för det alls men när jag kom igång var det såklart skönt som feck o jag gasade lite mer än vanligt. det var HURTIGT o jag dog. men jag stannade inte en enda gång vilket gav mig en kick.

sen skulle mamma o jag käka på kina ikväll men vi ångrade oss o satte oss på venezia med goda pizzor ist o det var smarrigt som bara den. en massa fetaost o oliver på min, mööööööms! jag fortsatte vidare till ewis efter matintaget o pillade med hennes laptop som jag aldrig riktigt gillat o som aldrig riktigt gillat mig heller. fick tillbaka mitt usb med alla strömstadbilder iaf så imorgon, då ni! då jävlar ska ni få se en MASSA fina bilder på bdb.

efter lite kontaktande med jonas, martin o danne blev det film hos jonas. one missed call & daltry calhoun blev det, skräck o komedi. skräckisen var läskig, men dålig. komedin var små flum men attansbra, lite för att johnny knoxville hade en huvud roll. lite därför att han är bäst.

men FECK, nu är klockan jätte mkt för mkt. jag är konstigt nog inte särskillt trött. det får bli ligga o gapa fågelholk tills jag gäspat mig till söms, NATTI.

ååh PUSS!

timo tänker sluta blogga. det är ju förjävligt! timos blogg är typ den bästa som finns, man blir liksom sjukt pepp av den. har ni inte nån större koll på den så tkr jag verkligen ni ska kolla upp den NU. häääääär.

nu ska jag ta mig ut o springa o det ska bli så jävla skönt. perfekt springväder idag, saknas bara en gnutta regn. men det klarar jag mig utan idag! för idag ska klassisgänget, - viccan o andrea :(((((((((((((((((, åka ut till elins stuga o ha det trevligt  med grillning o mys. innan det måste jag hinna tvätta håret o se hur håret blir som lockigt o sen inte att glömma, handla maaaat!

bäst jag sticker, HERRO.




puss på dig timo.

02.45

klockan är alldeles för mkt, jag borde sova. det vore skönt att sova. det vore skönt om jag orkade gå de tre stegen till sängen. två om jag är riktigt vig.

aaanyhow! kvällen har bjudit på allting i en salig blandning där jag haft det trevligt med bullbak hos mig med gänget, för att sedan ta oss ner till centrum där vi träffade på en viss rödhårig typ som framkallade dummadummadumma tankar som jag nästa lyckats förtränga, för att sedan ta oss till stadsparken, slå oss ned med vattenpipa i gröngräset o ha det trevligt med en jävla massa kol i käften o även bjuda bort världens godaste bullar till hungriga typer. dom uppskattades till tusen!

jaa det här var ungeför så mkt jag orkade skriva, gonatt för fan.



aajust ja, hade ju av någon anledning tänkt ladda upp min fina lunch tidigare idag. vetefan vrf, men enjoy!

hihi

jag älskar Sune och hans värld!  det är så klockrent o bäst så det finns nästan inte. så kopplat till när man var en lite geek o kollade bollibompa fast man egentligen var för stor. men så ska det vara!

"här har vi ett fint hus i egypten, tre rum o garage för två kameler. det låter väl bra?"

nu jävlar!

tja! här sitter jag o väntar på fellis. vi ska ut o springa nämligen. det blev en fusk-dag igår då jag inte ville ta mig ut o svetta ner min nyklippta frisyr så idag får vi köra gärnet ännu mer.

klippt mig har jag gjort ja! kapade ca 2 dm om inte MER. jaa herregud säger jag med, hur vågade jag det. jag som sparat till mitt långa, fina (slitna) hår o hur länge som helst. borta är det iaf nu o det är otroligt härligt att inte behöva fastna med håret i allt man går förbi. jaa fiifan jag slänger upp en bild så ni får beskåda!

nu ska jag kila för nu får jag ont i axeln. HEJS.


en dag kvar in kyrkogårdshell!

igår var jag  fullt upptagen av skoshoppande, springande o sovande så det blev inget bloggande då. hoppas ni observerade den feta, kursiverade, understrukna aktiviteten som jag höll på med. hur ofta brukar ni höra mig säga att jag vart ute o sprungit? nej precis, ALDRIG. alltså var igår verkligen på tiden. med nya asbästa skor stack jag ut i regnet o sprang tills jag började se springande träd framför mig o suddig mark. då kände jag att jag kanske borde försöka ta mig hemåt.

det blir faktiskt en springtur idag med, nyhurtig som jag känner mig! men jag väntar helst tills tidpunkten då folk börjar dra sig in till sina favoritprogram på tv ist för att spatsera runt på gatorna o se en svettig, RÖD, fläskig isa springa omkring med någon ytterst ovacker löpstil. hähä jag vet, jag är fjantig.

idag var sista långa dagen på jobbet så nu är det bara en 7-14 -dag kvar o jag är HAPPY :D blev tillfrågad idag om jag ville jobba in de 8 timmar jag missat på måndag. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, jag kan inte bestämma mig. jag vill verkligen inte jobba mer där, hatar att krypa runt på alla fyra o ha ont, samtidigt som man spyr över alla äckliga maskar som är minst lika feta som korvar. men jag behöver pengarna. fick igår även göra världens onödigaste grej numero dos, nämliga diska gravvasar. liksom, snälla. finns det verkligen inget vettigare vi små slavar kan göra? vaserna som ska stoppas ner i jord o fyllas med smutsigt vatten o vissna blommor bry sig inte om hur dom ser ut.

anyway! nu ska jag käka, smälta maten o sedan sticka ut! lovely :D HEJDO.

o det blev en väldigt tråkig lista.

Ta upp din mobil och slumpa fram sms i inkorgen, skriv första meningen annars blir det pisslångt!
(har bara gamla meddelanden kvar såå ja, flashback!)

När du försöker vara sexig säger du:
ja gärna för mig!

Innan du håller tal för klassen vill du bara säga:
okej jo jag förstår det.

När du inte får gå på festen på fredag skriker du:
nej jag hatar dig inte jag har aldrig gjort det heller :)


En bra förklaring till att inte göra matteläxan är:
tack :)

En ännu bättre förklaring till varför du stinker rök är:

underbaraste<3<3

Om någon muckar gräl säger du:
god morgon sötaste <3

När din 3- åriga lillebror ska på barnkalas säger du:
jag tkr om dig med.

Om din pappa frågar om du är full svarar du:
nej jag menar inte dig.

När din bästa vän frågar om det är sant att du haft sex med hennes kille säger du allvarligt:
sluta :)

När mormor vill att du ska berätta hur det går i skolan säger du:
kan inte sluta tänka på dig :)

Slutligen, när den hetaste tjejen på jorden undrar om du vill komma hem till henne på en sängfösare, är det bästa du kommer på att svara:
haha mat är gott o du är jätte jätte söt ;)


världens fulaste daggmask o så lite tankegångar.

tjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja!

sitter här o är besviken på vitkålen som ligger här framför mig. så äcklig idag. jävla fis-kål. grönsaker, speciellt morötter o vitkål brukar vara mina bästa vänner såhär kring kvällen då jag alltid blir sugen på nåt att stoppa käften full med. nyttigt o mättande! men ack nej, idag var det ingen höjdare så vi släpper det. jäääh.

dagen på jobbet var förjävlig som vanligt. klippte sly mellan blåbärsris helahalva dagen (=slavgöra). formen på min kropp var sedan ett kommatecken o min rygg värkte nåt otroligt. då var det bara att sätta igån med ogräsresning under häckar. UNDER häckar!! finns det nåt mer onödigt att göra? nej jag skulle inte tro det va.
ewis o becca kom o sällskapade mig på eftermiddagsrasten o jag fick gå runt o skryta om hur fint jag rensat dääär, o hur mkt jag klippt dääär. sen träffade jag även världens äckligaste daggmask o spydde lite på den.

väl hemma ramlar jag in genom dörre o känner att, nej idag blir det fan ingen träning! det fick bli en promenad med fellefells o vimse ist. djulörundan fick bli lagom. jag fick höra hela historien om M o gav en massa KLOKA råd o pekpinnar. så allt löser sig nog fiiint.

måste bara slinka in att ibland när man minst anar det så slinker det fram saker! ett pling till mobilen kring kvällningen o allt känns plötsligt lite bättre. saker o ting kanske kan reda sig lite.


morot här morot där!

jag har börjat bli sjukt rädd för mig själv. jag håller på med så mkt konstiga saker o tankar, känslor o finurligheter. krångligheter o onödiga saker!

ikväll när jag cyklade hem från stan så var jag tvungen att stanna vid trafikljusen o tryckte då för grönt. jag hade nämligen ingen större lust att spendera resten av mitt liv där. nej. när det sedan blir grönt åker jag över vägen förbi en bil som stannat. TUUUUUUUUT ljuder ut i natten o ett huvud sträcks ut ur ett nedvevat fönster. - var du tvungen att trycka? nu var vi ju fan tvunga att stanna! jag bara: hehe. o kände hur tårarna trängde sig fram bakom ögonlocken. nästa sekund brast det o jag var en fontän. alltså jag är så jävla känslig så det finns inte. innan den här incidentet så kände jag mig hyggligt tillfreds med tillvaron o sen vänds allting hel uppochner av det där. jag fattar inte ett skit om mig själv. jag är ett jävla stort mysterium.

ska försöka dra ner på onyttighetsätande nu igen också. läste igenom min fina blogg tidigare idag o såg att jag i början av lovet hade tänkt köra nån slags bantningsstil hela lovet, skippa onyttigheter överhuvudtaget o typ leva på... gräs. jaa simon du får rätt här!
detta har iaf lyckats med sisådär 0 %. det känns sådär halvdant duktigt. men nu är jag litelite grann på g igen. aa ikväll iaf. sitter o proppar i mig en massa morötter o klunkar vatten. detta ger en fin hy sägs det, och inte blir man fet av det heller. vilken dubbelvinst alltså!

jag klagar ju alltid över mina tankar o känslor o, jaa allt som har med mig att göra. detta inläggs beklagning går till det där jävla känslorna. ingen ordning alls på dom förtillfället! vill ha DIG, o vill ha dig, o vill ha dig, men vill inte ha dig. alla jag vill ha är sådana jag verkligen inte kan få eller som det skulle bli en jäkla knepig situation om jag pep ur mig något om det. saker skulle med stor sannorlikhet förstöras o det vill vi inte. det får bli ligga lågt ett tag o ägna mig åt andra saker här i världen. typ komma iform lite lätt med promenader? det blir grejt, orkar inte se mitt fläsk länge till.

nej nu ska jag gå o leta fram ännu fler morötter o knapra på. HEEEJ.


ölasjkflsakjfs

haha vad dålig jag är. alla mina bilder är halva o på vänstra mig. kul jag är.

vattenpipa!

kom just hem från stadsparken där det var vattenpiparökning som gällde! ewis fick sin försenade födelsedagspresent av martin vilken ju då var en vattenpipa. mkt bra val av present där till ett fyndigt pris. tobak o kol på köpet, alltsammans för 200. det är fasen inte dåligt det!

nu ligger stackars simon i min säng o mår dåligt med migrän. vattenpipa är ingen höjdare i migräntider. hoppas han piggar på sig snart så vi kan kila ut o kolla på buggtåget o invigningen av kholm-cupen. det är alltid kul det!

jag blir fortfarande inte klok på att jag tänker för mkt hela jävla tiden. på väldigt väldigt fel saker. OKÄNSLIGA JÄVLA IDIOT. tänk bara på dig själv då o hoppas du får det ett helvete med ragget. ett hej o ett förlåt hade suttit fint ist för att bli ignorerad. jag vill bara kunna skit i det men det går fan verkligen inte. jag vill radera allt det här dåliga o komma ihåg det bra! ge mig ett sätt, tack. HEJDÅ.

blaj

baaaaaaaaaaaah, det finns så mkt ilska o allmän skit jag skulle vilja skriva här nu. eller nej, HELA TIDEN. men sånt tänker jag inte låta mig hålla på med. du är ett svin o i get it now. du behöver inte överbevisa dig hela tiden. idiot. :(

skit samma nu! simon är här i katrineholm om jag inte har nämt det! :D:D:D:D:D han kom o överraskade mig på jobbet i måndags o jag blev helt galet förvånad! han bor i växjö typ för er som inte vet, o det är en himla bit härifrån. överaskad blir man då!

har lekt med honom o lilla gänget lite smått på kvällarna, innan jag varit tvungen att åka hem o sova. jobb för så mkt positivt med sig. jääman! men imorgon är sista dagen den här veckan o det känns så jeeevla skönt. endast en vecka kvar efter det så jag är HAPPY.

o imorgon är det utomhusbio igen o nu tänker jag inte acceptera nåt regn. o simon är här :D slaggelislagga här ska han imorgon också o det ska bli kuuuuul! jag tänker tvinga honom att se på shrek 3. mohihi.

nu ska jag laga mig en matlåda inför morgondagen o sen kolla på kobra. det ni! HEJS.

sydväst är bäst

idag var jag snyggast i sydväst o regnställ. o grön var jag också. i byxor som jag kunde fått ner tre mig i, en jacka som räckte mig till knäna o inte att glömma, SYDVÄSTEN, kände jag mig riktigt vacker idag! det öste ju ner hela dagen om någon missade det? o jag var ute o rensade ogräs i leriga buskage o i dammar fulla med vattenspindlar ( = äckligaste krypen kring marken nr 1) hela dagen lång. inte kallt alls, nejnej :D
syster kom förbi en snabbis o skrattade ihjäl sig åt min utstyrsel. hon är så snäll! ewis, danne o simon kom förbi 2 sek också o skrattade lite dom med. jag som var så fin.

mitt knä har vart ännu jävligare än vanligt idag. jag har känt mig som 85 istället för 17. det har inte vart kul ska jag säga.

nu ska jag duscha innan jag (kaaaanske) ska träffa dom andra o kolla lite kkjoggen. känns jobbigt. vi får allt se hur det blir med den saken! HEJDO.


vilket totalras

godkväll där!
gick igenom massa gamla bilder på min kära bdb förrut o insåg att jag har blivit en sån där tråkig jävel. som svär typ hela tiden. bättre var det förr, dår jag vare en skojfrisk ironisk liten tjockis. nu är det endast kvar en tjockis. o inte den lilla söta sorten. det går ju brant utför det här.

första dagen på kholmsveckan var det idag o det kunde väl inte vara bättre väder. ösregn typ hela dagen lång o inte en enda kul grej att hitta på alls. kajrocken såg jag fram emot men även den blev en besvikelse. regn där med såklart o det enda bra bandet var becky sharp o då var jag för trött för att kunna njuta till fullo. highfives skulle ha spelat men hade ställt in pga nån okänd anledning. isa var lite pissed.

vill ni veta en lite kool grej? jag tänker klippa håret! hos frisör! KORT! eller aa, kortare. ja ni läste rätt, jag har blivit alldeles från vettet o tänker klippa bort allt slitet jävla skithår o det borde bli till lite över axlarna eller nåt. sen ska det slutta lite framåt o vara en massa uppklippt också såklart. vad tkr ni om det? sen funderar jag på att (när min ekonomi tillåter. alltså typ aldrig.) permantenta det också så jag får lite halvlockigt hår som jag slipper hålla på o platta o slita med.

och DÄR tog min bloggarlust slut. så HERRROO.


jag har ont i armen

jag har gått o fått tillbaka min musarm. tangentarm rättare sagt. även fast jag typ inte suttit här o nördat mkt alls, har faktiskt varit hos emmapemma i nyköping hela dagen. åkte dit med bussen kvart i sju, somnade sådär lite halvt superskönt med musik i öronen o resan gick snabbast ever!

väl framme hos emma i deras lyxvilla (dom har gjort det så jekla fint!) såg vi på tv, snackade en massa, fick present, badade i jacuzzin (SKÖÖÖÖÖNT) käkade räkor, kollade stan, fikade, fnissade åt alla medelåldersmänniskor som kom på förfest där hemma. dom skulle vidare på 70-talsfest o var SNYGGA. sjöng fint gjorde dom också! när dom dragit var det dags för mig att bege mig hemåt igen men vi hann slinka in på tivolit för att avlida i "HEJ upp i luften 25 m o störta snurrandes!". två ggr unnade vi oss innan kl redan var sju.

valde att dissa fest ikväll o stanna hemma med mamma bara. myste med chips o  finding neverland som var massvis med gullig. var inte på särskilt party humör efter förra helgen. jävla lördag, vi kan väl bara radera bort den? jag vill veta hur saker skulle vart nu om lördag artat sig helt annorlunda :(

nej nu ska jag sova för jag har sovot typ 4-5 timmar per natt hela veckan = jag är TRÖTT&SLITEN. lyssna den här låten innan ni drar först! den är brrrrrrrrrrrrrra.


RSS 2.0