fnaskberget!

jaa där skulle man väl bra gärna vilja bo? eller kanske i mensträsk? snopptorp? eller vrf inte bestiga berget snålkuk? knata runt o titta kring jungfrupattarna, pungarna, horslangen, flatorna, kåtaknösen, arslet, balleskinnet, majas bröst, runkstenen? JAA VI HADE VÄRLDEN ROLIGASTE SVENSKALEKTON IDAG! sveriges sexigaste geografi är ju en himla skoj sida det med.

matte nationella imorse gick ju inte dunders idag direkt. kom ut o kände att detta gick väl rätt så okej, men sen visade det ju sig att typ alla svar jag skrivit var fel o då blev jag glad. sen var det bara en lektion + klassråd kvar. svenskan var superflum som alltid. haha jag älskar våra svenskalektioner lektioner alltså.
på klassrådet blev det en ny het disskution om skolansdag. 5 pers ville inte ha schack som tema som vi hade röstat fram för nån vecka sen, så dom hade raggat med sig mer än halva klassen för att få en ny omrösting. anledningen dom hade var:

"ingen kommer fatta att vi är schack. schack är ingen sport. vi vill vara vattentema! alla köper en våtdräkt på lidl får 200kr! jamen vadå, vill ni inte lägga ut det? då kan man gå i bikini."

okej, schack är faktiskt räknat som sport, o joo folk skulle fattat för vi skulle ha vart målade antingen vita eller svarta o sedan utklädda till tex bonde, torn, drottning, springare osv. vattentema, nån ny sport eller? o jomen visst, det är klart att vi kan få alla att gå o köpa en våtdräkt för minst 200 för att sedan använda en dag. bikini känns ju väldigt lockande att springa omkring i skolan med också. kommer folk fatta vad vi är om en springer runt i våtdräkt, en i bikini, en med ett cyklop, en med badshorts? NEJ.

förslaget gick ju då självklart igenom så nu ska vi va VATTENTEMA på skolans dag, som är tema-sport. logiskt, nej.
jag blir så jävla irriterad. har man röstat o bestämt ett tema kan man ju inte komma o begära en ny omröstning bara för att man är en envis jävel som vägrar ta en förlust. 
kissa ner er i era våtdräkter va.

Kommentarer
Postat av: David

Hahaha känner igen skolansdag-dilemmat, var exakt så förra året. Vi bestämde typ 4 olika innan Zeinab & Vanesa tvingade fram en ny omröstning dan innan, vilket ledde till bojkott! Men iår är de flesta överens iaf! :)

2008-05-13 @ 17:21:06
URL: http://davveponken.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0