västkusten

hallihallå där all trogna läsare! (som sjunkit till sisådär 6 st. vad poppis jag är.)
strömstad kom jag precis hem från igår dårå o det har varit riktigt trevligt. började dock lite surt när vi kliver in i lottas lägenhet o märkar att det finns trådlöst internet. o vi har inte tagit med oss laptopen. FECK sa vi då. ingen dvd hittade vi heller så filmerna vi tagit med oss fick ligga o damma i väskan hela resan. inte kunde vi kolla på gamla mia & klara avsnitt 24/7 som vi brukar göra heller. vi fick milt sagt abstinens o började hämningslöst leta runt överallt efter nån som ville låna ut en dator, eller vrf inte sälja en till oss? jaa, vi var galna.

vi köpte ingen dator, vi lyckades klara oss ändå. när vi kände oss alldeles för hängiga o tjuriga satte vi oss framför ztv ist o blev kära i en massa låtar o förlät varandra. så ska det vara!

annat vi gjorde under veckan var shoppa i dom små dyra affärerna som poppade upp överallt i stan. fyndade två klänningar! sen var vi även på norska allsang på grensen o sjöng vackert på norska, solade på öddö, doppade oss i havet (avled), åkte ut på sälsafari, käkade tonvis med räkor o bröd, blev anfallna av mordiska måsar med siktet inställt på ewis korv, vart på logdans o DANSAT o fått en mage lika brun som en afrikan. slå allt det där ni!

ska upplysa om att den där norska allsången är så fejk. spelar in en dag i förväg, tar om allting 12309784 ggr, filmar bara en massa barn med öronkåpor, o peta i näsan är bara att glömma! alla jackor ska ligga under stolen också, det är viktigt. det blir ju inte bra tv annars hallå!

upptäckte iaf en bra grej där. espen lind. påminner starkt om jason. lyssna på scared of heights här va o ni kommer älska det!

bilder o fina filmer kommer snartsnartsnart att dyka upp på bdb så håll utkik! HEJS.

Kommentarer
Postat av: Simon

Äntligen komm uppdateringen, kul o höra om er vecka, själv har man jobbat aset av sig och nu sitter jag här nstan helt död, ska snart o sova. Antar att det var bra för er att vara utan datorn, skulle med vilja vara det ett tag. <3

2008-07-22 @ 18:56:24
Postat av: David

Kan ju säga att espen lind inte gick hem hos mig iaf, jag hatar Jason och denna snubbe kunde ju inte ens uttala engelska! sorgligt :O

2008-07-24 @ 17:33:02
URL: http://davveponken.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0